czeresniova 02.02.10, 02:38 Macie jakieś doświadczenia? Zaczęłam się spotykać z pewnym chłopakiem. Okazało się, że jest młodszy o 3 lata. Ma tylko 20 lat.. Czy taki związek ma rację bytu? Może poprostu jestem trochę staroświecka... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nothing.at.all Re: Młodszy partner 02.02.10, 08:11 Wiesz, to zależy od jego dojrzałości emocjonalnej i psychicznej. Bo są faceci, którzy mając 20 lat są bardziej dorośli niż 30latkowie. Ja nie widze nic złego w młodszym partnerze. Odpowiedz Link Zgłoś
maglow1 Re: Młodszy partner 04.02.10, 12:00 mój mąż jest 4 lata młodszy i jesteśmy bardzo udanym małżeństwem;) Odpowiedz Link Zgłoś
asfo Re: Młodszy partner 09.02.10, 10:51 3 lata to niewiele. Nie ma się nad czym zastanawiać. Mój jest ode mnie młodszy o 5 lat, ale czasem mam wrażenie, że od dziecka był po pięćdziesiątce. ;-P Ja chcę na imprezę, a ten by tylko w domu siedział w kapciach i czytał. :P Kiedy się poznaliśmy miał dziewiętnaście i część znajomych dziwnie na mnie patrzyła. Odpowiedz Link Zgłoś
izolda201 Re: Młodszy partner 12.02.10, 16:28 hmm a wczesniej nie wiedzialas ile ma lat? Jesli nie przeszkadza ci jak się zachowuje to chyba w porządku. ja mam chlopaka młodszego o rok, nie czuje róznicy wieku.Moze na początku myślalam dużo o tym, bo poprzedni partner byl starszy i wydawało mi się, że tak zawsze musi być. Chociaz nie zawsze starszy znaczy lepszy i dojrzalszy. Odpowiedz Link Zgłoś
alunia78 Re: Młodszy partner 16.02.10, 20:16 To że jest młodszy nic nie znaczy ważne jaki jest czy poważnym facetem a może dużym dzieciakiem? Odpowiedz Link Zgłoś
skierkaa27 Re: Młodszy partner 24.02.10, 19:19 Żaden problem. Co innego gdyby chłopaczek miał 16 lat:) Wtedy mogłabyś mieć dylemat:) Ale nawet gdyby ta różnica wynosiła ze 20 lat przy jego obecnym wieku,to jest dorosły,no i w tym wieku faceci raczej są już emocjonalnie dojrzali,więc nie ma problemu Odpowiedz Link Zgłoś
hawela Re: Młodszy partner 26.02.10, 15:00 Dla mnie 20latek to jeszcze dziecko:)) A co do rożnicy wieku, o jakiej piszesz - 3 lata, to jest tak mała, że nawet nie warto o niej wspominać:) Odpowiedz Link Zgłoś
opcja-0 Re: Młodszy partner 28.02.10, 12:25 przy uczuciach wiek nie ma znaczenia, ani w jedną stronę, ani w drugą, liczy się dopasowanie na poziomie dojrzałości i emocji Odpowiedz Link Zgłoś