kwisniewski 22.10.07, 09:59 Na fotoforum przez dłuższy czas znikneło około 20 zdjęć. Zauwazyłem to około północy. Po godz. 2 w nocy wszystko wróciło do normy. Zniknęły zdjęcia z wydarzeń wrzesniowych i październikowych br. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kwisniewski Re: Pytanie o fotoforum Płock 22.10.07, 10:05 Przesłałem 122 zdjęć - przez dłuższy czas było ich 83 = Komunikat na fotoforum - Zdjęcie zostało usunięte = Przyczyny nie podano. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plocczanin Re: Pytanie o fotoforum Płock IP: *.plock.mm.pl 22.10.07, 10:13 po zwycięstwie PO , na Fotoforum zlikwidowano zdjęcia o polskiej tematyce narodowej. Zapisałem stan jeszcze o godzinie 9,05. Jest tego zapisu 47 stron. Taki wydamy na pamiątkę Wyborów, jeżeli ww nie wyjaśni sie w sposób prosty. Może to błąd techniczny? Odpowiedz Link Zgłoś
beerek Re: Pytanie o fotoforum Płock 22.10.07, 15:23 wydaje mi się, że to technika coś szwankowała. Ja od dwóch dni nie mogłem się dostać na fotoforum. Odpowiedz Link Zgłoś
beerek Re: Pytanie o fotoforum Płock 22.10.07, 15:24 fotoforum.gazeta.pl/72,2,999,70873055,70873055,0,2.html?v=2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plocczanin. Re: Pytanie o fotoforum Płock IP: *.plock.mm.pl 22.10.07, 15:34 czy to zemsta? Obudziłem sie we wrogim nam Polakom kraju? Nie rozumiem. Czy to nowy STAN WOJENNY? Czy to jeszcze Polska - czy... strach napisać.......... Kiedy zabija mnie? 8,53 Płock. Zenon Dylewskim. Oczekuje wypowiedzi od właściciela Foto Forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: płocczanie [...] IP: 82.177.3.* 22.10.07, 19:14 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
beerek Re: Pytanie o fotoforum Płock 22.10.07, 19:33 Gość portalu: plocczanin. napisał(a): > czy to zemsta? Obudziłem sie we wrogim nam Polakom kraju? Nie rozumiem. > Czy to nowy STAN WOJENNY? > > > Czy to jeszcze Polska - czy... strach napisać.......... > Kiedy zabija mnie? > > 8,53 Płock. Zenon Dylewskim. > > Oczekuje wypowiedzi od właściciela Foto Forum. > Ode mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plocczanin Re: Pytanie o fotoforum Płock IP: *.plock.mm.pl 22.10.07, 20:01 Panie Beerek. Nie wiem , czy pan jest właścicielem Foto Forum ale taki na pewno istnieje. taki nadzwyczajny zbieg okoliczności nie zdarza sie. Złożyłem zapytanie i cierpliwie czekam na odpowiedź. Jestem wdzięczny Gazecie za ogromna pomoc w upamiętnieniu pamięci Ofiar Katyńskich. uroczystość była piękna i utrwaliła się w pamięci. Liczba oglądających moje zdjęcia jest duża. To daje radość, że organizatorzy dali z siebie , co mogli. Był i Sponsor Bilecików Katyńskich, flag i podstawy pod nie. Kwiśniewski dokonał rzeczy wielkich. Najmłodsi pytani o zimno , nie narzekali. Byli zadowoleni, że brali udział. To byla Jedność, bardzo wyraźna. Wierzymy, że w przyszłym roku pojawia się i władze i radni. Tyle pamięci o zamordowanych , ile naszego serca dla nich. a ono było. Był i sztandar szkoły. A moje nazwisko... to jest proste. Mam chore oczy i często popełniam błędy pisane. Zawsze mogę liczyć, że dobrzy ludzie przetłumaczą moje teksty na język polski. Odpowiedz Link Zgłoś
beerek Re: Pytanie o fotoforum Płock 22.10.07, 20:29 Ja jestem tylko administratorem społecznym (co przekłada się na akceptację zdjęć w wątkach, ewentualne usuwanie postów niezgodnych z regulaminem). Na stronę techniczną fotoforum, wygląd jak i wszelkie zmiany nie mam żadnego wpływu. Nie mam również takiej "mocy" aby komuś z konta usunąć zdjęcia, czy je dodać. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red. Re: Pytanie o fotoforum Płock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 20:36 tu tez działa niewidzialna reka ? znamy ja dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dozenka Re: Pytanie o fotoforum Płock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.07, 09:16 Panie zenonie gdyby pan i panu podobni nie marnowali czasu na agitacje na rezcz lpr i nie marnowali swoich glosow w wyborach glosujac na partie r giertycha tylko na jedynie sluszny PiS nie bylo by problemu Teraz musi pan ,podkreslam ,musi dla zmazania swojego krotkowzrocznego bledu rozpoczac sledztwo i walke z naturalnym przeciwnikiem pana idalow zydokomuna ormo sb masonami kosmopolitami i cala reszta tego robactwa podnoszacego brudne lapy na to czemu poswiecil pan swoje nadwatlone w zmaganiach z komuna i w internowaniu oraz prawie cale zycie Pan opoka i nadzieja plocka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawic Re: Pytanie o fotoforum Płock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.07, 10:04 z tym lpr glupio wyszlo ale mozna to zwalic panie z na wiek i choroby lub ze ktos prowokator zlamaml nicka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pionier Re: Pytanie o fotoforum Płock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.07, 10:52 Co sie stalo ze zdjeciami pana zenka i kto sie go boi ze kasuje jego dorobek stanowiacy prawdziwa kopalnie wiedzy i patriotyzmu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franio Re: Pytanie o fotoforum Płock IP: *.033.c83.petrotel.pl 23.10.07, 11:25 Jakim to trzeba być idiotą, żeby samemu odpisywać na swoje posty ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: forumowy Re: Pytanie o fotoforum Płock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.07, 11:33 To nie wiesz ze to stary chwyt plocczanina ?Nie ma chlop co robic i tak podbija zainteresowanie swoimi wypocinami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: płocczanie Re: Pytanie o fotoforum Płock IP: 82.177.3.* 24.10.07, 19:59 niedorajda co nie potrafi wlasnego nazwiska napisac napisal: >Zawsze mogę liczyć, że dobrzy ludzie przetłumaczą moje teksty na >język polski. czemu sam wielki patrioto nie piszesz po polsku ? nie wstyd ci ? Odpowiedz Link Zgłoś