Gość: Maciek Re: Szukam rozrywkowej i bardzo mlodej Plocczanki IP: *.montreal115.dialup.canada.psi.net 13.01.02, 06:19 Czy nie latwiej byloby ci znalezc cos odpowiedniego na warszawskim forum ?? Wszak jestes tam dobrze znana postacia :))) no i rynek wiekszy !! Odpowiedz Link Zgłoś
smsk Do Macka 15.01.02, 22:30 Gość portalu: Maciek napisał(a): > Czy nie latwiej byloby ci znalezc cos odpowiedniego na warszawskim forum ?? Wsz > ak > jestes tam dobrze znana postacia :))) no i rynek wiekszy !! Chyba Kolego mnie z kims pomyliles.Badz uprzejmy najpierw zastanowic sie a potem pisac ewentualne podejrzenia. Dla mnie cenni sa ludzie, ktorzy najpierw mysla a potem mowia a nie odwrotnie. Pozdrawiam "Kanade" Odpowiedz Link Zgłoś
drops1 Re: Szukam rozrywkowej i bardzo mlodej Plocczanki 13.01.02, 11:03 takiej do lat 10 czy 13? Odpowiedz Link Zgłoś
smsk Mr Drops !! 15.01.02, 22:32 drops1 napisał(a): > takiej do lat 10 czy 13? Takiej w klasie maturalnej, ktorej "sie omknelo" (z polskiego na nasze to bedzie, ze juz nie grozi za to prokurator). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Do smsk IP: *.montreal84.dialup.canada.psi.net 15.01.02, 23:24 Kanada dziekuje za pozdrowienia i tez pozdrawia smsk. Ale czy nie mam w polowie racji ? rynek warszawski jest znacznie wiekszy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
drops1 Re: Do smsk 16.01.02, 12:00 A co chcesz z nią robić? Przygotowywać się wspólnie do matury? Odpowiedz Link Zgłoś
merro Re: Do smsk 17.01.02, 11:00 drops1 napisał(a): > A co chcesz z nią robić? Przygotowywać się wspólnie do matury? napisal mlodej wiec moze do egzaminow do gimnazjum :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
drops1 Re: 18.01.02, 10:56 Dobrze, że nie przerabiać katechizm do pierwszej komunii. Odpowiedz Link Zgłoś