o_biektywny1 31.01.07, 07:48 Brawo, urodziłem się na Winiarach i dobrze wiedzieć, że mamy profesjonalny szpital w mieście, gratulacje dla Struzika i Kwiatkowskiego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gazela Re: Miliony na zdrowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 11:11 Ciekawi mnie ile z tej kasy "urwą" Struzik i Kwiatkowski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Miliony na zdrowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 17:03 standartowo ok 20 % Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Miliony na zdrowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 17:10 Nie zgadzam się aby tak lekko rzucać kalumie na takich kryształowych i uczciwych ludzi (mam na myśli te 20%). Oby więcej takich jak Struzik i Kwiatkowski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: Miliony na zdrowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 17:15 Zgadzam się. Wielkie brawa dla Panów , Struzika i Kwiatkowskiego. Miałem okazję być na wewnętrznym, tam po remoncie jest super. Podobnie na innych oddziałach np.Laryngologii i na parterze na tzw. ZUL-u. Tak trzymać. Odpowiedz Link Zgłoś