Gość: greg IP: 212.244.167.* 01.08.04, 22:13 Poszukuję informacji o apartamentowym hotelu Riviera w Alanji sprzedawanym przez Scan Holiday. Jeśli ktoś był to proszę o info. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: greg Re: RIVIERA - APARTHOTEL ALNYA IP: 212.244.167.* 05.08.04, 21:53 czy naprawdę nikt nie był w tym hotelu?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: RIVIERA - APARTHOTEL ALNYA IP: 213.77.27.* 06.08.04, 08:59 Wróciłam z tamtąd tydzień temu. Czysto i w miarę spokojnie. Byliśmy tam jedynymi polakami. Reszta to głównie standynywowie. Jak masz jakieś konkretne pytania to chętnie odpowiem. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: RIVIERA - APARTHOTEL ALNYA IP: 212.244.167.* 08.08.04, 15:38 Cześć Aniu !! Mam parę pytań do ciebie, bo jesteś chyba jedyną osobą, która tam była. Jak daleko od plaży i od centrum jest ten hotel? Czy są w okolicy sklepy, w których można się zaopatrzyć ? Jak wyposażony jest apartament, czy są sztućce i naczynia? Czy można ewentualnie wykupić sobie na miejscu obiadokolacje? Czy są w pobliżu restauracje, jakie w nich ceny, ile np. kosztuje obiad dla 3 osób ? Czy na basenie jest wystarczająca ilość leżaków? Jak ogólnie wrażenia z pobytu? Jeśli możesz to napisz, a może jeszcze coś innego ci przyjdzie do głowy, jakieś rady, będę bardzo dźwięczny :)) Pozdrawiam i czekam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: RIVIERA - APARTHOTEL ALNYA IP: 213.77.27.* 09.08.04, 09:45 Do plaży trochę daleko, ok. 10 min. spacerkiem. Kuchnia w pełni wyposażona. Jeśli chodzi o obiadokolacje to nie wiem. W pobliżu jest dużo kafejek i tam jadaliśmy. Kolacja dla jednej osoby kosztuje od 10-15 mln. Przy samym hotelu jest kilka sklepów z żywnością, ceny podobne do polskich. Uważaj bo w sklepach baaardzo oszukują. Po wyjściu z hotelu pod górkę na rogu jest sklep - nie oszukują. Przy plaży jest główna ulica i olbrzymia ilość sklepów. Co do hotelu to trochę mały basen, ale w tej miejscowości wszystkie hotele mają małe baseny. Leżaków wystarczało. Wróciliśmy zadowoleni. Jeśli się zdecydujesz to życzę miłego pobytu. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: RIVIERA - APARTHOTEL ALNYA IP: *.chello.pl 09.08.04, 12:00 Wielkie dzięki Aniu za wyczerpujące informacje !!! Mam nadzieję, że i nam się będzie podobało. Pozdrawiam Cię Odpowiedz Link Zgłoś