Dodaj do ulubionych

Pytanie o fotoforum Płock

22.10.07, 09:59
Na fotoforum przez dłuższy czas znikneło około 20 zdjęć. Zauwazyłem
to około północy. Po godz. 2 w nocy wszystko wróciło do normy.
Zniknęły zdjęcia z wydarzeń wrzesniowych i październikowych br.

Obserwuj wątek
    • kwisniewski Re: Pytanie o fotoforum Płock 22.10.07, 10:05
      Przesłałem 122 zdjęć - przez dłuższy czas było ich 83 = Komunikat na
      fotoforum - Zdjęcie zostało usunięte = Przyczyny nie podano.
      • Gość: plocczanin Re: Pytanie o fotoforum Płock IP: *.plock.mm.pl 22.10.07, 10:13
        po zwycięstwie PO , na Fotoforum zlikwidowano zdjęcia o polskiej tematyce
        narodowej. Zapisałem stan jeszcze o godzinie 9,05.
        Jest tego zapisu 47 stron. Taki wydamy na pamiątkę Wyborów, jeżeli ww nie
        wyjaśni sie w sposób prosty. Może to błąd techniczny?
        • beerek Re: Pytanie o fotoforum Płock 22.10.07, 15:23
          wydaje mi się, że to technika coś szwankowała. Ja od dwóch dni nie
          mogłem się dostać na fotoforum.
          • beerek Re: Pytanie o fotoforum Płock 22.10.07, 15:24
            fotoforum.gazeta.pl/72,2,999,70873055,70873055,0,2.html?v=2
            • Gość: plocczanin. Re: Pytanie o fotoforum Płock IP: *.plock.mm.pl 22.10.07, 15:34
              czy to zemsta? Obudziłem sie we wrogim nam Polakom kraju? Nie rozumiem.
              Czy to nowy STAN WOJENNY?

Czy to jeszcze Polska - czy... strach napisać..........
              Kiedy zabija mnie?

8,53 Płock. Zenon Dylewskim.

Oczekuje wypowiedzi od właściciela Foto Forum.

• Gość: płocczanie [...] IP: 82.177.3.* 22.10.07, 19:14
                Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
              • beerek Re: Pytanie o fotoforum Płock 22.10.07, 19:33
                Gość portalu: plocczanin. napisał(a):

> czy to zemsta? Obudziłem sie we wrogim nam Polakom kraju? Nie rozumiem.
                > Czy to nowy STAN WOJENNY?
                >
                >
                > Czy to jeszcze Polska - czy... strach napisać..........
                > Kiedy zabija mnie?
                >
                > 8,53 Płock. Zenon Dylewskim.
                >
                > Oczekuje wypowiedzi od właściciela Foto Forum.
                >

Ode mnie?
                • Gość: plocczanin Re: Pytanie o fotoforum Płock IP: *.plock.mm.pl 22.10.07, 20:01
                  Panie Beerek. Nie wiem , czy pan jest właścicielem Foto Forum ale taki na pewno
                  istnieje. taki nadzwyczajny zbieg okoliczności nie zdarza sie.

Złożyłem zapytanie i cierpliwie czekam na odpowiedź. Jestem wdzięczny Gazecie za
                  ogromna pomoc w upamiętnieniu pamięci Ofiar Katyńskich.
                  uroczystość była piękna i utrwaliła się w pamięci. Liczba oglądających moje
                  zdjęcia jest duża. To daje radość, że organizatorzy dali z siebie , co mogli.
                  Był i Sponsor Bilecików Katyńskich, flag i podstawy pod nie. Kwiśniewski
                  dokonał rzeczy wielkich. Najmłodsi pytani o zimno , nie narzekali. Byli
                  zadowoleni, że brali udział. To byla Jedność, bardzo wyraźna. Wierzymy, że w
                  przyszłym roku pojawia się i władze i radni. Tyle pamięci o zamordowanych , ile
                  naszego serca dla nich. a ono było. Był i sztandar szkoły.
                  A moje nazwisko... to jest proste. Mam chore oczy i często popełniam błędy
                  pisane. Zawsze mogę liczyć, że dobrzy ludzie przetłumaczą moje teksty na język
                  polski.
                  • beerek Re: Pytanie o fotoforum Płock 22.10.07, 20:29
                    Ja jestem tylko administratorem społecznym (co przekłada się na akceptację zdjęć
                    w wątkach, ewentualne usuwanie postów niezgodnych z regulaminem). Na stronę
                    techniczną fotoforum, wygląd jak i wszelkie zmiany nie mam żadnego wpływu. Nie
                    mam również takiej "mocy" aby komuś z konta usunąć zdjęcia, czy je dodać.
                    pozdr.
                    • Gość: red. Re: Pytanie o fotoforum Płock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 20:36
                      tu tez działa niewidzialna reka ? znamy ja dobrze
                      • Gość: dozenka Re: Pytanie o fotoforum Płock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.07, 09:16
                        Panie zenonie gdyby pan i panu podobni nie marnowali czasu na
                        agitacje na rezcz lpr i nie marnowali swoich glosow w wyborach
                        glosujac na partie r giertycha tylko na jedynie sluszny PiS nie bylo
                        by problemu Teraz musi pan ,podkreslam ,musi dla zmazania swojego
                        krotkowzrocznego bledu rozpoczac sledztwo i walke z naturalnym
                        przeciwnikiem pana idalow zydokomuna ormo sb masonami kosmopolitami
                        i cala reszta tego robactwa podnoszacego brudne lapy na to czemu
                        poswiecil pan swoje nadwatlone w zmaganiach z komuna i w
                        internowaniu oraz prawie cale zycie Pan opoka i nadzieja plocka
                        • Gość: prawic Re: Pytanie o fotoforum Płock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.07, 10:04
                          z tym lpr glupio wyszlo ale mozna to zwalic panie z na wiek i
                          choroby lub ze ktos prowokator zlamaml nicka
                          • Gość: pionier Re: Pytanie o fotoforum Płock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.07, 10:52
                            Co sie stalo ze zdjeciami pana zenka i kto sie go boi ze kasuje jego
                            dorobek stanowiacy prawdziwa kopalnie wiedzy i patriotyzmu
                            • Gość: Franio Re: Pytanie o fotoforum Płock IP: *.033.c83.petrotel.pl 23.10.07, 11:25
                              Jakim to trzeba być idiotą, żeby samemu odpisywać na swoje posty ???
                              • Gość: forumowy Re: Pytanie o fotoforum Płock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.07, 11:33
                                To nie wiesz ze to stary chwyt plocczanina ?Nie ma chlop co robic i
                                tak podbija zainteresowanie swoimi wypocinami
                  • Gość: płocczanie Re: Pytanie o fotoforum Płock IP: 82.177.3.* 24.10.07, 19:59
                    niedorajda co nie potrafi wlasnego nazwiska napisac napisal:

>Zawsze mogę liczyć, że dobrzy ludzie przetłumaczą moje teksty na
                    >język polski.

czemu sam wielki patrioto nie piszesz po polsku ?
                    nie wstyd ci ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka