Dodaj do ulubionych

(tu) czy mnie jeszcze pamietasz.... :))))))))))

07.11.05, 12:43
po wielu perypetiach znalazlam w koncu mieszkanie :)))) ciasne, ale
wlasne :)))) jutro rozpoczynam poszukiwania pracy i zobaczymy co sie stanie...

a co u Was???? :))))))
Obserwuj wątek
    • edka-schizofredka ja,ja,ja... pamietam :) 07.11.05, 12:45

• baba_krk Re: ja,ja,ja... pamietam :) 07.11.05, 12:46
        hola Edek! fajnie, ze nie zapomnialas :DDDDDDD co u Ciebie????
        • edka-schizofredka Re: ja,ja,ja... pamietam :) 07.11.05, 12:47
          u mnie nic fajnego, gadaj lepiej jak w wielkim swiecie sie zyje??? :)))))....
          • baba_krk Re: ja,ja,ja... pamietam :) 07.11.05, 12:49
            w wielkim swiecie zyje sie bardzo drogo...
            zaraz po przyjezdzie zatrzymalam sie w Vilanovej u kolegi, przez tydzien
            jezdzilysmy dzien w dzien do Barcelony w poszukiwaniu mieszkania, ale bylo
            ciezko... az zdarzyl sie cud i w koncu znalazlam mieszkanie w samym centrum :)))

jutro napisze jakies ladne cv i rozejrze sie za praca, ale szanse sa chyba
            niewielkie...
            • edka-schizofredka Re: ja,ja,ja... pamietam :) 07.11.05, 12:53
              Fajnie, ze w centrum :)
              wstawisz ladne zdjecie rubia i bedzie maravilloso :)))))... na 100% :)
              • baba_krk Re: ja,ja,ja... pamietam :) 07.11.05, 12:56
                fajnie, ale troche niebezpiecznie... mam wrazenie, ze jako jedyna jestem z
                Europy hehe
                cos sie pomysli z tym zdjeciem... wczoraj znalazlam oferte pracy w sex shopie,
                musze sie lepiej rozejrzec :))))))))))
                • mmagi praca jak kazda inna,no chyba ze bedziesz 07.11.05, 12:59
                  lezała naga na wystawie:P
                  • baba_krk Re: praca jak kazda inna,no chyba ze bedziesz 07.11.05, 13:01
                    bylam w srodku z ciekawosci hehe smieszne miejsce - jest dzial z wibratorami, z
                    ksiazkami, prezerwatywami i seksownymi ciuszkami... i tyle ;))))
                    ale w pierwszej kolejnosci poszukam pracy w innym miejscu :PPPPP
                • edka-schizofredka sklep jak każdy inny :)))))... a bys sie mogla 07.11.05, 13:00
                  duzo nauczyc i nam na forum przekazac ;))))...
                  • baba_krk Re: sklep jak każdy inny :)))))... a bys sie mogl 07.11.05, 13:02
                    czego ja bym sie tam mogla nauczyc jak to taki grzeczny sklepik byl :PPPP
                    • mmagi poniewaz zostałaś przegłosowana marsz do sexshopu 07.11.05, 13:05
                      :-)))))))))))))
                      • edka-schizofredka i zdjęcia z imprezy firmowej nam przyslij :))))... 07.11.05, 13:06

• baba_krk Re: poniewaz zostałaś przegłosowana marsz do sexs 07.11.05, 13:06
                        i pewnie mam Wam pozniej udzielac bezplatnych porad????? o nie!!! ja sie na to
                        nie pisze!! nie bede nikomu wibratorow dobierala :PPPP
                        • mmagi Re: poniewaz zostałaś przegłosowana marsz do sexs 07.11.05, 13:28
                          szkoda:(
                          • baba_krk Re: poniewaz zostałaś przegłosowana marsz do sexs 07.11.05, 13:31
                            za duzo bys chciala :PPP
    • mmagi Re: (tu) czy mnie jeszcze pamietasz.... :)))))))) 07.11.05, 12:45
      wstretna jesień:(((
      • baba_krk Re: (tu) czy mnie jeszcze pamietasz.... :)))))))) 07.11.05, 12:46
        jak bardzo wstretna???? bo u mnie to jeszcze dosyc przyzwoicie jest :))))
        • mmagi Re: (tu) czy mnie jeszcze pamietasz.... :)))))))) 07.11.05, 12:50
          dzis jest szaro i letko popaduje:((((((((((((
          • baba_krk Re: (tu) czy mnie jeszcze pamietasz.... :)))))))) 07.11.05, 12:52
            uuuuuuuu to lipa, ale zrob sobie pyszna kawusie i nie lam sie ;)))
            • mmagi Re: (tu) czy mnie jeszcze pamietasz.... :)))))))) 07.11.05, 12:57
              chyba tak zrobię:-)
              siedze w domciu bo sie troszke podziebiłam i lekko siadły mi oskrzela:(((
              • baba_krk Re: (tu) czy mnie jeszcze pamietasz.... :)))))))) 07.11.05, 12:59
                oj bidulko :((((
                ja sobie wzielam zapas lekow na wszystkie potencjalne dolegliwosci, ale mam
                nadzieje, ze nie bede musiala ich uzyc...
                mam nadzieje, ze wkrotce znowu bedziesz okazem zdrowia :))))
                • mmagi Re: (tu) czy mnie jeszcze pamietasz.... :)))))))) 07.11.05, 13:06
                  zapalenia nie ma ale sa podrzanione i mam kaszel jak cholera;(((((((
                  ale biore antybiotyk i wypoczywam doma:-))
                  • baba_krk Re: (tu) czy mnie jeszcze pamietasz.... :)))))))) 07.11.05, 13:11
                    szczerze Ci wspolczuje... ja przed wyjazdem ponad 2 tyg. przesiedzialam w domu
                    na antybiotykach, wiec znam ten bol ;((((

mam tylko nadzieje, zes niepalaca ;PPPP
                    • mmagi nigdy nie paliłam faj:-))) 07.11.05, 13:25

• baba_krk Re: nigdy nie paliłam faj:-))) 07.11.05, 13:36
                        szczesciara...
                        • mmagi Re: nigdy nie paliłam faj:-))) 07.11.05, 13:38
                          fuj,ble co to za przyjemnosc wciagac w płuca smierdzacy dym???
                          • baba_krk Re: nigdy nie paliłam faj:-))) 07.11.05, 13:40
                            nie powiem :PPPP
    • trzydziecha1 Re: (tu) czy mnie jeszcze pamietasz.... :)))))))) 07.11.05, 12:46
      No pewnie :DD ale gdzie w końcu jesteś???
      • baba_krk Re: (tu) czy mnie jeszcze pamietasz.... :)))))))) 07.11.05, 12:47
        w koncu osiadlam w Barcelonie, chociaz moj pierwotny zamysl byl zupelnie
        inny... chcialam wyladowac w malej, spokojnej miejscowosci, ale cos mi nie
        wyszlo :)))
        • trzydziecha1 Re: (tu) czy mnie jeszcze pamietasz.... :)))))))) 07.11.05, 12:56
          AAAA :DD Na długo tam?
          • baba_krk Re: (tu) czy mnie jeszcze pamietasz.... :)))))))) 07.11.05, 12:58
            wlasnie jeszcze nie wiem ile tu zabawie... do konca roku na pewno, a potem to
            bedzie zalezalo od stopnia tesknoty za bliskimi i zasobnosci portfela ;)))))
            • trzydziecha1 Re: (tu) czy mnie jeszcze pamietasz.... :)))))))) 07.11.05, 13:00
              Od pracy raczej? :) Jak znajdziesz dobrą...
              • baba_krk Re: (tu) czy mnie jeszcze pamietasz.... :)))))))) 07.11.05, 13:03
                na prace szczerze powiedziawszy nie licze ;((( no chyba, ze zdarzy sie cud...
                niestety Polacy w Hiszpanii nadal nie moga legalnie pracowac ;(((
                no ale zobaczymy :)))
                • trzydziecha1 Re: (tu) czy mnie jeszcze pamietasz.... :)))))))) 07.11.05, 13:05
                  A może zapisz się na jakiś uniwerek i jako studentka poszukaj roboty?
                  • baba_krk Re: (tu) czy mnie jeszcze pamietasz.... :)))))))) 07.11.05, 13:09
                    ide na dniach na uniwersytet zapisac sie na kurs katalonskiego :))))
                    poza tym znalazlam tyle niesamowitych slownikow, ze jak je wszystkie kupie to
                    jak nic oglosze bankructwo... a i Zara kusi przecenami ;)))))
                    • trzydziecha1 Re: (tu) czy mnie jeszcze pamietasz.... :)))))))) 07.11.05, 13:17
                      no cóż :DDD jeszcze mozesz zapoznać jakiegoś majetnego kolesia ;))
                      • baba_krk Re: (tu) czy mnie jeszcze pamietasz.... :)))))))) 07.11.05, 13:19
                        nie dziekuje, z facetami to tylko problemy... ;PPP
                        • trzydziecha1 Re: (tu) czy mnie jeszcze pamietasz.... :)))))))) 07.11.05, 13:22
                          eee tam jakiś tam pożytek też jest ;))
                          • baba_krk Re: (tu) czy mnie jeszcze pamietasz.... :)))))))) 07.11.05, 13:27
                            chyba juz zapomnialam jaki hehe
                            • trzydziecha1 Re: (tu) czy mnie jeszcze pamietasz.... :)))))))) 07.11.05, 13:28
                              hm... no widzisz,może sobie przy okazji przypomnisz???
                              • baba_krk Re: (tu) czy mnie jeszcze pamietasz.... :)))))))) 07.11.05, 13:30
                                na razie mam wazniejsze ´problemy´ na glowie :PPP
                                o przypominaniu czegokolwiek pomysle po powrocie do Polski ;))))
                                • trzydziecha1 Re: (tu) czy mnie jeszcze pamietasz.... :)))))))) 07.11.05, 13:40
                                  No dobra :DD Baw sie dobrze i znajdź pracę :D Powodzenia!
                                  • baba_krk Re: (tu) czy mnie jeszcze pamietasz.... :)))))))) 07.11.05, 13:41
                                    Dzieki serdeczne, Tobie rowniez zycze powodzenia :))))
    • c.eastwood Re: (tu) czy mnie jeszcze pamietasz.... :)))))))) 07.11.05, 13:06
      fajowo masz , tutaj zimno i wstrętnie :)
      • baba_krk Re: (tu) czy mnie jeszcze pamietasz.... :)))))))) 07.11.05, 13:07
        bedzie wstretnie jak mi sie kasa skonczy...
        a co u Ciebie???
        • c.eastwood Alicante 07.11.05, 13:09
          na razie nie dla mnie i jak się nie wyjasni w ciagu 2-3 tygów to pojechac bedę
          se mógł ale na wakacje :(
          • baba_krk Re: Alicante 07.11.05, 13:12
            o kurka, to niefajnie ;(((
            i tak dalej trzymam kciuki, moze Ci sie uda cos wykombinowac :))))
            jakby co to zapraszam do Katalonii ;PPPP
            • c.eastwood Re: Alicante 07.11.05, 13:13
              fajne to mieszkanie? daleko od Camp Now?
              no i ile jeszcze masz kasy?
              • baba_krk Re: Alicante 07.11.05, 13:18
                mieszkanie jest calkiem fajne, bardzo ladnie urzadzone, znajduje sie w samym
                centrum czyli blisko Rambli
                nie martw sie - nie spotkasz kibicow Barçy :PPPP
                kasy mam jeszcze na godne zycie do konca roku :))))))
                • c.eastwood Re: Alicante 07.11.05, 13:20
                  e , no to nie jest źle
                  a u tego gościa już byłaś? wie, że znowu przyjechałaś , jako secret lover ?:)
                  • baba_krk Re: Alicante 07.11.05, 13:29
                    u jakiego goscia????? jakie secret lover??? chyba stracilam watek...
                    • c.eastwood Re: Alicante 07.11.05, 13:40
                      no tamten z tamtego wyjazdu
                      • baba_krk Re: Alicante 07.11.05, 13:45
                        bardzo sympatyczny mlody czlowiek :))))
                        bylismy na piwie i zaoferowalam mu swoja przyjazn :))))
                        • c.eastwood Re: Alicante 07.11.05, 13:46
                          :)))) hehehe
                          • baba_krk Re: Alicante 07.11.05, 13:47
                            no i co w tym smiesznego cwaniaku???? :PPP
                            • c.eastwood Re: Alicante 07.11.05, 13:48
                              dobry zart, babo :))))
                              • baba_krk Re: Alicante 07.11.05, 13:49
                                ja Ci tu wyznaje jak na spowiedzi, a Ty myslisz, ze sobie jaja robie... o
                                matko!!! czy wszyscy faceci sa tacy????? ;P
                                • c.eastwood Re: Alicante 07.11.05, 13:50
                                  wszyscy :)
                                  bez watpliwości
                                  • baba_krk Re: Alicante 07.11.05, 13:52
                                    o kurde :(((( czeka mnie staropanienstwo... jak nic!!!! mam nadzieje, ze
                                    bedziesz mial wyrzuty sumienia :PPPP
                                    • c.eastwood Re: Alicante 07.11.05, 13:58
                                      ja nie mam sumienia :)
                                      • baba_krk Re: Alicante 07.11.05, 14:00
                                        nie pitol, to juz nawet ja mam :PPP
                                        jak kot? bo mi przyszlo przez ponad tydzien z 2 kotami mieszkac...
                                        • c.eastwood Re: Alicante 07.11.05, 14:08
                                          żyje, a Twoje
                                          • baba_krk Re: Alicante 07.11.05, 14:12
                                            tez zyja... 1 byl ogroooomny i wszystkiego sie bal, a 2 maly lekko uposledzony,
                                            chyba mial jakis problem z blednikiem bo nie mogl rownowagi utrzymac, robil 4
                                            kroki i ciach gleba... i do tego niemilosiernie wszystkich gryzl, ale ogolnie
                                            byl przekochany i obudzil we mnie pewne instynkty hehe
                                            • c.eastwood Re: Alicante 07.11.05, 14:13
                                              może odkrył jakiś magazyn i nawalony chodził :)
                                              • baba_krk Re: Alicante 07.11.05, 14:14
                                                smiej sie, smiej... on naprawde byl chory... ale za to wyjatkowo sliczny :))))
    • istna Re: (tu) czy mnie jeszcze pamietasz.... :)))))))) 07.11.05, 13:12
      Aaa, ale ci dobrze:) Nawet nie wiedziałam, że się do słonecznej Espanii
      wybierasz! Pozdrawiam! A, no i trzymam kciuki żebyś znalazła fajną pracę!
      • baba_krk Re: (tu) czy mnie jeszcze pamietasz.... :)))))))) 07.11.05, 13:14
        no jestem juz tutaj od 1,5 tyg. i jeszcze jest slonecznie, aczkolwiek nie
        zaryzykowalam kapieli w morzu...
        dzieki za kciuki, przydadza sie :)))
        Kasica juz byla w Krakowie????
        • istna Re: (tu) czy mnie jeszcze pamietasz.... :)))))))) 07.11.05, 13:31
          Tia, to był ciężki tydzień pod względem alkoholowym:)))
          • baba_krk Re: (tu) czy mnie jeszcze pamietasz.... :)))))))) 07.11.05, 13:38
            ale Wam faaaajnie... ja tu jestem grzeczna jak aniolek :((((
            spotkalyscie sie przy okazji z innymi forumowiczkami z Krakowa czy popijawa
            tylko we Wlasnym gronie??? :PPP
            • istna Re: (tu) czy mnie jeszcze pamietasz.... :)))))))) 07.11.05, 13:41
              Niee, tylko stare znajome z czasów gdy szczytem marzeń było Atari, oraz ich
              mężowie:)
              • baba_krk Re: (tu) czy mnie jeszcze pamietasz.... :)))))))) 07.11.05, 13:43
                no to na pewno zaszalalyscie... zazdroszcze :))))
                az mi smaka narobilas, a 2 litry sangrii w lodowce :PPPP
                • istna Re: (tu) czy mnie jeszcze pamietasz.... :)))))))) 07.11.05, 13:50
                  Ooooo, to się nazywa pokusa!
                  • baba_krk Re: (tu) czy mnie jeszcze pamietasz.... :)))))))) 07.11.05, 13:51
                    tylko, ze jeszcze 14:00 nie ma... glupio tak troche juz zaczynac ;PPP
                    • istna Re: (tu) czy mnie jeszcze pamietasz.... :)))))))) 07.11.05, 14:00
                      E tam, mała szklaneczka nie zaszkodzi:)
                      • baba_krk Re: (tu) czy mnie jeszcze pamietasz.... :)))))))) 07.11.05, 14:00
                        gorzej jak sie nie skonczy na szklaneczce... a mnie dzisiaj jeszcze jakies
                        muzeum czeka ;))))
                        • istna Re: (tu) czy mnie jeszcze pamietasz.... :)))))))) 07.11.05, 14:05
                          No dobra, to już nie namawiam:) A tak w ogóle to ty tam jesteś na jakimś
                          stypendium? Bo nie całkiem w temacie jestem:)
                          • baba_krk Re: (tu) czy mnie jeszcze pamietasz.... :)))))))) 07.11.05, 14:07
                            nie, nie, nie... zadne stypendium, ja pojechalam w ciemno, na wlasna reke
                            zobaczyc co mi Hiszpania zaoferuje o tej porze roku hehehe
                            chcialam jezyk pocwiczyc i troche sobie pomieszkac tutaj :))))
                            • istna Re: (tu) czy mnie jeszcze pamietasz.... :)))))))) 07.11.05, 14:09
                              O, to super! Odważna z ciebie baba, nie ma co! Podziwiam!
                              • baba_krk Re: (tu) czy mnie jeszcze pamietasz.... :)))))))) 07.11.05, 14:16
                                czy taka odwazna to nie wiem, chcialam nawet wycofac sie w ostatniej chwili i
                                nigdzie nie jechac... jakos przerazala mnie perspektywa rzucenia wszystkiego,
                                no ale jak na razie jest fajnie i nawet jesli nie uda mi sie znalezc pracy to
                                mam nadzieje, ze przynajmniej katalonskiego sie naucze :)))))
    • purecharm Re: (tu) czy mnie jeszcze pamietasz.... :)))))))) 07.11.05, 13:16
      witam,

Mam do Ciebie pytanko. W jaki sposób szukałaś mieszkania w Barcelonie i czy da
      się w ogóle coś wynająć w tym mieście(np. na miesiąc, dwa), nie pakując się w
      6/12 miesięczne umowy najmu i wysokie kaucje? Z góry dziękuję za odpowiedź...

Pozdrawiam.
      • baba_krk Re: (tu) czy mnie jeszcze pamietasz.... :)))))))) 07.11.05, 13:26
        kupilam gazete + zrywalam wszystkie mozliwe ogloszenia, ktore znalazlam na
        uniwersytecie, w kafejkach internetowych itd.
        niestety wiekszosc ogloszen w gazecie to sa agencje, ktorym za posrednictwo
        trzeba zaplacic od 200 do 700 euro :((( dodatkowo wiekszosc wlascicieli zyczy
        sobie od 1 do 4 miesiecy kaucji (1 kaucja = 1 czynsz), poza tym wyciagi z
        banku, niektorzy rowniez zaswiadczenie o pracy... jednym slowem straszne
        zamieszanie... no i zazwyczaj wymagaja podpisania umowy na 1-5 lat

jest ciezko ze znalezieniem mieszkania, ale da sie to zrobic... mnie sie to
        udalo po tygodniu ;)))
        z wynajeciem pokoju dla 1-2 osob jest duuuuuzo latwiej ;)))
    • lena_zet Re: cześć babeczko ;) 07.11.05, 13:42
      powodzenia w tej barcelonie!
      • baba_krk Re: cześć babeczko ;) 07.11.05, 13:44
        dzieki Lenka :)))))
        jestem troche przerazona, ale co ma byc to bedzie :))))
        a co z Twoim zabiegiem????
        • lena_zet Re: cześć babeczko ;) 07.11.05, 13:54
          a już zapomniałam o zabiegu! :) nie mam narazie na to czasu, ale jak znajdę
          chwilę to na pewno dam se rozpruć brzuchola ;) jak S?
          • baba_krk Re: cześć babeczko ;) 07.11.05, 13:58
            pomysl o brzucholu i nie przeciagaj w nieskonczonosc :PPP
            z S bylam na piwie, scial wlosy i zabawnie wyglada, poza tym nic sie nie
            zmienil i stwierdzilam, ze sympatyczny mlodzieniec z niego...
            no ale decyzje podjelam juz dawno temu i zdania nie zmienie... bedzie
            przyjazn :)))))
          • mmagi Re: cześć babeczko ;) 07.11.05, 14:13
            a nie laparoskopią?????
    • krysica Re: (tu) czy mnie jeszcze pamietasz.... :)))))))) 07.11.05, 14:03
      u mnie fura projektów i...nic mi sie nie chce:(
      powodzenia:))))!!!!!
      • baba_krk Re: (tu) czy mnie jeszcze pamietasz.... :)))))))) 07.11.05, 14:05
        a mnie standardowo energia rozpiera :))))
        dzieki i Tobie tez zycze powodzenia z tymi projektami :))))
        • krysica Re: (tu) czy mnie jeszcze pamietasz.... :)))))))) 07.11.05, 14:05
          zazdroszcze energii!!!!:)))
          dzięki:)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka