malkontent_i_sceptyk 13.02.07, 08:24 Nie mogłem go słuchać jak śpiewał na płockim Desancie. Mieszkam na K. Wielkiego, a jego bluzgi niosły się ąż dotąd i jeszcze dalej przez cały wieczór. Wstyd... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ob. Struktor Re: Powrót Jeden Osiem L IP: 193.59.95.* 13.02.07, 10:07 Nie znam chłopaków, ale gratuluję im sukcesu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gmR Re: Powrót Jeden Osiem L IP: 85.134.160.* 13.02.07, 12:04 ...wczorajszy ranek jutrzejszego wieczora... ....ten zespół nie bedzie juz nigdy tym samym zespołem-tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cz Re: Powrót Jeden Osiem L IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 16:48 wielki szacunek za wszystko ps byłem turystycznie w stanach i polonusy z długim stażem pytali podczas popijaw czy 18l to też z płocka i wiecie co to jest fajne uczucie i wszyscy którzy na nich plujecie itd pokażcie co osiągneliście sami .jeszcze raz szacunek dla Was chłopaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dżemik Re: Powrót Jeden Osiem L IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 17:09 Mi się ten rodzaj muzyki wogóle nie podoba ale... też im dobrze życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 11 go Re: Powrót Jeden Osiem L IP: *.eranet.pl 13.02.07, 18:29 Nie znasz gości i sie wypowiadasz. Robia fajna rzecz jaka jest muza. Ty pewno tylko ćpac umiesz. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muzyk Re: Powrót Jeden Osiem L IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.07, 20:54 dno i pospólstwo kręcace mierne małolaty bez muzycznego smaku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Powrót Jeden Osiem L IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 19:56 Powró tdla kogo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: płocczanin Dno na maxa !!! IP: *.class144.petrotel.pl 14.02.07, 23:47 Dno na maxa !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka Re: Dno na maxa !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 19:07 Sam jesteś dno. Świetny zespół. Cieszę się, że im się udało. A wszyscy, którzy ich opluwają to szuje nie potrafiące docenić tego, że coś osiągnęli i są z naszego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szacunek chlopakom Powrót Jeden Osiem L IP: *.elk.mm.pl 22.02.07, 11:38 Moim zdaniem Jeden Osiem L jest fajne i nie powiniśćie ich kometować negadtywnie po pewnie sami nie umiecie śpiewać i tylo łatwo wam kometować im dał szanse życie ,że powstal taki zespół a nie inny i szacunek do chlopaków bo nie jest tak łatwo w polsce się wybić. Ich muzyka też jest fajna każdy innaczej slucha muzyki i niech nie kometuje innych bo to nie ladnie :P Szacunek chlopaki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chciałbym......... Re: Powrót Jeden Osiem L IP: *.class147.petrotel.pl 27.02.07, 07:33 Chciałbym zapomnieć......... o tym zespole!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś