Gość: @ IP: 212.244.82.* 02.02.02, 12:23 zgadnijcie jaki sklep w Płocku ma najlepsze torby na zakupy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Roman J. Re: torby na zakupy IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 02.02.02, 12:33 Na pewno nie jest to Auchan. A może jakaś podpowiedź? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: torby na zakupy IP: 212.244.82.* 02.02.02, 21:49 ...niestety tak, już 2 tyg. panie w kasach podają torby do pakowania, które pękają nawet od chipsów. Strach włożyć do torby coś cięższego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARS Re: torby na zakupy IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 03.02.02, 01:34 Myślę, że mimo wszystko PSS Zgoda Płock. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Strucho Re: torby na zakupy IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 05.02.02, 23:53 Najlepsze kiedyś miała Rema, ale Remy wśród nas już nie uświadczysz. Nie też powodu do narzekania na reklamówki z Auchan bo jeszcze mi się żadna nigdy nie rozwaliła. A w ogóle pakowanie do toreb przy kasie jest super. Odpowiedz Link Zgłoś
rene2 Re: torby na zakupy 07.02.02, 15:37 Najczęściej kupuję w Polo, oni mają średnie, takie do trzech butelek piwa maksymalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Naka Re: torby na zakupy IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 07.03.02, 22:22 W Polo mozna dostac za pare groszy bardzo duze torby biało-żółte. Są naprawde mocne i wytrzymałe. Naka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pinch Re: torby na zakupy IP: 193.59.39.* 08.03.02, 09:15 Mysle ze biorac pod uwage aspekt ekologiczny, klienci powinni przychodzic z wlasnymi torbami. Przeciez ten cholerny plastik jest niesamowitym obciazeniem dla srodowiska. W ustawodastwie niemieckim zauwazono juz to dawno. Ciekawe czy dalej bedziemy popelniac bledy innych stawiajac np. nowe gigantyczne spalarnie odpadow ktore sie nie sprawdzily. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: torby na zakupy IP: *.ssss.gouv.qc.ca 08.03.02, 18:18 Nasze mamuski to byly ekologocznie uswiadomione; pamietam jak moja jeszcze w Plocku wracala z miasta obciazona nie jakimis eleganckimi reklamowkami lecz ze zwykla siata w reku. Pamietacie te siatki ? To byl prawdziwy folklor :)) Takich juz dzis nie ujrzysz !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 9jaguar Re: torby na zakupy IP: *.ci.uw.edu.pl 15.03.02, 17:14 Najlepsze na zakupy są lniane torby lub papierowe, ale w Płocku raczej ich nikt nie znajdzie. Odpowiedz Link Zgłoś