kormiii 15.04.09, 21:17 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maruda.r Re: Wypatrzył oprawców, jadąc karetką 15.04.09, 21:22 kormiii napisał: > Pewnie żałują teraz że nie podbili mu oczu:P ***************************** Bez znaczenia. Złamali mu szczękę, a i tak powiadomił policję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poli Re: Wypatrzył oprawców, jadąc karetką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.09, 21:44 A to nie Sąd Rodzinny - specjalista od uszkodzeń szczęk i kości policzkowych w wyniku pobicia, rozpatruje takie sprawy? Odpowiedz Link Zgłoś
wyksztalciuch.jeden Re: Wypatrzył oprawców, jadąc karetką 16.04.09, 01:40 Nie ma czegoś takiego jak kość policzkowa. Na policzek składają się głównie łuki jarzmowe, wyrostki jarzmowe kości czołowej i szczękowych, część żuchwy i piramidy kości skroniowych. Odpowiedz Link Zgłoś
acidhead Wadbadnv 15.04.09, 21:54 3 lata za ciężkie pobicie?to tyle samo co za gram trawki.super kraj,super prawo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Wadbadnv IP: *.2a.pl 15.04.09, 23:40 To dla mnei tez jest skandal za kradziez 5 lat a za pobicie 3 nie ma dla mnie cenienjszej "rzeczy" niz zycie i zdrowie dlatego ten co to "kradnie" powinien byc ukarany surowiej. Pobicia i rozboje najbardziej wplywaja na poczucie bezpioeczenstwa i dlatego powinny byc scigane i karane z ogrmna surowscia np: kara 3 lata wiezienia plus dostakowo 5 w zawieszeniu na 10 to to moze by debil odstrszalo a jak nie to stare jak swiat rozwiazanie... Odpowiedz Link Zgłoś
overshoe Ujawnić twarze i personalia 15.04.09, 21:57 5 lat to min., do tego prace porządkowe w centrum miasta. I odechce sie takim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sa Re: co załatwiał na tej stacji? IP: *.cust.tele2.pl 15.04.09, 23:53 to co załatwił to spuścił wodą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: co załatwiał na tej stacji? IP: *.088.c88.petrotel.pl 19.04.09, 23:06 widocznie miał jakąś sprawe.A może szedł coś kupić np.papierosy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: płocczanie Re: Wypatrzył oprawców, jadąc karetką IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.09, 22:40 > Doszło do wymiany zdań chetnie poznal bym stenogram Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Wypatrzył oprawców, jadąc karetką IP: *.aster.pl 15.04.09, 22:54 "22-latek nie ma nic na koncie, pracuje" - słaba praca skoro nie udaje mu się nic odłożyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bv235b Re: Wypatrzył oprawców, jadąc karetką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.09, 10:36 Następny bystrzak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mati Re: Wypatrzył oprawców, jadąc karetką IP: *.244.c80.petrotel.pl 16.04.09, 10:58 jestes idiota czy tylko udajesz albo 2 rzeczy naraz brak myslenia i czytania ze zrozumieniem Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Pewnie ich wypuszczą a będą przesłuchiwać ofiarę 15.04.09, 22:54 Teraz jest lyberalizm, a nie zamykanie w więzieniach! Odpowiedz Link Zgłoś
adam_wolny Już sie nim chirurdzy szczękowo-twarzowi zajmą... 15.04.09, 22:58 oj, sie zajmą... Odpowiedz Link Zgłoś
maciek.zwany.jajem Re: Wypatrzył oprawców, jadąc karetką 15.04.09, 23:26 kormiii napisał: > Pewnie żałują teraz że nie podbili mu oczu:P A ty byś żałował? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borewicz Re: Wypatrzył oprawców, jadąc karetką IP: *.009.c73.petrotel.pl 16.04.09, 00:04 jajo, znowu się udzielasz. Ciepło się zrobiło i miałem nadzieję, że pojechałeś z romanem (który notabene też zniknął na jakiś czas, ale niestety powrócił) gdzieś popedałować ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
maciek.zwany.jajem Re: Wypatrzył oprawców, jadąc karetką 16.04.09, 00:22 Gość portalu: borewicz napisał(a): > jajo, znowu się udzielasz. Odkryłeś Amerykę. Gratuluję. > Ciepło się zrobiło i miałem nadzieję, że pojechałeś z romanem (który notabene > też zniknął na jakiś czas, ale niestety powrócił) gdzieś popedałować ;-) Wybacz, ale w temacie pedałów i pedałowania nie będę brał z ciebie przykładu. Doceniam formę kamuflażu przesłania. Jednak odwagi chłopie. Ja do homoseksualistów nic nie mam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babacia katoliczka Re: Wypatrzył oprawców, jadąc karetką IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 16.04.09, 11:15 ja zgodnie z intencja borewicza zrozumialam ze roman odjechal w sina dal na rowerze, ty pedalowanie skojarzyles z orientacja seksualna, glodnemu chleb na mysli czy fobia ? Odpowiedz Link Zgłoś
do100jnik kiedy wreszcie NFZ będzie dochodził kosztów 15.04.09, 23:44 leczenie od takich bandziorów (może kwalifikacja zbyt szybka, ale po ostatecznym rozpatrzeniu sprawy przez sąd), durne prawo uniemożliwia to Odpowiedz Link Zgłoś
sany666 Biedak 16.04.09, 00:40 Najstraszniejsze w tej historii jest to, że 22-latek nie ma nic na koncie! A premier RP długi czas nawet samego konta nie miał. I co - szanownej milicji to nie interesowało? HWDP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mjk Re: Biedak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.09, 01:01 > Najstraszniejsze w tej historii jest to, że 22-latek nie ma nic na koncie! A > premier RP długi czas nawet samego konta nie miał. I co - szanownej milicji to > nie interesowało? Hahahahah xD dawno sie tak nie uśmiałem :D coś mi sie kolego wydaje że nie o takie konto akurat chodziło hehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdfxvx Re: Biedak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.09, 10:35 Bystry jesteś jak woda w klozecie z tym kontem prezydenta, ale czego się spodziewać po kimś kto wyznaje zasadę HWD... itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Biedak IP: *.244.c80.petrotel.pl 16.04.09, 11:00 buahaha nie dziwie sie " CH-WDP" to raz sie psize pozatym z mysleniem masz problemy jak widac ale co sie dziwic po tobie:) Odpowiedz Link Zgłoś