Dodaj do ulubionych

Alanyaonline - gorąco polecam

23.06.11, 10:42
Byliśmy na dwóch fakultetach z tego biura. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Tureccy kooperatorzy dobrani są bardzo starannie. Autobusy, które dowożą na wycieczki sa na czas, dosłownie co do minuty. Rafting zorganizowany perfekcyjnie, jedzenie na raftingu dobre ( co nie zdarzało się z innymi biurami ). Kontakt z Panią Agatą bardzo dobry. Byliśmy w Alanyi na targu, nie wiedzieliśmy jak trafić do biura, zadzwoniliśmy do Pani Agaty po wskazówki a ona wysłała po nas samochód. Po bardzo miłym spotkaniu przy tureckiej herbacie odwieźli nas do hotelu w Turkler.

Zachęcam do korzystania z biura Alanyaonline i trzymam kciuki za nową firmę.

P.S.

Ip jest turecki bo wylatujemy jutro a w hotelu jest wifi.
Obserwuj wątek
    • Gość: fuj Re: Alanyaonline - gorąco polecam IP: *.dynamic.chello.pl 23.06.11, 10:45
      ojej, znowu to samo, już tu jest taki pochwalny wątek
      • masi77 Re: Alanyaonline - gorąco polecam 23.06.11, 11:05
        Miałem ochotę pochwalić, więc pochwaliłem. Życzę miłego dnia
        • Gość: fuj Re: Alanyaonline - gorąco polecam IP: *.dynamic.chello.pl 23.06.11, 11:20
          a to musisz kolejny wątek zakładać ?
          • masi77 Re: Alanyaonline - gorąco polecam 23.06.11, 11:29
            A dlaczego nie ??. Przecież nie musisz czytać każdego wątku. :).
            • Gość: fuj Re: Alanyaonline - gorąco polecam IP: *.dynamic.chello.pl 23.06.11, 11:32
              dlatego, że jeśli każdy będzie tak robił, to będzie straszny burdel na forum, tak jak teraz
              • masi77 Re: Alanyaonline - gorąco polecam 23.06.11, 11:44
                Drogi Fuju, jakiś czas temu szukano moderatora tegoż forum. Proponuję zgłosić swoją kandydaturę :). A tak na poważnie masz dużo racji. Ja jestem pod wrażeniem świadczonych usług przez Alanyionline i chciałbym się odwdzięczyć im za super wycieczki poprzez pozytywną opinię na naszym forum.
                Pozdrawiam
                Marcin
                • Gość: fuj Re: Alanyaonline - gorąco polecam IP: *.dynamic.chello.pl 23.06.11, 11:45
                  się cieszę, ale jest już taki wątek, więc trzeba był się tam wpisać
    • sahra11 Re: Alanyaonline - gorąco polecam 23.06.11, 11:41
      Pochwalic sie a reklamowac biuro to dwie rozne sprawy.
      • Gość: fuj Re: Alanyaonline - gorąco polecam IP: *.dynamic.chello.pl 23.06.11, 11:43
        ale zakładać co chwilę nowe wątki na ten sam temat, to co innego
        • Gość: ulika Re: Alanyaonline - gorąco polecam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.11, 22:48
          Drogi Fuju ,nie jesteś moderatorem tego forum,więc daj sobie spokój z uwagami tego rodzaju.Każdy ma prawo wyrazić swoje uwagi na plus lub minus dotyczące jego pobytu w Turcji.
          • Gość: fuj Re: Alanyaonline - gorąco polecam IP: *.dynamic.chello.pl 23.06.11, 22:59
            każdy ma prawo, ale ma też prawo myśleć, z tym jest niestety spory problem na tym forum.
            A co jest złego w dopisaniu się do już istniejącego wątku ? Objaśnij mi, bo nie tego nie wiem.
            • Gość: vvv Re: Alanyaonline - gorąco polecam IP: *.ists.pl 23.06.11, 23:10
              Nie wiem co myśli ulika ale ja myślę że w dopisywaniu nie ma nic zdrożnego. Może jednak chwalący POMYŚLAŁ że jeszcze lepiej będzie jak swoje pochwały umieści w swoim wątku albo mu do głowy nie przyszło że już taki wątek istnieje?
              • Gość: fuj Re: Alanyaonline - gorąco polecam IP: *.dynamic.chello.pl 23.06.11, 23:16
                o ile zakład, że niedługo powstanie taki kolejny ?
                • Gość: vvv Re: Alanyaonline - gorąco polecam IP: *.ists.pl 23.06.11, 23:21
                  Spróbuj interweniować w suporcie ale nie wróże sukcesu mimo że stosują nazwę firmy w tytule
                  • Gość: fuj Re: Alanyaonline - gorąco polecam IP: *.dynamic.chello.pl 23.06.11, 23:27
                    eeee, nie chce mi się i tak to nic nie da, zaraz się na mnie rzucą i zaczną wyzywać jak w innym wątku. Może ludzie się łapią na takie "lubudubu", ale ja nie.
                    • Gość: vvv Re: Alanyaonline - gorąco polecam IP: *.ists.pl 24.06.11, 05:09
                      Każdy taki wpis, nawet o niechcemisie wyrzuca wątek na szczyt więc sam się przyczyniasz do jego popularysowania,
                      a więc jesteś przeciw a nawet za,
                      tys piknie
      • Gość: gosc Re: Alanyaonline - gorąco polecam IP: *.ists.pl 23.06.11, 23:03
        sahra11 napisała:

> Pochwalic sie a reklamowac biuro to dwie rozne sprawy.

Moim skromnym zdaniem to jest dokładnie to samo :)
        • Gość: fuj Re: Alanyaonline - gorąco polecam IP: *.dynamic.chello.pl 23.06.11, 23:09
          te pochwały przypominają mi "Alternatywy 4", pamiętacie u prezesa spółdzielni ? W sumie, to "łubu dubu, łubu dubu... " też się łapie :)
          • alanyaonline.pl Re: Alanyaonline - gorąco polecam 24.06.11, 10:21
            Mi się też kojarzy "łubudubu" ale to akurat było w "Misiu" a nie "Alternatywach" :)
    • Gość: mika Re: Alanyaonline - gorąco polecam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.11, 16:39
      Polecam to znakomite biuro! Wyprawa do Pammukale bardzo dobrze zorganizowana. Fajna bardzo przewodniczka Ania, co ukochała Turcję.-Pozdrawiamy!:) A i znakomita obsługa ze strony Agaty. Cenowo - 60% taniej niż oferta od rezydentki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka