Dodaj do ulubionych

Płatne wejścia do płockich pubów

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.04, 21:44
Gral to delikatna spelunka Chwd Pani Wiesi
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Płatne wejścia do płockich pubów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.04, 22:41
      dawniej nie chcieli wpuszczac w dresach ,ok pozniej nie mozna nosic juz nawet
      szerokich spodni choc nie dresowych,nieraz nie wpuszczają nie bo nie ,ostatnio
      nawet w adidasach nie mozna wchodzic.czy oni uwazaja sie za super luksusowe
      lokale?badziewie, sami wygladaja gorzej,pozatym ze i tak prawie wszedzie stoi
      policja ,ktora niby pracuje,juz kiedys byl o tym artykul,a co robią to wszyscy
      wiedzą.
    • Gość: waldek Re: Płatne wejścia do płockich pubów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.04, 01:18
      No to juz widzę jak bezpiecznie będzie można poruszać się po mieście w weekend
      teraz już każdy przeniesie sie na poewne miejsce w Płóocku byle by się nawalić
      i nie ważne czy to zima czy lato jużpo bezpieczeństwie
    • Gość: sergio<<< Re: Płatne wejścia do płockich pubów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.04, 10:14
      Włascicielom tych ,że pubów to sie chyba w kaskach poprzestawiało. Zobaczymy
      jak długo, bo za żenade nie mam zamiaru płacic 5 zeta. Wole wyjebać bumbasa niż
      patrzec sie na te policyjne mordy itd.Moze nie dlugo płockie puby będą
      ogłaszały CASTINGI kto ma szanse wejść a kto nie!!!!!! hehehe. GRALL to jest
      jeden wielki KOMISARIAT POLICJI i tyle.
      • Gość: deadmario Re: Płatne wejścia do płockich pubów IP: *.wirba.net / 213.77.42.* 03.01.04, 13:39
        ja uważam że to dobry pomysł, przynajmniej chołoty nie będzie
        • shower Re: Płatne wejścia do płockich pubów 03.01.04, 15:07
          chołote często stac na 5 zł więc się jej nie wyeliminuje.
          W Krakowie też sa opłaty ale tylko wówczas jak ktoś zostaje na dyskoteke
          choć tez nie we wszystkich klubach
          • Gość: mw blue Re: Płatne wejścia do płockich pubów IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 03.01.04, 21:07
            sram na te nasze zamulone puby ,gdzie stoi zasrana policja chwdp
    • Gość: ktos Re: Płatne wejścia do płockich pubów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.04, 17:08
      Chyba ich dupa boli jak mam iść na dwa piwa i jeszcze płacić 5 zeta. Wolę sobie
      w domu wypić ze znajomkami. Sram na nich.
    • Gość: Marcin CHYBA IM SIE SUFIT NA ŁEB S.......!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.04, 23:13
      Takiego wała!!!!!!!!
    • Gość: Marcin CHYBA IM SIE SUFIT NA ŁEB SPIER....!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.04, 23:13
      Takiego wała!!!!!!!!
    • Gość: DJ Re: Płatne wejścia do płockich pubów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.04, 11:43
      Wedlug mnie swietny pomysl . Pozdrawiam
      • Gość: Pedros Re: Płatne wejścia do płockich pubów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.04, 17:31
        Jestem za wprowadzeniem wejściówek-może z małym zastrzeżeniem. Należałoby
        wprowadzić bilety z zamianą na konsumpcję. Skończą sie wycieczki i blokowanie
        miejsc dla stałych klientów. A może "kara stałego klienta"?!
      • Gość: Pedros Re: Płatne wejścia do płockich pubów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.04, 17:33
        Jestem za wprowadzeniem wejściówek-może z małym zastrzeżeniem. Należałoby
        wprowadzić bilety z zamianą na konsumpcję. Skończą sie wycieczki i blokowanie
        miejsc dla stałych klientów. A może "karta stałego klienta"?!
        • legal.alien Re: Płatne wejścia do płockich pubów 04.01.04, 19:05
          Nieglupi pomysl. Ktos musi wreszcie zrobic porzadek z plockimi barami i
          malolactwem. Po drugie sprzedaz alkoholu nieletnim jest to lamanie prawa,
          jakos nikt o tym na tym forum nie pamieta.
          • w_starym_kinie Re: Płatne wejścia do płockich pubów 05.01.04, 14:30
            legal.alien napisał:
            > Po drugie sprzedaz alkoholu nieletnim jest to lamanie prawa,
            > jakos nikt o tym na tym forum nie pamieta.

jest to problem tylko i wylacznie wlascicieli lokali, a nie konsumentow!
            oplata nie jest zadnym rozwiazaniem tego problemu - gowniazeria tez ma kase (np.
            z kradziezy komorek ;] ) i do lokalu mimo oplaty wejdzie...
            to, zeby nie dostali piwa jest obowiazkiem barmana i to na nim spoczywa
            odpowiedzialnosc za przestrzeganie prawa, lub na ewentualnej selekcji na samym
            wejsciu, ale zatrudnienie ochroniarza to tez dodatkowe koszty...
    • Gość: buńka Re: Płatne wejścia do płockich pubów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.04, 13:23
      i teraz ludzie przestana chodzic do pubów,więc wątpię zeby im sie zwróciło te
      5 zl od klijenta,raczej na tym stracą
    • Gość: Trolek Re: Płatne wejścia do płockich pubów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.04, 13:34
      to mi sie wcale nie podoba,Gral,Goral,Rodeo i Lisia Jama uwazaja sie za idealne
      puby ale wcale tak nie jest moim zdaniem to sa najgorsze puby w ktorych raczej
      nogi nie postawie a napewno nie za 5zeta moga sobie pomarzyc o tym....
      • Gość: ely Re: Płatne wejścia do płockich pubów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.04, 00:31
        W drugi dzień świąt chodziliśmy ze znajomymi po lokalach, myśleliśmy że płatne
        wejścia to tylko dlatego że święta. Byliśmy w Lisiej, gdzie normalnie tłumy, a
        tego wieczoru puchy, w Gralu to samo, Rodeo też. Więc poszliśmy do 10,5. Wjazd
        za free, małolatów jakoś nie było, chamstwa też nie, a w lokalu komplet. Oj
        cos mi się wydaje, że jak ktoś ten płatny wjazd na szybko wymyślił, tak samo
        szybko z niego zrezygnuje. A żeby poprawić kulturę, bezpeczeństwo i prestiż
        lokalu, to niech zaczną zatrudniać pożądna ochronę, która wygląda i zachowuje
        się stosownie do swojej pracy, a nie połowa to policja, która z nudów po
        służbie rozrywki sobie urządza (wszyscy wiedzą, co się potrafi dziać pod Lisią
        jak się panowie policjanci nawalą i zaczynaja bawić), a reszta powinna raczej
        w kuchni przy myciu kyfli pracować, a nie na bramce stać. Pojedźcie do
        większego miasta, popatrzcie co się tam dzieje i weźcie przykład. Poznań na
        prawdę nie jest daleko. Pozdrawiam wszystkich lubiących rozsądek.
        • Gość: mw Re: Płatne wejścia do płockich pubów IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 06.01.04, 00:17
          ely napisał(a):

> W drugi dzień świąt chodziliśmy ze znajomymi po lokalach, myśleliśmy że
          płatne
          > wejścia to tylko dlatego że święta. Byliśmy w Lisiej, gdzie normalnie tłumy,
          a
          > tego wieczoru puchy, w Gralu to samo, Rodeo też. Więc poszliśmy do 10,5.
          Wjazd
          > za free, małolatów jakoś nie było, chamstwa też nie, a w lokalu komplet. Oj
          > cos mi się wydaje, że jak ktoś ten płatny wjazd na szybko wymyślił, tak samo
          > szybko z niego zrezygnuje. A żeby poprawić kulturę, bezpeczeństwo i prestiż
          > lokalu, to niech zaczną zatrudniać pożądna ochronę, która wygląda i
          zachowuje
          > się stosownie do swojej pracy, a nie połowa to policja, która z nudów po
          > służbie rozrywki sobie urządza (wszyscy wiedzą, co się potrafi dziać pod
          Lisią
          > jak się panowie policjanci nawalą i zaczynaja bawić), a reszta powinna
          raczej
          > w kuchni przy myciu kyfli pracować, a nie na bramce stać. Pojedźcie do
          > większego miasta, popatrzcie co się tam dzieje i weźcie przykład. Poznań na
          > prawdę nie jest daleko. Pozdrawiam wszystkich lubiących
          rozsądek.
          zgadzam sie z ta opinia brawo ktos normalnie mysli
    • Gość: me Re: Płatne wejścia do płockich pubów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.04, 13:40
      czy wy wszyscy oszaleliscie????????zlikwidujcie te bilety bo nie kazdy ma tyle
      kasy zeby sobie isc do pubu na piwko i jeszcze przy tym placic 5zl to jakas
      glupota....chyba wam sie w glowach poprzewracalo z nudow....w tych pabach tez
      na pewno wpuszczaja tak od 20 lat a co maja zrobic mlodsi?????moze byscie tez o
      nich pomysleli i otworzyli cos dla nich....zastanowcie sie nad soba bo
      popelniacie wielki blad....
      • Gość: makaka Re: Płatne wejścia do płockich pubów IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 04.01.04, 21:59
        no tak dobry pomysl ale za 5 zł lokal musi cos proponowac!!!
        • Gość: Scin Re: Płatne wejścia do płockich pubów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.04, 00:02
          Aż dziwne, że tylko jedna osoba tu pisze o tym, że te 5 zł co się zapłaci
          możnaby było wydać. Jak było w artykule - "Skończą się wizyty bardzo młodych
          ludzi, którzy prawie nic nie zamawiali, a kilka godzin zajmowali stoliki -
          mówią w Lisiej Jamie. - Robimy selekcję gości. Jednym pomysł się nie podoba,
          inni się cieszą, że jest luźniej. Przychodzą klienci zdecydowani na
          konsumpcję." Możnaby nawet to zamienić na 10zł i wszystko można wydać, bo
          zazwyczaj jak się idzie gdzieś do pubu to te 10 zł się wydaje.
          • Gość: Hoffander Re: Płatne wejścia do płockich pubów IP: *.class144.petrotel.pl 05.01.04, 15:51
            Mi też sie wydaje,ze za te 5 zeta to powinna byc chociaz kawa i wz-ka.
    • Gość: MONIKA Re: Płatne wejścia do płockich pubów IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 05.01.04, 08:13
      Chciałam stwierdzić, że to kompletna bzdura z tym płaceniem 5 zł. przecież po
      piwo i tak trzeba iść do baru, szklanki potem się piętrzą na stolikach, nie ma
      komu zbierać, w toaletach praktycznie nigdy nie ma papieru, pełno wody
      porozlewane, do konsumcji praktycznie nic, nieporozumienie. w gralu ta selekcja
      ludzi mnie dobija.kiedyś latem nie chciano nas wpuścić bo mieliśmy krótkie
      spodnie, ale dalibyśmy im zarobić, a co to za lokal, drewniane ławy od których
      boli dupa jak się dłużej posiedzi i jeszcze teraz kase od nas chcą. rozumiem
      Rodeo, bo tam można porządnie potańczyć i płyte dostać zastanówcie sie
      właściele zwłaszcza pan z Grala.
      • Gość: bluemartin OLEWAJCIE ICH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.04, 18:03
        te laweczki od ktorych boli tylek dostali od browarow - na wlasne ich nie stac.
        a moze maja klientow w d... ( nie kupuja lepszych) i dlatego poziom w tych
        knajpach jest do bani. a z ta selekcja - jak takie palanty stoja na bramie to
        sie nie dziwie - po co wpuszczaja swoich kumpli (rowniez debili)? i pomyslec ze
        pisze o policjantach w cywilu... LUDZIE olejcie te bary - szukajcie innych - w
        nich tez jest towarzystwo...
    • Gość: Karolina Re: Płatne wejścia do płockich pubów IP: *.class146.petrotel.pl 05.01.04, 12:34
      to jeszcze nic! jesli powaznie sie komus nudzi proponuje zajrzec do "karczmy
      pod strzecha" nie dosc ze obsluga fatalna ceny magiczne to jeszcze za 100zl (w
      sylwestra)podano mi i moim znajomym (5osob)talerz z kilkoma kawalkami kielbasy
      ogorka i pomidora miseczke smalcu i kilka (moze8) kromek chleba!!! co
      najciekawsze: po otrzymaniu rachunku zorientowalismy sie ze jest o 30zl za
      wysoki!!!! zwrocilismy sie do kelnera ktory w ciagu 3min przyniosl nam rachunek
      na ktorym nie bylo kilku rzeczy- BO ICH NIE ZAMOWILISMY!!!
    • Gość: właściciel Re: Płatne wejścia do płockich pubów IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.04, 16:14
    • Gość: wiesia Re: Płatne wejścia do płockich pubów IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.04, 16:18
      machnal co to jest Chwd
    • Gość: ada Re: Płatne wejścia do płockich pubów IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.04, 17:21
      A czy nie może być tak, że za wstęp trzeba zapłacić np. 10zł, ale za to
      dostajemy piwo?
      • Gość: Scin Re: Płatne wejścia do płockich pubów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.04, 03:19
        No to na to samo wyjdzie jak dasz dyche a piwo mozesz kupic to i tak te 5 zł
        masz w plecy, ile ty masz lat dziewczyno? Powtorze jeszcze raz: Jesli tym
        wielkim szefom chodzi o to, zeby jakas selekcja gosci byla to 10 wstep i dyche
        wydac mozesz. W ogole to sie stalo tak jak ze zlotowkarzami, powyzszyli ceny,
        mniej klientow maja i na to samo wychodzi. I tutaj tez zmowa byc musiala,
        ciekawe kto nastepny zrobi cos takiego? Moze na przyklad piekarnie wszystkie
        plockie zupelnie przypadkiem "na raz" podwyza ceny chleba o jakies 30% i beda
        piekli mnie sprzedawali drozej i na to samo ich wyjdzie...
    • Gość: Dzidek Do szefa Górala i innych pubów. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.04, 22:38
      >>> Innego zdania jest szef Górala. - Stali klienci będą przychodzić.
      >>> Jakoś na razie przez te 5 zł nikt od drzwi nie zawrócił - dodaje.

To szef chyba nie stoi przy wejściu. Jak ja tam byłem ostatno, siedziałem na
      wprost wejścia i liczyłem zawracające osoby, to po 20 straciłem rachubę.

Nie mam nic przeciwko płatnym wejściom, ale radziłbym skorzystać z doświadczeń
      innych lokali (w innych miastach) i żeby bilet wstępu był jednocześnie kuponem
      w barze na piwo, frytki, chipsy lub słone orzeszki. Ne pewno nie będzie wtedy
      odstraszało tak klientów jak to ma naprawde miejsce.

Wpracając do "Górala" juz chyba tam nigdy nie pójdę. Obsługa ostatnio była tak
      niemiła, że jest tyle innych pubów w miescie, że nie musze chodzić do takiego
      gdzie w nieodpowiedni sposób traktuje sie klientów. Że nie wspomnę o toaletach -
      przeciez to lokal gastronomiczny - pizzeria. Na pewno sanepid miałby wiele
      uwag co do czystości i wyposarzenia szaletów w "Góralu".
    • Gość: Miś Re: Płatne wejścia do płockich pubów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.04, 23:15
      Trudno. Co robić....
    • witalis82 Re: Płatne wejścia do płockich pubów 06.01.04, 07:32
      a ja wam powiem ze w piwnicy tumskiej nie ma oplaty gowniarzy wypedzaja komplet
      ludzi zazwyczaj jest i wogole jest fajnie pojdzcie a sie przekonacie
      • Gość: bolec Re: Płatne wejścia do płockich pubów IP: *.class144.petrotel.pl 06.01.04, 20:40
        a ja wam powiem ze w piwmicy jest same gówniarsto i walic ten lokal i chamskie
        barmanki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka