maciek.zwany.jajem 23.08.07, 14:20 Gdy patrzę się na płocki ratusz [chodzi mi o budynek] zdecydowanie nie podoba mi się kolor wieży. Za ciemny do całości budynku. Czy ktoś ma jeszcze podobne odczucia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zdzisiek Re: Nie podoba mi się wieża na budynku ratusza IP: 212.244.180.* 23.08.07, 14:38 weź bazukę i zmień Odpowiedz Link Zgłoś
maciek.zwany.jajem Re: Nie podoba mi się wieża na budynku ratusza 23.08.07, 14:50 Gość portalu: zdzisiek napisał(a): > i zmień Ciebie? Od tego masz rodzinę i nauczycieli w szkole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzisiek Re: Nie podoba mi się wieża na budynku ratusza IP: 212.244.180.* 23.08.07, 14:56 maciek.zwany.jajem napisał: > Ciebie? Od tego masz rodzinę i nauczycieli w szkole. widzisz i tu się mylisz bo szkołę to ja skończyłem zanim ty przestałeś wchodzić na stojąco pod szafę i kupę mówić papu ( o lie do tej pory przestałeś ), w każdym bądź razie moje dzieci są bardziej elokwentne od ciebie, chociaż dopiero się uczą mówić Odpowiedz Link Zgłoś
maciek.zwany.jajem Re: Nie podoba mi się wieża na budynku ratusza 23.08.07, 15:19 Gość portalu: zdzisiek napisał(a): > bo szkołę to ja skończyłem Nie podejrzewałem cię o to. > w każdym bądź razie moje dzieci są > bardziej elokwentne od ciebie, chociaż dopiero się uczą mówić Ohh, jak miło. Pewnie po tatusiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Opiekun MPN. Re: Nie podoba mi się wieża na budynku ratusza IP: *.plock.mm.pl 23.08.07, 14:39 Czy odbiło ci już całkowicie? Wieża to nie pasek do zegarka. Może chcesz niebieską? albo kolor piasku zza następnego pagórka ukradzionego piasku pustyni? Odpowiedz Link Zgłoś
maciek.zwany.jajem Re: Nie podoba mi się wieża na budynku ratusza 23.08.07, 14:45 Gość portalu: Opiekun MPN. napisał(a): > Czy odbiło ci już całkowicie? Jeśli chodzi o odbicie po obiedzie, to tak. Jeśli o inne odbicie, to proszę zachować takt i mnie nie obrażać. > Wieża to nie pasek do zegarka. Może chcesz > niebieską? albo kolor piasku zza następnego pagórka ukradzionego piasku pustyni? Wiem o tym. Wyraziłem swe odczucie. Nie wolno? Zabronione? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafał a co to kogo obchodzi co gó..arze lubią ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 16:05 puknij sie i bez odbioru, nie życze sobie twoich mało inteligentnych odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
maciek.zwany.jajem Re:.. 23.08.07, 16:46 Gość portalu: rafał napisał(a): > puknij sie i bez odbioru, nie życze sobie twoich mało inteligentnych > odpowiedzi To co sobie życzysz, czy nie życzysz jest mało istotne :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re:.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 17:00 Chce Pan ich wykończyć ? Ja mam zdjęcie Ratusza z XIX w. i wieża też jest ciemna. To jest pocztówka ze zbiorów p.A.Łukawskiego :) Odpowiedz Link Zgłoś
maciek.zwany.jajem Re:.. 23.08.07, 17:16 Gość portalu: *** napisał(a): > Chce Pan ich wykończyć ? > Ja mam zdjęcie Ratusza z XIX w. i wieża też jest ciemna. Proszę Pani, napisałem o swoim odczuciu, a proszę popatrzeć z jaką agresją się spotkałem. Ludzie nie rozumieją co czytają. Gdyby nic nie zmieniano, nadal większość myłaby się w misce biorąc ją za doskonały wynalazek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myk Re:.. IP: *.centertel.pl 23.08.07, 17:31 Gość portalu: maciek.zwany.jajem napisał: >nadal większość myłaby się w misce biorąc ją za > doskonały wynalazek... a "mniejszość" w Wiśle patrząc na cudną wieżę na ratuszu :-))) i komu zazdrościć? Odpowiedz Link Zgłoś
maciek.zwany.jajem Re:.. 23.08.07, 17:39 Gość portalu: myk napisał(a): > a "mniejszość" w Wiśle patrząc na cudną wieżę na ratuszu :-))) i komu zazdrościć? W misce, zmyty brud pozostaje. W Wiśle nurt wody zabiera go, lecz może przynieść 'popłuczyny' po innych. I tak źle i tak. Stąd wniosek -> prysznic z bieżącą wodą i odpływem. Jaki wniosek? Zmieniać. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myk Re:.. IP: *.centertel.pl 23.08.07, 18:01 Gość portalu: maciek.zwany.jajem napisał: >Jaki wniosek? Zmieniać. :-) sposób zażywania kąpieli - zmieniać !!! i zmieniono w "większości" przypadków :) co do wieży - to sprawa gustu, a o gustach się nie dyskutuje :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
maciek.zwany.jajem Re:.. 23.08.07, 18:03 Gość portalu: myk napisał(a): > sposób zażywania kąpieli - zmieniać !!! i zmieniono w "większości" przypadków : ) > co do wieży - to sprawa gustu, a o gustach się nie dyskutuje :-))) Oczywiście. Ja tylko napisałem, że mi się nie podoba :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myk Re:.. IP: *.centertel.pl 23.08.07, 18:15 na mnie nie robi to żadnego wrażenia. Jest wiele ładniejszych rzeczy, ale i brzydactw nie brakuje w naszym mieście. Całe szczęście, że wieża wysoko a ja nie chodzę z podniesioną głową. Stan chodników na to nie pozwala :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
maciek.zwany.jajem Re:.. 23.08.07, 18:26 Czasami, będąc na letnim koncercie, bądź jedząc obiad na rynku warto rozejrzeć się wokół :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myk Re:.. IP: *.centertel.pl 23.08.07, 18:46 maciek.zwany.jajem napisał: > Czasami, będąc na letnim koncercie, bądź jedząc obiad na rynku warto rozejrzeć > się wokół :-) jak jestem na koncercie to uwagę skupiam na tym co się dzieje na scenie. jedząc obiad nie rozglądam się bo savoir-vivre nie pozwala :-) a zresztą ja się będę rozglądać a żul obiad zakosi :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re:..cham chodzi sam i widzi jajco. IP: *.plock.mm.pl 23.08.07, 18:44 Nie dla psa kiełbasa. Zabytki nie dla was chodzący z oczami w jajach. Płock jest piękny jeszcze nie wszystko rozebraliście. Odpowiedz Link Zgłoś
maciek.zwany.jajem Re:..cham chodzi sam i widzi jajco. 23.08.07, 18:47 Gość portalu: Mirek napisał(a): > Nie dla psa kiełbasa. Zabytki nie dla was chodzący z oczami w jajach. Płock > jest piękny jeszcze nie wszystko rozebraliście. Piękne słownictwo. Kunszt. Szkoda tylko, że pisane pod wieloma nickami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxl Re: Nie podoba mi się wieża na budynku ratusza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 21:13 podwyższenie barierki na wieży zmieniło proporcje. Odpowiedz Link Zgłoś
maciek.zwany.jajem Re: Nie podoba mi się wieża na budynku ratusza 23.08.07, 21:14 Gość portalu: xxl napisał(a): > podwyższenie barierki na wieży zmieniło proporcje. Tego nie wziąłem pod uwagę, ale cieszę się, że są osoby zauważające swego rodzaju 'niezgrabność' wieży :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Nie podoba mi się wieża na budynku ratusza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 21:21 co jest jajec, wszedzie baty obrywasz, wyrazy ubolewania, hej Odpowiedz Link Zgłoś
shemhazai Re: Nie podoba mi się wieża na budynku ratusza 23.08.07, 21:24 aż roman nie nadąża wpisów kasować :) Odpowiedz Link Zgłoś
maciek.zwany.jajem Re: Nie podoba mi się wieża na budynku ratusza 23.08.07, 21:26 shemhazai napisał: > aż roman nie nadąża wpisów kasować :) Zaglądasz Romanowi na klawiaturę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryw. Re: Nie podoba mi się wieża na budynku ratusza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 21:35 pewnie taka sama i dlatego tamte broni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxl Re: Nie podoba mi się wieża na budynku ratusza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 22:50 maciek zwany jajem podjął temet wyglądu ratuszowej wieży dlaczego zmieniacie temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: Nie podoba mi się wieża na budynku ratusza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 22:55 Dwa pierwsze wpisy chyba wystarczą. Odpowiedz Link Zgłoś
maciek.zwany.jajem Re: Nie podoba mi się wieża na budynku ratusza 23.08.07, 23:00 Gość portalu: xxl napisał(a): > maciek zwany jajem podjął temet wyglądu ratuszowej wieży dlaczego > zmieniacie temat. A co może napisać uczeń na klasówce jak nic nie umie? Problem w tym, że on nawet jakby chciał to nie da rady się nauczyć :-) Odpowiedz Link Zgłoś
arachneta Re: Nie podoba mi się wieża na budynku ratusza 24.08.07, 11:28 Problem w tym, że on nawe > t > jakby chciał to nie da rady się nauczyć :-) Chodził na wagary do ogródków piwnych pod Ratuszem. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myk Re: Nie podoba mi się wieża na budynku ratusza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.07, 11:54 i eksternistycznie skończył podstawówkę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot Filemon Re: Nie podoba mi się wieża na budynku ratusza IP: 212.244.180.* 24.08.07, 12:00 Gość portalu: myk napisał(a): > i eksternistycznie skończył podstawówkę :-) na tym hamaku to człowiekowi przychodzą złośliwości do głowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myk Re: Nie podoba mi się wieża na budynku ratusza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.07, 12:08 złośliwości??? a fujj o takie rzeczy mnie podejrzewać? zginiesz za to marnie pod kołami roweru :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot Filemon Re: Nie podoba mi się wieża na budynku ratusza IP: 212.244.180.* 24.08.07, 12:20 Gość portalu: myk napisał(a): > złośliwości??? a fujj o takie rzeczy mnie podejrzewać? zginiesz za > to marnie pod kołami roweru :-))) nie dość że złośliwości to jeszcze groźby mógłbym zginąć :) ale wciąż nie wiem gdzie po koła można wpaść poza tym koty maja 7 żyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot Filemon Re: Nie podoba mi się wieża na budynku ratusza IP: 212.244.180.* 24.08.07, 12:28 > gdzie po koła można oczywiście miało być "pod te koła" :) a nie "po koła" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myk Re: Nie podoba mi się wieża na budynku ratusza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.07, 12:33 to Ty jesteś ewenementem bo tych wcieleń (żyć-nie mylić ze słowem rzyć)jak zdołałam zauważyć, miałeś duzo więcej niż 7.:-) > mógłbym zginąć :) ale wciąż nie wiem gdzie po koła można wpaść kierunek - hamak i pokrzywy :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot Filemon Re: Nie podoba mi się wieża na budynku ratusza IP: 212.244.180.* 24.08.07, 12:44 Gość portalu: myk napisał(a): > to Ty jesteś ewenementem bo tych wcieleń (żyć-nie mylić ze słowem > rzyć)jak zdołałam zauważyć, miałeś duzo więcej niż 7.:-) czuję się inwigilowany, ale nie jesteś chyba z CBA? > kierunek - hamak i pokrzywy :-))) hamak to częś kusząca, pokrzywy - zniechęcająca i jak ja mam to rozumieć ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myk Re: Nie podoba mi się wieża na budynku ratusza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.07, 12:52 Gość portalu: kot Filemon napisał(a): > czuję się inwigilowany, ale nie jesteś chyba z CBA? kiedyś pracowałam w Staatssicherheit :-))) hmm ja mam to samo odczucie co do mojej osoby. > hamak to częś kusząca, pokrzywy - zniechęcająca > i jak ja mam to rozumieć ? wypośrodkuj :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot Filemon Re: Nie podoba mi się wieża na budynku ratusza IP: 212.244.180.* 24.08.07, 13:00 Gość portalu: myk napisał(a): > hmm ja mam to samo > odczucie co do mojej osoby. komisja śledcza to wszystko wyjaśni > > hamak to częś kusząca, pokrzywy - zniechęcająca > > i jak ja mam to rozumieć ? > > wypośrodkuj :-))) pośrodku hamaka leżysz Ty - dobrze wypośrodkowałem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: India Re: Nie podoba mi się wieża na budynku ratusza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.07, 12:33 Ludzie!!! Czy kazda dyskusja MUSI przejść w pyskówkę?!!! Tytuł watku ciut mnie zniechęcił do zajrzenia, dalej było lepiej. Człowiekowi chodzi o KOLOR fragmentu budynku, został objechany, itp. itd. za co?? Nie masz nic do napisania odpuść, NIE MUSISZ TU PISAĆ!!! Co do koloru - przy remoncie był wymóg zostawienia bez zmian. Odpowiedz Link Zgłoś
ostry_01 Re: Nie podoba mi się wieża na budynku ratusza 31.08.07, 13:44 Maciek Ty powinnieneś mieć taki nick: robię sobie z was niezłe jajka :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
maciek.zwany.jajem Re: Nie podoba mi się wieża na budynku ratusza 31.08.07, 13:51 ostry_01 napisał: > Maciek Ty powinnieneś mieć taki nick: robię sobie z was niezłe > jajka :-)) Z jednej strony to śmieszne, jakie bzdury ludzie wypisują. :-) Z drugiej smutne, że nie rozumieją co czytają.:-( Odpowiedz Link Zgłoś