Dodaj do ulubionych

Simena Holiday Kemer

IP: 217.97.163.* 09.01.07, 09:24
Witam:) Mamy zamiar z męzem wybrać się w czerwcu do Turcji i zastanawiamy sie
nad hotelem Simena, nie mogę znaleźć żadnych opinii w necie na jego temat,
jedynie opisy BP. Bardzo prosze jeśli ktoś był w tym hotelu bądź sie wybiera
bardzo proszę o opinie na forum bądź kontakt na maila Marta280879@wp.pl
Proszęęęęęęęęęęęęęęęę:):) z góry dziękuję
Obserwuj wątek
    • Gość: ania w. Re: Simena Holiday Kemer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 09:49
      możesz mieć problem z uzyskanie informacji - napisz coś o położeniu tego hotelu
      (czy w centrum kemer, czy w jakiejś miejscowości koło Kemeru to chociaż Ci
      napiszę czy warto ze względu na położenie)
      • Gość: Perełka Re: Simena Holiday Kemer IP: 217.97.163.* 09.01.07, 09:59
        jest to miejscowość Camyuva:) cokolwiek to oznacza:)
        • Gość: ania w. Re: Simena Holiday Kemer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 10:07
          Canyuwa to miejscowość z 7 km od Kemeru - jśli chcesz być tak daleko miasta
          (Kemer - z 10-15 min. dolmuszem - góry) to tak - jest to taka malutka osada
          turystyczna - jakich w okolicy Kemeru jest kilka. Widok piękny na góry
          • Gość: ania w. Re: Simena Holiday Kemer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 10:13
            do kemeru jeżdzi mało Polaków, więc info na temat hoteli jest mało. ja byłąm
            kiedyś w Kiris (taka osada letniskowa 2 km bliżej do Kemer od Camyuvy)Przez
            Camyuvę przejeżdżałam więc mam mierne pojęcie - tylko orientację. Ja lubię
            hotele w mistach - nie na pipidówkach (chociaż Camyuva w porównaniu do Beldibi
            nie jest zła) - dlatego następnym razem wybrałabym Centrum
          • Gość: Perełka Re: Simena Holiday Kemer IP: 217.97.163.* 09.01.07, 10:13
            dzięki wielkie, rozumiem że to zaczej zacisze, powiedz tylko proszę czy poza
            hotelem są jakieś sklepiki bary??
            • Gość: ania w. Re: Simena Holiday Kemer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 10:24
              sklepiki tak - bary to nie wiem - mam doświadczenie z Kirisu tam był 1 - drogo
              jak diabli - wszystkie hotele były w wersji all. proponuje poszukaj starych
              wątków na tym forum lub forum wakacje.pl- są jakieś o Camyuvie - dowiesz się
              czegoś więcej- choć niewiele

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka