Dodaj do ulubionych

Ich Troje w Auchan w Płocku

IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.03, 21:58
Będąc dziś w Auchan usłyszałem że 26 kwietnia przybędzie tu Ich Troje coby
promować swą najnowszą płytkę - składankę z największmi przebojami. Sam Michał
Wiśniewski zapraszał do "ołszą" Płock głosem płynącym z taśmy poprzez
megafony. Ciekawe czy będzie coś śpiewał czy będzie tylko siedział i
podpisywał autografy na płytkach. Dla mnie najważniejsze czym przybędzie -
jak helikopterem,pewnie wyląduje na parkingu. Wtedy,chociaż uważam Ich Troje
za super-kicz to przybędę,sobie popatrzeć jak ląduje helikopter,i zobaczę
jak małoletnie fanki będą piszczeć na jego widok. Bo jak tylko limuzyną,to
nie ma po co iść - chyba że będę tam przypadkiem w pobliżu. Czy ktoś wie czy
Michał przyleci helikopterem? He,he,ale jaja!
Obserwuj wątek
    • Gość: merro Re: Ich Troje w Auchan w Płocku IP: *.pbk.pl / 10.0.126.* 16.04.03, 09:35
      DZIAL Z WEDLINAMI TO ODPOWIDNIE MIEJSCE DLA TEJ "super grupy"
      w jednym reku kielbasa w drugim mikrofon
      • Gość: petrol Re: Ich Troje w Auchan w Płocku IP: *.*.*.* 16.04.03, 17:31
        Igrzysko dla ludu płockiego, ludziom się też coś nalezy!
        • Gość: bigbud Re: Ich Troje w Auchan w Płocku IP: *.chello.pl 16.04.03, 23:35
          Jak michal "prosciuteria" wisniewski przybedzie w swym ekstraorynarjnie
          swiecacym wdzianku to lud plocki pragnacy igrzysk oslepnie na dni trzy co
          najmniej, a swiatla rafinerii przybledna. Poswiata jego oczojebnego ubranka
          swiecic bedzie przed wyzej wymienione trzy dni gaszac tym samym lune
          przeswietnych ogni plockiego zakladu!!! ;)
    • Gość: Bogdan Re: Ich Troje w Auchan w Płocku IP: 81.15.161.* 17.04.03, 08:31
      Z pewnością nie będę piszczał w pierwszym szeregu
      na koncercie Ich Troje (wiek nie ten, a i zespół
      nie należy do moich ulubionych).
      Jedno trzeba oddać Wiśniewskiemu, że zrobił karierę.
      Wsadził kij w mrowisko, przejął kilka milionów złotych
      z rynku.
      Z licznych ataków na jego osobę w prasie i radio widać
      wyraźnie, że tak zwane środowisko zazdrości mu kasy
      jaką zarobił na śpiewaniu, przy wyraźnej pomocy SLD i TVP1.
      Pamiętacie tryumfalny przemarsz przez polskę muzyki disco-polo
      te "Majteczki w kropeczki", "Mydełka fa" grane na wszystkich
      weselach i sylwestrach. Wszyscy znawcy z branży to opluwali,
      a wiara kupowała na giełdach miliony kaset z przebojami i
      tańczyła do białego rana.
      On jest gwiazdą 26.04 tłumy zgromadzone w Auchan to potwierdzą.
      Taki niestety jest "szoł biznes".
      • Gość: merro JAKI STAS TAKA NEL IP: *.pbk.pl / 10.0.126.* 17.04.03, 10:25
        JAKIE MROWISKO TAKI KIJ
        JAKI STAS TAKA NEL

sorry ja tego nie kupuje
        to zaburza moje poczucie estetyki
        i nie kumam dlaczego panstwowa telewizja za nasze podatki
        puszcza takie gowno
        • Gość: aut Re: JAKI STAS TAKA NEL IP: 193.59.95.* 17.04.03, 12:30
          Bardzo ostro i nietolerancyjnie. A gdyby ktoś Ci odpowiedział, że takie
          poczucie estetyki jak wyczucie taktu i dobre wychowanie?
          • Gość: bigbud Re: JAKI STAS TAKA NEL IP: 217.153.74.* 17.04.03, 15:05
            o jakim poczuciu estetyki ty mowisz ??? Chala i tandeta - ot co !!! Muzyka ich
            troje moze co najwyzej godzic w odczucia estetyczne normalnego czleka !
            • murzin Re: JAKI STAS TAKA NEL 17.04.03, 15:19
              To jest tylko sprytna forma promocji. Coś co budzi emocje lepiej sie sprzedaje.
              Podejrzewam, ze Wisniewski ma was głeboko w dupie, a dopoki bedziecie o nim
              gadac to bedzie istniec. I dopoki bedzie sie go nienawidziec, bedzie trzepac
              kase na naiwniakach :)
            • Gość: Strucho Re: JAKI STAS TAKA NEL IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 18.04.03, 23:47
              Bardzo mnie dziwi, że ludzie chcący się uważać za kulturalnych, o wyszukanym
              guście muzycznym oceniają innych określając ich nienormalnymi na podstawie
              tego jakiej muzyki słuchają. Robiąc to sami sobie wystawiacie świadectwo i
              przyznajecie, że tolerancja to dla Was obce słowo. Rozumiem, że wszyscy
              powinni słuchać Mozarta i Beethovena, a każdy kto lubi słuchać muzyki lekkiej,
              służącej relaksowi i zabawie zostanie zaszufladkowany. Moja rodzicielka np.
              też słucha niektórych piosenek Ich Troje, a jest wykształconą i kulturalną
              osobą. Ale na tym forum takie nietolerancyjne i światopoglądowo narzucające
              się opinie już mnie nie dziwią, bo od czasu kampanii przedwyborczej występują
              w dość dużych ilościach i na różne tematy. A podobno muzyka łagodzi obyczaje...
          • Gość: merro Re: JAKI STAS TAKA NEL IP: *.pbk.pl / 10.0.126.* 17.04.03, 15:31
            a przepraszam bardzo niby dlaczego mnie posadzasz o brak kultury ?
            ten zespol na pewno nie celuje w tzw 'gorna pulke' odbiorcow
            a slowa takie jak gowno sa chyba chlebem powszednim rowniez wielce szanownego
            idola
            ojojoj francuski piesek nam sie trafil :)

nie powiem pieprzyc ich troje , bo pewnie zawalu dostaniesz
        • roman_j Re: JAKI STAS TAKA NEL 17.04.03, 15:21
          Gość portalu: merro napisał(a):

> sorry ja tego nie kupuje
          > to zaburza moje poczucie estetyki
          > i nie kumam dlaczego panstwowa telewizja za nasze podatki
          > puszcza takie gowno

To proste. Podatki płacą wszyscy, a taki jest właśnie
          nasz "średni" gust. :-))))
          • Gość: merro Re: JAKI STAS TAKA NEL IP: *.pbk.pl / 10.0.126.* 17.04.03, 15:47
            masz racje
            smutne to
            • Gość: petrol Re: JAKI STAS TAKA NEL IP: *.*.*.* 17.04.03, 20:45
              Dla jednych smutne, dla drugich wesołe.
              Boję sie, ze tych drugich jest więcej.
              Gdyby zrobić referendum, wygrali by jak nic!
              • Gość: MN Re: JAKI STAS TAKA NEL IP: *.visp.energis.pl 17.04.03, 21:07
                Slusznie, na stoisko wedliniarskie z Wisniewskim a najlepiej za szybe gdzie
                pultusze cwiartuja.Najrosadniej pana Michala do sieci sklepow LP wyslac bo jego
                tworczosc jest na podobnym poziomie jak towary oferowane w tym sklepie:))
                • Gość: petrol Re: JAKI STAS TAKA NEL IP: *.*.*.* 17.04.03, 21:26
                  Otóż to!
                  Muszą ludziska jeść kiełbasę? Muszą.
                  Muszą "walić" na Wisniewskiego? Muszą.
                  Wynik: zwiększy się sprzedaż kiełbasy.
                  • Gość: merro Re: JAKI STAS TAKA NEL IP: *.chello.pl 17.04.03, 21:32
                    o robi sie coraz ciekawiej :)
                    a ja tam kielbasy nie lubie, wole sery, plesniowe na przyklad
                    albo pasztet mamy go pod dostatkiem wytarczy sie rozejrzec
                    • Gość: bigbud Re: JAKI STAS TAKA NEL IP: 217.153.74.* 18.04.03, 12:19
                      Oj macio macio z pasztetem to przesadziles ! ;)))
                      Ponoc polki najpiekniejszymi kobietami sa !!! ;)))
                      No moze poza kilkoma wyjatkami :)))
                      • Gość: merro Re: JAKI STAS TAKA NEL IP: *.pbk.pl / 10.0.126.* 18.04.03, 14:07
                        o.... chyba znamy te same :)
                        pozdrawiam
                        • Gość: petrol A jednak 26.IV.03 się zbliża .... IP: *.*.*.* 23.04.03, 11:32
                          Napięcie rośnie, tłum gęstnieje.
                          • Gość: merro Re: A jednak 26.IV.03 się zbliża .... IP: *.pbk.pl / 10.0.126.* 24.04.03, 11:29
                            beda piski ,omdlenia obwazanki i kapiszony
                            :) pozdrawiam
                            • Gość: petrol A jednak 26.IV.03 się zbliża coraz bardziej IP: *.*.*.* 24.04.03, 15:38
                              Prawdopodobnie nastąpi pełna zmobilizacja wszelkich
                              służb medycznych, a straż szykuje się do polewania
                              wodą rozognionych fanów.
    • Gość: amelie to wszystko przez te wlosy IP: *.chello.pl 26.04.03, 19:16
      eee, nieee, michal nie "spiewac", a reklamowac najnowszy odcien farby do wlosow
      na pewno przyjechal. z reszta juz wieczor, kto byl ?? czy "idol" rozdawal
      autografy na pudelkach (2 w cenie 1) tego oszalamiajacego koloru purpury?
      • Gość: aniołek 007 Skaaaaaaandal IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.03, 22:14
        Byłam tam dzisiaj choć jestem raccej przeciwniczką ich troje. poszłam ze
        zwykłej ciekawości. co tam sie działo... Ludzie zachowywali sie jak dzikusy
        (jeśli to nie jest za łagodne określenie). Przed scena porozstawiane barierki,
        ludzie sie na siebie pchają, przygniataja do tych barierek, że tam nikomu nic
        sie nie stało to chyba cud, a wszystko przez beznadziejna organizacje.
        Ochroniarze wpuszczali jak tam im sie przywidziało, przez 2 godziny to nie wiem
        czy 50 osób wpuścili na scenę. Jeżeli któryś z członków ich troje przechodził
        obok barierek to ludzie dosłownie szłu dostawali, napierali sie na siebie,
        bluźnili. Najbardziej zastanowiło mnie to jak myślą rodzice, którzy zabrali
        swoje 2-3 letnie dzieci, a później do wszystkich mieli pretensje, a to że
        dziecku tlenu brakuje, że kurteczka, czapeczka sie zgubiła. A i dziecko jeszcze
        dostawało za to zę matka stała przy scenie a jemu słabo się zrobiło, a takie
        miejsca mieli. To skandal!!!!!! Jeżeli ci organizatorzy maja sie jeszcze raz za
        coś takiego brać, to aż strach iść.... Oni myślą wyłącznie o sobie!!!! Brak
        wyobraźni mógł tu naprawdę doprowadzić do nieszczęścia.
        • Gość: merro Re: Skaaaaaaandal IP: *.pbk.pl / 10.0.126.* 28.04.03, 12:12
          dobrze aniolku ze ci na glowe michaś nie skoczył
          słyszałem ze lubi :)

wielką zagadką dla mnie pozostanie fenomen disco polo i ich troje
    • hippolin Troje Wiśniewskich 26.04.03, 22:21
      hmmm, to było do przewidzenia..... dlatego nie byłem, poszła chołota do oszołoma
      • Gość: petrol Było, i się skończyło IP: *.*.*.* 28.04.03, 19:24
        No i bardzo dobrze, na jakiś czas spokój!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka