silviaxx 13.07.09, 16:52 Poszukuję sklepów z bielizną w Płocku, z szerokim asortymentem (czyli staniki z małymi obwodami typu 60, 65, miseczki niekończące się na D). Czy ktoś wie gdzie można taką bieliznę znaleźć, w korzystnej cenie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fefe Re: Sklepy z bielizną. IP: *.197.c74.petrotel.pl 13.07.09, 17:36 Auchan , Sexshop Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joaśka Re: Sklepy z bielizną. IP: *.plock.mm.pl 13.07.09, 19:41 niestety w Płocku takich sklepów brak, moja mama i ja tez mamy maly obwod pod a duze miseczki, mamy obwod 70, a i tak bylo trudno znalesc cos dla nas przy sporych miseczkach, na Kolegialnej najmniejszy obwod jaki byl to 70, w "wiśle" w sklepie Atlantics byly 65, ale miski male, wiec kolko sie zamyka :-/ kobiety w Plocku zle dobieraja staniki i przez to w sklepach wisza beznadziejne rozmiary. ja sie wybieram do Wawki na zakupy. Moze w sklepach internetowych cos jest,no ale stanik jednak trzeba mierzyc :-/ Pozdrawiam, mam nadzieje, uda sie Tobie cos znalesc :) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: Sklepy z bielizną. 13.07.09, 21:08 Gorseteria w Wiśle ma na szyldzie miski od A do H. Freyową 70-tkę dostalam bez problemu do mierzenia, no ale Freya to okolice 2 stów ;) Mają tam też polskie marki. Polskie marki są też w TSS, naprzeciwko wejścia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joaśka Re: Sklepy z bielizną. IP: *.plock.mm.pl 13.07.09, 22:21 Mika,z jakimi miskami byly Freyi? Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: Sklepy z bielizną. 14.07.09, 00:17 Na Lobby jest info w wątku "znośne sklepy" Odpowiedz Link Zgłoś
silviaxx Re: Sklepy z bielizną. 14.07.09, 16:37 Kurcze, tak myślałam, że w Płocku nic nie ma:/. Ja szukam rozmiaru 65 D. W internecie nie chcę kupować, bo nie mam pewności, czy będzie dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
silviaxx Re: Sklepy z bielizną. 14.07.09, 17:04 A znacie sklep Intima? Bo weszłam na stronę Dalii (producent właśnie takiej bielizny, jakiej szukamy) i napisane jest że można dostać właśnie w Intimie... Odpowiedz Link Zgłoś