Dodaj do ulubionych

tabletki na odchudzanie

19.03.15, 19:31
kupiłam Orlistat Sandoz 60 mg , czy ktoś brał te tabletki i jakie były skutki?
wcześniej kupiłam Frostolic nie polecam, nic nie schudłam tylko jeszcze przytyłam, brzuch bolał, kłopoty z wypróżnieniem, wywalona wątroba, okropność
Obserwuj wątek
    • pani.truskawka Re: tabletki na odchudzanie 02.04.15, 14:04
      Nie kojarzę tych tabletek, ale polecam raczej zdrową dietę i sport.
    • martola80 Re: tabletki na odchudzanie 07.04.15, 17:51
      Raczej tabletki to nie jest najlepszy sposób. Lepiej wybrać się np. do dietetyka.
    • asia_krk Re: tabletki na odchudzanie 27.08.15, 10:07
      Po co wogóle brać tabletki? I to jeszcze z niesprawdzonych źródeł. Dieta i sport to najlepszy lek!
    • gabrycha12345 Re: tabletki na odchudzanie 28.02.16, 13:43
      Więcej ruchu i zdrowa dieta zamiast tabletek. Zdarzały się przypadki, że dziewczyny miały problemy ze zdrowiem po różnych tabletkach
    • kaioppe Re: tabletki na odchudzanie 02.03.16, 15:30
      Ja też długo nie byłam zwolenniczką tabletek na odchudzanie. Dopiero w pewnym momencie uświadomiłam sobie, że tabletki tabletkom nie równe. Największe znacznie ma ich skład. Trzeba odszukać stronę producenta, tak jak tu: www.nopalina.eu i tam sobie doczytać.
      Jeśli jakiś suplement w ogóle nie ma strony www albo nie ma na niej informacji o składzie, dla mnie już na wstępie jest podejrzany.
    • maalinka007 Re: tabletki na odchudzanie 07.04.16, 22:12
      Ja stosowałam suplementy diety iqgreen i jestem zadowolona. Kupiłam je na zakupach grupowych ponieważ opinie miały świetne i co tu dużo mówić, nie zawiodłam się usmiech.gif
    • mysliciel662 Re: tabletki na odchudzanie 25.04.16, 14:25
      Żadne tabletki nie działają na odchudzanie.
    • michalinka72 Re: tabletki na odchudzanie 04.05.16, 20:39
      Jedyne tabletki jakie mi pomogły (zobaczyłam po nich różnicę) to młody jęczmień premium. Zresztą młody jęczmień to jak dobrze wiadomo najlepszy dostępny suplement (jest najzdrowszy i bardzo skuteczny) :) Przy odpowiednim włączeniu go w trening i dietę można świetne efekty uzyskać:)
    • lucyy3 Re: tabletki na odchudzanie 20.06.16, 16:25
      te tabletki to ściema, wcale nie działają.
    • jadzia_cz Re: tabletki na odchudzanie 06.07.16, 12:20
      Zamiast od razu sięgać po jakieś specyfiki polecam zapoznać się z piramidą żywieniową przepisnamlodosc.pl/piramida-zywieniowa-a-sport/ potem dobrać odpowiednią dietę dla siebie i zacząć się ruszać. Jeżeli będziesz miała problem z doborem diety to napisz do autorki bloga na którym jest wpis o piramidzie żywieniowej pani Doroty i na pewno coś doradzi.
    • monika9093 Re: tabletki na odchudzanie 07.01.17, 13:54
      Uważam że tabletki są złym pomysłem. Lepszy byłby poprostu pobyt na świeżym powietrzu :)
    • diarom79 Re: tabletki na odchudzanie 31.05.17, 19:32
      Hej! Prowadzę badania na temat świadomości konsumenckiej osób biorących suplementy na odchudzanie. Jeśli ktoś z Was chciałby mi pomóc w napisaniu dobrej pracy magisterskiej to zapraszam do wypełnienia anonimowej ankiety: profitest.pl/s/8196/ZIBsUfyowJNXeHjD#
    • hankawanka Re: tabletki na odchudzanie 18.12.17, 16:00
      Serio myślicie, ze tabletki mogą załatwić problem? Wątpię to szczerze. Myślę, że jedynie dieta i ćwiczenia mogą pomóc w odchudzaniu, a najlepiej jeśli skorzysta się z porady specjalisty np. dietetyka, który dobierze odpowiednia dietę. Można pić różne herbaty lub łykać preparaty, ale to tylko jako dodatek do odchudzania.
    • krystynkaczarodziejka Re: tabletki na odchudzanie 23.01.18, 12:27
      Nie brałam,myślisz, że to faktycznie coś daje? Wydaje mi się, że jeśli porządnie się nie zmęczysz to nic nie zrzucisz.
    • amelamela Re: tabletki na odchudzanie 04.07.19, 12:40
      Deficyt kaloryczny (można szybko obliczyć w necie) + minimalna aktywność fizyczna + tabletki z afrykańskim mango
      U mnie zadziałało, ale nie można polegać tylko na tabletkach. Tabletki to jakieś 5% całego procesu odchudzania.
    • romulus20 Re: tabletki na odchudzanie 08.04.20, 15:57
      Nie istnieje żaden cudowny lek ani suplement. Im wcześniej sobie to uzmysłowimy tym lepiej dla nas.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka