Dodaj do ulubionych

jakie drinki w All Inclusive?

IP: *.crowley.pl 10.07.06, 12:07
mam pytanie w imieniu mojej drugiej polowki....jakie zazwyczaj drinki
(alkoholowe) sa przewidziane dla kobiet w ofertach tureckich hoteli pakiet
all inclusive? bo piwka ona nie lubi wiec jest ciekawa czy cos innego
dostanie w tym pakiecie
Obserwuj wątek
    • Gość: Wróciłem Re: jakie drinki w All Inclusive? IP: *.atrema.deloitte.com / 82.177.11.* 10.07.06, 12:23
      W hotelu który byłem nie było nic wyrafinowanego (gin, wodka, raki, likier
      miętowy i bananowy). Drinki dla kobiet ograniczały sie do gin+tonic,
      wodka+schwepss a likiery były nie do picia.
      • Gość: turek Re: jakie drinki w All Inclusive? IP: 81.213.175.* 10.07.06, 13:11
        Im więcej gwiazdek tym większa różnorodność.
        • Gość: maro Re: jakie drinki w All Inclusive? IP: *.crowley.pl 10.07.06, 13:38
          hotel ma 4 gwiazdki wiec nie za wysoko i nie za nisko....
          ale prosze wlasnie o jakies przyklady co to moga byc za drinki

koledze ktory mi juz podal pierwszy przyklad bardzo dziekuje
          • Gość: kasia Re: jakie drinki w All Inclusive? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 19:08
            W all inclusive dostępne jest najczęściej piwo, wino, gin, wódka, whiskey
            lokalnej produkcji. Drinki ograniczają się najczęściej di mixu tych alkoholi z
            sokiem, toniciem, colą, fantą. Czyli gin z toniciem, whiskey z colą, wódka z
            colą itp.
            Pamiętaj tylko że alkohole lokalnej produkcji są specyficzne, dla mnie turecki
            gin jest nie do wypicia(pachnie jak zmywacz do paznokci :)
          • Gość: Maciek Re: jakie drinki w All Inclusive? IP: 195.117.104.* 10.07.06, 22:37
            Witam:)
            Bylem w 4* hotelu w Bodrum:)
            Alkohole w all inc: piwo lokalne - EFEZ - calkiem dobre
            GIN, Vódka, Raki, Koniak , wino biale i czerwone wytrawne.
            Co do drinków to robia co sobie zazyczysz: gin tonic czy np vodka sprite a
            nawet piwo ze spritem :)) co prawda dziwia sie na poczatku ale potem juz wiedza
            co ci nalac:) tylko najlepiej brac driny bez lodu - lod niewiadomego
            pochodzenia:)
    • Gość: Ela Re: jakie drinki w All Inclusive? IP: *.chello.pl 10.07.06, 20:11
      To zależy od hotelu jakie są drinki. Ja byłam w Letoonia Golf Resort w Belek i
      było tam mnóstwo drinków, których nazw juz nie pamiętam i wszystkie w alkoholi
      importowanych jak malibu, martini, campari, brandy i np. rum Bacardi, były też
      drinki z wódką, brandy czy whisky. To był komfortowy 5* hotel i było tam
      wszystko. oczywiście w all inclusive. W hoteach z mniejszą ilością gwiazdek może
      to być znacznie mniejszy wybór.
    • janek86 Re: jakie drinki w All Inclusive? 23.02.20, 17:51
      Wszystko zależy od standardów hotelu. W zwykłym all różnie to bywa, jak byście chcieli mieć wszystkie drineczki to weźcie ultra all. Znalazłem ciekawy artykuł o różnicach ofert all inclusive ;) poczytajcie i wybierzcie sami. trivabook.pl/rodzaje-ofert-all-inclusive
      • janek86 Re: jakie drinki w All Inclusive? 23.02.20, 17:52
        www.trivabook.pl/rodzaje-ofert-all-inclusive
        • dodekanezowiec Re: jakie drinki w All Inclusive? 26.02.20, 07:30
          Za trzecim razem ci juz odpowiem - wyspamierdalaj po prostu
    • agga85 Re: jakie drinki w All Inclusive? 02.03.20, 20:29
      Zależy bardzo od hotelu ale jak wybierzecie ultra all inclusive np w club med to praktycznie wszystkie normalne drinki są dostępne. Dodatkowo płatny jest tylko alkohol "przeterminowany" i szampan
      clubmed.pl/klub/kemer/
      • dodekanezowiec Re: jakie drinki w All Inclusive? 02.03.20, 21:06
        Po co idiotko ten spam ? Myślisz że ktoś cię czyta? Clubmed robi spam. Spam klubmedu. Spamik. Marny spamik klubmedu. Wujku Google podaj dalej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka