Dodaj do ulubionych

Młodszy partner

02.02.10, 02:38
Macie jakieś doświadczenia? Zaczęłam się spotykać z pewnym chłopakiem. Okazało się, że jest młodszy o 3 lata. Ma tylko 20 lat.. Czy taki związek ma rację bytu? Może poprostu jestem trochę staroświecka...
Obserwuj wątek
    • nothing.at.all Re: Młodszy partner 02.02.10, 08:11
      Wiesz, to zależy od jego dojrzałości emocjonalnej i psychicznej. Bo
      są faceci, którzy mając 20 lat są bardziej dorośli niż 30latkowie.
      Ja nie widze nic złego w młodszym partnerze.
      • maglow1 Re: Młodszy partner 04.02.10, 12:00
        mój mąż jest 4 lata młodszy i jesteśmy bardzo udanym małżeństwem;)
    • asfo Re: Młodszy partner 09.02.10, 10:51
      3 lata to niewiele. Nie ma się nad czym zastanawiać. Mój jest ode mnie młodszy o
      5 lat, ale czasem mam wrażenie, że od dziecka był po pięćdziesiątce. ;-P Ja
      chcę na imprezę, a ten by tylko w domu siedział w kapciach i czytał. :P Kiedy
      się poznaliśmy miał dziewiętnaście i część znajomych dziwnie na mnie patrzyła.
    • izolda201 Re: Młodszy partner 12.02.10, 16:28
      hmm a wczesniej nie wiedzialas ile ma lat? Jesli nie przeszkadza ci jak się
      zachowuje to chyba w porządku. ja mam chlopaka młodszego o rok, nie czuje
      róznicy wieku.Moze na początku myślalam dużo o tym, bo poprzedni partner byl
      starszy i wydawało mi się, że tak zawsze musi być. Chociaz nie zawsze starszy
      znaczy lepszy i dojrzalszy.
    • alunia78 Re: Młodszy partner 16.02.10, 20:16
      To że jest młodszy nic nie znaczy ważne jaki jest czy poważnym facetem a może
      dużym dzieciakiem?
    • skierkaa27 Re: Młodszy partner 24.02.10, 19:19
      Żaden problem. Co innego gdyby chłopaczek miał 16 lat:) Wtedy mogłabyś mieć dylemat:) Ale nawet gdyby ta różnica wynosiła ze 20 lat przy jego obecnym wieku,to jest dorosły,no i w tym wieku faceci raczej są już emocjonalnie dojrzali,więc nie ma problemu
    • hawela Re: Młodszy partner 26.02.10, 15:00
      Dla mnie 20latek to jeszcze dziecko:))

A co do rożnicy wieku, o jakiej piszesz - 3 lata, to jest tak mała,
      że nawet nie warto o niej wspominać:)
    • opcja-0 Re: Młodszy partner 28.02.10, 12:25
      przy uczuciach wiek nie ma znaczenia, ani w jedną stronę, ani w drugą, liczy się
      dopasowanie na poziomie dojrzałości i emocji
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka