cover_wielki 07.04.07, 17:26 5 zł za sztuczny świat, czy gipsowe zwierze pachnie naturalnie czy może wydziela zapach wanilii ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Misieek Re: Wejdź do gniazda wikłacza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.07, 20:27 > 5 zł za sztuczny świat, czy gipsowe zwierze pachnie naturalnie czy może > wydziela zapach wanilii ? Nieważne czy pachnie. Ważne, że jakaś krowa może wejść do torby kangura i pstryknąć sobie fotę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziva Re: Wejdź do gniazda wikłacza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 18:41 Oj, Panowie ! Po co tyle ironii. Mojej dwulatce krokodyl bardzo się podobał, nie chciała z niego zejść. Nie byliście dziećmi ? Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: Wejdź do gniazda wikłacza 08.04.07, 21:59 Właśńie dlatego tyle, że byliśmy i jak mieliśmy dwa lata to za żadne skarby nie weszlibyśmy do krokodyla, bo był zywy. Teraz też byśmy nie weszli i wogóle to wolimy żywe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misieek Re: Wejdź do gniazda wikłacza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.07, 12:24 Absolutnie nie mam nic przeciwko korzystaniu z tych atrakcji przez dzieci. To dla nich to jest. No ale żeby dorosła kobieta wciskała się do torby kangura...to już lekkie przegięcie. Odpowiedz Link Zgłoś
enaka Re: Wejdź do gniazda wikłacza 10.04.07, 09:58 To swietnie, ze plockie zoo zaczyna wygladac jak te na zachodzie. Znikaja klatki, pojawiaja sie zabawki edukacyjne. Miejmy nadzieje, ze kiedys caly Plock bedzie sie tak rozwijal:-) Odpowiedz Link Zgłoś
roman_j Re: Wejdź do gniazda wikłacza 10.04.07, 15:47 enaka napisała: > To swietnie, ze plockie zoo zaczyna wygladac jak te na zachodzie. Znikaja > klatki, pojawiaja sie zabawki edukacyjne. > Miejmy nadzieje, ze kiedys caly Plock bedzie sie tak rozwijal:-) Może trzeba do tego, wzorem Zoo, sprowadzić sobie szefa spoza Płocka? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
enaka Re: Wejdź do gniazda wikłacza 19.04.07, 09:12 Nie mam nic przeciwko temu. Zarzadzaniem powinni zajmowac sie ludzie kompetentni, a takiej cechy nie nabywa sie z chwila urodzenia w danym miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś