Dodaj do ulubionych

Powrót Jeden Osiem L

13.02.07, 08:24
Nie mogłem go słuchać jak śpiewał na płockim Desancie. Mieszkam na K.
Wielkiego, a jego bluzgi niosły się ąż dotąd i jeszcze dalej przez cały
wieczór. Wstyd...
Obserwuj wątek
    • Gość: Ob. Struktor Re: Powrót Jeden Osiem L IP: 193.59.95.* 13.02.07, 10:07
      Nie znam chłopaków, ale gratuluję im sukcesu.
      • Gość: gmR Re: Powrót Jeden Osiem L IP: 85.134.160.* 13.02.07, 12:04
        ...wczorajszy ranek jutrzejszego wieczora...
        ....ten zespół nie bedzie juz nigdy tym samym zespołem-tyle
        • Gość: cz Re: Powrót Jeden Osiem L IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 16:48
          wielki szacunek za wszystko ps byłem turystycznie w stanach i polonusy z długim
          stażem pytali podczas popijaw czy 18l to też z płocka i wiecie co to jest fajne
          uczucie i wszyscy którzy na nich plujecie itd pokażcie co osiągneliście sami
          .jeszcze raz szacunek dla Was chłopaki
          • Gość: Dżemik Re: Powrót Jeden Osiem L IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 17:09
            Mi się ten rodzaj muzyki wogóle nie podoba ale... też im dobrze życzę.
    • Gość: 11 go Re: Powrót Jeden Osiem L IP: *.eranet.pl 13.02.07, 18:29
      Nie znasz gości i sie wypowiadasz. Robia fajna rzecz jaka jest muza. Ty pewno
      tylko ćpac umiesz. Pozdro
      • Gość: muzyk Re: Powrót Jeden Osiem L IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.07, 20:54
        dno i pospólstwo kręcace mierne małolaty bez muzycznego smaku
    • Gość: kolo Re: Powrót Jeden Osiem L IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 19:56
      Powró tdla kogo?
      • Gość: płocczanin Dno na maxa !!! IP: *.class144.petrotel.pl 14.02.07, 23:47
        Dno na maxa !!!
        • Gość: fanka Re: Dno na maxa !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 19:07
          Sam jesteś dno. Świetny zespół. Cieszę się, że im się udało. A wszyscy, którzy
          ich opluwają to szuje nie potrafiące docenić tego, że coś osiągnęli i są z
          naszego miasta.
    • Gość: szacunek chlopakom Powrót Jeden Osiem L IP: *.elk.mm.pl 22.02.07, 11:38
      Moim zdaniem Jeden Osiem L jest fajne i nie powiniśćie ich kometować
      negadtywnie po pewnie sami nie umiecie śpiewać i tylo łatwo wam kometować im
      dał szanse życie ,że powstal taki zespół a nie inny i szacunek do chlopaków bo
      nie jest tak łatwo w polsce się wybić. Ich muzyka też jest fajna każdy innaczej
      slucha muzyki i niech nie kometuje innych bo to nie ladnie :P Szacunek
      chlopaki :)
      • sulo17 Re: Powrót Jeden Osiem L 22.02.07, 12:57
        Ja tez tak uważam!!!!
        • Gość: Chciałbym......... Re: Powrót Jeden Osiem L IP: *.class147.petrotel.pl 27.02.07, 07:33
          Chciałbym zapomnieć......... o tym zespole!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka