ponponka1 Re: A CO Z NORWEGIĄ 19.08.05, 19:48 oslos napisał: > podoba sie? Bardzo! Odpowiedz Link Zgłoś
ponponka1 Re: A CO Z NORWEGIĄ 19.08.05, 20:25 oslos napisał: > a mieszkasz tu moze?Bo ja tak. Na forum? Nie, jeszcze nie ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
jollyvonne Re: mieszkasz tu? 20.08.05, 20:22 > oslos napisał: > > > a mieszkasz tu moze?Bo ja tak. Ponponka, po przeczytaniu powyzszej wypowiedzi wnioskuje aby uznac ze "tu" nie oznacza forum, ale Oslo S ;) jollyvonne Odpowiedz Link Zgłoś
ponponka1 Re: mieszkasz tu? 21.08.05, 09:12 jollyvonne napisała: > > oslos napisał: > > > > > a mieszkasz tu moze?Bo ja tak. > > Ponponka, po przeczytaniu powyzszej wypowiedzi wnioskuje aby uznac ze "tu" nie > oznacza forum, ale Oslo S ;) Aha....nie zatrybilam ;) Zatem udzielam odpowiedzi - nie, w Oslo S tez jeszcze nie mieszkam ;-P Pozdrawiam z Polski :) Odpowiedz Link Zgłoś
nordlysjenta Re: A CO Z NORWEGIĄ 21.08.05, 15:09 Eeeee tam sentral, troszkę bardziej na zachód do Bærum, do Bærum *rofl* Odpowiedz Link Zgłoś
nordlysjenta Re: A CO Z NORWEGIĄ 21.08.05, 17:10 oslos napisał: > Det stemmer!Vest er vest! hva mener du? Odpowiedz Link Zgłoś
gherarddottir Re: do Nordlysjenta 21.11.05, 16:53 Norwegia jest piekna jesli brac pod uwage nature, srodowisko. Kilka miasteczek jest ladnych i urokliwych oraz pare (he he piszac o Norwegii to troszke zabawne bo tu jest doslownie pare duzych miast)zasluguje zdecydowanie na uwage: Tromso, Bodo, Trondheim,Bergen. Jedyne co mi doskwiera to, ze malo sie dzieje:))) Odpowiedz Link Zgłoś
carmelaxxx Re: do Nordlysjenta 12.01.06, 23:27 mieszkasz w Bryne?kurde niezla wiocha hihih ladna ale wynudzic sie mozna Odpowiedz Link Zgłoś
allah.2.0 Re: do Nordlysjenta 13.01.06, 08:00 carmelaxxx napisała: > mieszkasz w Bryne?kurde niezla wiocha hihih ladna ale wynudzic sie mozna Nuda nie jest stanem zwiazanym z miejscem pobytu/zamieszkania. Nudzic mozna sie i w Nowym Jorku. Jak sie umie zorganizowac sobie czas to i na wsi nie ma czasu na nude..... Odpowiedz Link Zgłoś
carmelaxxx Re: do Nordlysjenta 13.01.06, 23:12 oki zgadzam sie ale w norwegii ogolnie zycie toczy sie bardzo wolno a jak znalazlam sie w bryne obeszlam je wzduz i wszerz , zajelomi to niewiele czasu no i potem juz nie bardzo mialam ci robic. Ale park ten ufundowany przez jakiegos pana do rekreracji jest niezly ! Odpowiedz Link Zgłoś
fantastisk Re: do Nordlysjenta 15.01.06, 13:30 nordlysjenta napisała: > to wybierz sie do Bryne:) Bryne to niezla dziura. O ile w Soli nie ma co robic, i nawet w Stavanger to w bryne to juz w ogole. W ogole Norwegii nie ma co porownywac do Polski jezeli chcemy mowic o tym co tu sie dzieje. Mnie najbardziej bawi, ze Stavanger ma byc kulturalna stolica Europy w 2008. Nie jestem specjalnym zwolennikiem kultury przez wielkie K, ale o takich glupich rzeczach jak np gdanska FETA to oni chyba tu nie slyszeli. Ech Dziki kraj Oni tu co najwyzej robia targi jedzenia, czy festiwal kartofla. Kulturalna stloica Europy. Odpowiedz Link Zgłoś
carmelaxxx Re: do Nordlysjenta 15.01.06, 18:18 a popieram opinie i tez ostatnio sobie wyobrazalam jak to ma wygladac w stavanger aczkolwiek widze porywy mlodych do dzialania ale w zasadzie konczy sie na samych haslach bo efekt zabawy jak na kampani wyborczej w polsce. Takie wlasnie mam porownanie dla miejskich imprez w Norwegii. Kraj fajny ale dla odludkow. Odpowiedz Link Zgłoś
waps Re: A CO Z NORWEGIĄ 07.12.05, 19:43 Jak to nic sie nie dzieje. Zdaniem Norwegow dzieje sie bardzo duzo. Masz norweskich przyjaciol, czy raczej trzymasz sie z Polakami? Odpowiedz Link Zgłoś
gherarddottir Re: A CO Z NORWEGIĄ 05.01.06, 03:48 waps napisał: > Jak to nic sie nie dzieje. Zdaniem Norwegow dzieje sie bardzo duzo. > Masz norweskich przyjaciol, czy raczej trzymasz sie z Polakami? mam nawet Norwega meza:)) Odpowiedz Link Zgłoś
iduna Re: A CO Z NORWEGIĄ 07.12.05, 23:40 a ja się tam wybieram na stałe :) tylko skończę studia i spakuję walizki ;P Odpowiedz Link Zgłoś
carmelaxxx Re: A CO Z NORWEGIĄ 12.01.06, 23:28 podobami sie w norge przez gora 2 tyg pobytu potem juz traci nuda. Odpowiedz Link Zgłoś