Dodaj do ulubionych

marmaris-tanie-wycieczki

21.03.14, 22:32
Zarezerwowac wycieczki i informacji mozna przez internet lub telefonicznie juz na miejscu: po przyjezdzie do hotelu wystarczy skontaktowac sie ze mna przez SMS , VIBER , WHATSAPP , TANGO (z smartphone) na +90 538 899 81 17 w ktorym prosze podac nazwe hotelu i numer pokoju, a ja oddzwonie do Panstwa do pokoju. Zaplacic mozna na wycieczce.

www.marmaris-tanie-wycieczki.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: MARMARIS WYCIECZKI Re: marmaris-tanie-wycieczki IP: *.214.225.172.static.ttnet.com.tr 06.04.14, 23:18
      Nasze biuro zajmuje się bezpośrednim organizowaniem wycieczek fakultatywnych i ma w swojej ofercie dużo tańsze wycieczki fakultatywne niż pozostałe biura.

Odwiedź nas w biurze w Marmaris. Nasze główne biuro mieści się w Marmaris-Siteler. Obsługa w języku polskim i konkurencyjne ceny.
      Jak dojechać?
      Z Icmeler w stronę Marmaris: pomarańczowo-białym busikiem ( 5 min)
      Z Marmaris w stronę Icmeler: zielono-białym busikiem ( 7 min)

Wysiądź przy hotelu GOLDEN ROCK 5* i na skrzyżowaniu wejdź w ulicę obok Caprise Sports Bar, wzdłuż kanału i 50 metrów dalej rozpoznasz nas po wywieszonych reklamach "Mowimy po Polsku"

Albo zadzwoń pod nr tel.: +90 538 899 8117 (działa również w aplikacji Viber, Whatsapp i Tango)
      Lub SMS o treści: , hotel , nr pokoju, a my oddzwonimy do twojego pokoju i ustalimy dni i godziny wyjazdów na wycieczki.
      Zapłacić można na wycieczce.

Oferujemy atrakcyjne zniżki dla większych grup oraz biur podróży z Polski.

Studenci, nauczyciele, wykładowcy z ważną legitymacją (bez względu na wiek), Seniorzy powyżej 60 roku życia, niepełnosprawni, nowożeńcy i małżeństwa ze stażem do 1 roku, grupy liczące ponad 8 osób dostają do 20% zniżki na wybrane wycieczki
      TYLKO U NAS !!!
      www.turkeytrips.pl/en
      • polskiturek Re: marmaris-tanie-wycieczki 03.05.15, 10:07
        Nasze biuro zajmuje się bezpośrednim organizowaniem wycieczek fakultatywnych i ma w swojej ofercie dużo tańsze wycieczki fakultatywne niż pozostałe biura.

Odwiedź nas w biurze w Marmaris. Nasze główne biuro mieści się w Marmaris-Siteler. Obsługa w języku polskim i konkurencyjne ceny.
        Jak dojechać?
        Z Icmeler w stronę Marmaris: pomarańczowo-białym busikiem ( 5 min)
        Z Marmaris w stronę Icmeler: zielono-białym busikiem ( 7 min)

Wysiądź przy hotelu GOLDEN ROCK 5* i na skrzyżowaniu wejdź w ulicę obok Caprise Sports Bar, wzdłuż kanału i 50 metrów dalej rozpoznasz nas po wywieszonych reklamach "Mowimy po Polsku"

Albo zadzwoń pod nr tel.: +90 538 899 8117 (działa również w aplikacji Viber, Whatsapp i Tango)
        Lub SMS o treści: , hotel , nr pokoju, a my oddzwonimy do twojego pokoju i ustalimy dni i godziny wyjazdów na wycieczki.
        Zapłacić można na wycieczce.

Oferujemy atrakcyjne zniżki dla większych grup oraz biur podróży z Polski.

Studenci, nauczyciele, wykładowcy z ważną legitymacją (bez względu na wiek), Seniorzy powyżej 60 roku życia, niepełnosprawni, nowożeńcy i małżeństwa ze stażem do 1 roku, grupy liczące ponad 8 osób dostają do 20% zniżki na NIEKTORE wycieczki
        TYLKO U NAS !!!
        www.marmaris-wycieczki-fakultatywne.pl
        www.turkeytrips.pl/en
    • Gość: POLSKI TUREK Wycieczki Fakultatywne Marmaris IP: *.175.129.44.dynamic.ttnet.com.tr 12.06.14, 12:34
      Marmaris tanie wycieczki fakultatywne oferuje tylko Haco-Mira Marmaris Wycieczki Fakultatywne i ja Esen Goksen (Polski Turek)

UWAGA!
      W Marmaris pojawiły się osoby, które oferują "wycieczki fakultatywne" podszywając się pod moje biuro, podpisują się jako Asena czy też wykorzystują moją nazwę strony jako własną. To nie jest przypadkowa zbieżność . Tylko u mnie Esena (U polskiego Turka) są tanie wycieczki fakultatywne. Informuję, że pracuję sam bez pośredników żadna Polka i Ukrainka nie współpracują ze mną.

Sam od wielu lat pracuję w Marmaris oferując dla Was wycieczki bez pośredników.

Zapraszam...
      POLSKI TUREK
      www.turkeytrips.pl
      www.turkeytrips.pl/en
      • Gość: A&S Re: Wycieczki Fakultatywne Marmaris IP: *.ip.netia.com.pl 12.06.14, 18:18
        Super wycieczki z tego biura, tanio, organizacja ok:). Znajomi polecili nam biuro, którzy lata temu byli w Marmaris i skorzystali z oferty. Esen od wielu lat sprzedaje wycieczki i jest znany Polakom :) bogata oferta i super ceny:))))
      • Gość: POLSKI TUREK Wycieczki Fakultatywne Marmaris IP: *.244.9.155.dynamic.ttnet.com.tr 14.06.14, 16:54
        Wszyscy co chca przyleciec do Marmaris to przygotujcie sie na UPALY ale POLSKI TUREK Haco-Mira Marmaris Wycieczki Fakultatywne , które dzięki swojej bogatej ofercie wycieczek fakultatywnych gwarantuje Państwu zwiedzanie najciekawszych miejsc w atrakcyjnej cenie. Zapraszam..
        DALYAN-PAMUKKALE-EFEZ-12 WYSP-NURKOWANIE-JEEP SAFARI-RODOS-PARK WODNY-BLETKITNY REJS-NOC TURECKA-WYSPA KLEOPATRY-QUADY-DELFINY-KONNE SAFARI
        • Gość: POLSKI TUREK Marmaris Wycieczki Fakultatywne IP: *.244.9.155.dynamic.ttnet.com.tr 14.06.14, 16:56
          Marmaris tanie wycieczki fakultatywne oferuje tylko Haco-Mira Marmaris Wycieczki Fakultatywne i ja Esen Goksen (Polski Turek)

UWAGA!
          W Marmaris pojawiły się osoby, które oferują "wycieczki fakultatywne" podszywając się pod moje biuro, podpisują się jako Asena czy też wykorzystują moją nazwę strony jako własną. To nie jest przypadkowa zbieżność . Tylko u mnie Esena są legalne i tanie wycieczki fakultatywne. Informuję, że pracuję sam bez pośredników żadna Polka i Ukrainka nie współpracują ze mną.

Zapraszam...
          POLSKI TUREK
      • Gość: Dorota_Sz Re: Wycieczki Fakultatywne Marmaris IP: *.dynamic.vectranet.pl 17.06.14, 17:40
        Na koniec maja do Marmaris poleciałam
        I na kilka super wycieczek się wybrałam
        Bo z Esenem wcześniej kontakt nawiązałam

Polecam na 100% :) -
        Podczas pobytu byłam na trzech wycieczkach – rejs po rzece Dalyan, Pamukkale i Rodos - wszystkie zakupione u Esena. Wrażenia – bezcenne !!! Ceny dużo tańsze niż przez biuro podróży. Bardzo dobra organizacja ! Sam Polski Turek – bardzo sympatyczny, kontaktowy, elastyczny.
        Aż chce się wracać... :)
      • Gość: Agnieszka Re: Wycieczki Fakultatywne Marmaris IP: *.bb.sky.com 08.08.14, 22:20
        Asena to biuro posrednictwa Biedronka z Icmeler/Marmaris.

Zdecydowanie odradzam korzystanie z pośrednika jakim jest Biedronka.
        W zeszłym tygodniu zakupiłam wycieczki w ich biurze i mogę z cala pewnością powiedzieć, ze za pozornie mila obsługą kryje sie wyłącznie pazerność. Oferowane ceny sa znacznie wyższe niż w tureckich biurach, gdzie ceny można negocjować i bardzo często przy zakupie dwóch wycieczek trzecia jest gratis. Proponuje porównać ceny z innymi biurami, np. tureckim biurem Haco Travel, którego wycieczki sprzedaje Biedronka.
        W przypadku jednej z wykupionych przeze mnie wycieczek, sprzedali więcej biletów niż pozwalały na to możliwości organizacyjne. W konsekwencji znaczna część czasu wycieczki została zmarnowana na zbieraniu polskich turystów z rożnych małych miejscowości.
        Dodatkowo usługa polskiego przewodnika była czysta fikcja, gdyż musiał on dzielić czas pomiędzy dwie grupy wycieczki i dwie lodzie. Standard autokaru i jakość posiłku dla polskich turystów pozostawiał wiele do życzenia. Rażąco odbiega to od usług oferowanych dla turystów
        z Europy Zachodniej przy często korzystniejszych dla nich cenach.
        Proszę sie nie dać nabrać na "mila" obsługę pani Magdy, nie tolerować bylejakości i bycia traktowanym jak turyści drugiej kategorii.
        • Gość: Polski Turek Re: Wycieczki Fakultatywne Marmaris IP: *.244.219.240.dynamic.ttnet.com.tr 08.08.14, 23:09
          Pani komentarz miało byc nie u mnie tylko tam gdzie pani kupiła wycieczki.tu jest Polski Turek....
        • Gość: Polski Turek Re: Wycieczki Fakultatywne Marmaris IP: *.244.219.240.dynamic.ttnet.com.tr 08.08.14, 23:27
          Niech pani usunie ten komentarz z mojego wątku natychmiast. Tu nie jest odpowiedne miejsce i nie mam nic wspólnego z tym co pani ( niby) przeżywa ...przewodnik ( on )???
      • glupota.nie.boli Tanie mięso psy jedzą 04.07.16, 15:31
        Gość portalu: POLSKI TUREK napisał(a):

> Marmaris tanie wycieczki fakultatywne oferuje..."

Jak tanie?
    • Gość: gagaga Re: marmaris-tanie-wycieczki IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.06.14, 21:26
      potwierdzam słowa A&S :) ja również korzystałam z oferty wycieczek i wielu moich innych znajomych :) wszyscy zadowoleni z jakości obsługi, z oferty, mimo dużej konkurencji to jego biuro jest The Best! wszędzie oferują podobne wycieczki.... ale tylko tam jest ta atmosfera i za każdym razem wracamy bo chcemy zobaczyć jak najwięcej i jak najtaniej :)
      a Esen to bardzo wesoła i życzliwa osoba :)
      jak najbardziej polecam!!
      Nie rozumiem, jak ktoś może się podszywać... przecież Esen to chyba już najpopularniejszy polski Turek w Marmaris :D kto go poznał ten wie :)
    • Gość: gosc Re: marmaris-tanie-wycieczki IP: 176.217.210.* 13.07.14, 17:13
      Super obsługa szybka tania i bez oszustwa. Gorąco polecam. Skorzystaliśmy grupa 25 osobową. ..
    • meg.i36 Re: marmaris-tanie-wycieczki 13.07.14, 18:10
      Witam
      Korzystałam z tego biura w czerwcu tego roku. Wszystko było załatwione profesjonalnie, szybko i w dobrej cenie ( 50 % mniej niż u rezydenta). Nie wspominając o świetnej obsłudze Esen'a :)
      • Gość: Jarek Poznań Re: marmaris-tanie-wycieczki IP: *.centertel.pl 28.07.14, 23:30
        Podpisuje sie pod każdą z opinii, trafiłem na Esena przypadkiem (inna ekipa w hotelu go znalazła, bo wtopie cenowej i organizactyjnej na wycieczce od Rezydentki).
        Wybraliśmy RODOS, PAMUKKALE, HAMAM i tylko czasu nie starczyło na więcej ;)) Polecam Esena, jest na każde wezwanie pod kazdym hotelem, jakość bez zarzutu... a cenowo przepaść w stosunku do kosmicznych ofert rezydentów.
        POLSKI TUREK - najlepszy sposób na wycieczki fakultatywne w Marmaris
        Dla zainteresowanych więcej na maila :)
        • Gość: lidkaturystka Re: marmaris-tanie-wycieczki IP: *.31d.radomsko.pilicka.pl 29.07.14, 00:26
          Lecę w piątek do Marmaris. Co byś polecił do zwiedzania-oglądania?
          • Gość: POLSKI TUREK Mira marmaris wycieczki fakultatywne-Polskie Biuro IP: *.173.98.226.dynamic.ttnet.com.tr 29.07.14, 07:59
            Zapraszam... :)

www.facebook.com/pages/Haco-Mira-Marmaris-Wycieczki-Fakultatywne/1414186322185093?ref_type=bookmark
            • Gość: ewelina Re: Mira marmaris wycieczki fakultatywne-Polskie IP: *.dynamic.chello.pl 29.07.14, 08:32
              Polecam w 100%. Rok temu przed wyjazdem wyszukałam Esena w internecie i cale szczęście ze ktoś taki jak On tam jest. Wycieczki dużo tańsze niż u rezydentów a opieka i zwiedzane miejsca takie same. Dodatkowo Esen jest świetnym człowiekiem, emanuje od niego sympatia do ludzi i świata-aż chce sie do niego jak i do Marmaris wrócić. Co polecam..na pewno Pamukkale, Rodos, rzeke Daylam i okoliczne całodzienne rejsy stateczkiem w przepieknych okolicznosciach z błekitna woda.
              • Gość: POLSKI TUREK Mira marmaris wycieczki fakultatywne-Polskie Biuro IP: *.173.98.226.dynamic.ttnet.com.tr 29.07.14, 10:14
                Super komentarz , super reklama :)
                Bardzo dziekuje i zapraszam ponownie...

marmaris-tanie-wycieczki.pl/index.html
                www.facebook.com/pages/Haco-Mira-Marmaris-Wycieczki-Fakultatywne/1414186322185093?focus_composer=true&ref_type=bookmark
        • Gość: POLSKI TUREK MIRA marmaris wycieczki Polskie biuro Marmaris IP: *.173.98.226.dynamic.ttnet.com.tr 29.07.14, 10:17
          Dziekuje bardzo. :)

Zapraszam ponownie ..

www.facebook.com/pages/Haco-Mira-Marmaris-Wycieczki-Fakultatywne/1414186322185093?focus_composer=true&ref_type=bookmark
          • Gość: 4girls:) Re: MIRA marmaris wycieczki Polskie biuro Marmari IP: *.netia.pl 01.06.15, 15:19
            Biuro bezbłędne :), znalazłyśmy je po opiniach ludzi, bo jest ich mega na forach. Biuro blisko Golden Rock (nasz wspaniały hotel, który zresztą też polecamy :)). Mira Marmaris Wycieczki Fakultatywne jest bardzo blisko, wystarczy wyjść z hotelu i iść 50 metrów wzdłuż kanału, po lewej stronie jest to bardzo fajne biuro z przemiłym i zabawnym Esenem (i jak świetnie mówi po polsku) - nie dość, że ma świetne ceny w swojej ofercie, to jeszcze polecił nam niesamowitą restaurację Cihan kebab (pycha jedzenie) blisko Golden Rock :). Esen ;) Polski Turek ma tak dobre ceny, że kupiłyśmy Hammam, Daylan, 12 wysp i Pamukkale. Pobyt bardzo udany, hammam i wycieczki kapitalne :)
            www.marmaris-tanie-wycieczki.pl/
          • Gość: Elżbieta Re: MIRA marmaris wycieczki Polskie biuro Marmari IP: *.static.ip.netia.com.pl 09.07.15, 18:46
            Jedyne Prawdziwe Polskie Biuro Wycieczek Fakultatywnych w Marmaris to bez wątpienia Mira Marmaris Wycieczki Fakultatywne, rewelacyjna oferta i bezkonkurencyjne ceny. Organizacja na niebywale wysokim poziomie. Podobało się nam, że jeszcze przed pobytem mogliśmy zarezerwować wycieczki Pamukkale i Dalyan, na miejscu dokupiliśmy jeszcze 12 wysp i Rodos. Esen jest polskojęzycznym Turkiem, bardzo pomocny. Jesteśmy bardzo zadowoleni i szczerze polecamy korzystanie z ofert nawet najbardziej wymagającym.

Elżbieta

Jego strona:

• Gość: Piotr Re: marmaris-tanie-wycieczki IP: *.static.ip.netia.com.pl 31.07.14, 18:06
          Rownież polecam wszystkim Biuro Esena Polskiego Turka, świetna organizacja, bogata oferta,kupiliśmy Rodos, pamukkale, daylan, hamam. Ceny polskich biur to porażka.
    • Gość: Agnieszka Re: marmaris-tanie-wycieczki IP: *.warszawa.mm.pl 11.08.14, 20:11
      Zdecydowanie odradzam korzystanie z pośrednika jakim jest Mira Travel.
      W zeszłym tygodniu zakupiłam wycieczki w ich biurze i mogę z cala pewnością powiedzieć, ze za pozornie mila obsługą kryje sie wyłącznie pazerność. Oferowane ceny sa znacznie wyższe niż w tureckich biurach, gdzie ceny można negocjować i bardzo często przy zakupie dwóch wycieczek trzecia jest gratis. Proponuje porównać ceny z innymi biurami, np. tureckim biurem Haco Travel, którego wycieczki sprzedaje Esen.
      W przypadku jednej z wykupionych przeze mnie wycieczek, sprzedali więcej biletów niż pozwalały na to możliwości organizacyjne. W konsekwencji znaczna część czasu wycieczki została zmarnowana na zbieraniu polskich turystów z rożnych małych miejscowości.
      Dodatkowo usługa polskiego przewodnika była czysta fikcja, gdyż musiał on dzielić czas pomiędzy dwie grupy wycieczki i dwie lodzie. Standard autokaru i jakość posiłku dla polskich turystów pozostawiał wiele do życzenia. Rażąco odbiega to od usług oferowanych dla turystów
      Proszę sie nie dać nabrać na "mila" obsługę pana Esena, nie tolerować bylejakości i bycia traktowanym jak turyści drugiej kategorii.
      • Gość: POLSKI TUREK Re: marmaris-tanie-wycieczki IP: *.244.14.37.dynamic.ttnet.com.tr 11.08.14, 20:34
        PANI NIC U MNIE NIE KUPILA...JA MAM OD WSZYSTKICH KLIENTOW LISTY REZERWACJI ..
        MOGE DOSTAC HOTEL I NUMER POKOJU I W JAKIEJ WYCIECZCE PANI BYLA...??? TO SPRAWDZAM I ZOBACZYMY ILE OSOB I JAKA WYCIECZKA.....

JA CIE ZNAJDE OD NUMERU IP ZARAZ I ZOBACZYCZ CO TO ZNACZY PISAC TU FIKCYJNIE ZLE KOMENTARZE O MNIE.....

• Gość: POLSKI TUREK oto fikcyjny komentarz od rezydentow IP: *.244.14.37.dynamic.ttnet.com.tr 11.08.14, 20:54
        FIKCYJNY KOMENTARZ OD REZYDENTOW ......

TA SAMA OSOBA PISALA I TU I TAM TEN SAM KOMENTARZ NIE BYLAJAC NA WYCIECZKACH U NAS WOGOLE...

Asena to biuro posrednictwa Biedronka z Icmeler/Marmaris.

Zdecydowanie odradzam korzystanie z pośrednika jakim jest Biedronka.
        W zeszłym tygodniu zakupiłam wycieczki w ich biurze i mogę z cala pewnością powiedzieć, ze za pozornie mila obsługą kryje sie wyłącznie pazerność. Oferowane ceny sa znacznie wyższe niż w tureckich biurach, gdzie ceny można negocjować i bardzo często przy zakupie dwóch wycieczek trzecia jest gratis. Proponuje porównać ceny z innymi biurami, np. tureckim biurem Haco Travel, którego wycieczki sprzedaje Biedronka.
        Proszę sie nie dać nabrać na "mila" obsługę pani Magdy, nie tolerować bylejakości i bycia traktowanym jak turyści drugiej kategorii.

Gość portalu: Agnieszka napisał(a):

> Zdecydowanie odradzam korzystanie z pośrednika jakim jest Mira Travel.
        > W zeszłym tygodniu zakupiłam wycieczki w ich biurze i mogę z cala pewnością pow
        > iedzieć, ze za pozornie mila obsługą kryje sie wyłącznie pazerność. Oferowane c
        > eny sa znacznie wyższe niż w tureckich biurach, gdzie ceny można negocjować i b
        > ardzo często przy zakupie dwóch wycieczek trzecia jest gratis. Proponuje porówn
        > ać ceny z innymi biurami, np. tureckim biurem Haco Travel, którego wycieczki sp
        > rzedaje Esen.
        > W przypadku jednej z wykupionych przeze mnie wycieczek, sprzedali więcej biletó
        > w niż pozwalały na to możliwości organizacyjne. W konsekwencji znaczna część cz
        > asu wycieczki została zmarnowana na zbieraniu polskich turystów z rożnych małyc
        > h miejscowości.
        > Dodatkowo usługa polskiego przewodnika była czysta fikcja, gdyż musiał on dziel
        > ić czas pomiędzy dwie grupy wycieczki i dwie lodzie. Standard autokaru i jakość
        > posiłku dla polskich turystów pozostawiał wiele do życzenia. Rażąco odbiega to
        > od usług oferowanych dla turystów
        > z Europy Zachodniej przy często korzystniejszych dla nich cenach.
        > Proszę sie nie dać nabrać na "mila" obsługę pana Esena, nie tolerować bylejakoś
        > ci i bycia traktowanym jak turyści drugiej kategorii.

• Gość: Kala Re: marmaris-tanie-wycieczki IP: 194.181.101.* 12.08.14, 10:46
      Przed wylotem sprawdziliśmy fora internetowe, szukaliśmy lokalnego biura z którym moglibyśmy tanio wybrać się na Rodos, Pamukkale. Największą popularnością cieszy się POLSKI TUREK, sprzedaje wycieczki Polakom od lat. Byliśmy w Icmeler w Oylum Park. Dojechał do nas. wysłaliśmy tylko SMSa. Kupiliśmy Rodos Pamukkale, Daylan i jeszcze nurkowanie. Ceny są o wiele tańsze niż u rezydentów, taniej niż w Biedronce, też sprawdziliśmy. Z Haco Mira wszystko jest bardzo dobrze zoorganizowane. Kupując wycieczki u POLSKIEGO TURKA mogliśmy pozwolić sobie wiecej zwiedzania w dobrej cenie. SUPER :) POLECAMY
    • Gość: gosc ewa Re: marmaris-tanie-wycieczki IP: *.dynamic.chello.pl 12.08.14, 11:59
      Ja również polecam wycieczki od Esena , byliśmy na Rodos i 12 wyspach , znajomi na Pamukkale. Wszystko profesjonalnie i najważniejsze taniej niż u rezydenta. 45 e rodos u polskiego turka a 75 e u rezydenta Itaki , spora różnica. W naszym hotelu bardzo dużo polaków korzystało z usług Esena.
      Polecam i na pewno wrócimy do Marmaris :)
      • Gość: POLSKI TUREK Marmaris Wycieczki Fakultatywne IP: *.244.14.37.dynamic.ttnet.com.tr 12.08.14, 12:06
        Dziekuje i pozdrawiam was bardzo...Zawsze tanio,milo i uczciwie u Polskiego Turka ( ESEN GOKSEN)
        Zapraszam..

Uwaga na biura podrozy w MARMARIS ktore maja moje tablicy "mowimy po polsku" ale nie mowia po polsku...Jestem jedynym TURKIEM w Marmaris ktory mowi po polsku....

Zapraszam do Marmaris do do mnie POLSKIEGO TURKA

Zapraszam...

POLSKI TUREK - ESEN GOKSEN
        Wycieczki fakultatywne Marmaris , Icmeler i Turunc

• Gość: Polski Turek Re: marmaris-tanie-wycieczki IP: *.244.19.205.dynamic.ttnet.com.tr 28.02.15, 12:25
        Polski Turek-Lokalne biuro Marmaris Tanie Wycieczki Fakultatywne
        Dzisiaj, 12:13:06
        TANIE WYCIECZKI FAKULTATYWNE MARMARIS - ICMELER - TURUNC /TURCJA

Polski Turek-Marmaris Wycieczki Fakultatywne
        Wycieczki fakultatywne Icmeler - Turunc
        (Polski Turek jedyny w Marmaris i w okolicy mówiący po polsku.Biuro znajduje sie w Marmaris bardzo blisko do polskich hoteli)
        POLSKA OBSŁUGA I PRAWDZIWA INFORMACJA O TURCJI I WYCIECZKACH..
        Haco Mira jest bezpośrednim sprzedawcą i ma w swojej ofercie dużo tańsze wycieczki fakultatywne niż pozostałe biura.
        W Turcji wszystkie wycieczki fakultatywne muszą być organizowane przez licencjonowanych członków TURSAB (Stowarzyszenie Tureckich Biur Podróży).
        Informujemy, że Haco - Mira Travel jest członkiem TURSAB.
        Przy zakupie wycieczki u nas mają Państwo pełne ubezpieczenie oraz gwarancję wysokiej jakości świadczonych usług w korzystnejcenie.?

gabi-ostatniaprosta.blogspot....-mira.html?m=1

www.facebook.com/pages/Haco-...14186322185093
        • sly_86 Re: marmaris-tanie-wycieczki 28.06.15, 19:12
          Witam
          W sierpniu będziemy w Marmaris - 2 osoby dorosle i 9 letni syn. Chciałabym pojechac na jakąś fajna wycieczke żeby każdy był zadowolony. Myślalam nad Pamukkale - jako dziecko tam byłam i było super, ale teraz słyszałam że jest tam bardzo tłoczno. Może ktoś doradzi ? Npewno odpadają rejsy bo syn nudzi sie na łodzi. A czy Rodos zwiedzane jest z przewodnikiem, czy wychodzimy z katamaranu i zwiedzamy na własną ręke ?
          • Gość: Polski turek Re: marmaris-tanie-wycieczki IP: *.175.134.251.dynamic.ttnet.com.tr 28.06.15, 19:17
            Witam!
            Rodos codziennie jedna firma jeden katamaran z Marmaris na Rodos.5 godzin wolny czas i samodzielne zwiedzanie tam.Stare miasto jest obok portu i bez problemu mozna zwiedzać wszystko.
            !
            • sly_86 Re: marmaris-tanie-wycieczki 29.06.15, 11:23
              Super dziekuje:) Wydaje mi się że zdecydujemy się na tą wycieczke. Napewno odezwe się do Pana jak będziemy w Marmaris
              Pozdrawiam :)
              • Gość: Polski Turek Re: marmaris-tanie-wycieczki IP: *.175.134.251.dynamic.ttnet.com.tr 29.06.15, 11:25
                Pozdrawiam i zapraszam

www.facebook.com/pages/Haco-Mira-Marmaris-Wycieczki-Fakultatywne/1414186322185093
    • Gość: Ala Re: marmaris-tanie-wycieczki IP: *.netia.pl 13.08.15, 20:29

Mira Marmaris Wycieczki Fakultatywne to najlepsze biuro ever:). Rezydenci chcą tylko zarobić na nas. Po co przepłacać, Sprawdziliśmy i podajemy info dalej - warto skorzystać z oferty Prawdziwego Polskiego Biura Marmaris ceny mega przystępne nawet dla nas pracujących studentów :). Esen, świetny facet, mówi po polsku więc luzz. Organizacja super, polski przewodnik, widoki i atrakcjeee, Rodos, Pamukkale to musss. polecamy 12 wysp świetny relaks przed powrotem do rzeczywistości...
    • Gość: Basia Re: marmaris-tanie-wycieczki IP: *.netia.pl 07.09.15, 15:08
      Wycieczki fakultatywne z oferty Mira Polskie Biuro Marmaris to bardzo dobry wybór. Przed wyjazdem czytaliśmy wiele informacji na temat wycieczek fakultatywnych oraz opinii na temat biur, które je sprzedają. Wybraliśmy jedno prowadzone już od wielu lat przez Polskiego Turka i chętnie je polecamy. Kupiliśmy Rodos, Pamukkale Efez, 12 Wysp - jesteśmy zachwyceni. Wycieczki w korzystnej cenie, wysoka jakość i bardzo dobra organizacja.
    • Gość: Jarek&Beata Re: marmaris-tanie-wycieczki IP: *.dynamic.chello.pl 12.09.15, 12:16
      świetne wycieczki, świetna organizacja, świetna cena to w wielkim skrócie :) o biurze prowadzonym przez Polskiego Turka. Od Esena uzyskaliśmy dużo ciekawych informacji o Turcji i miejsach które wybraliśmy do zwiedzania, co bardziej pomogło nam w decyzji o wyborze, niewątpliwie doskonała cena całej oferty też miała wpływ. Polecamy Rodos, 12 Wysp, Pamukkale, Efez, Daylan i oczywiści hammam. Potwierdzamy, że w Marmaris jest bezpiecznie wbrew informacji mediów - to czytsa manipulacja mass mediów. Wróciliśmy wczoraj i naprawdę jest bezpiecznie na ulicach, plaży, w sklepach i klubach.
    • Gość: Małgorzata Re: marmaris-tanie-wycieczki IP: *.dynamic.chello.pl 28.05.16, 19:11
      Wczoraj wróciliśmy z hotelu Turunc. Ze spokojem wybraliśmy się do Pamukkale i Dalyan. Najlepsze wycieczki fakultatywne organizuje Polski Turek www.marmaris-tanie-wycieczki.pl/. Esen, uprzejmy i pomocny, od lat sprzedaje wycieczki Polakom. Przed wylotem czytaliśmy dużo opinii na forach. Tak jak pozostali potwierdzamy w 100%, że to najlepsze i godne polecenia biuro. Organizacja na wysokim poziomie. Wycieczki w bardzo dobrej cenie dostosowane do polskich kieszeni:). Ceny dużo niższe niż u rezydenta. Jesteśmy bardzo zadowoleni, nasza 4 osobowa ekipa zwiedziła Turcję z przyjemnością.
    • Gość: Krysia Re: marmaris-tanie-wycieczki IP: *.static.ip.netia.com.pl 05.06.16, 16:32
      Polecam wybrać się na wycieczki fakultatywne oferowane przez Polskiego Turka. W dobrej cenie kupiliśmy Rodos, Dalyan i hamam. Bardzo dobra organizacja. Przy okazji polecam hotel Pasa Beach i Marmaris, piękną, spokojną miejscowość. W sierpniu wracamy z wnuczkami. Jeszcze raz Polski Turek najlepsze ceny w mieście.
    • Gość: Łucja Re: marmaris-tanie-wycieczki IP: *.play-internet.pl 03.07.16, 13:51
      W Marmaris warto aktywnie wypocząć. Dzięki bogatej ofercie biura Polskiego Turka zwiedziliśmy Pamukkale i Dalyan widoki zapierają dech. Fenomenalne ceny oferty biura pozwalają na zwiedzanie tych pięknych miejsc. Przy okazji kupiliśmy Rodos tak blisko od Marmaris koniecznie trzeba się wybrać. Bardzo dobra organizacja. Polecamy również hotel Pasa Beach rewelacja. Podsyłam link do strony
      • ucho03 Re: marmaris-tanie-wycieczki 04.07.16, 12:00
        Ten polski turek to jakieś bozyszcze polaczków ? ale to plebejskie
        • ucho03 Re: marmaris-tanie-wycieczki 04.07.16, 12:02
          Teraz w takich czasach wstyd wogóle jest mówić że sie lata do turcji,Egiptu,Tunezji no ale polaczkowo w sandałkach i rajbanach narazi nawet swoje i swoich dzieci życie żeby być opalonym-takie to swiatowe,plebejskie
    • glupota.nie.boli Tanio, tanio, tanio! 04.07.16, 17:20

Tanio i rozrywkowo!
    • Gość: ania Re: marmaris-tanie-wycieczki IP: *.dynamic.chello.pl 10.07.16, 09:57
      Czy przyjezdzacie Państwo do hotelu po uczestnikow wycieczki? Wybieramy się do Turunc.
      • polskiturek Re: marmaris-tanie-wycieczki 10.07.16, 10:57
        Witam! Mamy transfer na Dalyan , Pamukkale i Efez z Turunc . Szczegóły na www.POLSKITUREK.pl
        • ewakac Re: marmaris-tanie-wycieczki 14.07.16, 21:49
          Witam
          korzystaliśmy w czerwcu z 2 wycieczek zorganizowanych przez BP Polski Turek.
          Bez zarzutu, polecam.
          pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka