Dodaj do ulubionych

Rocznica śmierci

01.04.07, 19:43
Czy jutro będzie w Katedrze Msza św w rocznicę śmierci Jana Pawła II, tak jak
to mialo miejsce w zeszłym roku??

pordrawiam
arek
Obserwuj wątek
    • Gość: aaa Re: Rocznica śmierci IP: *.gprspla.plusgsm.pl 01.04.07, 19:59
      Będzie na 20.00 w Katedrze
      • Gość: bbb Re: Rocznica śmierci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 22:02
        w Katedrze czy przed Katedrą ?
    • Gość: asd Re: Rocznica śmierci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 20:14
      czas zadumy
      www.netsprint.pl/serwis/news?sort_by=3&rpp=50&q=Jan+Pawe%C5%82+II
      • kwisniewski Re: Rocznica śmierci 01.04.07, 21:46
        galeria.plock24.pl/displayimage.php?pos=-8630
        galeria.plock24.pl/displayimage.php?pos=-8629
        galeria.plock24.pl/displayimage.php?pos=-8627
        www.plock24.pl/fusion/readarticle.php?article_id=28

www.plock24.pl
        • Gość: zenon dylewski Re: Rocznica śmierci IP: *.plock.mm.pl 02.04.07, 07:43
          video.google.pl/videoplay?docid=6928899865906364263&q=zenon+dylewski
          Rozmiar filmu należy ustawić jako oryginał.
          • krzysiek_33 Re: Rocznica śmierci 03.04.07, 06:55

> Rozmiar filmu należy ustawić jako oryginał.

Reżysera tyż.
            • Gość: Zenon Dylewski Re: Rocznica śmierci Papieza w percepcji krzysztof IP: *.plock.mm.pl 03.04.07, 07:07
              I tyle ci zostało po Imieniu Papieża.Dziesiątki tysięcy ludzi dało Jemu , co mogli.
              Nie oglądaj, jeżeli religia jest twoim wrogiem ale nie szydź z katolików.
              Nasz Papież kochał ludzi i z Żydami żył w zgodzie, szanował ich.
              • krzysiek_33 Re: Rocznica śmierci Papieza w percepcji krzyszto 03.04.07, 07:18
                Szanowny wielce Panie Zenonie; to, że naigrywam się z ludzkiej małości i
                miernoty, nie ma żadnego związku z szacunkiem dla wielkości JPII, która jest dla
                mnie niekwestionowana. Nie każdy, kto ma do Pana stosunek satyryczny jest
                wrogiem Kościoła i Narodu. Zapewniam :)

k.
                • Gość: Zenon Dylewski Re: Rocznica śmierci Papieza w percepcji krzyszto IP: *.plock.mm.pl 03.04.07, 07:50
                  Człowiecze. jeżeli satyra jest ci w głowie przez całą dobe , to na pewno nie
                  powinienes pracować z ludźmi.A z wpisów kojarzy sie coś tam z systemem
                  przymusu. Żeby do kogokolwiek czuć chociaż trochę spolegliwości musi zaistnieć
                  pewna forma jedności. Miliony ludzi dało temu wyraz pisząc kondolencję
                  elektronicznie. Dziesiątki tysięcy ludzi spotkało się w jednym miejscu i porze,
                  żeby dać wyraz swojej jedności z Tym, który uczył kochać drugiego człowieka.
                  Tak było wczoraj w II Rocznice śmierci największego POlaka.
                  Ty dorównałeś do tych wpisów, które już Admin wyciął ,( dobrze zrobił bo hańba
                  istnienia po napisaniu tych podłości byłaby duża)

Ci którzy zrobili te gorszące wpisy, naśmiewali się z papieża, religii i
                  dołączyłeś do nich. Tyle dał ci nastrój oczekiwania na Godzinę smierci Jana
                  Pawła II. NA moim filmie umieszczonym w witrynie znanej na świcie - idzie
                  dziesiątki tysięcy ludzi w Jedności z Tym, którego szanowali , kochali i czuli
                  sie opuszczeni po Jego śmierci.
                  Zrobiłem film tak, jak potrafiłem. Istnieje on w zapisie DVD. A w Internecie
                  jest ograniczony rozdzielczością, która wymusza technologia przekazu internetowego.
                  Reżyserem filmu sa mieszkańcy PłOCKA, którzy szli w Białym Marszu dla papieża.

Wczoraj była również rocznica śmierci mojego Ojca. Byłem na cmentarzu, zrobiłem
                  fotografie grobów opuszczonych, jeszcze jestem w stanie ducha DALEKO.
                  nie ja będę ciebie sądził.
                  Zobacz przynajmniej jakie wpisy czynili Ludzie odmienni od ciebie. Poczytaj co
                  ja pisałem. Czy myślisz, ze w tych milionach istnień ludzkich nie ma
                  Człowieczeństwa? każdy z reguły pragnie, żeby był kochany i potrzebny i miliony
                  ludzi w tym Jednym momencie, na tą Jedna Rocznicę , stali sie Jednością,
                  odnajdując Boga w swoim jestestwie. Powrócą na pewno do rzeczywistości . Na
                  pewno zrobią coś niedobrego ale jest Droga do Światła, która pozwala Wrócić Z
                  Powrotem do Sacrum. Ta nadzieja i wyzwala potrzebę konieczności zaistnienia
                  zmian we własnym życiu dla Dobra ogólnego. I tak w zwykły człowieku , przejawia
                  się Bóg, dający Nadzieję, że nasze istne jest komukolwiek potrzebne.
                • Gość: edek Re: Rocznica śmierci Papieza w percepcji krzyszto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 18:05
                  krzysztofie 33, podzielam zdanie Pana Dylewskiego, rozumiem cie dobrze ale
                  trzeba mieć umiar,
    • Gość: teufel111 Re: Rocznica śmierci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.07, 09:46
      Czy wydziela woń niebiańską znaczy fijołków czy odwrotnie? Jak sądzicie?
      Wielki Polak czy odwrotnie?
      • Gość: Parafianin Re: Rocznica śmierci IP: *.plock.mm.pl 02.04.07, 10:12
        A matke miałeś?
      • Gość: teufel111 Re: Rocznica śmierci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.07, 10:27
        nieeeee, tylko ojca ale z cyckami
        • teufel7 Re: Rocznica śmierci 02.04.07, 14:38
          Gość portalu: teufel111 napisał(a):

> nieeeee, tylko ojca ale z cyckami

Ech... piekielnie zaniżasz poziom, kumotrze.
    • Gość: olo Re: Rocznica śmierci - oddajmy cześć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 17:11
      uczcijmy www.odszedlwspanialy.1k.pl/
      • Gość: asd Re: Rocznica śmierci - oddajmy cześć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 19:02
        wspaniałe ww6.tvp.pl/369,20070402480376.strona
        • Gość: ewa Re: Rocznica śmierci - oddajmy cześć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 19:46
          w rodzinnym Krakowie
          www.krakow.pl/polecamy/?MODE=mpkom&TYPE=show&kom_id=3994
    • Gość: a. Re: Rocznica śmierci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 19:24
      Błonia krakowskie 21,37 pepe.krakow.pl/krakow/lights1.htm
    • Gość: a. Re: Rocznica śmierci - jak obchodzono w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.07, 18:24
      fotoforum.gazeta.pl/72,2,875,60261003,60261003,0,2.html?v=2
    • Gość: a. Re: Rocznica śmierci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.07, 20:38
      a tak było fakty.interia.pl/galerie/fakty/krakow-pamieta,10979 w Krakowie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka