lukikuro 07.06.07, 14:20 Czy ktos wie czy otwarty jest Auchan dzisiaj w Boże Ciało Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ktosia Re: Auchan w Boże Ciało IP: *.adsl.inetia.pl 07.06.07, 14:54 miasta.gazeta.pl/plock/1,35681,4205877.html Tutaj masz godziny otwarcia wszystkich większych sklepów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zizi Re: Auchan - piekło IP: *.plock.mm.pl 07.06.07, 15:16 To z głodu chcesz jechać w Boże Ciało do sklepu? Nie macie litości dla personelu , jakbyście nie jedli cały tydzień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: świeto..y Re: Auchan - piekło IP: *.chello.pl 07.06.07, 15:26 Już nie przesadzaj, żyjemy podobno w XXI, zresztą jak by nikt nie pracował w święta, to kolego już dawno byś został okradziony i pobity, a wieczorem być musiał niestety kupkę strzelić pod przydrożnym drzewie, bo byś nie miał wody, prądu, gazu itp. Przecież w marketach nikt nikogo nie trzyma na smyczy, jak się komuś nie podoba to może sie zwolnić w każdej chwili i np. wyjechać do Holandii i zarobić 10 razy tyle co w sklepie na kasie, albo poszukać sobie innej pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Auchan - piekło IP: *.plock.msk.pl 07.06.07, 18:17 Aleś Ty mądry !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ar Re: Auchan w Boże Ciało IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.07, 16:54 nie jedli caly tydzień ? lodowki zawalone po brzegi a głodowki sa zdrowe nie tylko dla biedaków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: świę-to-je-bl-iwy Re: Auchan w Boże Ciało IP: *.chello.pl 07.06.07, 17:08 Po prostu jedni muszą pracować by drudzy, ci najwięksi malkontenci mogli zrobić zakupy w hipermarkecie a potem jaja moczyć np. na Majorce Odpowiedz Link Zgłoś
rromero Re: Auchan w Boże Ciało 07.06.07, 21:48 a może by tak zamiast zabraniać pracy w święta wymóc by za tą pacę była godna zapłata ? niestety solidaruchy na to nie pójdą bo chodzą na pasku obecnej koalicji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oraz Re: Auchan w Boże Ciało IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.07, 22:05 to już wszystko wiadomo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: Auchan w Boże Ciało IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.07, 22:10 Ja też dziś pracowałam i jeszcze wiele innych osób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agatka Re: Auchan w Boże Ciało IP: *.plock.msk.pl 07.06.07, 22:22 A co? Brakuje pomysłu na spędzenie wolnego czasu? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: Auchan w Boże Ciało IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.07, 22:27 Gość portalu: agatka napisał(a): > A co? Brakuje pomysłu na spędzenie wolnego czasu? :) Raczej wolnego czasu. Jednak kiedy już jest to wolne , to rzeczywiście nie wiem co robić :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Auchan w Boże Ciało IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.07, 23:07 a ja sobie bylem w Wawce, w Arkadii w kinie, w Tarasikach na zakupkcah i mam w dupie dziure o nazwie Plock:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Auchan w Boże Ciało IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.07, 23:52 niestety wrocilem, ale nie na dlugo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: Auchan w Boże Ciało IP: *.c154.petrotel.pl 08.06.07, 14:48 hehe to s.. aj do tych swoich tarasików i warszawki - smrodu w Płocku nie rób swoją personą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blue City Re: Auchan w Boże Ciało IP: *.plock.mm.pl 08.06.07, 00:00 >w Tarasikach na zakupkcah masz rację, Tasasiki nadają się wyłącznie na zakupy, bo czasu to tam przyjemnie spędzić nie można, najeść się nie naje bo byle co i drożej, usiąść nie usiądzie bo i nie ma gdzie, a jak jest to mokro bo się leje z fontanny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edek Re: Auchan w Boże Ciało IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.07, 23:15 zostałes tam na stałe czy wróciłes do dziury taborecie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pio dzień wolny sie należy IP: *.plock.mm.pl 08.06.07, 06:20 jak najbardziej - Auchan jest zamknięty ale co do pracy w niedzielę, to nie wiem, czy to dobre wyjście, żeby zakazywać; u naszych zachodnich sąsiadów, dniem wolnym dla sklepów jest poniedziałek - myślę, że takie rozwiązanie jest najlepsze; Załoga sklepu ma dzień odpoczynku, a i straty dla sklepu na pewno mniejsze, niż gdyby zamykali w sobotę; i klient też nie jest zły, bo dla większości weekend to jest jedyna możliwość, żeby wybrać się na większe i dłuższe zakupy no, ale w Polsce tylko niedziela wchodzi w grę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: dzień wolny sie należy IP: *.adsl.inetia.pl 08.06.07, 08:43 ...lecz nie każdy jest katolikiem i obchodzi to święto. Dla wielu to jest normalny dzień... Allah Akbar:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do1/2główki Re: dzień wolny sie należy IP: *.c154.petrotel.pl 08.06.07, 14:54 to wypad do tych od Allaha, a tam pokażą ci co znaczy nie uczestniczyć w ich święcie półgłówku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do katodebila Re: dzień wolny sie należy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.07, 08:21 za tepy jestes by to pojac Odpowiedz Link Zgłoś