corrine 15.05.07, 19:39 Ten teramin jest atrakcyjny, ale o ilez lepiej wyglada 20.07.2007 ? To jest data!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mgz Myslicie, ze te trzy siodemki ... 15.05.07, 19:46 ... sprawia, ze bedziecie szczesliwym malzenstwem? Gdyby tylko szczescie bylo w dacie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosiek Re: Myslicie, ze te trzy siodemki ... IP: *.dyn.luxdsl.pt.lu 15.05.07, 21:03 a ja mysle, ze ta magia z data to po prostu wyraz glebokiej checi by malzenstwo sie udalo. I to jest dobre, i tego wszystkim zycze na nowej drodze ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Organizator Re: Last minute: odstąpię magiczny termin ślubu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.07, 19:56 Ludzie !!! Odstąpię salę, kamerzystę, fotografa na 10.10.2010. Chu..., że niedziela, ale jaka magia liczb !!! PS. Ale ludzie maja nasr... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Last minute: odstąpię magiczny termin ślubu IP: *.e-wro.net.pl 15.05.07, 20:06 to glownie panienki naciskaja na "magiczne" daty i "r" w miesiacu - bo sa po prostu popaprane i wierza w bajki. przykre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agatka Re: Last minute: odstąpię magiczny termin ślubu IP: *.plock.msk.pl 15.05.07, 20:11 Wiesz ja nie jestem popaprana i nie wierzę w żadne przesądy. Dla mnie najważniejsze jest aby były to miesiace ciepłe, no i dopisała ładna pogoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Last minute: odstąpię magiczny termin ślubu IP: *.e-wro.net.pl 15.05.07, 20:15 ale horoskopy lubisz poczytac, a i u wrozki sie bylo co. no dobra moge nie trafic, mozesz byc wyjatkiem ale prawdopodobienstwo wynosi dobre 70% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mych Re: Last minute: odstąpię magiczny termin ślubu IP: 213.155.169.* 15.05.07, 20:26 straszny arogant z Ciebie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Organizator Re: Last minute: odstąpię magiczny termin ślubu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.07, 21:17 > straszny arogant z Ciebie! Nie jestem arogantem. Po prostu irytuje mnie zachowanie ludzi w pewnych sytuacjach: - rezerwacja ślubu z dwuletnim wyprzedzeniem, - podczas ostatniej majówki - 2 tysiące ludzi w górach, pielgrzymki nad Morskie Oko - wyścigi ludzi w hipermarketach po ogłoszeniu promocji w dziale X - nocne kolejki przed otwarciem kolejnego hipermarketu i zadymy po otwarciu Można wymieniać, ale uciekam...bo jest fajny film na AXN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vgv Re: Last minute: odstąpię magiczny termin ślubu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.07, 23:06 10.10.2010 a co tam, że niedziela - ja też mialam ślub w niedzielę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lulu Re: Last minute: odstąpię magiczny termin ślubu IP: *.plock.msk.pl 17.05.07, 08:44 a ja odstąpie na 22.02.2022... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roszkowianka Last minute: odstąpię magiczny termin ślubu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 20:26 chętnie bym przyjęła taką ofertę ale jak dla mnie to brak tu jeszcze jednej rzeczy...a właściwie nie rzeczy a narzeczonego:))) jeśli takowy by się znalazł to ... hmmm czemu nie;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aksia Re: Last minute: odstąpię magiczny termin ślubu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 22:02 ciekawe, dlaczego nikt się nie zastanaiwa dlaczego te "szczęśliwe" i magiczne liczby nie przyniosły szcześcia byłym narzeczonym.... jak widać do ślubu nie doszło, swoją drogą ciekawe dlaczego. nawet magia nie pomogła. my ząłatwialiśmy ślub w dwa miesiące, braliśmy ślub poł roku po poznaniu się, w dodatku w maju i jesteśmy szczęśliwi, tak po prostu. a magia sama przychodzi jak się postaramy :- ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja Re: Last minute: odstąpię magiczny termin ślubu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.07, 08:26 a ja znam byłe młzenstwo co brało ślub rok i 3 miesiace od poznania, 3 maja no i po 2 latach przestali być małżeństwem. na dwoje babka wrozyła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mąż Re: Last minute: odstąpię magiczny termin ślubu IP: *.magma-net.pl 15.05.07, 22:21 Ludzie mają zdrowo narąbane. Myślą, że trzy siódemki w dacie ślubu załatwią im szczęście w późniejszym pożyciu. Tak samo jakieś przesądy, że w nazwie miesiąca musi być r. Ludzie to może przed ślubem i do wróżki chodzicie i łykacie jak głodne pelikany to co Wam mówią te wiedźmy. Dwudziesty pierwszy wiek a mentalność jak u średniowecznych pastuchów. Ręce opadają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamyk Last minute: odstąpię magiczny termin ślubu IP: *.centertel.pl 15.05.07, 22:34 biorę ślub właśnie 7 lipca, sale weselną zamówiłem w listopadzie zeszłego roku, że to są trzy siódemki skojarzyłem dopiero dwa tygodnie po ustaleniu daty ślubu a w dodatku o 17-tej w kościele. Czy ja mam szczęćsie? Oczywiście że tak bo poznałem kobiete swojego życia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WelcomeToDisneyPL Tjaa... a po ślubie KONIEC seksu :) IP: *.eranet.pl 15.05.07, 23:04 ... albo raz na m-c / po okresie (rui) Potem kasa / potomstwo / kasa / obowiązki domowe / kasa / zwykły lajf... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grazynsia Re: Last minute: odstąpię magiczny termin ślubu IP: *.l3.c4.dsl.pol.co.uk 15.05.07, 23:21 Hm... a ja czasem żałuję, że w ogóle nie jestem przesądna. Przeżyłam w małżeństwie 20 lat, a nawet nie wiem, co to ten dreszczyk emocji. Trochę zazdroszczę ludziom, którzy coś tak mocno przeżywają, w coś przyziemnego tak mocno wierzą. Fajnie mają właściwie. To twarde stąpanie po ziemi czasem bywa po prostu nudne... Odpowiedz Link Zgłoś
arachneta Re: Last minute: odstąpię magiczny termin ślubu 16.05.07, 00:07 Fakt, ten Dom Weselny jest ładny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ezzo Last minute: odstąpię magiczny termin ślubu IP: *.aster.pl 16.05.07, 00:52 No cóż, głupców nie brakuje. Po pierwsze do 7 trzeba dorosnąć, po drugie numerologicznie ta data to piątka, po trzecie astrologicznie też nie jest najlepsza. Oby pasowała do dat małżonków :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaceek Re: Last minute: odstąpię magiczny termin ślubu IP: 212.160.172.* 16.05.07, 09:48 Ty to dopiero masz posrane. Wróżka jakaś jesteś? Trzy siódemki łatwo zapamiętać. To wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ezzo Re: Last minute: odstąpię magiczny termin ślubu IP: *.aster.pl 16.05.07, 15:54 jaceek... posrane to ty masz, jeśli czegoś nie wiesz to się nie wypowiadaj, szczawiku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaceek Re: Last minute: odstąpię magiczny termin ślubu IP: 212.160.172.* 24.05.07, 09:46 OK. Mamy wolność wyznania. Jedni wierza w Jahwe inni w Buddę, Mahometa czy Gadające Drzewa a jeszcze inni w cyferki, lub że jak nazwą kogoś szczawikiem to im poczucie własnej wartości wzrośnie. Przepraszam jeśli uraziłem Twoje uczucia religijne - wprawdzie wiara w cyferki jest dla mnie śmieszna ale może rzeczywiście nie powinienem tego wyrażać w ten sposób publicznie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fla 08.08.2008 IP: *.crowley.pl 16.05.07, 03:39 20.07.2007 np 20:07 08.08.2008 np 20:08 09.09.2009 10.10.2010 rezerwuje all... łoj i co dalej? a moze slub 07.07.2007 a rozwod 08.08.2008 z rozpoczeciem pracy poczekam do 09.09.2009 itp itd Odpowiedz Link Zgłoś
agulaszek Re: 08.08.2008 16.05.07, 05:40 Dobre :))) a ja rezerwuję datę pogrzebu na 04.04.2040 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pio do śłubu jednak nie dojdzie - czyli data pomogła IP: *.plock.mm.pl 16.05.07, 05:27 :) na tyle, że musi sprzedać rezerwację :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: Last minute: odstąpię magiczny termin ślubu IP: *.adsl.inetia.pl 16.05.07, 07:36 magiczna data która przyniosła szczęście to 21 09 1991 ani jednej siódemki co wy na to Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neo Last minute: odstąpię magiczny termin ślubu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 08:07 A jak widać nie do końca szczęśliwy skoro do odstąpienia :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Last minute: odstąpię magiczny termin ślubu IP: *.5e.5646.static.theplanet.com 16.05.07, 08:24 Szkoda, ze rozmowczyni nic nie mowi czy narzeczonego tez dorzuci gratis :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Włodek Re: Last minute: odstąpię magiczny termin ślubu IP: 192.193.245.* 16.05.07, 08:38 Kiedys wypowiadałęm się w tej sprawie. Jak małzonkowie nie będą potrafili ze sobą rozmawiac, prowadzić dialogu, dojsc do porozumienia, a nade wszystko jesli nie zrozumieja, ze nie data w dniu slubu ale Bog ktory uswięca swoja obecnością sakrament małżenstwa jest tym ktory gwarantuje szczescie w malzenstwie, pod warunkiem, ze malzonkowie do Niego sie uciekaja m.in. w codziennej modlitwie o pomoc, blogoslawienstwo, to nawet jesli data skaldalaby sie z samych 7 nic z tego nie wyjdzie. Ciemnogrod do potegi. Szukamy na sile jakiejs sily nadprzyrodzonej w naszym zyciu, ktora nam pouklada je, albo ktora jest odpowiedzialna za niepowodzenia, ale o istnieniu Boga i szatana zapominamy... Przykre to bo lepiej niektorym wierzyc we wrozki, horoskopy etc... Tylko jak w jaki do cholery sposob swiatlo gwaizdy odleglej 20 tys. lat swietlnych, (predkosc swiatla to 300.000 km/sek, 20 lat swietlnych to 20 lat podrozy swiatla gwiazdy do ziemi przy ww. predkosci) moze wplywac na nasze zycie i decyzje. To jest chore, bo gwiazda dana moze swieci na niebie tylko dlatego, ze jej swiatlo jeszcze dociera do nas albo bedzie docierac przez np. 15 lat, a samej gwiazdy moze juz nie byc. Chore jest wiec to ze za swoje zycie odpowiedzialnosc skladamy na nieistniejaca juz byc moze materie gwiezdna. Gdzie rozsadek, gdzie logika, gdzie ten ludzki rozum, ktory pragnie wytlumaczyc istnienie Boga, a tak latwo daje sie wciagnac w pelne smiesznosci i infantylnosci blazenady o szczesliwej dacie, o horoskopach, wrozkach etc... Jak latwo nam odrzuci Boga w imie czegos innego, co tak naprawde jest niczym... Jaki jest sens stawania wowczas przed oltarzem, przed obliczem Boga? Dla pokazania sukienki, bo co ludzie powiedza? Czy moze jest glebszy? Czy moze jest tak, ze malzonkom udzielajacym sobie sakramentu malzenstwa blogoslawi ten ktory jest poczatkiem i koncem wszystkiego - ten Bog, o ktorym pisze Biblia. Wszystkim narzeczonym zycze wiec niezaleznie od daty wielu lask i blogoslawienstwa Bożego. Pozdrawiam Włodek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: Last minute: odstąpię magiczny termin ślubu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 09:05 Gość portalu: Włodek napisał(a): ... Ładnie Pan napisał, jednak ja mam wrażenie ,że te śluby są bardziej dla sąsiadów niż dla Boga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emil Last minute: odstąpię magiczny termin ślubu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 08:59 A co narzeczony się rozmyślił? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hexe Re: Last minute: odstąpię magiczny termin ślubu IP: *.icpnet.pl 16.05.07, 09:09 Mam trzy siódemki w dacie urodzenia (urodziłam się oczywiście siódmego lipca). I co? Jakoś nadzwyczajnego szczęścia w życiu nie mam, w niektórych dziedzinach (w szczególności praca) mogę wręcz powiedzieć o braku szczęścia. Są to po prostu przesądy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Autor Re: Last minute: odstąpię magiczny termin ślubu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 11:03 > Mam trzy siódemki w dacie urodzenia. > I co? Jakoś nadzwyczajnego szczęścia w życiu nie mam A może dzięki temu nie masz nadzwyczajnego niesczęścia ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zebra Re: Last minute: odstąpię magiczny termin ślubu IP: *.slupsk.pl 16.05.07, 09:16 20.07.2007 mam dziewiętnaste urodziny :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: Last minute: odstąpię magiczny termin ślubu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 09:30 Gość portalu: zebra napisał(a): > 20.07.2007 mam dziewiętnaste urodziny :) Ja też mam urodziny, ale lepiej nie mówić które :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oferent Re: Last minute: odstąpię magiczny termin ślubu IP: *.class145.petrotel.pl 16.05.07, 12:54 ja wiem gdzie jest jeszcze wolna sala w tym terminie jeśli jest ktoś zainteresowany to proszę o kontakt ma e-maila ryszard_mlody@tlen.pl nawet atrakcyjne ceny i ładna sala w Płocku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczypczyki Last minute: odstąpię magiczny termin ślubu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.07, 20:40 trzy siódemki to rewelacyjna data ! Coś wiemy o tym ! sami bierzemy ślub tego szczęśliwego dnia ale nie o 17 lecz o 12:30 :) Młodym Parom z dnia trzech siódemek zyczymy wszytskiego naj naj naj !!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Organizator Re: Last minute: odstąpię magiczny termin ślubu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.07, 23:08 >trzy siódemki to rewelacyjna data ! Coś wiemy o tym ! sami bierzemy ślub tego >szczęśliwego dnia ale nie o 17 lecz o 12:30 :) Dobrze, że nie "trzy szóstki", bo juz przed ślubem wyrosły by szatańskie "rogi". Też życzę WN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seamoon [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 22:31 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jok data ślubu IP: *.c149.petrotel.pl 25.05.07, 08:02 tu nie chodzi o jakieś przesądy czy numerologię, po prostu data przyjemna i łatwa do zapamiętania a pozatym tak dobra jak każda inna. Ja mam ślub akurat 07.07.07 17.00. Nie czekałem specjalnie na tę datę kilka lat :-) , akurat padła decyzja o ślubie w terminie wakacyjnym w tym roku to przy okazji taką datę wybraliśmy bo była wolna a przy i fajna wizualnie. To tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: data ślubu IP: *.c250.petrotel.pl 31.05.07, 00:28 MOŻE AUTORKA TEGO REWLEACYJNEGO OGŁOSZENIA W KONCU POWIE CZY JEST Z NARZECZONYM CZY JUŻ NIE ALE SZCZERZE TO ŻAL MI CIĘ BO SOBIE PRZYPAŁ JAROBIŁAŚ PEWNIE NA CAŁE MIASTO TA.. PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolomanolo Re: data ślubu IP: *.plock.msk.pl 31.05.07, 02:28 ość portalu: 123 napisał(a): > MOŻE AUTORKA TEGO REWLEACYJNEGO OGŁOSZENIA W KONCU POWIE CZY JEST Z NARZECZONYM > > CZY JUŻ NIE ALE SZCZERZE TO ŻAL MI CIĘ BO SOBIE PRZYPAŁ JAROBIŁAŚ PEWNIE NA > CAŁE MIASTO TA.. PZDR No ku.., ale z ciebie elokwent Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raz Re: data ślubu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 06:25 tobie msk i tak nikt nie dorówna Odpowiedz Link Zgłoś