radeqrdemenes 22.09.08, 14:29 Przed chwilą dowiedziałem się że na Stary Rynku, w obecnie remontowanej kamienicy, tej vis a vis Ratusza, powstanie hotel, planowany termin otwarcia na razie nie jest znany. informacja pewna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
werdan Re: Hotel na Starym Rynku 22.09.08, 16:31 No to powolutku nam się baza hotelowa powiększa. Wkrótce planowane jest także otwarcie hotelu na ul. Piekarskiej galeria.plock24.pl/displayimage.php?pos=-18228 A co z Orbisem? Miała być rozbiórka, a wszystko ucichło? ................................................................. Fotogaleria miasta Płocka -www.plock24.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kklisek Re: Hotel na Starym Rynku 05.11.08, 21:50 Wiadomo coś na temat tej inwestycji?? Jaki będzie standard tego hotelu, ile miejsc noclegowych / pokoi, zakończenie budowy?? Bo remont w najlepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
radeqrdemenes Re: Hotel na Starym Rynku 06.11.08, 15:41 no właśnie remont w najlepsze..... na pewno to pełną parą pracował bedzie za dwa lata, ale jak dobrze pójdzie to może jeszcze i przyszły sezon uratują :) Odpowiedz Link Zgłoś
ciffan Re: Hotel na Starym Rynku 12.11.08, 09:43 Hotel Tumski na Piekarskiej już otwarty. Byłem tam wczoraj na przekąsce, przypadkowo usłyszałem też rozmowę gości z recepcjonistą: 27 pokoi, możliwość meldunku dla 45 osób. Menu bardzo smakowite, polecam bardzo :] Nareszcie kolejna alternatywa dla Art Deco i Saloniku! Odpowiedz Link Zgłoś
werdan Re: Hotel na Starym Rynku 12.11.08, 23:27 No i super :D Muszę odwiedzić ten nowy przybytek. Potwierdzam wiadomość radeqrdemenes'a. Też słyszałem o hotelu. galeria.plock24.pl/displayimage.php?pos=-9657 Ciekawe jak rozwiążą problem z parkowaniem. ................................................................. Fotogaleria miasta Płocka - www.plock24.pl Odpowiedz Link Zgłoś
radeqrdemenes Re: Hotel na Starym Rynku 13.11.08, 09:12 Podejrzewam że na wewnętrznym dziedzińcu, gdyż wyburzono sojacą tam oficynę . Odpowiedz Link Zgłoś