Dodaj do ulubionych

Club Asteria

IP: *.spray.net.pl 12.04.11, 16:23
Witam,
Zastanawiam się właśnie nad tym hotelem, wszyscy w sumie go zachwalają. Ale ja się zastanawiam jedziemy z 3 letnim synkiem i chyba w tym chotelu nie ma specjalnych basenów dla takich dzieci i malutkich zjeżdzalni. Czy są ? Powiem tak zwykłe brodziki to nie bardzo nas interesują w tamtym roku byliśmy w Royal Albatros Moderna i wtedy nasz 2 latek szalał w specjalnym basenie. I teraz chciałbym coś podobnego.
Obserwuj wątek
    • Gość: Zygi Re: Club Asteria IP: *.ip.netia.com.pl 13.04.11, 14:04
      Tak czy inaczej lecimy. Bedzie kilka osób więc myślę, że będzie ok.
      • Gość: maja Re: Club Asteria IP: *.skierniewice.vectranet.pl 13.04.11, 15:19
        Kidy lecicie?koniecznie napisz jak bylo, ogolne wrazenia, tez mysle o tym hoteliku ale na wrzesien
        • Gość: Zygi Re: Club Asteria IP: *.spray.net.pl 13.04.11, 21:13
          Lecimy 18.05.
          Jak chcesz przypomnij się po 26 maja. Napisz na zygal@wp.pl to wszystko napiszę jak było.
          Myślę, że bedzie ok nie jesteśmy wymagający i nie narzekamy na byle co :) Po drugie leci większa ekipa chyba więc będzie super.
          • Gość: alinka Re: Club Asteria IP: 195.117.240.* 15.04.11, 13:21
            Ja polecam straszliwie Asterię. Byłam tam z 7 m-c póxniej z 2 l. a teraz lecę po raz 3 :-). Hotel dla rodzin z dziecmi, cień, fajny basenik dla dzieciaków. Jedyna wada hotelu - brak klimy przez 24h na dobe ale też bez przesady. Bawcie sie dobrze.
            • Gość: Zygi Re: Club Asteria IP: *.ip.netia.com.pl 15.04.11, 13:46
              Spokojnie z klimą. Lecimy już 18 maja więc powinnismy dać radę. Nie bylismy jeszcze w Turcji zawsze Tunezja Egipt, Grecja. Chociaż nie wiem czy nie lepiej było na Sidę się zdecydować
            • Gość: Ilona Re: Club Asteria IP: *.skierniewice.vectranet.pl 15.04.11, 21:09
              napisz cos wiecej, jak jedzienie, czystosc. Czy ten plac zabaw bedzie odpowiedni dla 2 latki?a napisz prosze co jest w tych domkach przy basenie, ciekawa jestem, jakies pokoje zabaw czy tylko gry komputerowe?babeczka w biurze nie wiedziala. Mysle o wyjezdzie w czerwcu.Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka