Dodaj do ulubionych

Fabio i Grooverider na Audioriverze 2007

19.06.07, 21:11
trzymam kciuki - za pogodę i tłumy na plaży
jedyna impreza która "robi" pozytywny klimat w tym mieście (i dla tego miasta)

mam nadzieję, że będzie lepsza niż druga edycja Astigmatica - dla mnie
najlepsza

oby tylko władze znowu nie zaczęły się za bardzo wpie... w organizację, bo
jak zwykle wyjdzie z tego wielka śmierdząca kupa -
tak właśnie "przydusili" Astigmatic po drugiej edycji - za dobrze wyszło i
władza zaczęła poprawiać i zgłaszać swoje pomysły - co z tego wyszło wszyscy
wiemy

Obserwuj wątek
    • Gość: marta barszczewska wolontariat IP: *.class147.petrotel.pl 19.06.07, 21:18
      a może jest ktos chetny do pomocy przy AR? zapraszam gorrrąco:
      marta.barszczewska@slt.pl
      • malkontent_i_sceptyk Re: wolontariat 19.06.07, 21:42
        W zeszłym roku AudioRiver, czy tam Femev to była jedna wielka ćpalnia.
        Zamierzacie coś z tym zrobić ?
      • Gość: Muzycznarzeka Re: wolontariat IP: *.c158.petrotel.pl 22.06.07, 01:50
        a zapłacić to nie łaska? wolontariat, hehehehehe, nabierać to my, ale nie nas. ciekawy jestem czy DJe co muzę z Winampa puszczają też grają za darmochę?
    • Gość: fatboyslim Re: Fabio i Grooverider na Audioriverze 2007 IP: *.c250.petrotel.pl 19.06.07, 22:58
      Nie no tyle kasy od ratusza, od naszych tłustych radnych na tak słaby program - czy to będzie meeting Dj-i z wiejskich klubów z pod Białegostoku?. Wstyd dla organizatorów Audioriver. Czemu w tym roku festiwal trwa tylko dwa dni? Wiem za mało kasy do zarobienia, podziału, łapówek. Jeszcze NIK was dopadnie. Ja jadę na Creamfilds olewam Audioriver...Gdzie się podziały Astigmatiki, gdzie...Wiele pytań, wiele...
    • Gość: ragaplocka Re: Fabio i Grooverider na Audioriverze 2007 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 23:52
      Ja też trzymam kciuki za pogodę i tłumy na plaży, ale na zupełnie innej imprezie -reggaelandzie- gdzie nie będę musiał oglądać elektryków świecących oczami. na bezpiecznikach się nie znam, więc swoje będę trzymał z daleka od tej imprezy. Pobujam się przy reggae, bo to jedyna impreza która robi pozytywny klimat w tym mieście (i dla tego miasta).
      a Astigmatik to przeszłość która se ne wrati!
      ps. miłość, przyjaźń, szacunek...
      • Gość: Mad Re: Fabio i Grooverider na Audioriverze 2007 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 00:12
        a ja wole techniczne uderzenia, rytmiczne wymixowane z wokalami i na pewno bede
        na Audioriver. Do zobaczenia :-))
        • Gość: dreadkillaz Re: Fabio i Grooverider na Audioriverze 2007 IP: *.class145.petrotel.pl 20.06.07, 09:57
          Jak lubicie mix techniki muzycznej, mechanicznej z wokalami to przyjdźcie elektrofani do namiotu SOUND SYSTEMOWEGO na REGGAELANDZIE 6-7 lipca. Tam spotkacie czołówę tego gatunku.
          I zgadzam się z opinią, że dobre czasy Astigmatik już nie wrócą, na pochodnych tego festu czyli m.in. Audioriverze liczy się tylko kasa zarobina przez organizatora, a nie dobro widza/słuchacza - świadczy o tym frekwencja na ostatniej edycji.
          podsumowując czekam bardziej na Reggaeland- przyszłosc promocji Płocka niż na Audioriver - ale na to też przyjdę. Pozdrawiam
    • Gość: k Re: Fabio i Grooverider na Audioriverze 2007 IP: 193.201.164.* 20.06.07, 09:51
      jedyna, mówisz?
    • enaka Re: Fabio i Grooverider na Audioriverze 2007 20.06.07, 10:02
      "Producenci wielkiego elektronicznego przedsięwzięcia zakasują jednak rękawy i
      szykują mocne medialne uderzenie."

Żeby uderzenie medialne było mocne, trzeba by było zacząć je pół roku temu, a
      nie 5 min przed samą imprezą. CO to za fachowcy?
    • Gość: Ox Fabio i Grooverider na Audioriverze 2007 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 10:42
      CZEMU TEN FESTIWAL MA TRWAC 2 DNI!! PRZECIEZ TO JEST ROZGLOS NA CALY SWIAT JAK
      ZADEN INNY FESTIWAL
      • Gość: światek Re: Fabio i Grooverider na Audioriverze 2007 IP: *.class145.petrotel.pl 20.06.07, 14:16
        mały coś ten twój świat - powiat i okolice, łanięta i staroźreby!
        • Gość: amanitamuscaria Re: Fabio i Grooverider na Audioriverze 2007 IP: *.c153.petrotel.pl 20.06.07, 16:28
          w zeszłym roku spotkałem ludzi z Warszawy, Łodzi, Zielonej Góry.....
          • Gość: gmR Re: Fabio i Grooverider na Audioriverze 2007 IP: 85.134.128.* 21.06.07, 22:43
            narzekać tylko potraficie i marudzić leszcze za.....
            tak to płaczą że nic się nie dzieję ale jak co do czego przyjdzie i imreza dobra za free to tylko pierdo...potraficie że to nie tak że to srak.....załośni jesteście....
            DOBRYCH MUZYCZNYCH IMPREZ NIGDY ZA WIELE W TYM MIEŚCIE!
    • Gość: L3S!OO Re: Fabio i Grooverider na Audioriverze 2007 IP: *.plock.msk.pl 22.06.07, 16:59
      Pfff, poracha, ja tam zawijam na Stadium Of Sound , ale zycze wam dobrej zabawy
      na tej kaszanie AR
      • Gość: escoo Re: Fabio i Grooverider na Audioriverze 2007 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 22:02
        ja tez smigam na stadium :) bilet juz jest :)
        www.stadiumofsound.pl pzdr E
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka