Dodaj do ulubionych

z Marmaris na Rodos -prośba

IP: *.xdsl.centertel.pl 23.05.11, 20:03
Witam, napiszcie proszę, czy warto popłynąć z Marmaris na Rodos na kilkugodzinną wycieczkę? Czy zdąży się cokolwiek zobaczyć , w bliskiej odległości od portu?
Co powinnam zobaczyć i gdzie się udać w pierwszej kolejności? A może nie warto jechać na tak krótko? Dziękuję z góry za wszystkie rady. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Dorcia Re: z Marmaris na Rodos -prośba IP: 212.182.91.* 24.05.11, 08:12
      Ja również jestem zainteresowana wycieczką na Rodos. Czekamy na opinię innych wczasowiczów :)
      • Gość: Ania Re: z Marmaris na Rodos -prośba IP: *.limes.com.pl 24.05.11, 12:21
        Ja też sie wybieram na początku lipca. Był tu jakis wątek na ten temat. Mysle, ze warto.
    • Gość: Balian z Ibelinu Re: z Marmaris na Rodos -prośba IP: 194.42.116.* 24.05.11, 13:55
      forum.ocenyhoteli.pl/comments.php?DiscussionID=144
      Chyba dacie z tym radę. U góry po lewej macie jeszcze kategorie.

forum.ocenyhoteli.pl/?CategoryID=21
    • Gość: Balian z Ibelinu Re: z Marmaris na Rodos -prośba IP: 194.42.116.* 24.05.11, 14:04
      Katamaran płynie chyba z godzinę. Czyli na Rodos masz 5-6 godzin. Dasz radę zwiedzić aż nadto. Jeżeli centrum to za mało to możesz patrząc na zegarek wynająć samochód lub skuter, ewentualnie przejechać się gdzieś autobusem.
      www.ando.gr/eot/eng/info.htm Pozdrawiam
    • Gość: toja Re: z Marmaris na Rodos -prośba IP: 217.153.153.* 24.05.11, 15:03
      Rodos (stolica) jest urokliwa. Jasne, że warto. Proponuję kupić wycieczkę z lokalnego biura, w Turcji.
      • Gość: Dorcia Re: z Marmaris na Rodos -prośba IP: 212.182.91.* 24.05.11, 15:24
        Dziękuję za informacje ! Bardzo fajny "poradnik o Rodos" !
        • Gość: anna Re: z Marmaris na Rodos -prośba IP: *.242-936.ttnet.net.tr 27.05.11, 20:31
          w marmaris-icmeler mozna wycieczke na rodos kupic u dziewczyn w biurze polonez, jest to wycieczka z polskim pilotem- polecam!
          • Gość: lisica Re: z Marmaris na Rodos -prośba IP: *.xdsl.centertel.pl 27.05.11, 21:10
            A mogę prosić o namiary na to biuro? Ono jest w Icemer? Jakie ma ceny? Pozdrawiam
            • majk-anet Re: z Marmaris na Rodos -prośba 27.05.11, 21:32
              z Marmaris na Rodos warto, ale z Rodos na Marmaris już nie. Byliśmy na Rodos i skusiliśmy się na wycieczkę całodniową do Marmaris, ale nie było warto, zobaczyliśmy port i bazar:( Rodos warto zobaczyć, piękna starówka i inny klimat niż w Turcji- uważam, że warto.
            • Gość: anna Re: z Marmaris na Rodos -prośba IP: *.ttnet.net.tr 29.05.11, 17:29
              www.polonezexpress.pl z tym ze ceny na stronce niekoniecznie aktualne wiec warto podejsc do dziewczyn i popytac.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka