Gość: antyfutbolista IP: 212.160.172.* 14.10.08, 23:02 A czy będą też kibice skakać przez płot w Łodzi?? Bo jak, nie to po co jechać?? Wyjazd bez zadymy to wyjazd stracony czyż nie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dh Re: Kibice Wisły jadą do Łodzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.08, 23:23 do antyfutbolista gosciu jedz na mecz skocz przez plot i zerwij flage widzewa !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zkrytej Re: Kibice Wisły jadą do Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.08, 23:49 W Łodzi posraja sie ze strachu....i jak kroliki beda czekac na eskortę policji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pilka nozna dla ki Re: Kibice Wisły jadą do Łodzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.08, 00:01 cos mi sie wydaje ze ty masz srake zeby jechac na wyjazd leszczu z krytej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swe Re: Kibice Wisły jadą do Łodzi IP: *.007.c87.petrotel.pl 16.10.08, 14:34 daj spokoj stary Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyfutbolista Kibice Wisły jadą do Łodzi IP: 212.160.172.* 14.10.08, 23:49 Tak... już lecę i zrywam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pilka nozna dla ki Re: Kibice Wisły jadą do Łodzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.08, 00:04 to siedz cicho na dupie i sie nie odzywaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kili Kibice Wisły jadą do Łodzi IP: *.plock.mm.pl 14.10.08, 23:58 W Łodzi płot jest bardzo wysoki i nie ma szans na przeskoczenie. Tam policja wali z miotaczy gazowych przy byle okazji. 100 na Widzew .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: khh Re: Kibice Wisły jadą do Łodzi IP: *.014.c89.petrotel.pl 15.10.08, 00:02 Prosze Pana w wielkim miescie nie wolno skakac przez płot... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Kibice Wisły jadą do Łodzi IP: *.acn.waw.pl 15.10.08, 00:39 1. GW wyraźnie niezadowolona z obrotu spraw i z tego, że kibice dogadują się z klubem. Kogo nie lubi redakcja GW? Zarządu? Kibiców Wisły? Jednych i drugich? Śmierdzi to na kilometr. 2. Antyfutbolista to troll, który pisze po to żeby skupić Waszą uwagę na sobie. Nie dokarmiać, zmieni ksywkę i pójdzie gdzie indziej się pałować. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wieszcz Re: Kibice Wisły jadą do Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.08, 08:48 Przekonacie się że pa prezes Kubera i pan prezes Matusiak jeszcze gorzko pożałują swoich populistycznych decyzji. Szukanie popularności przez włażenie w dupę prowadzi donikąd !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B Kibice Wisły jadą do Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.08, 09:52 Byscie lepiej zajeli sie tym ile politycy ukradli i ile Milewski naobiecywal, a gowno z tego wyszla, zacznijcie robic porzadki od gory a nie od dolu, wilecy panowie redaktorzy. Co najwyzej nic nie warte PISMAKI a nie dziennikarze szukajacy taniej sensacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: de Re: Kibice Wisły jadą do Łodzi IP: *.178.c88.petrotel.pl 16.10.08, 16:31 jezeli dla ciebie tania sensacja jest czy kibice nie odwala kolejnego numeru to z twoja glowa cos nie tak.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyfutbolista Kibice Wisły jadą do Łodzi IP: *.ols.vectranet.pl 15.10.08, 14:00 Kuba, Troll to cię zrobił najwyżej:D Nicku nie zmienię, nie skupiam na sobie niczyjej uwagi, mam w dupie te obraźliwe komentarze na mój temat. Jest 21 wiek i panuje wolnośc słowa kretynie o ile wiesz co to slowo znaczy. Chyba, że cie w gimnazjum nie nauczono jeszcze. Wolno mi pisac co tylko mi się zapragnie, a że dotyczy to klubu, ktorego jako plocczanin sie wstydze to juz inna bajka. Pozdro. P.S Ludzie nie chodzcie na mecze Wisly szkoda czasu, zabierzcie lepiej zone albo dziecko na spacer, rodzina bedzie wam wdzieczna. Bo wdziecznosci u tzch pseudopilkarzy prozno szukac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Kibice Wisły jadą do Łodzi IP: *.eranet.pl 15.10.08, 16:01 pajac jesteś i tyle. srasz we własne gniazdo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: volter Re: Kibice Wisły jadą do Łodzi IP: *.c152.petrotel.pl 15.10.08, 17:57 Wielu nie może przezyc ze chłopaki się szybko ogarneli po Flocie, przeprosili,zaplacili i robia swoje. Gazeta zamiast pochwalic,ze jezdza za ta swoja ukochana nedzną Wisla wszedzie,ze chca uniknąć problemow i staraja się o legalny wyjazd (chociaz już byli dogadani z Widzewem ze wchodza miedzy nich) to jeszcze się czepia ch…j wie czego……. Czemu tu trwa taka nagonka na Wisle i wszystko co się wokol niej dzieje??? Czy to miasto jest już tak chore a ludzie beznadziejne sfrustrowane zakompleksione wredne kut..sy? Czy w gazecie nie wiedza ze ludzie te bzdury czytaja,wierza i maja dosc i nie chodza także przez to na stadion?? Czy to jest specjalne dzialanie,żeby skolcic, obrzydzic,wyśmiać,skrytykowac i w efekcie rozwalic ten klub? Kto tym steruje?polityka czy raczej panowie Koszewski i wielki kibol za radiowe pieniadze Wiacek? A kibice to dla klubu skarb,kto tego nie rozumie przegrywa!Zrozumial to Lech gdzie na mecze pare lat temu chodzilo po 1500 ludzi,rozumie to coraz wiecej innych klubow w calej Polsce i maja efekty: miasta.gazeta.pl/katowice/1,35024,5463778,Fani_GKS_u_Tychy_obnizaja_ploty_na_stadionie.html A u nas najlepiej by wszystkich pozamykac,wygonic ze stadionu,zatrudnic kolesiow i niech kradna na maksa i rozpiepszaja wszystko. Co to za środowisko, co to za prowincja?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Kibice Wisły jadą do Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.08, 23:41 Volter 100% poparcia od normalnych. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nienormalny Re: Kibice Wisły jadą do Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.08, 19:32 No taaaaaa Normalny inaczej Michał Sosnowski (były ?) członek zarządu stowarzyszenia (wyp.....ony za Świnoujście) z zakazem stadionowym w dorobku pozdrawia sobie podobnych ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do debila Re: Kibice Wisły jadą do Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.08, 21:12 zamknij ryj lamusie, powiedz mu to prosto w twarz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dw Re: Kibice Wisły jadą do Łodzi IP: *.178.c88.petrotel.pl 16.10.08, 16:35 bajka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Kibice Wisły jadą do Łodzi IP: *.acn.waw.pl 16.10.08, 15:21 Jesteś wzorcowym trollem :) Obelgi puszczam bokiem, nie powiedziałbyś mi tego w twarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dw Re: Kibice Wisły jadą do Łodzi IP: *.178.c88.petrotel.pl 16.10.08, 16:35 bo pewnie bys go pobił? zal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Kibice Wisły jadą do Łodzi IP: *.acn.waw.pl 16.10.08, 17:26 pobił? w żadnym wypadku :) nigdy w życiu nikogo nie pobiłem. uważam, że użytkownik 'antyfutbolista' jest trollem, internetowym wozakiem, który chowa się za zasłoną anonimowości i jako taki ma u mnie po prostu pogardę. obraził mnie i moich rodziców. idę o zakład, że nie miałby odwagi zrobić tego, gdyby nie dzieliło nas kilometry kabla. ps przepraszam, że podbijam ten temat ale Twoje pytanie mnie do tego skłoniło. antyfutbolista osiągnął niestety swój cel, czyli przyciągnięcie uwagi innych forumowiczów starając się pisać 'kontrowersyjnie' i 'pod prąd'. prawda jest taka, że gdyby miał w tej dupie płocką piłkę, jej kibiców i klub, to nie pisałbym o nim w każdym wątku : pozdrawiam, bardzo spokojny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dw Re: Kibice Wisły jadą do Łodzi IP: *.178.c88.petrotel.pl 16.10.08, 16:33 stary mylisz pojecia DEMOKRACJA nie oznacza ANARACHII no ale coz alfa i omega w twoim wykonaniu jest wszechwielka jezeli dla ciebie wszystko wolno powiedziec bo jest demokracja to podejdx do policjanta i powiedz pocaluj mnie w tylek albo upierz mi skarpety napewno otrzymasz odpowiedz ale w innej formie Demokratyczny inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X <a href="http://i37.tinypic.com/34526hi.jpg" target="_blank">i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.08, 15:55 i37.tinypic.com/34526hi.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZKS! Re: <a href="<a href="http://i37.tinypic.com/34526hi.j" target IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.08, 16:15 ... My tu na Wisle bezinteresownie nie dla pieniedzy tylko dla wspomien !!!!nawet w ogien ZAWSZE za barwami WISŁA TO MY i ch.j z dzialaczami czesc zycia po stadionach to spedzone chwile nie meka to dla Nas TYLKO przywilej!... kto kumaty wie o jaka nute chodzi te slowa mowia wszytsko jednak ludzie pokroju antyfutbolisty cale zycie beda narzekac ze im sie nie podoba to i tamto. Gosciu jak Cie nie interesuje klub i kibice to sie nie udzielaj w tematach dotyczacych klubu kumasz to??wejdz sobie na forum KMP moze tam znajdziesz przyjaciela! hahahaha... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artiku wyselekcionowanii?? ja też chciałbym pojechać na IP: *.007.c87.petrotel.pl 16.10.08, 14:33 taki mecz, ale pewnie nie pojade bo miejsca juz pozajmowane przez ziomków ziomów ehh szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K. Kibice Wisły jadą do Łodzi IP: *.035.c92.petrotel.pl 16.10.08, 16:39 Nie pie...ze chciałes jechać.... Bo inaczej bys sie zapisał. Ale moze masz racje lepiej zabrać zioma ziomów niż wyborczego napinacza....Pozdrawiam i dziękuję za uwagę :) Odpowiedz Link Zgłoś