Dodaj do ulubionych

RIVIERA - APARTHOTEL ALNYA

IP: 212.244.167.* 01.08.04, 22:13
Poszukuję informacji o apartamentowym hotelu Riviera w Alanji sprzedawanym
przez Scan Holiday. Jeśli ktoś był to proszę o info. Dzięki
Obserwuj wątek
    • Gość: greg Re: RIVIERA - APARTHOTEL ALNYA IP: 212.244.167.* 05.08.04, 21:53
      czy naprawdę nikt nie był w tym hotelu??
    • Gość: ania Re: RIVIERA - APARTHOTEL ALNYA IP: 213.77.27.* 06.08.04, 08:59
      Wróciłam z tamtąd tydzień temu. Czysto i w miarę spokojnie. Byliśmy tam
      jedynymi polakami. Reszta to głównie standynywowie. Jak masz jakieś konkretne
      pytania to chętnie odpowiem.
      Ania
      • Gość: greg Re: RIVIERA - APARTHOTEL ALNYA IP: 212.244.167.* 08.08.04, 15:38
        Cześć Aniu !! Mam parę pytań do ciebie, bo jesteś chyba jedyną osobą, która tam
        była. Jak daleko od plaży i od centrum jest ten hotel? Czy są w okolicy sklepy,
        w których można się zaopatrzyć ? Jak wyposażony jest apartament, czy są sztućce
        i naczynia? Czy można ewentualnie wykupić sobie na miejscu obiadokolacje? Czy
        są w pobliżu restauracje, jakie w nich ceny, ile np. kosztuje obiad dla 3
        osób ? Czy na basenie jest wystarczająca ilość leżaków? Jak ogólnie wrażenia z
        pobytu? Jeśli możesz to napisz, a może jeszcze coś innego ci przyjdzie do
        głowy, jakieś rady, będę bardzo dźwięczny :)) Pozdrawiam i czekam
        • Gość: ania Re: RIVIERA - APARTHOTEL ALNYA IP: 213.77.27.* 09.08.04, 09:45
          Do plaży trochę daleko, ok. 10 min. spacerkiem. Kuchnia w pełni wyposażona.
          Jeśli chodzi o obiadokolacje to nie wiem. W pobliżu jest dużo kafejek i tam
          jadaliśmy. Kolacja dla jednej osoby kosztuje od 10-15 mln. Przy samym hotelu
          jest kilka sklepów z żywnością, ceny podobne do polskich. Uważaj bo w sklepach
          baaardzo oszukują. Po wyjściu z hotelu pod górkę na rogu jest sklep - nie
          oszukują. Przy plaży jest główna ulica i olbrzymia ilość sklepów. Co do hotelu
          to trochę mały basen, ale w tej miejscowości wszystkie hotele mają małe baseny.
          Leżaków wystarczało. Wróciliśmy zadowoleni.
          Jeśli się zdecydujesz to życzę miłego pobytu.
          Ania
          • Gość: greg Re: RIVIERA - APARTHOTEL ALNYA IP: *.chello.pl 09.08.04, 12:00
            Wielkie dzięki Aniu za wyczerpujące informacje !!! Mam nadzieję, że i nam się
            będzie podobało. Pozdrawiam Cię

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka