salceson_ozorkowy1 07.12.07, 11:26 Mam teelfon na podsłuchu. Jeśli wykręcisz na komórce numer 08 i odezwie się centrum ratownictwa czyli numer 112, to znaczy że masz telefon na podsłuchu. wiele osób tak ma, jeśli mają telefon na firmę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nn] Re: Mam telefon na podsłuchu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.07, 11:33 nic dziwnego, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rada Re: Mam telefon na podsłuchu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.07, 14:40 napisz do redakcji GWna żeby ci zdjeli podsłuch Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sun Re: Mam telefon na podsłuchu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.07, 15:39 dziwne rzeczy piszesz nie sprawdzając ich. wykrecajac ten numer owszem polaczyc mozesz sie z niektórych aparatów z numerem alarmowym ale powodem jest to ze producenci nieraz ustawiaja ten nr jako alarmowy a nie zaden podsluch hahahahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do salcesona Re: Mam telefon na podsłuchu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.07, 16:16 Czy zastanawiales sie po jakiego wuja mieliby ciebie podsluchiwac ? Musisz miec cos za pazurami Odpowiedz Link Zgłoś
roman_j Re: Mam telefon na podsłuchu 07.12.07, 16:36 Źle się bawisz. Są tu tacy, co uwierzą w te brednie. I po co ich podpuszczasz? Za mało masz dookoła siebie ludzkiej głupoty, że ją jeszcze nawozisz, aby bujniej rozkwitała? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lusiek Re: Mam telefon na podsłuchu IP: *.211.c71.petrotel.pl 07.12.07, 16:40 ot roman, powiedział co wiedział, zawsze malkontent, zawsze sknera, zawsze wie lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
roman_j Re: Mam telefon na podsłuchu 07.12.07, 17:04 A Ty, salceson, zaloguj się następnym razem, jak odpowiadasz na krytykę. Wstydzisz się? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monteriusz Re: Mam telefon na podsłuchu IP: *.plock.msk.pl 07.12.07, 17:03 Jak byś miał telefon na podsłuchu to nie ma bata abyś sie o tym dowiedział. Nie będziesz miał żadnych oznak, że ktoś ciebie podsłuchuje. A można to robić na wiele sposobów. Tak więc uśmiechnij sie bo jesteś w ...ukrytej kamerze ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a. Re: Mam telefon na podsłuchu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.07, 17:50 jakim prawem nakazujesz logowanie przestepco ? Odpowiedz Link Zgłoś
szczerbaty_alfred Re: Mam telefon na podsłuchu 07.12.07, 21:15 Pewnie jakiś "układ" Cię podsłuchuje. Idź się leczyć salceson. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soko [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.07, 21:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: troll_ozorkowy666 Re: Mam telefon na podsłuchu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.07, 22:33 był gdzieś o tym artykuł... po prostu pewne modele telefonów tak już mają zaprogramowane Odpowiedz Link Zgłoś
gazelka74 Re: Mam telefon na podsłuchu 09.12.07, 10:43 W Radiu (...) było to wyjaśnione tak: W Azji numer alarmowy to 08, a więc jeżeli Twój telefon ma coś wspólnego z tą częścią świata, wykręcając numer 08 następuje przekierowanie do "naszego" numeru alarmowego 112. Po prostu masz telefon, który był robiony w Chinach, czy innym azjatyckim państwie. I wierz mi, nie ma się czym chwalić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TWARZE BEZPIEKI Re: Mam telefon na podsłuchu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.07, 16:38 przyjdź w srode, zobaczysz twarze specjalistów od podsłuchu oto wątek pospiesznie zarchiwizowany na rozkaz tych specjalistów forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=66&w=62894641&a=62894641 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mewa Re: Mam telefon na podsłuchu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.07, 11:53 przy dzisiejszej technice każdy może podsłuchiwac kazdego Odpowiedz Link Zgłoś