Dodaj do ulubionych

Club Santana z Jet Turistic czy ktos tam był???

09.06.04, 14:47
Obserwuj wątek
    • Gość: Ron Re: Club Santana z Jet Turistic czy ktos tam był? IP: *.com.pl / *.zetosa.com.pl 10.06.04, 07:58
      Bylem w tamtym roku,jedzenie moze byc fajny basen.Hotel polozony jest kawalek
      od alanyi jakies 7-10 km.Za ta cene bylem zadowolony.
      • Gość: Justyna Re: Club Santana z Jet Turistic czy ktos tam był? IP: 195.68.226.* 10.06.04, 19:24
        Dzięki za odpowiedź, a mozesz mi powiedzieć jaka jest plaża? Czy miejscowość w
        której jest hotel rzeczywiście jest taka nieciekawa jak przeczytałam gdzieś na
        forum?
        • Gość: Ron Re: Club Santana z Jet Turistic czy ktos tam był? IP: *.com.pl / *.zetosa.com.pl 10.06.04, 23:18
          Plaza kamienista i do najpiekniejszych nie nalezy ale zeby bylo az tak zle to
          nie powiem.Wszystko zelezy od gustow,nastawienia i ludzi jakich tam sie
          spotka.My akurat duzo jezdzilismy wypozyczonym skuterkiem i sam oraganizowalem
          sobie czas wiec bardzo to nie przeszkadzalo.Zdziwiony jestem tym ze w tym roku
          hotel dostal dodatkowy plusik,niewiem za co??Ale jakbym sie wybieral znow do
          turcji to tez tam poniewaz za ta cene niema co wydziwiac :)
          • Gość: Justyna Re: Club Santana z Jet Turistic czy ktos tam był? IP: 195.68.226.* 11.06.04, 11:20
            Plusik dostał za to, że podobno jesienią i zimą został gruntownie
            wyremontowany:) Ja będę w Santanie 16 czerwca (pierwszy raz)i moge napisac ci
            po powrocie jak tam teraz jest. Piszesz, że wypożyczyłes tam skuter, czy
            wypozyczenie auta jest drogie? Rozumiem, że miejscowość Mahmutlar nie jest za
            ciekawa skoro jeździłes sobie skuterem? Jeśli nie masz nic przeciwko, chetnie
            pogadałabym sobie z tobą przez GG - mój numer 3351556
            • Gość: Maraska Re: Club Santana z Jet Turistic czy ktos tam był? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 17:05
              HEj
              ja tez bede bardzo wdzieczna za opinie na temat hotelu, biura i w ogole po
              Twoim powrocie, bo moze sie tez wybiore.
              Udanego wyjazdu:-)
              Maraska
              • Gość: Justyna Re: Club Santana z Jet Turistic czy ktos tam był? IP: 195.68.226.* 13.06.04, 13:35
                Dzieki, oczywiscie po powrocie podziele sie z wami wrazeniami:)
    • aga20 Re: Club Santana z Jet Turistic czy ktos tam był? 16.06.04, 23:05
      W zeszlym roku byla w tym hotelu. Powiem szczeze ze jest super hotel, ale juz
      na poczatku wrzesnia wylaczaja klime we wszystkich pokojach wiec kto ma
      nasloneczniony ten ma kiepsko. Co jeszcze, dostaje sie na wstepie takiego czipa
      (kase w wysokosci 50 Euro na zakupy w hotelu: napoje i takie tam) z ktorego
      sciaga sie kase, i pozniej reguluje bo w hotelu nie placi sie bezposrednio
      gotowka.
      • Gość: kunta Re: Club Santana z Jet Turistic czy ktos tam był? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.04, 18:08
        też w zeszłymroku byłem w santanie i ogólnie hotel może być tylko daleko do
        alanii ostatni dolmbusz ok 23 . sama miejscowość gdzie hotel nie ciekawa tylko
        hotele , obsługa nachalna jedzenie bdb ale przez 14 dni prawie to samo.
        Uwaga nie kupujcie wycieczki w hotelu bo przepłacicie 100% polecam kapadocje i
        rafting w razie pytań kunta5@tlen.pl Pozdrawiam
    • Gość: Justyna Wczoraj wróciłam z hotelu Santana:))) IP: 217.153.181.* / 217.153.181.* 24.06.04, 12:27
      Dziekuje za wszystkie rady. Wczoraj wróciłam i ... jestem zachwycona! Hotel
      przeszedł generalny remont i jet praktycznie jak nowy. Klimatyzacja jest teraz
      sterowana indywidualnie na pilota. Pokoje spore z balkonami z widokiem głównie
      na morze i olbrzymi basen, ładne nowiutkie łazienki, czysto. Szczególnie
      polecam udział w zajeciach sportowych: rano aerobic przy basenie, a popołudniu
      w wodzie (w basenie) naprawde super! Osoby które słabo znaja jezyki obce będa
      zadowolone, ze na terenie hotelu wszędzie mozna mówic po polsku. W hotelu są
      praktycznie sami Polacy, sa nawet polskie kanały TV! Kolacje jedlismy przy
      basenie (własnie zachodziło słońce) i naprawde jedzenie było bardzo urozmaicone
      i było tego naprawde bardzo dużo. Szczególnie polecam Tureckie specjały, które
      przygotowywano na naszych oczach, kuchnie mają wyśmienitą duzo warzyw, mięsa
      zawsze doskonale przyprawione. Polecam Santanę, nauczą Was nawet klubowego
      tańca, muzyka gra tam na okragło, jeszcze słyszę w uszach niektóre "kawałki"
      • Gość: mara HORROR Re: Wczoraj wróciłam z hotelu Santana:))) IP: *.elterix.pl 01.07.04, 15:36
        a ja wrócilam 30 06 no i udało się tobie co do hotelu mniej więcej masz rację
        ale 26 06 polowa hotelu została podtruta tym ich wspanialym jedzeniem
        kilkadziesiąt osób musiło zostać hospitalizowanych około 2 dni pod kroplówkami
        w tym wiele dzieci ( całe rodziny ) a najlepsze że firma mówi że to nie jest
        ich wina tylko zmiana klimatu lub ludzie zjedli coś na mieście
        • Gość: Justyna Re: Wczoraj wróciłam z hotelu Santana:))) IP: 195.68.226.* 01.07.04, 18:46
          Naprawdę? Nie przesadzasz? To rzeczywiscie straszne. Ja byłam tydzień i czułam
          sie doskonale (mój maz również), a jadalismy głównie w hotelu. Jesli taka
          sytuacja zaistniała to zawiniła chyba kuchnia w hotelu, rozumiem jednak wasze
          zdenerwowanie na organizatora, choć on bezpośrednio nie zawinił.
    • Gość: etrusek Forum TURCJA - HOTELE IP: 192.11.224.* 02.07.04, 16:30
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20943&w=13905624
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka