Gość: KosiiMazakii Palą się znicze po tragedii na Podolszycach IP: *.piaseczno.robbo.pl 10.06.08, 20:45 i bardzo dobrze...mam nadzieje ze urwalo mu glowe i wysypaly sie trociny... przynajmniej nie zabije nikogo... Odpowiedz Link Zgłoś
anty-moron Olej rozlac na zakrecie 10.06.08, 21:03 Pomaga ... i tanio. Potem tylko obserwowac jak nadjada. Zabawa ze haha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawość Re: zbieg okoliczności???????? IP: *.061.c64.petrotel.pl 10.06.08, 21:29 Własnie autobus nr.3,miejsce borowiczki-imielnica....kilka dni po wypadku..... Coś za dużo tym zbieżności,a może sie mylę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karlo Re: zbieg okoliczności???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.08, 22:00 z tego co mi wiadomo to nie TRóJKA spłonęła tylko CZWóRKA i to raczej nie było podpalenie, nie szukajcie sensacji.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cagiva Re: Olej rozlac na zakrecie IP: *.centertel.pl 10.06.08, 23:17 nalej sobie lepiej tego oleju go glowy ! 17 latki ktora skuterem jezdzi do szkoly tez nie lubisz? a dzielnego Pana policjanta na motorze za 50 tys. z Japonii? nie dziwie sie ze w Plocku nadal rzadzi PIS skoro ma taki elektorat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x15 Poważnie ciągle PiS jeszcze mają??:) IP: 83.238.100.* 11.06.08, 17:09 Ale jaja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x15 Skąd w tym narodzie tyle nienawiści! IP: 83.238.100.* 11.06.08, 17:08 Motocykliści bardzo rzadko kogoś zabijają chociaż się to zdarza, a giną masowo z winy kierowców, którzy rozglądają się tylko czy nie jedzie samochód, nie zwracając uwagi czy nie jedzie również coś mniejszego. Ale jednak narodzik kochany jakiejśc furii dostaje. Ktoś nawet chciał zabijać motocyklistów, bo jakiś facet wyjechał motocykliście z podporządkowanej i oprócz tego, że zabił motocyklistę zabił swoje dzieci. I już gościu chce mordować motocyklistów. A inny z kolei rozlewać olej. Takie rzeczy chyba tylko w Polsce. Przed chwilą na roku Niepodległości i Batorego w Warszawie widziałem jak motocyklista przede mną ostro hamował jak mu jakaś terenówka z naprzeciwka skręciła w lewo. Jakby był bliżej w w nią przywalił, a na pewno nie jechał 200 ani nawet i nie 100. Pewnie kierowaca terenówki będzie przez tydzień opowiadał jak to nienawidzi motocyklistów i co on to byb im zrobił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: Skąd w tym narodzie tyle nienawiści! IP: 195.117.230.* 12.06.08, 09:13 no i niestety masz calkowita racje i jest bardzo smutne. ja rowniez nie rozumiem takich ludzi -tzw królów szosy. jak widze motor to sie lekko zsuwam i czesto patrze w lusterko oni mi wcale nie pzreszkadzaja a niech sobie jada :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pieszy Re: Skąd w tym narodzie tyle nienawiści! IP: *.range86-157.btcentralplus.com 12.06.08, 12:23 Do szaleńczej jazdy na szybkich motocyklach są autostrady. tak jest w tzw. normalnych krajach. W Polsce prawie nie ma autostrad, więc motocykliści szaleją gdzie sie da, czyli np. na dłuższym prostym odcinku ulicy w centrach miast. Przy okazji łamią większość przepisów ruchu drogowego, a często postępują równiez wbrew zdrowemu rozsądkowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moto Re: Olej rozlac na zakrecie IP: *.lanet.net.pl 12.06.08, 17:55 idiota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lllll ????? IP: *.188.c72.petrotel.pl 10.06.08, 22:01 skoro mial tylu przyjaciol, to chyba nie byl zlym czlowiekiem, a bledy popelnia kazdy a wy co tak z przekonaniem mowicie dobrze mu tak itp... nie boicie sie ze los sie odwroci i was cos spotka??? los bywa przekorny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gal Re: ????? IP: *.130.c80.petrotel.pl 10.06.08, 22:23 Od kiedy wyznacznikiem dobroci człowieka jest to, że miał wielu "przyjaciół". "Rondel, piekło jest twoje!" - coś takiego zobaczyłem dziś przechodząc przez to skrzyżowanie. Jeśli jesteście tacy wierzący to zakładacie, że do nieba idą dobrzy, a do piekła źli... Dlaczego sami sobie przeczycie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: llllll Re: ????? IP: *.188.c72.petrotel.pl 10.06.08, 22:39 do mnie to kierujesz, bo ja go nie znalam!!! widze jedynie, ze mial wielu przyjaciol, bo jeszcze nie widzialam, zeby ludzie robili po smierci tyle dla kogos "nie-slawnego" nawet jesli to szopki, to jednak dla niego!!! > Od kiedy wyznacznikiem dobroci człowieka jest to, że miał wielu "przyjaciół". prawdziwych przyjaciol od dawien dawna... chociazby w kazdej basni dobry ma zly nie ma:)! na bank ci zgryzliwi zle zyczacy i szydzacy z jego smierci szczycic sie przyjaciolmi nie moga, dlatego zalewa ich jad ze dzieciaki, postanowily zjednoczyc sie dla innego dzieciaka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ggg Re: ????? IP: *.acn.waw.pl 10.06.08, 22:31 przyjaciol to chyba za duzo powiedziane co? poza tym czemu zawsze musicie komentowac w wasz "specyficzny" sposob kazdego kto napisze cos o Nim niezbyt dobrego. Ja go znalem dobrze i moge powiedziec ze nie byl dobrym czlowiekiem. i co teraz? mam przyjsc tam do was na skrzyzowanie i wam to powiedziec prosto w oczy? bo i z takie rzeczy tu przeczytalem. dostal to na co zaluzyl. sam sie zabil a wy mu urzadzanie jakies szopki holdy mu skladacie jakby to byl wielki motocyklista ktorego ktos np zabil na drodze. ludzie opanujcie sie bo naprawde wiekszosc plocka sie z was smieje. a co do tego ze nie musimy sie na was patrzec to uwierzcie ze kto nie chce to nie patrzy ale sa tacy co sie gapia i to oni sa wlasnie przez was niebezpieczenstwem na drodze. ciekaw jestem ile bede musial czekac na komentarz od PRZYJACIOL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lllll Re: ????? IP: *.188.c72.petrotel.pl 10.06.08, 22:44 to skoro on zaslozyl na smierc bo w wieku 22 lat szalal, to moze zabijmy kadego dzieciaka, ktory szaleje w tym wieku, chyba taka twa logika? zaluje ze go nie znalam, wtedy bym mogla wystawic ocene, ale wiem jedno 22lata to jeszcze gowniaz i mogl sie zmienic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ggg Re: ????? IP: *.acn.waw.pl 10.06.08, 22:46 a potrafisz czytac ze zrozumieniem? czy ja napisalem ze zaslozyl na smierc?:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lllll Re: ????? IP: *.188.c72.petrotel.pl 10.06.08, 23:00 oczywiscie, potrafie rowniez dedukowac i wystawiac obiektywna ocene..., ale dla ciebie to raczej za wysoka szkola jazdy skoro nie rozumiesz tego co piszesz, tudziez bredzisz bez sensu? >dostal to na co zaluzyl droga dedukcji<lol> dostal smierc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ggg Re: ????? IP: *.acn.waw.pl 10.06.08, 23:10 wez mnie dziecko nie rozsmieszaj i nie filozofuj zbytnio bo ci nie wychodzi. > oczywiscie, potrafie rowniez dedukowac i wystawiac obiektywna ocene z tym tez bym zbytnio nie szalal > ale dla ciebie to raczej za wysoka szkola jazdy skoro nie rozumiesz tego co piszesz, wiesz moze i masz racje w sumie student UW nie rowna sie z gimnazjalista TUDZIEZ licealista cena jaka zaplacil byla za wysoka. naprawde szkoda mi jedynie jego rodzicow i siostry ktorzy cierpia teraz przez jego glupote Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: llll Re: ????? IP: *.188.c72.petrotel.pl 10.06.08, 23:21 dyskusja na takim poziomie jest nie dla mnie co mam sie z toba klocic kto jest starszy heh, ja nie musze sie postarzac dla potrzeb forum interesuje mnie co studiujesz na uw i na jakich studiach jestes? tak sie pytam bo wiesz chce sie wybrac na studia <lol> fakt nie postapil madrze i tez najbardziel zal mi jego rodziny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ggg Re: ????? IP: *.acn.waw.pl 10.06.08, 23:28 o czym ty w ogole piszesz? na jakim poziomie? > interesuje mnie co studiujesz na uw i na jakich studiach jestes? > tak sie pytam bo wiesz chce sie wybrac na studia <lol> to jest twoj poziom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: llll Re: ????? IP: *.188.c72.petrotel.pl 10.06.08, 23:34 na poziomie kłótni o to kto straszy, kto gimnazialista...itd > > interesuje mnie co studiujesz na uw i na jakich studiach jestes? to pytanie (wyjasniam bo widze ze ciezko z rozumieniem) > > tak sie pytam bo wiesz chce sie wybrac na studia <lol> a to "przekas" do zalozenia ze jestem licealistka, a ty stydentem uw... > to jest twoj poziom tak ta ironia za pewne nie nadążyłeś, ok juz wiecej nie zastosuje to jak z tymi studiami??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antydebilna Re: ????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.08, 09:40 Jedna z najbardziej konkretnych i neutralnych wypowiedzi na tym forum...Zapłacił najwyższą z możliwych cen za swoje szarżowanie, to nie podlega dyskusji. Reszta powinna być milczeniem. "O zmarłych źle się nie mówi'- to powinno stanowić dewizę przy takich tragediach. Dla jednych był skurczysynem, dla innych całym życiem, dla kolejnych po prostu człowiekiem. Tyle szumowiny wypłynęło po Jego odejściu...ilu z tych 'dyletantów' siedziało z Nim na jednej ławce? Teraz poczuli nieodpartą potrzebę wyrzygania własnych frustracji w Jego stronę? Każdemu z osobna chętnie wygarnęłabym to i owo:] Świętoszki, heh:/ Na początek jednak proponuję oponentom lekturę słownika ortograficznego:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2VWRE Palą się znicze po tragedii na Podolszycach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.08, 23:29 Po co piszecie te swoje złe sugestie na temat tej osoby mało wam problemów we własnym domu?? Dajcie mu odejść w spokoju, łzy odejdą z czasem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: Palą się znicze po tragedii na Podolszycach IP: *.acn.waw.pl 10.06.08, 23:31 pisza bo maja inne zdanie. proste Odpowiedz Link Zgłoś
rydz78 Palą się znicze po tragedii na Podolszycach 10.06.08, 23:34 Motocyklisci w sorzanych ciuchaCH I WYNIOSLYM,POGARDLIWYM SPOJRZENIU TO ZMORA MIAST DUZYCH.w WARSZAWIE ZACHOWUJĄ SIE NA SWOICH STALOWYCH RUMAKACH JAK GHAGSTERZY.w MALYCH ULICZKACH Z ZAWROYTNA SZYBKOSCIA MKNA STRASZAC SPOKOJNYCH PRZECHODNIOW.POILICJA OLEWA MELDYMKI I SKARGI MIESZKANCOW.dZWONILEM W TEJ SPRAWIE KILKA RAZY-NA MIEJSCOWY POSTERUNEK -PUDŁO.pOLICJA POKAZUJE SIE W ZWARTYCH SZYKACH W ZABEZP-IECZANIU SWIAT KOSCIELNYCH PROCESJI I PIELGRZYMEK.aLE CO JA GRYMASZĘ.zYJEMY W KRAJU MOHEROWCOW rYDZYKOW jANKOWSKICFH.CO ULICA TO JUZ KAPLICA,A W DZIE4LNICY MIASTA TO JUZ KILKA KOSCIOLO0W,PLEBANII I FUNDACJI Z DZIALALNOSCIA GOSPODARCZĄ.tAM POLICJANCI SIE KRECĄ.a ZWYKLYCH KOWALSKICH WLADZA OLEWA.wŁADZA KTORA WŁAZIE KSIEZĄ POD SUTANNĘ W MIEJSCE GDZIE PLECY KOŃCZĄ SZLACHETNA NAZWĘ.aMEN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erst Re: Palą się znicze po tragedii na Podolszycach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.08, 23:38 ale zauwaz jedną rzecz, heheh, ci wszyscy maczo na motorach nigdy ale to nigdy nie sciagaja kasków np na stacjach benzynowych, zeby ktos nie zobaczył przypadkiem jaki to zalekniony zakompleksiony pryszcz siedzi pod kaskiem, leszcz, heheh, w kaskach tak grożnie wygladają heheheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mw Palą się znicze po tragedii na Podolszycach IP: 85.232.224.* 11.06.08, 09:31 A ty pomysl ze on tez był dzieckiem, ma rodzicow ktorzy musza potfornie cierpieć i siostre ktora juz nigdy nie przytuli swojego ukochanego młodszego braciszka, ludzie daj cie mu spokoj kazdy ma jakies zdanie na tema NASZEGO "BIG RONDI", dla przyjaciol był wielki dla wrogow debilem, ale pomyslc zanim cos napiszecie, tak łatwo kogoś ranic.Teraz bezpiecznie siedzicie przed kompami i oceniacie, gdyb ktorys z was madralow strcił bliskiego nie pisła by bzdur typu : 'jednego debila mniej'a tak poza tym ciekawe ktory odwazny powiedziałby mu to gdyby był z nami :( prosto w twarz ??? nie jeden pewnie lizał mu dupe jak żył, a teraz mu ja opier.... moje serdeczne kondolencje dla rodziny ktora cierpi...współczuje bo tez jestem matka i siostrą.... Ludzie naprawde wartO czasem pomyslec i nie pisać takich kompletnych bzdur... RONDII BEDZIEMY PAMIĘTAC TYLKO TO CO DOBRE!!!!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
gibki Re: Palą się znicze po tragedii na Podolszycach 11.06.08, 09:52 potencjalny morderca na szczęście moje i Was wyrok wykonał na sobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cms Re: Palą się znicze po tragedii na Podolszycach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.08, 11:53 żeby wiecej takich i tak kończyło, nie zabijac innych żenada, taki był bohater a zginął jak klajniak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikaczu Re: Palą się znicze po tragedii na Podolszycach IP: *.plock.mm.pl 11.06.08, 21:11 kiedyś weszliśmy w ostry spór - o parkowanie na Gwardii Ludowej w czassie giełdy. Dzisiaj zgadzam się z Tobą w 100% odnośnie tego Rondla. Uszanowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: [*][*][*] Palą się znicze po tragedii na Podolszycach IP: *.015.c92.petrotel.pl 11.06.08, 12:20 nikt tu nie tworzy 'romantycznej otoczki' a komentarze typu 'dobrze mu mogl tak szybko nie jechac' nie sa na miejscu ! to tylko pamiec o nim!!!... Ludzie pomyslcie troche o rodzinie,przyjaciolach...co by bylo gdyby to ktos z waszych bliskich jechal tak szybko i zginal? milo by bylo slyszec i czytac te bzdury na temat kogos kogo tak kochacie? zamiast pie***yc te glupoty siedzcie cicho albo wspomnijcie go dobrze...wywlekanie win Jarka w tej chwili nic nie da!... a Ci wszyscy ktorzy stoja na skrzyzowaniu to przyjaciele! i nikt nie da o nim szybko zapomniec!mial wielu przyjaciol i znajomych...nikt nie chce o nim zapomniec...a mowiac ze ludzi denerwuja te 'spotkania' na skrzyzowaniu np.starsze panie to nas 'mlodych' denerwuja wasze komentarze ! ... mamy prawo tam stac!mamy prawo wspominac! mamy prawo PAMIETAC!!... to z pewnoscia jeszcze nie koniec!...nie koniec lez,krzykow i slow...mimo ze go nie ma z nami na tym swiecie...nie damy mu odejsc z naszej pamieci... a że okazywane jest to tak a nie inaczej to juz inna sprawa!... widocznie inaczej nie mozna!... nie osadzajcie Jarka takze z tego ze byl dilerem...mlodym nie sprzedawal!...a to ze ogolem to robil to...decyzja tych ktorzy brali!...to oni decydowali o swoim zyciu...gdyby nie kupili u niego to u kogos innego... a co do policji...zamaist jezdzic po osiedlach i czepiac sie o wszystko byle by sie tylko przyczepic i spisac mogliby jezdzic czesciej po tych ruchliwych ulicach i wtedy byloby mniej wypadkow i takich sytuacji jak Jarka...bo gdy sie widzi policje z tylu lub z przodu od razu noga z gazu...! pozatym za to co zrobili po wypadku... zero szacunku... tylko slowa pogardy !!... przegiecie!! w plocku nie ma miejsc gdzie mozna by szybko pojezdzic...a powinien byc taki tor nie byloby tylu wypadkow!...zamiast robic jakies tramwaje prosimy o TOR!...jest w plocku tyle nie uzytkowanych powierzchni...mozna by nie jeden zrobic...tylko troche checi!!... wyscigi nadal tu sa moze juz nie tak czesto jak kiedys ale nadal...i to sie chyba nigdy nie skonczy...coraz wiecej jest osob na motocyklach... Jarek na Zawsze W NaszyCh SerCach!!! Nie Damy ZapomnieĆ !![*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Jednego idioty mniej. IP: *.adsl.inetia.pl 11.06.08, 14:12 Nad kim tu płakać? A hołotę ze skwerku rozpedzić. Po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puknij sie w glowe zginął człowiek. motocyklista- człowiek. IP: *.bama.de 12.06.08, 10:16 jest więc nad kim płakać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mecio Jot Apel. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.08, 15:06 Apeluje o znacznie wieksza liczbe wykrzyknikow, sa one takie ladne i w ogole trendi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: Palą się znicze po tragedii na Podolszycach IP: *.acn.waw.pl 11.06.08, 16:46 nie no tego nie da sie juz czytac. co wy w ogole piszecie. > zamiast pie***yc te glupoty siedzcie cicho albo wspomnijcie go > dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza Re: Palą się znicze po tragedii na Podolszycach IP: 83.238.175.* 12.06.08, 09:51 Czytam, czytam i nie mogę już po prostu. Blachary-histeryczki żałosne, teatralne żałobnice (można pazurki na czarno zrobić!) i ich byczki skwapliwie podążające na nową "miejscówkę", gdzie się można z ziomalami pobratać i z panienami w ramach pocieszeń poobłapiać. Co już przy tej drodze dokazaliście, to wasze, ale dość już - zdejmować dupska z szosy i chodnika i jak jesteście serio tacy przejęci, to na cmentarz lub do kaplicy i prawdziwe nabożeństwo za duszę zmarłego zamówić! A sami jeden przed drugim solennie sobie obiecajcie, że zrywacie z tym zafajdanym szpanem na speedowanie po ulicach - i pilnujcie się nawzajem z przestrzegania obietnicy. To by przynajmniej było jakieś pozytywne pokłosie całego tego zdarzenia. Bo na razie tylko się utwierdzacie w swoich knajacko-chojrackich klimatach i gotowiście może jeszcze jakiś uliczny rajd "ku pamięci" ustanowić. I błagam, najlepiej przestańcie już pisać, bo naprawdę nie jest to wasza mocna strona! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaa Re: Palą się znicze po tragedii na Podolszycach IP: 213.76.179.* 12.06.08, 10:48 Sama chyba nie wiesz co piszesz!!! Skończysz podsysać atmosferę to nikt nie bedzie o tym pisał. narzekacie na forum że to juz "przejedzony" temat ale w tym tkwicie - komentując, jeżeli was to tak nie obchodzi to po cholere udzielacie swojich opinii, a tak poza tym to na tym pzeklątym skrzyżowaniu nie stoją jedynie koledzy i koleżnki, ale równnież rodzice Jarka i siostra, nie macie prawa w ten sposób uogólniać i oceniac tekstami typu " zdejmować dupska z szosy i chodnika i jak jesteście serio tacy przejęc, to na cmentarz" bo to co umieszczacie na tym forum czyta również jego rodzina!! Więc Zuza zdobąć się na ludzki gest i przeproś ps czekam na na odwet bo zapewne Zuza nie przeżyje jak mi jeszcze nie nawrzuca - bo przecież pisanie to jej mocna strona Odpowiedz Link Zgłoś
ciffan Re: Palą się znicze po tragedii na Podolszycach 13.06.08, 08:05 Gość portalu: aaaa napisał(a): nie macie prawa w > ten sposób uogólniać i oceniac tekstami typu > " zdejmować dupska z szosy i chodnika i jak jesteście serio tacy > przejęc, to na cmentarz" bo to co umieszczacie na tym forum czyta > również jego rodzina!! Więc Zuza zdobąć się na ludzki gest i > przeproś Wariaci drogowi, którzy straszą ludzi mieszkających przy drogach rykiem silników jakoś nie chcą przepraszać, że nie dają wytchnąć a czasami i spać nie dają. Złość piszących tutaj przeciwko zmarłemu nie wzięła się z nieba. Podobni jemu od lat zatruwają zwykłym ludziom - nawet nie kierowcom - życie. Zastanów się zatem obiektywnie, czy nie mają oni swoich racji, pisząc że zmarły nie zasłużył na szacunek i drażni ich to, że ty i twoi znajomi próbujecie wybielić go i przyprawić skrzydełka po śmierci, jak aniołkowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaa Re: Palą się znicze po tragedii na Podolszycach IP: 213.76.179.* 13.06.08, 10:32 Nikt nie chce go wybielić i przyprawić mu skrzydełka, kto go znał to wie jakim był człowiekem, liczę się z tym że co niektórzy co stoja na tym przejściu to tam stać nie powinni, chodzi mi tylko o to że ten frament który już wcześsniej jest cytowany czyta również rodzina Jarka, czy oni tez Wam coś zrobili??? czy oni też zasługują na takie epitety w swoim kierunku??? Odpowiedz Link Zgłoś
bimota A jest cos takiego jak HONDA CBR 1300 ?? 11.06.08, 12:47 MOZE SPECJALNIE JAPONCY JA STWORZYLI DLA PLOCKIEJ POLICJI... ;) A MOZE TO KOLEJNY "OBIEKTYWNY" ARTYKUL... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konstanty52 Re: Palą się znicze po tragedii na Podolszycach IP: *.adm.uni.wroc.pl 11.06.08, 16:17 Całe szczęście, że kretyn nikogo przy okazji nie zabił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia i kasia Palą się znicze po tragedii na Podolszycach IP: *.plock.mm.pl 11.06.08, 16:43 TO BYŁ NASZ BRAT I CHŁOPAK A DLA INNYCH PRZYJACIEL. JESLI BYŁBY ZŁYM CZŁOWIEKIEM TO NIKT NIE ŻEGNAŁ BY GO W TEN SPOSÓB. JEŚLI KTOŚ ZAZDROŚCI MU TEGO CZEGO OSIĄGNĄŁ W TAK KRÓTKIM ŻYCIU TO NIECH ZACHOWA KOMENTARZE DLA SIEBIE BO SIE KOMPROMITUJE. MIAŁ ZIELONE ŚWIATŁO A KIEROWCA MU WYJECHAŁ I TO JEST STRASZNE, ŻE KTOS KTO GO NIE ZNAŁ WYPOWIADA SIE NA JEGO TEMAT. ŻAL MI WAS!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misieek Re: Palą się znicze po tragedii na Podolszycach IP: *.228.c93.petrotel.pl 11.06.08, 17:25 To przez te wasze pokazówki i manifestacje coraz więcej ludzi wypowiada się o nim negatywnie, chociaż go nawet na oczy nie widziało. Robicie jakieś chore spędy zamiast iść na cmentarz, no ale tam nikt was by nie widział i nie widział waszego "żalu". Banda gó..arstwa i blacharstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mw Re: Palą się znicze po tragedii na Podolszycach IP: *.057.c77.petrotel.pl 11.06.08, 17:25 Gość portalu: asia i kasia napisał(a): > TO BYŁ NASZ BRAT I CHŁOPAK A DLA INNYCH PRZYJACIEL. JESLI BYŁBY ZŁYM > CZŁOWIEKIEM TO NIKT NIE ŻEGNAŁ BY GO W TEN SPOSÓB. JEŚLI KTOŚ > ZAZDROŚCI MU TEGO CZEGO OSIĄGNĄŁ W TAK KRÓTKIM ŻYCIU TO NIECH > ZACHOWA KOMENTARZE DLA SIEBIE BO SIE KOMPROMITUJE. MIAŁ ZIELONE > ŚWIATŁO A KIEROWCA MU WYJECHAŁ I TO JEST STRASZNE, ŻE KTOS KTO GO > NIE ZNAŁ WYPOWIADA SIE NA JEGO TEMAT. ŻAL MI WAS!!!!!!!!!!!!! NAJSZCZERSZ KONDOLENCJE I WYRAZY WSPOLCZUCIA, ZYCZE DUZO SIŁY W TYM TRUDNYM CZASIE.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian z Bielska Re: Palą się znicze po komedi na Podolszycach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.08, 17:40 są nikim, chca jego kosztem być w centrum zainteresowania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak?? Re: Palą się znicze po tragedii na Podolszycach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.08, 17:40 zielone światło jest a za chwilę czerwone Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darekowski Do Asi i Kasi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.08, 19:12 Miał zielone światło i rżnął na całego. Ja też tam jeżdżę. Sześćdziesiątką!I jak mi ktoś wyjeżdża,to hamuję! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: świadek Jeszcze jeden idiota drogowy mniej :-)))))))) - IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.08, 19:37 tym razem nikt nie zajechał to obrzdliwe zwalać swoja głupote na prawidłowo jadącego kierowce to o was wszystko mówi, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikaczu Re: Palą się znicze po tragedii na Podolszycach IP: *.plock.mm.pl 11.06.08, 21:14 Gó.. osiągnął!!! Tak jak gó..ane jest jego adoracyjne towarzystwo!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeee Re: Palą się znicze po tragedii na Podolszycach IP: *.adsl.inetia.pl 12.06.08, 07:54 Jak by mu wyjechał to by nie uderzył w koniec autobusu. Nieprawdaż. A jeżeli jechał "przepisowo" to czy nie mógł zachamować, zjechać itp. przecież autobus widać z daleka także w nocy. Poczekajmy na ustalenia policji i nie obwiniajmy kierowcy który i tak do końca życia będzie miał wyrzuty sumienia. Zgadzam się z tym że jest to tragedia dla rodziny i przyjaciół zmarłego. Szkoda że Bóg nie dał mu jeszcze jednej szansy............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbbbb Re: Palą się znicze po tragedii na Podolszycach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 14:15 a właśnie, że Bóg dał mu drugą szansę! Ten wypadek na skrzyżowaniu to był jego drugi wypadek w ostatnim czasie i niestety śmiertelny!PRZEZNACZENIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podolak Re: Palą się znicze po tragedii na Podolszycach IP: *.eranet.pl 12.06.08, 14:26 a pierwszy wypadek tez na motorze? hmmmmm a moze jak to drugi wypade to tak naprawde on sie staral o cos takiego? mowicie ze mial duzo pieniedzy samochody ze troche dilowal moze mial jakies powazne problemy i nie widzial ich rozwiazania? hmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbbbb Re: Palą się znicze po tragedii na Podolszycach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 14:30 rozbił podobno samochód ojca dzień wcześniej! To było chyba po prostu jego przeznaczenie zginąć w taki sposób! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podolak Re: Palą się znicze po tragedii na Podolszycach IP: *.eranet.pl 12.06.08, 14:42 hmmmmm jezeli to prawda to ja mysle ze on tego chcial... tak jak juz wczesniej napisalem... tylu mial przyjaciol a nikt nie wie dlaczego do tego doszlo? autobus mogl go nie widziec ale on autobus powinien widziec i to duzo wczesniej przeciez autobus to nie motor na pewno slamazarnie wyjezdzal godzina 23 na tym skrzyzowaniu to praktycznie zerowy ruch mogl uciekac w kazda strone... lewo prawo duze pasy zieleni sam nie wiem czy byl tak niedoswiadczonym kierowca czy to faktycznie proba samobojcza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :| Re: Palą się znicze po tragedii na Podolszycach IP: *.173.c75.petrotel.pl 12.06.08, 23:26 chciałam ci wybić z głowy ten pomysł o samobójstwie, bo wiem, że poznał dziewczynę, "zmądrzał" troche na tyle, że przekonała go ona do sprzedania motoru, miał to zrobić, ale nie zdążył... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :| Re: Palą się znicze po tragedii na Podolszycach IP: *.173.c75.petrotel.pl 12.06.08, 23:24 ahhaahahahhaha.. no a 2 dni wcześniej rozbił samochód matki 3 dni wcześniej wujka, 4 dni wcześniej ciotki, 5 dni wczesniej babci, 6 dni wcześniej dziadka.... boże ludzie, jak nie wiecie, to głupot chociaż nie piszcie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SONIA Palą się znicze po tragedii na Podolszycach IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 11.06.08, 21:25 eee..co wy wypisujecie!!!Dajcie spokoj z tymi prostackimi komentarzami i nie piszcie czegoś o czym nie macie pojęcia, a przypadkowo obiło się wam o uszy. Bez względu na to kim był ten chłopak,skąd miał motor, co robił na codzien i co nosił w kieszeniach, jakby nie było to szkoda chłopaka... [*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snajper Policja powinna mieć prawo strzelać do idiotów. IP: *.adsl.inetia.pl 11.06.08, 21:50 Parę trupów i uspokoiłoby się. Bo to w gruncie rzeczy tchórze są. Silni tylko w grupie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <Z> Re: Policja powinna mieć prawo strzelać do idiotó IP: *.195.c90.petrotel.pl 11.06.08, 22:04 Banda naćpanych i zapijaczonych gó..arzy,robiąca szopkę ze śmierci kolegi -jaki by nie był Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: net Re: Palą się znicze po tragedii na Podolszycach IP: *.plock.mm.pl 12.06.08, 21:46 sonia gó.. szkoda!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bary Re: powinni sie spotykać o 23.00,wtedy czub walnął IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.08, 22:16 dokładnie,bohaterzy w grupie, złap samego to zaraz płacze i przeprasza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Palą się znicze po tragedii na Podolszycach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.08, 22:30 Przestancie Go oczerniac!!! Wiekszosc z Was napewno Go nie znala wiec nie wiecie jakim byl czlowiekiem!!! Powtarzacie plotki, jestescie odwazni jak siedzicie przed komputerem!!! Obrazacie Go i wymyslacie kretynskie historie na Jego temat ale nie zastanowicie sie co czuje i co przezywa Jego rodzina!!! Zginal czlowiek, syn, brat, kolega. Niewazne jaki byl, jaki mial samochod i czym sie zajmowal!!! Odszedl w wieku 22 lat... to ogromna tragedia!!! Zastanowcie sie nad swoimi wypowiedziami i pamietajcie, ze los jest przewrotny!!! Wyrazy wspolczucia dla Rodziny i przyjaciol Jarka. Odpowiedz Link Zgłoś
olias Palą się znicze po tragedii na Podolszycach 12.06.08, 08:04 wzrosło prawdopodobieństwo przeżycia mieszkańców, a zwłaszcza dzieciaków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MS >>> A jak się ma porządny sprzęt... IP: *.tieto.com 12.06.08, 08:14 >> A jak się ma porządny sprzęt, to grzech nie wycisnąć z niego siódmych potów. Znów idiotyczne tłumaczenia. Jak się ma porządną spluwę, to grzech kogoś nie kropnąć, co ? Idioci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza Palą się znicze po tragedii na Podolszycach IP: 83.238.175.* 12.06.08, 10:04 I jeszcze jedno: przestańcie już sadzić te głodne kawałki o potrzebie empatii i szacunku dla rodziny. Gdzie jest empatia tych wszystkich, co w imię durnej zabawy i młodzieńczego "wyszumienia się" ryzykują życie innych na ulicach?! To z jednej strony może być tylko szpan i chojrakowanie, a z drugiej ma być tylko empatia, zrozumienie i wyrozumiałość?! Nic z tego. A rodzina naprawdę pogrążona w żałobie nie wywisa po forach, tylko modli się, spotyka i wspiera we własnym gronie. Po forach to mogę wywisać np. ja, która mam do tej sprawy stosunek obojętny i zdystansowany. Pytacie: "co by było, gdyby ktoś z waszej rodziny jechał tak szybko i się zabił? Czy byście go nie żałowali?". Na pewno bym żałowała, ale z pewnością nie afiszowałabym się ze swoimi uczuciami, nie próbowałabym go gloryfikować, gdyby zginął w tak głupi, bezsensowny sposób. I cały czas dręczyłoby mnie pytanie - czy kiedy go ostatni raz spotkałam, poprosiłam go "stary, nie szpanuj tak, przystopuj, miej na względzie prawa fizyki i bezpieczeństwo siebie i innych". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaa Re: Palą się znicze po tragedii na Podolszycach IP: 213.76.179.* 13.06.08, 10:41 Jak ty Zuza jest poprawna, rozsądna i sprawieldliwa, serio byś tak powiedziała??? Odpowiedz Link Zgłoś
naprawdetrzezwy Zginął? Ale nie zabił nikogo innego? 12.06.08, 10:40 To chwała bogu. Odpowiedz Link Zgłoś
atowlasnieja Tragedia? 12.06.08, 11:55 Tragedia by była gdyby zabił jeszcze kogoś. Tego nawet nie można nazwac "wypadkiem" bo to jest logiczne następstwo jego działania. I pomyłką jest nazywanie tych gości "dawcami organów"... to co po nich zostaje nie nadaje sie już do niczego!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kwirszyll Palą się znicze po tragedii na Podolszycach 12.06.08, 12:21 Wszystko to sa same mlode kretyny, ktorych mozg rozpuszczony testosteronem, nie moze juz pracowac. Taka plywajaca cieniuntka zawiesinka. To nie daje juz rozumu! Stad tego rodzaju wypadki ( to samo z tym dziennikarzem, ktory jechal w miescie 300 km/godz). Mozliwosc jaka sie wydarzyla polakom jezdzenia markowymi motocyklami, autami, przy formie mozgu bedaca zawiesina testosterenu, powoduje i bedzie powodowac wypadku. Byleby gineli tylko ich sprawcy! A jeszcze ewentualne zwyciestwa tego kubicy! To jeszcze podniescie ilosc wypadkow w kraju. Boze (szkoda, ze cie nie ma) mow ustami swoi kaplonow "ludzie, opamietajacie sie, zwolnijce!!!!!!!!!!! Bylem w Polsce niedawno. To co widzialem na ulicach to horror. Kazik W. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Palą się znicze po tragedii na Podolszycach IP: 80.48.4.* 12.06.08, 16:18 Jego pseudo-kolesie bronią się tylko w jeden sposób. Zwymyślają albo piszą "co myślą jego bliscy kiedy to czytają" Jego bliscy pogrążeni w żałobie buszują po forum tak? No...jeśli miał tak inteligentnych kolegów jak wy to nie dziwię się,że rąbnął w ten autobus,bo normalnie idzie się załamać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Te. ona! [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.08, 08:44 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaa Re: Palą się znicze po tragedii na Podolszycach IP: 213.76.179.* 13.06.08, 10:45 tak czytała to jego siostra, i co inteligentna jesteś? nic nie wiesz więc sie lepiej nie wypowiadaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do: aaa Re: tak czytała to jego siostra, i co inteligentna IP: *.119.c93.petrotel.pl 13.06.08, 10:59 Przestańcie prowokować,do takich opinni.I wy uszanujcie Rodzinę zmarłego,bo tego nie robicie,wręcz przeciwnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaa opd IP: 213.76.179.* 13.06.08, 12:00 MY prowokujemy, to jest wręcz odwrotnie, to wasze wypowiedzi sprawiają ból,to wy dąrzycie wszelkim sposobami nawet poniżej pasa jak niżej tego człowieka upodlić to jest dobry przykład aby sobie uświadomić jak bardzo może być podła "ludzka" istota, to wy już przestancie ps Odpowiedz Link Zgłoś
sselrats Palą się znicze po tragedii na Podolszycach 12.06.08, 16:31 "chcą go tylko powspominać... To nie jest wymierzone przeciwko innym ludziom." To jest. Na zdjeciach widac objawy wandalizmu - grafiti na chodniku i zadeptany trawnik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kater [...] IP: *.icpnet.pl 12.06.08, 23:29 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
rrosemary a ja mam nerwicę przez mojego brata 13.06.08, 00:49 mówi: wychodzę pojeździć, będę ok 21:00. Nie ma do czasem do 3-4 rano, telefonu nie odbiera. A ja w wyobraźni widzę jak ma wypadek, jak pali się żywcem, jak go masakruje jakaś ciężarówka. Nienawidzę motorów ani innych pojazdów. Panicznie boję się, że on kiedyś nie wróci. Odpowiedz Link Zgłoś
nameja Kto nie popełniał błędów w młodości 13.06.08, 06:35 niech rzuci kamieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kto kogo Re: Kto nie popełniał błędów w młodości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.08, 06:46 Dawno temu, za lasami i morzami mieszkał sobie zając. Pewnego razu przyszedł do wilka i powiedział: - Tak się zastanawiam, kto kogo szybciej zje. Czy ja ciebie czy ty mnie. Wilk kłapnął zębami i zjadł zająca. Przełykając go, pomyślał sobie: „Jakże matka natura jest dla mnie hojna. Mniam… Dla zająca mniej. Odbierając mu inteligencję odebrała mu życie.” Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <z> Re: Kto nie popełniał błędów w młodości IP: *.119.c93.petrotel.pl 13.06.08, 08:29 I to by było na tyle -proponuję zakończyć wątek,bo chyba rozmówca wyżej w jednej anegdocie zamknął całość sprawy. Bardzo mądre Odpowiedz Link Zgłoś