Gość: AWS-PIS-S-OFF IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 28.04.03, 22:27 Widzę duże podobieństwo z Panem HENRYKIEMKREUZ ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
henrykkreuz Re: Poseł Ziobro - maniakalny demaskator muminków 28.04.03, 23:50 Ziobro nie jest z mojej bajki, ale muszę przyznać, że pochlebiasz mi porównując mnie do niego po dzisiejszym dniu. Otóż ten mały wzrostem, młody, skromny i niewyrobiony człowiek wyprowadził z równowagi Millera, szefa rządu i szefa rządzącej partii (SLD) w jednym, uchodzącego do tej pory za najlepszego człowieka postkomunistów. Ten mały młody człowiek pokazał, że to całe SLD to dupki i prymitywy, skoro najlepszy ich człowiek jest taki. Miller bardzo mnie zaskoczył, nawet jestem bardzo nim rozczarowany. Od tej chwili Leszek Miller jest dla mnie po prostu zerem. Mam nadzieję, że następny premier będzie inteligentniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SLD Re: Poseł Ziobro - maniakalny demaskator muminków IP: 212.244.82.* 29.04.03, 07:31 henrykkreuz napisał: > że to całe SLD to dupki i prymitywy... Nie życzę sobie Panie Henryku! Trochę kultury... Odpowiedz Link Zgłoś
liberalek Re: Poseł Ziobro - maniakalny demaskator muminków 29.04.03, 08:22 > henrykkreuz napisał: > > > dupki i prymitywy... > MR HENRYKKREUZ jest dokładnie scharakteryzowany przez słownictwo, którego używa. Dodatkow jest zaślepiony miłością do własnej nieomylności - a belki we własnym oku nie dostrzega, typowy przedstawiciel skrajnej narodowej ekstremy. Odpowiedz Link Zgłoś
henrykkreuz dzisiaj same miłe wpisy 29.04.03, 10:24 liberalek napisał: > > henrykkreuz napisał: > > > > > dupki i prymitywy... > > > > MR HENRYKKREUZ jest dokładnie scharakteryzowany przez słownictwo, którego używa > . > Dodatkow jest zaślepiony miłością do własnej nieomylności - a belki we własnym oku nie dostrzega, typowy przedstawiciel skrajnej narodowej ekstremy. Dzisiaj same miłe wpisy na forum : "przedstawiciel skrajnej narodowej ekstremy" - przyznam, że miło mi jest to usłyszeć, zostałem tym dopisany do najlepszych synów polskiej ziemi w tym i do tych wymordowanych przez zdrajców. A poza tym Panowie, jak już cytujecie to ni wyrywajcie słów z kontekstu. "Ten mały młody człowiek pokazał, że to całe SLD to dupki i prymitywy, skoro najlepszy ich człowiek jest taki." Ale musicie przyznać, że ja Premierem nie jestem i nigdy nie będę, a Premier Leszek Miller - jako osoba przesłuchiwana przez Sejm, jego Komisję - na oczach milionów ludzi się skompromitował - twierdził aby członek Komisji poszedł sobie gdzieś gdzie zrobi sobie dobrze (podtekst seksowy), dla mnie jest pan zerem Panie Ziobro (a to już koniec Millera, dlatego, że teraz to nawet ludzie z SLD będą podnosić na niego nogę, jak pies na pochyłe drzewo, i moje zdanie tu nic nie ma do rzeczy, chociaż ja jak wielu liczyłem, że SLD będzie normalniejsze od poprzedników). Jestem nim rozczarowany podwójnie, ze sprawą Rywina dał się podpuścić Michnikom jak małe dziecko, a teraz wczorajsze "burackie" wystąpienie. Prysnął mit Milerra i SLD z nim, dlatego należy szykowac się do dużych, może i największych zmian w Polsce od 1989 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski Re: dzisiaj same miłe wpisy IP: *.pw.plock.pl 29.04.03, 15:50 henrykkreuz napisał: >> > Dzisiaj same miłe wpisy na forum : > "przedstawiciel skrajnej narodowej ekstremy" - przyznam, że miło mi jest to > usłyszeć, zostałem tym dopisany do najlepszych synów polskiej ziemi w tym i do > tych wymordowanych przez zdrajców. > I zapomniałem dodać PYCHA - to kolejna cecha MR HENRYKKREUZ!!!! Zarozumiały pyszny mały człowiek, pełen wielkich kompleksów - oto jaki jest MR HENRYKKREUZ > (...) - twierdził aby członek Komisji poszedł sobie > > gdzieś gdzie zrobi sobie dobrze (podtekst seksowy), (...) ;-)))))))) ROTFL seksowy podtekst ROTFL ;-))))))))))) > jak małe dziecko, a teraz wczorajsze "burackie" wystąpienie. > "burackie" co to za słowo ;-)))))) ROTFL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek UDERZ W STÓŁ A NOŻYCE SAME SIE ODEZWA IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 29.04.03, 08:29 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: petrol Pan Ziobro, cienki Bolek! IP: *.*.*.* 29.04.03, 14:11 Niestety, cienias i człowiek małego formatu, a szkoda bo go lubiłem. Premier też nie wypadł najlepiej, chociaż lepiej niż Pan Ziobro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Poseł Ziobro - maniakalny demaskator muminków IP: 255.255.255.* 30.04.03, 07:19 henrykkreuz napisał: (..) > Otóż ten mały wzrostem, młody, skromny i niewyrobiony człowiek wyprowadził z > równowagi Millera, szefa rządu i szefa rządzącej partii (SLD) w jednym, (..) Nie lubię Millera, ale jakbym Ci powiedział, że Twój najlepszy przyjaciel, który zginął to był złodziej i bandyta, a ty się do tego przyczyniłeś, że Twoja żona to (ocenzurowano) itp itd to zachowałbyś spokój ? Odpowiedz Link Zgłoś
hsk Re: Poseł Ziobro - maniakalny demaskator muminków 30.04.03, 08:39 Gość portalu: guest napisał(a): > henrykkreuz napisał: > (..) > > Otóż ten mały wzrostem, młody, skromny i niewyrobiony > człowiek wyprowadził z > > równowagi Millera, szefa rządu i szefa rządzącej partii > (SLD) w jednym, > (..) > Nie lubię Millera, ale jakbym Ci powiedział, że Twój > najlepszy przyjaciel, który zginął to był złodziej i > bandyta, a ty się do tego przyczyniłeś, że Twoja żona to > (ocenzurowano) itp itd to zachowałbyś spokój ? To nie ma nic do rzeczy. Członek komisji sejmowej to jak Prokurator, a przesłuchiwany to tylko świadek, bez względu czy nazywa się Miller, czy Kowalski. Każdy z nich ma swoje uprawnienia, a rolą Prokuratora jest zadawanie pytań, rolą świadka udzielenie na nie odpowiedzi lub odmowa jej udzielenia. To tylko w Polsce może się zdarzyć, że Premier Rządu tego nie rozumie. Dziwię się nawet, że P. Miller nie został ukarany np. karą pieniężną za obrazę komisji, źle to świdczy o jej przewodniczącym. A poza tym, Leszek Miller nie odróżnia stwierdzenia od opinii, opinię można wyrazić dowolną, ale stwierdzenia nie. Ziobro może zaciągnąć go do Sądu i L. M. musiałby go publicznie przepraszać. Co do innych kwestii to jest tak, jak złapiesz złodzieja za rękę to twierdzi, że to nie jego ręka. Nieprawdą jest, że L.M. był przyjacielem Marka Papały. Marek Papała został komendantem tylko dlatego, że był młody i w ocenie M. niedoświadczony, a zwłaszcza od niego całkowicie zależny. M.P. był natomiast na 100% uczciwym człowiekiem, ale jego problem polegał na tym, że jego wzór L.M. takim nie był, a M.P. nie dopuszczał do siebie przez długi czas tej myśli. I to go zabiło. W swojej naiwności M.P. udał się ze swoją wiedzą tam gdzie nie powinien, tj. do Millera i Sasina. Mam nadzieję, że powołana zostanie komisja śledcza do wyjaśnienia tej sprawy, na Prokuraturę w takiej sprawie liczyć nie można, ponieważ jest tam całkowite podporządkowanie polityczne, a to skutkuje tym, że jest ona jakby częścią układu zapewniającą bezpieczeństwo (kriszę). Wróble na wiosnę ćwierkają, że chodziło o zakup bardzo dużej ilości samochodów dla Policji, za cenę o około 40 % wyższą od tej jaką należało normalnie zapłacić, z czego większość wylądowała na lewych kontach na zachodzie. Stary numer służb PRL, który potem "sprywatyzowano", stąd też dobre kontakty Edwarda M.. A ten jeden numer był początkiem kariery "geniusza" od finansów, ostatnio bardzo znanego Pana K. (publikacje NIE). Na takich numerach stoi cała potęga finansowa pewenj grupy, ale też ich strach i całkowita zależność od służb zachodnich głównie niemickich. Odpowiedz Link Zgłoś