piszolec 15.01.08, 20:43 Wybieram sie z rodzinka do VOYAGE :) 19.06.2008 poznan -czy moze ktos był -jak opinie na temat hotelu -moze ktos podpowie ciekawe miejsca warte zobaczenia pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marcena (torba) IP: *.piaseczno.robbo.pl 16.01.08, 11:02 My jedziemy we wrześniu :)) wiec mam nadzijez e bedziecdie mieli samem pozytywne opinie :))) jak chce zoabczyc jakies zdjecia to prosze www.vakantiereiswijzer.nl/vakantie/beoordeling/8908/club- voyage-torba/ i tutaj www.xs4all.nl/~pvkan/vctorba/ ja juz nie moge sie doczekac :) poz\dr. Marzena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Club Voyage IP: *.olsztyn.mm.pl 16.01.08, 12:33 Ja również lecę we wrześniu. Hotel ma wysokie notowania (www.holidaycheck.pl/hotel-informacje+o+podro%C5%BCy_Hotel+Voyage+Torba+Holiday+Village-hid_30255.html.) Więc powinno być ok. Odpowiedz Link Zgłoś
edytmark Re: Club Voyage 16.01.08, 12:40 A kiedy jedziecie we wrześniu i w jakim składzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcena Re: Club Voyage IP: *.piaseczno.robbo.pl 16.01.08, 17:39 nasz skład to trzy rodziny z dziecmi nastarszy 5 lat :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcena Re: Club Voyage IP: *.piaseczno.robbo.pl 16.01.08, 17:39 aaaa i zaczynamy 04.09 pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
edytmark Re: Club Voyage 16.01.08, 17:48 No to się miniemy, my dopiero 18.09. Nawet nie zdąże poznać waszej opinii o hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcena Re: Club Voyage IP: *.piaseczno.robbo.pl 16.01.08, 18:13 bedziesz ich miała duzo jedziemy jeden z ostatnich :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: Club Voyage IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.08, 12:46 Witam, ja również wybieram się do Voyage 18.09 z rodziną (córka prawie 2 latka a syn 5) Wszystko mnie raczej satysfakcjonuje po zapoznaniu się z opiniami i fotkami. Martwię się tylko o jedno ponieważ hotel ma nie mały obszar-gdzie będzieli mieli pokój. Jeśli ktoś był to proszę o opinie jak to wygląda właśnie z zakwaterowaniem czy to tylko takie złudzenie czy raczej wszystko jest na miejscu i jest to obojętne gdzie będziemy mieli nocleg. Pozdrawiam Basia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: Club Voyage IP: *.ip.netia.com.pl 18.02.08, 14:05 My wybieramy się we dwie rodziny z dziecmi ( chłopcy 3 i 5 lat ),lecimy 18 wrzesnia Odpowiedz Link Zgłoś
edytmark Re: Club Voyage 18.02.08, 18:15 Gość portalu: maciej napisał(a): > > My wybieramy się we dwie rodziny z dziecmi ( chłopcy 3 i 5 > lat ),lecimy 18 wrzesnia No to nasza dzieci będą miały rówieśników, syn-3 latka, córeczka 5 lat. A skąd lecicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: Club Voyage IP: *.eastwest.com.pl 18.02.08, 19:19 My lecimy z Wrocławia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piszolec Re: (torba) IP: *.hypair.net 19.01.08, 20:12 dzieki :) bardzo fajne strony wiem juz o tym miejscu wszystko szkoda ze jeszcze tyle czasu do wyjazdu .... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcena Re: (torba) IP: *.piaseczno.robbo.pl 20.01.08, 15:38 Fakt zdjecia mówia dużo :)))))))) a może dowiedziałas sie cos oprócz tego co jest w poscie? pozdr. Marzena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d.biel Re: (torba) IP: *.chello.pl 20.01.08, 18:10 a byłam w ubiegłym roku w okolicy. Zdarzyło mi się przechodzić przez ten kompleks. Mogę powiedzieć, że jest położony na sporej przestrzeni, w samym centrum Torby. Wioska ta jest mała i bardzo, ale to bardzo spokojna. Właściwie nie ma tam nic do roboty. W samym hotelu są chyba 2 baseny, jeden ze zjeżdżalniami dla dzieci. Jest tam tez kilka restauracji. Domki położone wśród ogrodu. Przyznam, ze ładnie to wszystko wygladało. Tylko to straszny moloch. Dominującymi nacjami są Rosjanie, Niemcy i Anglicy. Jeśli chodzi o plażę, to jest najlepsza w Torbie, gdyz nawieziono tam sporo piasku (w okolicy plaże sa wąskie i żwirowo-kamieniste) jednak parasole poukładane są jedne obok drugiego i nie bardzo go widać;) Pozdrawiam Dominika Odpowiedz Link Zgłoś
eligiusz72 Re: ze SCANEM do turcji voyage (torba) 20.02.08, 20:14 Witam. Razem z zonka i 5 letnim synkiem lecimy 4 wrzesnia z Poznania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcena Re: ze SCANEM do turcji voyage (torba) IP: *.piaseczno.robbo.pl 21.02.08, 20:20 No to tak jak My :)))tylko my z W-wy :) Odpowiedz Link Zgłoś
iit2 Re: ze SCANEM do turcji voyage (torba) 01.03.08, 17:41 a my lecimy z córcią 12 lat i synkiem 9 m-cy ,28 sierpnia, ktoś jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysztof Re: ze SCANEM do turcji voyage (torba) IP: *.net.fone.pl 06.03.08, 22:26 również wybieramy się 28 sierpnia-z poznania- z córkami 8- i 4- letnią . a Wy skąd lecicie? dobrze ,że się ktoś tu odezwał z tym terminem wylotu, bo już myślałem ,ze będziemy tam sami ;-))) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
iit2 Re: ze SCANEM do turcji voyage (torba) 07.03.08, 10:32 my lecimy z Krakowa, na 1 tydzien na probe z takim maluszkiem,wszyscy pisza ze to moloch,ale moze spotkamy wiecej Polakow. Odpowiedz Link Zgłoś