Dodaj do ulubionych

kompromitujące FORUM

03.03.07, 11:57
TWA - towarzystwo wzajemnej adoracji, to grupa, której wpisy nie interesują
nikogo poza nią samą. Cele TWA są mgliste, bardzo rzadko piszą coś
konkretnego, ciekawego czy rzeczowego. Najczęściej są to bluzgi,
przepychanki, połajanki czy niewyszukane żarciki i bezsenne rozmówki o niczym.
- za jasną i klarowną definicje dziękujemy ikonie polskiego trollyzmu- koko

kontynuując tradycję cytowania naszej maskotki:
"nie martw się o nas. Martw się o twa , staje się żałosną rutyną na
marginesie historii..........."
"TWA, czyli Towarzystwo Bardzo Grubego Kalibru"
"W Polsce dokonuje się nareszcie rewolucja moralna i to cieszy, mimo że na
tym forum urzęduje głównie mierzwa pod postacią twa."
"To są ekshibicjoniści, przychodzą tu obnażać ciemne strony swoich dusz."
"Dewizą TWA jest:
>bluzgam więc jestem< "

Ciemne strony naszych dusz obnażamy na podforum Kraków

bluzgam więc jestem< - jeżeli to ma stanowić życiową dewizę to proponuję
zwiększyć uprawnienia ministra Edukacji, by wszystkie Jego pomysły na rzecz
wychowania i kształcenia były realizowane bez potrzeby głosowania w Sejmie ,
oraz weszły w życie już po pierwszym czytaniu
Obserwuj wątek
    • Gość: duduś Re: kompromitujący Zenek IP: *.adsl.inetia.pl 03.03.07, 12:32
      Zenek dymaj się z forum, nie chcemy cię tutaj
    • Gość: Zenon Dylewski Re: kompromitujące FORUM IP: *.plock.mm.pl 03.03.07, 12:34
      Jest jak piszesz. A Gertycha żal a on jako jedyny podtrzymuje Człowieczeństwo w
      naszej cywilizacji dekadencji.
      • Gość: duduś Re: kompromitujące FORUM IP: *.adsl.inetia.pl 03.03.07, 12:40
        jak tam twoje mieszkanie z ZSMP
    • roman_j Re: kompromitujące FORUM 03.03.07, 14:01
      Zastanawiam się zawsze, jaka siła trzyma na forum te wszystkie osoby, które
      wyraźnie cierpią udzielając się na nim lub czytając wpisy innych osób. Przecież
      jest bardzo proste wyjście z sytuacji: można znaleźć sobie mniej
      "kompromitujące" miejsce na swoją działalność. ;-))
      • kwisniewski Re: kompromitujące FORUM 03.03.07, 14:16
        Szanowny adminie Romanie J - Zwracam się z uprzejmą prośbą by zamioast pisać
        krótką co prawdę tyradę co utrzymaję niektóre osoby na tym Forum przeczytałbyś
        jedno zdanie niejakiego dudusia i je wyciął - Wpisy obydwa są sprzeczne z
        Nietykietą i regulaminem
        Pozdrawiam
        • Gość: *** Re: kompromitujące FORUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.07, 14:22
          Pan "duduś" i Pan "Zenon Dylwski" to tak zawsze są obok siebie.Jak jest jeden
          to i drugi,żyć bez siebie nie mogą:).
          Po co ich wykreslać? Wycięcie jednego wpisu zabrałoby sens"istnienia" :)
          drugiego.Obaj Panowie są pewnym urozmaiceniem dla długich polityczno -
          moralnych tyrad poszczególnych osób.To tak jak reklama w TV, nikt na nią nie
          zwraca uwagi a i herbatę jest kiedy zrobić.
        • roman_j Re: kompromitujące FORUM 03.03.07, 14:25
          Wpisy przeznaczone do wycięcia zgłasza się klikając w czerwony (sic!) kosz lub
          wysyłając link do nich wraz z krótkim uzasadnieniem na adres: forum@agora.pl lub
          na adres społecznego opiekuna danego forum.
          Zgodnie z obowiązującymi mnie zasadami, kiedy mam wątpliwości, czy coś wyciąć,
          czy zostawić, powinienem zostawić. I tak właśnie postąpię tym razem. Ale
          niewykluczone, że dyżurujący admin zawodowy osiągalny pod ww. adresem e-mail
          podzieli pana zdanie. Proszę się nie krępować i wysłać mu stosowny link. :-))
          • Gość: duduś [...] IP: *.adsl.inetia.pl 03.03.07, 14:41
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: Zenon Dylewski Re: kompromitujące FORUM IP: *.plock.mm.pl 03.03.07, 14:49
            Społeczny? raczej anty Adminie. Widać, ze ciebie trzeba prosi o wypełnianie
            obowiązków. Wiesz juz zapewne, że 19 lutego złożyłem w Prokuraturze Rejonowej w
            Płocku udokumentowana Skarge na zła działanośc tego Forum i wpisy poniżające
            mnie osobowo i moja rodzine. Trzeba miec doprawdy duzo złej woli zeby
            zaprzepaścic takie szczytne zasady powołania tego Forum do zycia przez Agore.
            Trzeba troche czasu na odpowiedź od ww urzędu. Czyniono ostatnio próby
            opanowania istniejacego chaosu i nawet udało sie to w części.
            Wypowiedziane i napisane słowo nie zanika. Jesteś częścią systemu stworzonego
            przez Agore i zycie pokazało , ze powołanie istnienia Forum w skali kraju
            przyniosło same szkody dla naszego narodu.
            • Gość: forumowicz Re: kompromitujące FORUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.07, 11:45
              jak zabraknie psychicznego romana to będzie inny syjonistyczny żulik - przecież
              to jest forum gazety żydowskiej tolerujące ściśle określone antypolskie wartości
    • Gość: ucho Re: kompromitujące FORUM PŁOCK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.07, 15:23
      Romanie, twoje zyczenie jest spełnione, 70% ldzi przestało tu npisac
      oni oczekuja zniknioęcia ciebie,
      a co na to medycyna, bezsilna ?
      • roman_j Re: kompromitujące FORUM PŁOCK 03.03.07, 19:11
        Te 70% to Ty sam chyba wyrabiałeś. ;-))
        Ja mam na bieżąco robione statystyki forum i wygląda na to, że ruch nie dość, że
        nie spada, to jeszcze troszkę rośnie, więc nie martw się. Forum przeze mnie nie
        zginie. :-))
        I medycyny w to nie mieszaj, bo Tobie nie lekarz, ale ktoś z dobrym sercem jest
        potrzebny. Żeby Cię uwolnił od tego poczucia krzywdy, które nosisz w sobie i
        które Cię na co dzień napędza. :-))
    • Gość: *** Re: kompromitujące FORUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.07, 15:56
      Dlaczego Pan Roman miałby przestać pisać?
      Dobrze zobaczyć co myslą inni, dobrze jeśli są mądrzejsi od nas, w innym
      przypadku pozostawalibyśmy w swoich własnych światach, lub co gorsze w śiecie
      ludzi , którzy są silniejsi i niekoniecznie mądrzejsi od nas.
      Każdo opinia jest ważna, można się z nią zgodzić lub nie, ale najpierw trzeba
      ją poznać.
      P.S. Do Pana Romana
      Szkoda,ze usunął Pan mój post, zanim otrzymałam
      odpowiedź.Widocznie "strzelonej "głupoty nie da się wytłumaczyć.
      • Gość: duduś Re: kompromitujące FORUM IP: *.adsl.inetia.pl 03.03.07, 16:47
        powinno się wprowadzić możliwość kasowania przez forumowiczów głupkowatych
        wywodów Romana_J
        • Gość: *** Re: kompromitujące FORUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.07, 16:58
          Jeśli ten p.Roman_j odejdzie to przyjdzie nowy.
          Wiadomo przecież,że lepsza stara bieda niż nowa.
    • Gość: adam Re: kompromitujące FORUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.07, 10:01
      nowocześni okupanci i grabeżcy Polski mowia ze rząd Polski napadł na swój, to
      na ich kraj zlodziejstawa, zabijania nienarodzonych i żywych, kradzieze
      miliardowe sie skończyły, to był ich kraj,
      • krzysiek_33 Re: kompromitujące FORUM 07.03.07, 10:09
        gadu gadu
        wiadro jadu

k.
        • Gość: zgintera Re: kompromitujące FORUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.07, 11:20
          Brawo zenek Podobno Giertych ma cie wziac na wiceministra Przeczytal forum i
          sie wzruszyl Szykuj cv ,tylko co z tym zsmp ?Lepiej napisz ze byles ukrytym
          Wszechpolakiem juz wtedy gdy Giertycha nie bylo jeszcze na swiecie
          • Gość: Zenon Dylewski Re: kompromitujące FORUM IP: *.plock.mm.pl 07.03.07, 16:52
            Przed chwila tvn 24 pokazało proces sądowy za obrazanie na forum. Będzie 2 w
            Płocku.
            • Gość: robert Re: kompromitujące FORUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.07, 17:28
              powiadom o dacie rozpraway, chce zobaczyc mine dudusia i "z ginera"
              mam tez dla nich do przekazania pamiatkę ale to osoboiście

• ainipoajom twa = dylewski + kwisniewski 07.03.07, 21:30
      tyle i az tyle
    • Gość: oi Re: kompromitujące FORUM - tu skargi na czuba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 08:14
      O moderacji

Skargi na moderację Forum Płock
      Autor: ols ☺
      Data: 08.03.07, 11:26 + dodaj do ulubionych wątków

skasujcie post

+ odpowiedz

--------------------------------------------------------------------------------
      Proszę o umieszczanie skarg na moderację Forum Płock w tym wątku. Wszelkie
      wpisy na ten temat pojawiające się poza niniejszym
      wątkiem będą usuwane.

• Gość: Historyk II Re: kompromitujące FORUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 08:19
      Przed 3 dniami( dokładniej-była to noc-po 22 do 0,20) przeprowadzili na mój
      linck( przypomniałem " michnikowcom" ich zabiegi o konieczności stawiania
      pomnika " bohaterom Rejsu"- TW Piwkowskiego(...) na Bulwarze Filadelfijskim w
      Toruniu...)- na mnie WPROST -" ogień z kolubryn o dźwięcznej nazwie " CHAMSTWO
      I POTWARZ"(...).
      "Dytyrambiści"- inaczej, dyżurni literaci zarażeni pratkami "
      michnikowszczyzny" wpadają w amok!
      Czegoś takiego, nie było mi dane czytać- nigdy przedtem!
      Ponieważ czytałem przed laty Szpilki( namiętnie...) i wiem czego nie powinna
      się bać -prawdziwa????, broniłem się stawiając własne doświadczenia
      z Płocka na szali Prawdy!
      Do rzeczy-kiedy w Płocku otwieracie Izbę pamięci- na wzór bydgoskiej,
      wrocławskiej. Jednego z tych "dytyrambistów"- zajadłego gumka_7, zaprosiłem
      na " ubitą ziemię " do Płocka. Proszę więc Pana, o coś więcej i cokolwiek
      aktualnego, w tej historycznie-niezbędnej inicjatywie.
      Proszę odwiedzić taką izbę w IPN-ie w Bydgoszczy. Widziałem twarze staruszkow
      zwiedzających tą ponurą salę;-więźniów z Potulic( powojennych z NSZ, Z AK...)!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka