Gość: wioleta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 14:34 Jaki jest poziom wiedzy pilotów na objeździe z TRIADY? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sasnal Re: piloci TRIADA IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 27.09.04, 15:06 Anna Łapacka - dno. Oprócz znajomości angielskiego (tureckiego nie zna!)nie może sie niczym innym wykazać! A wogóle "to Turcji nie lubi, woli Egipt" - tak odpowiada na pytania wczasowiczów - wycieczkowiczów, którzy chcą się czegoś dowiedzieć! Odpowiedz Link Zgłoś
ssaarah Re: piloci TRIADA 28.09.04, 12:10 Ja tez z nia jechalam i nie moge sie z Toba zgodzic. Co prawda nie mnie oceniac jej poziom wiadomosci bo przyznaje sie do Turcji jechalam "zielona" wiec nie moge obiektywnie powiedziec czy jest "dnem" jak ja ocenilas czy tez posiada rzetelna wiedze o tym kraju. A to ze woli Egipt - w tym punkcie sie z nia zgodze ja tez wole Egipt (ale jest to tylko moje prywatne odczucie) ale jakos nie spotkalam sie z tym zeby podkreslala ze Turcja sie jej nie podoba i ze woli Egipt. A jak pytalismy sie o jakies szczegoly dotyczace Turcji zawsze odpowiadala w miare jej wiedzy oczywiscie. Pozdrawiam Sara Odpowiedz Link Zgłoś
prncesa Re: piloci TRIADA 27.09.04, 15:53 Prawdopodobnie są podobni do rezydenta i za bardzo sie nie interesujątym co powinni robic czy wiedzieć, ale moge sie mylić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirella Re: piloci TRIADA IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.04, 18:11 Nie zgadzam się z powyższymi opiniami. Uważam , że p. Wojtek J. jest swietnie przygotowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matti Re: piloci TRIADA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.04, 20:24 Joanna Gwardys prezentuje bardzo przyzwoity poziom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: piloci TRIADA IP: 57.67.16.* 28.09.04, 10:29 p. Wojciech Jaszczak - bardzo dobrze przygotowany, ma dużą wiedzę, jest przyjaźnie nastawiony do ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: helena Re: piloci TRIADA IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.04, 20:46 Zgadzam się z toba Goska. Wojtek jest suppeeeeer. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Didi Re: piloci TRIADA IP: *.dop.szczecin.pl 28.09.04, 14:32 Ja byłam z pilotką Beatą i Alim (nazwiska niestety nie pamiętam)- duża wiedza i życzliwe podejście do wszytkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: piloci TRIADA IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 28.09.04, 23:59 Ja byłam z Wojtkiem T., bardzo kontaktowy. Umie prowdzic grupę, tylko czasami za szybko chodzi.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marchewka Re: piloci TRIADA IP: 213.134.131.* 29.09.04, 16:54 a ja jeździłam z Anią Kot, młodziutka, jeszcze trochę niewytrenowana ale wiedzę ma. Powiedziałabym nawet że czasami gada za dużo. Jest naprawdę w porządku, tylko jedna denerwująca przypadłość - nagminnie używa zwrotu "Drodzy Państwo" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawi Re: piloci TRIADA IP: 217.17.35.* 01.10.04, 17:51 jeżeli byłaś od 1 września do 15 to byliśmy w jednym autobusie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marchewka Re: piloci TRIADA IP: 213.134.131.* 04.10.04, 10:12 zgadza się, byłam od 1 do 15 września :) zależy jeszcze w którym tygodniu było zwiedzanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawi Re: piloci TRIADA IP: 217.17.35.* 05.10.04, 11:43 masz rację, najpierw była pobytówka a potem objazd a jak wrażenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marchewka Re: piloci TRIADA IP: 213.134.131.* 05.10.04, 17:21 chyba jednak jeździlismy razem :) ja tez najpierw byłam na pobytówce a później jeździłam z Anią Kot i Urem :)) Zgadza się??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trap er Re: piloci TRIADA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 10:13 No co ty, Beata gada tak duzo, ze po kilku zdaniach juz sie jej nie slucha. A tak powaznie to rzeczywiscie wiedze posiada spora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Manifest Re: piloci TRIADA IP: *.olsztyn.mm.pl 30.09.04, 23:44 polecam Wiolę Potęga i Alego. Zarąbiści. Wiola - super wiedza - nie tylko teoria i historia, ale ciekawostki z życia, Ali - już prawie mówi po polsku i zna dwie piosenki (szła dzieweczka i sokoły), ale super gość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: piloci TRIADA IP: 195.94.193.* 19.10.04, 13:21 Byłem z Wiolą i Alim na 7+7, polecam bardzo, Wiola super dziewczyna, bardzo ciekawie opowiada, Ali też jest ok, rozumie po polsku, mówi trochę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiay. Re: piloci TRIADA IP: *.braniewo.sdi.tpnet.pl 07.10.04, 11:41 pozdrowienia dla Ali Langer i całej naszej grupy objazdowej 29/09-06/10/04! Było wyśmienicie!!! ale to zależy od obu stron. nasz autokar to było to! całuski! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: piloci TRIADA IP: 195.175.37.* 12.10.04, 21:44 pozdrawiam CALA GRUPE Z ZOLTEGO AUTOKARU Ala. P.S. Wracam dzis do domu mam nadzieje ze bedzie spotkanie pokolonijne:)) (laduje w Gdansku a podobno sa problemy z koleja wiec moze wpadne do Braniewa) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiay Re: piloci TRIADA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 14:02 ala, jesteś zawsze zaproszona! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: piloci TRIADA IP: *.chello.pl 04.11.04, 22:17 Jakoś udało mi się wtedy wrócić do domu bezpośrednio z Gdańska do Wawy bez noclegu u rodziny w Elblągu:) A jeśli gosiay to A.C. to ja bardzo bym chciała dostać e-mailem zdjęcia, bo nie mam z tego roku ani jednego.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arcypia Re: piloci TRIADA IP: *.chello.pl 08.10.04, 00:07 mogę polecić faktycznie Wiole POtęgę mialam okazję zwiedzac z nia Efez była fantastyczna. Bardzo angażuje się Wojtek, przyjemnie się go słucha. Ale jeśli kiedykowliek usłyszycie , ze Waszym pilotem będzie Bogusław Zalewski (o ile nazwsiko dobrze zapamiętałam zwracja się do niego Sławek)to po prostu zażądajcie zmiany przewodnika. Ten czlowiek jest straszny-nie posiada żadnej wiedzy, podkreślam żadnej, jedny temat , który go frapuje to pieniądze za wycieczki fakultatywne + info o toaletach.Nasza grupa solidarnie zignorowała w Efezie tego pana . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: piloci TRIADA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.04, 08:37 The best jest Wojtek J. Właśnie wróciłam z 7+7, miałam z NIM objazd i powiem wam jedno: jest niesamowity!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: piloci TRIADA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 09:53 Potwierdzam , że Wojtek J. jest niesamowity!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agat Re: piloci TRIADA IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 12.10.04, 07:54 Znaczy że Triada ma kilku przynajmniej wyśmienitych pracowników. To co Ty sądzisz o Wojtku J. ja mogę powiedzieć o Marcinie Stołowskim. Życzyłbym sobie takiego przewodnika na każdej wycieczce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: piloci TRIADA IP: *.mps.com.pl 12.10.04, 16:51 zgadza sie - Marcin Stolowski jest rewelacyjny :) duza wiedza - swietny przekaz tejze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: piloci TRIADA_Wojtek T. IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 19.10.04, 23:34 a co sądzicie o Wojtku Tundorfie (mam nadzieję, że nie przekręciłam nazwiska) Odpowiedz Link Zgłoś
romi64 Re: piloci TRIADA 21.10.04, 10:20 ANNA ŁAPACKA BRAWO!!! -Wspaniała przewodniczka -polecam !! Wszelkie złe uwagi na temat pani Ani to pojękiwania wapniaków i zdezelowanych impotentów,nie wierzcie ani jednemu złemu słowu . Byłem 7+7 od 6 10 i było wspaniale. Pani Ania SUPER!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
romi64 Re: piloci TRIADA 21.10.04, 10:22 ANNA ŁAPACKA BRAWO!!! -Wspaniała przewodniczka -polecam !! Wszelkie złe uwagi na temat pani Ani to pojękiwania wapniaków i zdezelowanych impotentów,nie wierzcie ani jednemu złemu słowu . Byłem 7+7 od 6 10 i było wspaniale. Pani Ania SUPER!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nel Re: piloci TRIADA IP: *.mat.com.pl / *.mat.com.pl 21.10.04, 13:15 Wojtek Jaszczak... rewelacja! Polecam! Scenka z Efezu mówi sama za siebie: Siedzieliśmy na schodach pod teatrem i Wojtek opowiadał... obok siedziała inna grupa z Triady z jakąś młodą panienką i coraz więcej osób z jej grupy przesuwała się do nas. W końcu rozdrażniona (w sumie wcale jej się nie dziwię) spytała: "To może Państwo wszyscy przejdą do pana Wojtka?" Cała jej grupa jak jeden mąż odpowiedziała: "Tak!":-))) Podobne sytuacje powtarzały się kilka razy z różnymi grupami Triady mijanymi na trasie:-) Wojtek mówi dużo i bardzo ciekawie, jak dla mnie to nawet trochę za dużo, ale jak nie ma się ochoty to albo się śpi (w autokarze:) albo po prostu nie słucha - przynajmniej jest wybór :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Didi Re: piloci TRIADA IP: *.dop.szczecin.pl 25.10.04, 09:13 Nie bralam udzialu w opisywanej sytuacji, ale przyznam, ze w tym samym teatrze w Efezie tez wolalam sluchac Wojtka obok niz wlasnej pilotki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ostatni objazd Re: piloci TRIADA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 09:00 Wiola Potęga super. Opowiada tak ciekawie, że człowiek nie wie, kiedy kilometry lecą. Duża wiedza o odwiedzanych miejscach, kulturze i obyczajach tureckich. Zawsze służy pomocą. Nie zanudza encyklopedią :) Doskonale zorganizowana. Wszystkim życzymy takiego przewodnika. PS. Ali też spisywał się świetnie. Jego "Wsiadamy!!!" zapamiętamy na długo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: piloci TRIADA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.04, 15:16 Ja byłam z Wojtkiem w Kapadocji . Było super. Właściwie połowa przyjemności z tego wyjazdu wynikała z faktu ,że ON był pilotem. Duża wiedza , którą chciał się podzielić. Bardzo trudna i nużąca trasa z Alanii upłyneła w miłej atmosferze i słuchaniu ,słuchaniu ,słuchaniu. Jestem pełna podziwu dla Jego zaangażowania i pasji. Mam nadzieję jeszcze spotkać jeszcze kiedyś kogoś podobengo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek/Ahmet Re: piloci TRIADA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 00:14 DZIEKUJE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Manifest Re: piloci TRIADA IP: *.olsztyn.mm.pl 01.11.04, 22:13 rzeczywiście, przypomniałeś (-łaś?) to "wsiadamy!!!!!!!!!" Alego i jakoś tak milej i weselej w ten smutny dzień się zrobiło.... Odpowiedz Link Zgłoś
kkondrat Re: piloci TRIADA 01.11.04, 12:11 Wiola Potęga i Ali to duet nie do przebicia... Wydaje mi sie ze bogate opowiesci Wioli sa w stanie zadowolic i tych, ktorzy o Turcji nie wiedzą niczego (np jak ja), jak i tych którzy są juz tam kolejny raz lub posiadają inną "fachową" wiedzę. Odniosełem jednakże wrazenie ze ich najwiekszym atutem jest DOSWIADCZENIE... nic i nikt nie jest w stanie ich zaskoczyć... co jest chyba najwiekszym atutem tych osób... ich obecność daje dosyć komfortowe poczucie bezpieczeństwa... Jeśli już mowie o bezpieczeństwie to nie można zapomnieć o kierowcy - Jakubie, którego praktycznie niezauważalny styl jazdy szybko pozwolil zapomnieć o tureckich zwyczajach drogowych, kilkudziesięcio metrowych urwiskach i kiklunasto stopniowych podjazdach czy zjazdach... co też ma duże znaczenie na wyprawie mającej 3500 km długości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daniel Re: piloci TRIADA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 17:14 faktycznie Jakub był doskonały i potrafił tak zwinnie manewrowac autokarem , że tylko pozazdrościć nie wiem czy umiałbym tak kierować osobowym samochodem Odpowiedz Link Zgłoś
alzam Re: piloci TRIADA 14.11.04, 13:34 Gość portalu: wioleta napisał(a): > Jaki jest poziom wiedzy pilotów na objeździe z TRIADY? Nigdy więcej z Triadą.Pilotka Viola i przewodnik Ali w porządku,natomiast reszta-dno.Po przylocie do Turcji powiedzino że, będziemy mieszkać w hotelu oddalonym 15km od centrum zamiast 1,5km,zmieniona kolejność wycieczki-najpierw odpoczynek,później objazdówka.I nieszczęsne zakonczenie - 11 godzin przesiedzianych na lotnisku,kiedy inne grupy pławiły się w basenie Kleopatry.Całkowity brak organizacji.alzam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antytriadowiec Re: piloci TRIADA IP: *.chello.pl 13.03.05, 16:33 zadna!Zerowa.! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaga piloci -TRIADA IP: *.mapster / *.mapster-net.com.pl 25.03.05, 15:00 oooooooooooo a ja wyjezdzam 13.04 i tyle złych rzeczy naczytałam sie na necie że aż się obawiam tego wyjazdu, czy ktoś był w czasie pobytu w hotelu ++++ ? jakie są warunki? najbardziej przeraża mnie to nic do konca nie jest wiadomo .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mał-gosia Re: piloci TRIADA IP: *.strzelce-opolskie.sdi.tpnet.pl 11.06.05, 23:50 Nasza Zosia Goncarzewicz - REWELACJA!!! Cała grupa była pełna podziwu :) Małgosia P. Odpowiedz Link Zgłoś