Dodaj do ulubionych

Wypatrzył oprawców, jadąc karetką

15.04.09, 21:17
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • maruda.r Re: Wypatrzył oprawców, jadąc karetką 15.04.09, 21:22
      kormiii napisał:

> Pewnie żałują teraz że nie podbili mu oczu:P

Bez znaczenia. Złamali mu szczękę, a i tak powiadomił policję.
      • Gość: poli Re: Wypatrzył oprawców, jadąc karetką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.09, 21:44
        A to nie Sąd Rodzinny - specjalista od uszkodzeń szczęk i kości
        policzkowych w wyniku pobicia, rozpatruje takie sprawy?
        • wyksztalciuch.jeden Re: Wypatrzył oprawców, jadąc karetką 16.04.09, 01:40
          Nie ma czegoś takiego jak kość policzkowa. Na policzek składają się głównie łuki
          jarzmowe, wyrostki jarzmowe kości czołowej i szczękowych, część żuchwy i
          piramidy kości skroniowych.
    • acidhead Wadbadnv 15.04.09, 21:54
      3 lata za ciężkie pobicie?to tyle samo co za gram trawki.super kraj,super prawo!
      • Gość: x Re: Wadbadnv IP: *.2a.pl 15.04.09, 23:40
        To dla mnei tez jest skandal za kradziez 5 lat a za pobicie 3 nie ma dla mnie
        cenienjszej "rzeczy" niz zycie i zdrowie dlatego ten co to "kradnie" powinien
        byc ukarany surowiej. Pobicia i rozboje najbardziej wplywaja na poczucie
        bezpioeczenstwa i dlatego powinny byc scigane i karane z ogrmna surowscia np:
        kara 3 lata wiezienia plus dostakowo 5 w zawieszeniu na 10 to to moze by debil
        odstrszalo a jak nie to stare jak swiat rozwiazanie...
    • overshoe Ujawnić twarze i personalia 15.04.09, 21:57
      5 lat to min., do tego prace porządkowe w centrum miasta. I odechce sie takim.
    • carpaccio4 co załatwiał na tej stacji? 15.04.09, 22:22
      ciekawość mnie zżera
      • Gość: sa Re: co załatwiał na tej stacji? IP: *.cust.tele2.pl 15.04.09, 23:53
        to co załatwił to spuścił wodą
      • Gość: gość Re: co załatwiał na tej stacji? IP: *.088.c88.petrotel.pl 19.04.09, 23:06
        widocznie miał jakąś sprawe.A może szedł coś kupić np.papierosy
    • Gość: płocczanie Re: Wypatrzył oprawców, jadąc karetką IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.09, 22:40
      > Doszło do wymiany zdań

chetnie poznal bym stenogram
      • Gość: gość Re: Wypatrzył oprawców, jadąc karetką IP: *.aster.pl 15.04.09, 22:54
        "22-latek nie ma nic na koncie, pracuje" - słaba praca skoro nie udaje mu się
        nic odłożyć
        • Gość: bv235b Re: Wypatrzył oprawców, jadąc karetką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.09, 10:36
          Następny bystrzak...
        • Gość: mati Re: Wypatrzył oprawców, jadąc karetką IP: *.244.c80.petrotel.pl 16.04.09, 10:58
          jestes idiota czy tylko udajesz albo 2 rzeczy naraz brak myslenia i
          czytania ze zrozumieniem
    • placebo99 Pewnie ich wypuszczą a będą przesłuchiwać ofiarę 15.04.09, 22:54
      Teraz jest lyberalizm, a nie zamykanie w więzieniach!
    • adam_wolny Już sie nim chirurdzy szczękowo-twarzowi zajmą... 15.04.09, 22:58
      oj, sie zajmą...
    • maciek.zwany.jajem Re: Wypatrzył oprawców, jadąc karetką 15.04.09, 23:26
      kormiii napisał:

> Pewnie żałują teraz że nie podbili mu oczu:P

A ty byś żałował?
      • Gość: borewicz Re: Wypatrzył oprawców, jadąc karetką IP: *.009.c73.petrotel.pl 16.04.09, 00:04
        jajo, znowu się udzielasz.
        Ciepło się zrobiło i miałem nadzieję, że pojechałeś z romanem (który notabene
        też zniknął na jakiś czas, ale niestety powrócił) gdzieś popedałować ;-)
        • maciek.zwany.jajem Re: Wypatrzył oprawców, jadąc karetką 16.04.09, 00:22
          Gość portalu: borewicz napisał(a):

> jajo, znowu się udzielasz.

Odkryłeś Amerykę. Gratuluję.

> Ciepło się zrobiło i miałem nadzieję, że pojechałeś z romanem (który notabene
          > też zniknął na jakiś czas, ale niestety powrócił) gdzieś popedałować ;-)

Wybacz, ale w temacie pedałów i pedałowania nie będę brał z ciebie przykładu. Doceniam formę kamuflażu przesłania. Jednak odwagi chłopie. Ja do homoseksualistów nic nie mam ;-)
          • Gość: babacia katoliczka Re: Wypatrzył oprawców, jadąc karetką IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 16.04.09, 11:15
            ja zgodnie z intencja borewicza zrozumialam ze roman odjechal w sina
            dal na rowerze, ty pedalowanie skojarzyles z orientacja seksualna, glodnemu chleb na mysli czy fobia ?
    • do100jnik kiedy wreszcie NFZ będzie dochodził kosztów 15.04.09, 23:44
      leczenie od takich bandziorów (może kwalifikacja zbyt szybka, ale po ostatecznym
      rozpatrzeniu sprawy przez sąd), durne prawo uniemożliwia to
    • sany666 Biedak 16.04.09, 00:40
      Najstraszniejsze w tej historii jest to, że 22-latek nie ma nic na koncie! A
      premier RP długi czas nawet samego konta nie miał. I co - szanownej milicji to
      nie interesowało?
      HWDP
      • Gość: mjk Re: Biedak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.09, 01:01
        > Najstraszniejsze w tej historii jest to, że 22-latek nie ma nic na koncie! A
        > premier RP długi czas nawet samego konta nie miał. I co - szanownej milicji to
        > nie interesowało?

Hahahahah xD dawno sie tak nie uśmiałem :D coś mi sie kolego wydaje że nie o
        takie konto akurat chodziło hehehehehe
      • Gość: r3 Re: Biedak IP: *.021.c95.petrotel.pl 16.04.09, 01:54
        kretyn i bezmozg
      • Gość: sdfxvx Re: Biedak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.09, 10:35
        Bystry jesteś jak woda w klozecie z tym kontem prezydenta, ale czego się
        spodziewać po kimś kto wyznaje zasadę HWD... itd.
      • Gość: m Re: Biedak IP: *.244.c80.petrotel.pl 16.04.09, 11:00
        buahaha nie dziwie sie " CH-WDP" to raz sie psize pozatym z
        mysleniem masz problemy jak widac ale co sie dziwic po tobie:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka