Dodaj do ulubionych

WEZYR HOTEL

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.08, 14:13
Witam W tym roku mam zamiar wraz z rodziną i znajomymi polecieć do
Turcji z Wezyrem. Czytałam na forum opinie: są i złe i dobre, ale
podchodze do tego tak ze na każde biuro znajdzie sie coś złego i
dobrego,:) Najwiekszym minusem z tego co sie orietuje to to że w
Hotelach ktore proponuje Wezyr jest strasznie dużo Rosjanów ... czy
to prawda??
Mam prośbe czy mozecie polecic mi hotele o standarcie 4-5 * . Nie
chodzi mi o żadne RESORTY i SPA ,takie standartowe 4-5* oczywiście w
ALL no i moze zjeżdzalnia, Jesli chodzi o położenie to hmmm
wsumie bez różnicy Moze Side albo Oludeniz??

Z góry dziękuje wszystkim za podpowiedzi:)))
Obserwuj wątek
    • Gość: aa Re: WEZYR HOTEL IP: *.tktelekom.pl 08.12.08, 16:23
      A to dobre rosjanie u siebie jak piszą żę jest dużo polaków to już
      sie boją
      • aniaj82 Re: WEZYR HOTEL 08.12.08, 18:35
        Eken Resort **** w Gumbet koło Bodrum, głównie Holendrzy i Angliscy,
        Rosjanie pojedynczy.
        • Gość: KPP Re: WEZYR HOTEL IP: *.jarsat.pl 09.12.08, 00:12
          Dziękuje za odpowiedzi i nie ukrywam ze czekam na więcej:)
          • Gość: mila Re: WEZYR HOTEL IP: 217.98.12.* 09.12.08, 11:00
            W maju tego roku bylam w Side z TUI a we wrzesniu z Wezyrem w
            Oludeniz - w obu hotelach (5* tylu samo rosjan ale nie specjalnie
            dalo sie to odczuc - mnie osobiscie nie przeszkadzali). Dodam, ze
            oba biura spisaly sie dobrze - z Tui jezdzialam juz wiele razy,z
            Wezyrem bylampierwszy raz i bylam mile zaskoczona dobra obsluga.

Jesli chodzi o hotel to polecam w Side - Blue waters club.
            • Gość: KPP Re: WEZYR HOTEL IP: *.jarsat.pl 09.12.08, 11:10
              A czy mogłabyś napisac jak nazywa się hotel w Oduleniz...w którym
              byłaś i czy ładniej według Ciebie jest w Side czy właśnie w
              Oludeniz...??
              • Gość: tadeusz Re: WEZYR HOTEL IP: 160.44.247.* 09.12.08, 12:48
                w czerwcu byliśmy z żoną w hotelu PEMAR BEACH RESORT . Hotel 5*.
                Wspaniała obsługa , czystość oraz bardzo dobre jedzenie. Cena
                przystępna jak na tego typu hotel. Rosjan dużo ale bardzo mili
                ludzie. Hotel znajduje się ok . 35 km od Alanyi.
                • kasienka.h23 Re: WEZYR HOTEL 09.12.08, 19:19
                  Ja bylam w sierpniu z Wezyrem i wszystko bylo ok.Przed wyjazdem
                  naczytalam sie naprawde wielu bardzo zlych opini,az bylam
                  przerazona :) ale wszystko bylo jak najbardziej na Tak.Ja bylam
                  jednak w innym rejonie niz Ciebie interesuje niedaleko Alanyi -
                  dokladnie Konakli Hotel Timo 5* ale bylo rewelacyjnie,jednak rosjan
                  bylo sporo ale mnie jakos nie przeszkadzali.Hotel mysle ze zwykly,
                  standardowy 5 * nie zadne spa ani reseroty,ale naprawde jest
                  zadbany, ladny i czysty, zjezdzalnia fakt faktem jedna i mala ale
                  bogate animacje caly dzien i wieczorem takze dla dzieci jak i dla
                  doroslych.
                  Polecam.
                  • Gość: KPP Re: WEZYR HOTEL IP: *.jarsat.pl 10.12.08, 00:02
                    O Timo dużo słyszałam, i również wsumie same poytywy.. Myślę o tym
                    hotelu choć chyba bym wolała w Oldunezi albo Side , tak bliżej
                    Centrum, A czy Timo jest blisko jakiegoś centrum miasteczka w który
                    mcoś sie dzieje,np. Bazar, sklepiki i knajpki, moze jakiś mały
                    port?? tak żeby można było pójśc wieczorkiem na spacer nawet z
                    dziećmi, .... nie chodzi mi o typowe nocne życie, czyli bary i
                    dyskoteki.......
                    • kasienka.h23 Re: WEZYR HOTEL 10.12.08, 11:29
                      Tak Timo jest w miejscowosci Konakli do centrum miasteczka jest 10
                      min spacerkiem , w centrum bazar,sklepiki, jedna dyskoteka w cetrum
                      i jak dla mnie o niebo lepsza niz te w ALanyi moze dlatego ze
                      bardziej czulam tam klimat Turcji niz w duzych dyskotekach w Alani,
                      portu niestety zadnego nia ma ,ale do ALanyi masz jakies 15-20 min
                      busikiem a przystanek jest praktycznie na przeciwko hotelu :) placi
                      sie 2 dolary okolo :)wiec miejsce jest naprawde sympatyczne i jak
                      dla mnie spokojniejsze i bezpieczniejsze(tzn nie czulam sie tak
                      zaczepiana jak w Alanyi a my bylysmy same z kolezanka wiec wiesz..)
                      Bazar jest calkiem spory, naprawde duzo sklepikow, i plusem jest na
                      pewno to ze na wszystkie wycieczki mialysmy blisko np do delfinarium
                      mialysmy 10 min od hotelu takze jak zdecydowalysmy sie na plywanie z
                      delfinami to zeby ludzie nie czekali za nami to wrocilysmy sobie
                      same, do aquaparku tak samo autobusem jakies 15 min , wiec zawsze
                      zdarzalysmy wrocic na obiadek :) no i na lotnisko odjezdzalysmy
                      ostatnie wiec do 15-tej mialysmy jeszcze dzien w hotelu i transfer
                      tylko ponad godzinke :) jedynie transfer do hotelu po przyjezdzie
                      jakies 1,5h Knajpki i restauracje w Konakli tez sa
                      • Gość: KPP Re: WEZYR HOTEL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.08, 11:52
                        Dziekuje Ci bardzo za odpowiedź,,, Coraz bardziej skłaniam sie ku
                        tej propozycji:)
                        Znajomi znajomych:) również tam byli i bardzo chwalili sobie ten
                        hotel....
                        Jedno pytanko czy te dalfinarium i aquapark to gdzieś w strone
                        Alany jest??

• kasienka.h23 Re: WEZYR HOTEL 10.12.08, 21:58
                          Delfinarium i aquapark jest w przeciwna strone , w kierunku lotniska
                          w Antalyi :)
                          Jesli ma Pani jakies pytania chetnie odpowiem ,bo wiem jak rok temu
                          poszukiwalam opini i bylo niestety kiepsko :) ale przed samym
                          wyjazdem jedna Pani wszystko opowiedziala mi dokladnie co i jak i
                          bylo to bardzo pomocne :)
                          Pozdrawiam i mam nadzieje ze jak wybierze Pani Timo , to bedzie Pani
                          rowniez zadowolona ja chetnie bym tam wrocila za rok... :( takie
                          mile wspomnienia ,ale niestety za rok inny kierunek,choc czuje ze
                          Turcja pozostanie najlepsza...
                          :)
    • Gość: emwu Re: WEZYR HOTEL IP: *.wroclaw.mm.pl 10.12.08, 23:00
      HOTEL MERLIN ALANYA-KESTEL 4* Z WEZYREM SUPER HOTEL WEZZYR TEŻ

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka