Dodaj do ulubionych

PIASKI - miejscowość na mierzei wiślanej

IP: 213.77.38.* 08.07.03, 10:48
Jest to miejscowość (wieś?) leżąca na mierzei wiślanej za Krynicą Morską.
Czy ktoś z Was tam był? Warto tam się wybrać na urlop? Jak tam jest?
Obserwuj wątek
    • merro Re: PIASKI - miejscowość na mierzei wiślanej 08.07.03, 10:59
      Gość portalu: PIOTREK napisał(a):

> Jest to miejscowość (wieś?) leżąca na mierzei wiślanej za Krynicą Morską.
      > Czy ktoś z Was tam był? Warto tam się wybrać na urlop? Jak tam jest?

jedyne piaski jakie znam to te na których stoją zamki
      • Gość: bum Re: PIASKI - miejscowość na mierzei wiślanej IP: *.visp.energis.pl 22.07.03, 18:01
        merro napisał:

> Gość portalu: PIOTREK napisał(a):
        >
        > > Jest to miejscowość (wieś?) leżąca na mierzei wiślanej za Krynicą Morską.
        > > Czy ktoś z Was tam był? Warto tam się wybrać na urlop? Jak tam jest?
        >
        > jedyne piaski jakie znam to te na których stoją zamki
    • Gość: R@BERT Re: PIASKI - miejscowość na mierzei wiślanej IP: *.acn.waw.pl 08.07.03, 11:19
      Jezeli lubisz cisze i spokoj to warto , jezeli chcesz sie bawic zatrzymaj sie w
      Krynicy Morskiej.Jest tam specyficzny mikroklimat , ze wzgledu na morze i zalew
      wislany.pozdrawiam
      • Gość: PIOTREK Re: PIASKI - miejscowość na mierzei wiślanej IP: 213.77.38.* 09.07.03, 13:43
        No i dziękuję bardzo:) Teraz wiem na czym stoję.
        Pozdrawiam
    • santia Re: PIASKI - miejscowość na mierzei wiślanej 21.07.03, 12:07
      Piotrek byłam i sprawdziłam, że jak tam jedziesz, to musisz mieć wcześniej
      załatwioną kwaterę i takie tam rzeczy, ponieważ na miejscu jest spora trudność
      z jej znalezieniem; ale gdybyś pojechał tam pod namiot to sądzę, że może być
      fajnie;-))
    • Gość: Johny Re: PIASKI - miejscowość na mierzei wiślanej IP: hpcache:* 21.07.03, 15:02
      Piaski to rzeczywiście wieś, dopiero się rozbudowuje. Może być trudno znaleść
      kwaterę. Poza tym długie dojście do morza przez las. Ale za to spokój cisza.
      Podobno jest tam znana plaża naturystów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka