Gość: klara IP: *.aster.pl 25.04.09, 16:55 jaka walute lepiej wziac na wakacje? lecimy w czerwcu. w tunezji bardziej "chodliwe" bylo euro, a dolary przeliczali mi dosc niekorzystnie w stosunku do euro. pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aa Re: euro czy $?? IP: *.icpnet.pl 25.04.09, 17:34 proponuje ruble transferowe Odpowiedz Link Zgłoś
alunia12 Re: euro czy $?? 25.04.09, 17:45 zawsze staram sie cierpliwie odpowiediadac na pytania . ale to juz przesada. wystarczy wpisac w wyszukiwarke słowo-klucz: WALUTA. wyskoczy milion watkow. nawet jeden byl kilka dni temu. poszukaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oowad Re: euro czy $?? IP: *.chello.pl 25.04.09, 17:49 Leje rumuńskie,hrywny,ewentualnie jeny japońskie.To się wpale nie mieści j/w.:-(:-( Odpowiedz Link Zgłoś
isabeau Re: euro czy $?? 25.04.09, 17:51 Przykro mi, ale się mylisz. Eksperci od Turcji wczoraj przecież pisali, że paciorki na handel wymienny. Odpowiedz Link Zgłoś
alunia12 Re: euro czy $?? 25.04.09, 18:21 mysle, ze klara jest w stanie wyczuc tak daleko posunieta ironie :] Odpowiedz Link Zgłoś
janan2 Re: euro czy $?? 25.04.09, 18:24 isabeau napisała: > paciorki na handel wymienny. Nie jestem ekspertem od niczego ale czasami doradzę. Paciorki czy koraliki tak znowu nie maja wielkiego przebicia.Mam najświeższe dane,że hitem tego sezonu są koszulki z portrecikiem naszego umiłowanego ojca dyrektora.To jeden z najlepszych towarów wymiennych.Chwilowo chyba kontuzjowany nieco,ale jednak asior sportowy klasy światowej.Gdyby grał w NBA byłby najlepszym zbierającym na świecie.A tak tylko na skalę europejska.Ale jednak jego sława sięga do Turcji.Dlatego tak za tymi koszulkami szaleją.Posażki też idą nieżle.Można wymienić nawet na kilka onyksowych tego nieskromnego hetyckiego bożka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa do aluni IP: *.kalisz.mm.pl 26.04.09, 11:42 Alunia, to forum byłoby niepotrzebne wszyscy klikali gdzie indziej. Nie denerwuj się i ignoruj zapytania, które dla ciebie są "nieinteresujące". I nie zachowuj się jak teściowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alunia12 Re: do aluni IP: *.35.28.78.cable.petrus.pl 26.04.09, 12:39 nie bardzo rozumiem. a moze to twoje przewrazliwienie na niektore odpowiedzi sa pierwszym objawem symptomu tesciowej. cokolwiek to znaczy "zachowywac sie jak tesciowa". :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alunia12 Re: do aluni IP: *.35.28.78.cable.petrus.pl 26.04.09, 12:42 > nie bardzo rozumiem. a moze to twoje przewrazliwienie na niektore > odpowiedzi sa pierwszym mialo byc ...JEST PIERWSZYM... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klara Re: do aluni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.09, 13:09 dziekuje za niezwykle pomocne odpowiedzi. ze tez sie Wam chce wdawac w dyskusje po to tylko, zeby sie wykazac ironia. pozdrawiam, klara. Odpowiedz Link Zgłoś