piorkop77 18.10.07, 13:49 Witam Wszystkich, czy w Płocku jest jeszcze giełda akwarystyczna ??? Bardzo dawno byłem i chyba odbywało sie to w niedziele Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzysiek_33 Re: już niedługo, czerwoni... 18.10.07, 14:20 Musisz ustalić w busoli namiar na jakikolwiek sklep zoologiczny i spytać w nim, na pewno Ci pomogą. k. Odpowiedz Link Zgłoś
piorkop77 Re: już niedługo, czerwoni... 18.10.07, 14:34 moze znajde cos w necie i zadzwonie bo na rympałe nie bede jechał 100km Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_40 Re: Giełda akwarystyczna w Płocku 18.10.07, 19:31 witam BYła zawsze w klubie na osiedlu łukasiewicza,ale czy jeszcze tam jest? w niedzielę od rana 8-9 godzina Odpowiedz Link Zgłoś
dlugopisem jest w szkole na Miodowej 18.10.07, 20:05 W szkole na Miodowej przy garażach. Jadąć od strony dworca PKP jakieś 800m za Gazmotem są światła i póżniej przy garażach skręcasz w lewo w podwórko. godziny ranne w niedziele Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JanK Re: Giełda akwarystyczna w Płocku IP: 195.33.116.* 19.10.07, 07:39 W byłej szkole numer 17, teraz nie wiem jak sie nazywa. Wchodzi się z boku, a nie głównym wejściem. Podjedź od Miodowej na parking między garażami i wejdź bramą tą od strony kuchni, potem w prawo i bocznym małym wejściem wejdziesz do szkoły. Giełda jest od 7:00 ale tak na 8:00 spokojnie można przyjść - najwięcej ludzi jest. Ja się wybieram. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja-medea Re: Giełda akwarystyczna w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.07, 08:14 >W byłej szkole numer 17, teraz nie wiem jak sie nazywa. im. Tadeusza Kościuszki, co prawda nie ma to znaczenia dla głównego watku, ale to też i moja była podstawówka.:-)Pozdrawiam kolegę z 17- stki Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek_33 Re: Giełda akwarystyczna w Płocku 19.10.07, 08:17 Teraz się mówi - witam ziomala :) Uczyła mnie pani Bednarska polskiego, a dyrektorką była pani Dutkiewicz. k. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja-medea Re: Giełda akwarystyczna w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.07, 08:43 krzysiek_33 napisał: > Teraz się mówi - witam ziomala :) tak się mówi, ale mi się niebardzo podoba taki zwrot:-)pani Mirosława Dutkiewicz była "wieczną" dyrektorką tej szkoły. Jednak to nie to forum, zaraz zostaniemy "obsztorcowani", że piszemy nie na temat (Obrębska, Pyrzanowska )Pozdro :-) Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek_33 Re: Giełda akwarystyczna w Płocku 19.10.07, 08:44 pani Wielichowska - chemia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja-medea Re: Giełda akwarystyczna w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.07, 08:49 o tak !!!!! "herod baba" :-) Odpowiedz Link Zgłoś