baba_krk 07.11.05, 12:43 po wielu perypetiach znalazlam w koncu mieszkanie :)))) ciasne, ale wlasne :)))) jutro rozpoczynam poszukiwania pracy i zobaczymy co sie stanie... a co u Was???? :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baba_krk Re: ja,ja,ja... pamietam :) 07.11.05, 12:46 hola Edek! fajnie, ze nie zapomnialas :DDDDDDD co u Ciebie???? Odpowiedz Link Zgłoś
edka-schizofredka Re: ja,ja,ja... pamietam :) 07.11.05, 12:47 u mnie nic fajnego, gadaj lepiej jak w wielkim swiecie sie zyje??? :))))).... Odpowiedz Link Zgłoś
baba_krk Re: ja,ja,ja... pamietam :) 07.11.05, 12:49 w wielkim swiecie zyje sie bardzo drogo... zaraz po przyjezdzie zatrzymalam sie w Vilanovej u kolegi, przez tydzien jezdzilysmy dzien w dzien do Barcelony w poszukiwaniu mieszkania, ale bylo ciezko... az zdarzyl sie cud i w koncu znalazlam mieszkanie w samym centrum :))) jutro napisze jakies ladne cv i rozejrze sie za praca, ale szanse sa chyba niewielkie... Odpowiedz Link Zgłoś
edka-schizofredka Re: ja,ja,ja... pamietam :) 07.11.05, 12:53 Fajnie, ze w centrum :) wstawisz ladne zdjecie rubia i bedzie maravilloso :)))))... na 100% :) Odpowiedz Link Zgłoś
baba_krk Re: ja,ja,ja... pamietam :) 07.11.05, 12:56 fajnie, ale troche niebezpiecznie... mam wrazenie, ze jako jedyna jestem z Europy hehe cos sie pomysli z tym zdjeciem... wczoraj znalazlam oferte pracy w sex shopie, musze sie lepiej rozejrzec :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi praca jak kazda inna,no chyba ze bedziesz 07.11.05, 12:59 lezała naga na wystawie:P Odpowiedz Link Zgłoś
baba_krk Re: praca jak kazda inna,no chyba ze bedziesz 07.11.05, 13:01 bylam w srodku z ciekawosci hehe smieszne miejsce - jest dzial z wibratorami, z ksiazkami, prezerwatywami i seksownymi ciuszkami... i tyle ;)))) ale w pierwszej kolejnosci poszukam pracy w innym miejscu :PPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
edka-schizofredka sklep jak każdy inny :)))))... a bys sie mogla 07.11.05, 13:00 duzo nauczyc i nam na forum przekazac ;))))... Odpowiedz Link Zgłoś
baba_krk Re: sklep jak każdy inny :)))))... a bys sie mogl 07.11.05, 13:02 czego ja bym sie tam mogla nauczyc jak to taki grzeczny sklepik byl :PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi poniewaz zostałaś przegłosowana marsz do sexshopu 07.11.05, 13:05 :-))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
edka-schizofredka i zdjęcia z imprezy firmowej nam przyslij :))))... 07.11.05, 13:06 Odpowiedz Link Zgłoś
baba_krk Re: poniewaz zostałaś przegłosowana marsz do sexs 07.11.05, 13:06 i pewnie mam Wam pozniej udzielac bezplatnych porad????? o nie!!! ja sie na to nie pisze!! nie bede nikomu wibratorow dobierala :PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: poniewaz zostałaś przegłosowana marsz do sexs 07.11.05, 13:28 szkoda:( Odpowiedz Link Zgłoś
baba_krk Re: poniewaz zostałaś przegłosowana marsz do sexs 07.11.05, 13:31 za duzo bys chciala :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: (tu) czy mnie jeszcze pamietasz.... :)))))))) 07.11.05, 12:45 wstretna jesień:((( Odpowiedz Link Zgłoś
baba_krk Re: (tu) czy mnie jeszcze pamietasz.... :)))))))) 07.11.05, 12:46 jak bardzo wstretna???? bo u mnie to jeszcze dosyc przyzwoicie jest :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: (tu) czy mnie jeszcze pamietasz.... :)))))))) 07.11.05, 12:50 dzis jest szaro i letko popaduje:(((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
baba_krk Re: (tu) czy mnie jeszcze pamietasz.... :)))))))) 07.11.05, 12:52 uuuuuuuu to lipa, ale zrob sobie pyszna kawusie i nie lam sie ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: (tu) czy mnie jeszcze pamietasz.... :)))))))) 07.11.05, 12:57 chyba tak zrobię:-) siedze w domciu bo sie troszke podziebiłam i lekko siadły mi oskrzela:((( Odpowiedz Link Zgłoś
baba_krk Re: (tu) czy mnie jeszcze pamietasz.... :)))))))) 07.11.05, 12:59 oj bidulko :(((( ja sobie wzielam zapas lekow na wszystkie potencjalne dolegliwosci, ale mam nadzieje, ze nie bede musiala ich uzyc... mam nadzieje, ze wkrotce znowu bedziesz okazem zdrowia :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: (tu) czy mnie jeszcze pamietasz.... :)))))))) 07.11.05, 13:06 zapalenia nie ma ale sa podrzanione i mam kaszel jak cholera;((((((( ale biore antybiotyk i wypoczywam doma:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
baba_krk Re: (tu) czy mnie jeszcze pamietasz.... :)))))))) 07.11.05, 13:11 szczerze Ci wspolczuje... ja przed wyjazdem ponad 2 tyg. przesiedzialam w domu na antybiotykach, wiec znam ten bol ;(((( mam tylko nadzieje, zes niepalaca ;PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: nigdy nie paliłam faj:-))) 07.11.05, 13:38 fuj,ble co to za przyjemnosc wciagac w płuca smierdzacy dym??? Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: (tu) czy mnie jeszcze pamietasz.... :)))))))) 07.11.05, 12:46 No pewnie :DD ale gdzie w końcu jesteś??? Odpowiedz Link Zgłoś
baba_krk Re: (tu) czy mnie jeszcze pamietasz.... :)))))))) 07.11.05, 12:47 w koncu osiadlam w Barcelonie, chociaz moj pierwotny zamysl byl zupelnie inny... chcialam wyladowac w malej, spokojnej miejscowosci, ale cos mi nie wyszlo :))) Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: (tu) czy mnie jeszcze pamietasz.... :)))))))) 07.11.05, 12:56 AAAA :DD Na długo tam? Odpowiedz Link Zgłoś
baba_krk Re: (tu) czy mnie jeszcze pamietasz.... :)))))))) 07.11.05, 12:58 wlasnie jeszcze nie wiem ile tu zabawie... do konca roku na pewno, a potem to bedzie zalezalo od stopnia tesknoty za bliskimi i zasobnosci portfela ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: (tu) czy mnie jeszcze pamietasz.... :)))))))) 07.11.05, 13:00 Od pracy raczej? :) Jak znajdziesz dobrą... Odpowiedz Link Zgłoś
baba_krk Re: (tu) czy mnie jeszcze pamietasz.... :)))))))) 07.11.05, 13:03 na prace szczerze powiedziawszy nie licze ;((( no chyba, ze zdarzy sie cud... niestety Polacy w Hiszpanii nadal nie moga legalnie pracowac ;((( no ale zobaczymy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: (tu) czy mnie jeszcze pamietasz.... :)))))))) 07.11.05, 13:05 A może zapisz się na jakiś uniwerek i jako studentka poszukaj roboty? Odpowiedz Link Zgłoś
baba_krk Re: (tu) czy mnie jeszcze pamietasz.... :)))))))) 07.11.05, 13:09 ide na dniach na uniwersytet zapisac sie na kurs katalonskiego :)))) poza tym znalazlam tyle niesamowitych slownikow, ze jak je wszystkie kupie to jak nic oglosze bankructwo... a i Zara kusi przecenami ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: (tu) czy mnie jeszcze pamietasz.... :)))))))) 07.11.05, 13:17 no cóż :DDD jeszcze mozesz zapoznać jakiegoś majetnego kolesia ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
baba_krk Re: (tu) czy mnie jeszcze pamietasz.... :)))))))) 07.11.05, 13:19 nie dziekuje, z facetami to tylko problemy... ;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: (tu) czy mnie jeszcze pamietasz.... :)))))))) 07.11.05, 13:22 eee tam jakiś tam pożytek też jest ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
baba_krk Re: (tu) czy mnie jeszcze pamietasz.... :)))))))) 07.11.05, 13:27 chyba juz zapomnialam jaki hehe Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: (tu) czy mnie jeszcze pamietasz.... :)))))))) 07.11.05, 13:28 hm... no widzisz,może sobie przy okazji przypomnisz??? Odpowiedz Link Zgłoś
baba_krk Re: (tu) czy mnie jeszcze pamietasz.... :)))))))) 07.11.05, 13:30 na razie mam wazniejsze ´problemy´ na glowie :PPP o przypominaniu czegokolwiek pomysle po powrocie do Polski ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: (tu) czy mnie jeszcze pamietasz.... :)))))))) 07.11.05, 13:40 No dobra :DD Baw sie dobrze i znajdź pracę :D Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
baba_krk Re: (tu) czy mnie jeszcze pamietasz.... :)))))))) 07.11.05, 13:41 Dzieki serdeczne, Tobie rowniez zycze powodzenia :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood Re: (tu) czy mnie jeszcze pamietasz.... :)))))))) 07.11.05, 13:06 fajowo masz , tutaj zimno i wstrętnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
baba_krk Re: (tu) czy mnie jeszcze pamietasz.... :)))))))) 07.11.05, 13:07 bedzie wstretnie jak mi sie kasa skonczy... a co u Ciebie??? Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood Alicante 07.11.05, 13:09 na razie nie dla mnie i jak się nie wyjasni w ciagu 2-3 tygów to pojechac bedę se mógł ale na wakacje :( Odpowiedz Link Zgłoś
baba_krk Re: Alicante 07.11.05, 13:12 o kurka, to niefajnie ;((( i tak dalej trzymam kciuki, moze Ci sie uda cos wykombinowac :)))) jakby co to zapraszam do Katalonii ;PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood Re: Alicante 07.11.05, 13:13 fajne to mieszkanie? daleko od Camp Now? no i ile jeszcze masz kasy? Odpowiedz Link Zgłoś
baba_krk Re: Alicante 07.11.05, 13:18 mieszkanie jest calkiem fajne, bardzo ladnie urzadzone, znajduje sie w samym centrum czyli blisko Rambli nie martw sie - nie spotkasz kibicow Barçy :PPPP kasy mam jeszcze na godne zycie do konca roku :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood Re: Alicante 07.11.05, 13:20 e , no to nie jest źle a u tego gościa już byłaś? wie, że znowu przyjechałaś , jako secret lover ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
baba_krk Re: Alicante 07.11.05, 13:29 u jakiego goscia????? jakie secret lover??? chyba stracilam watek... Odpowiedz Link Zgłoś
baba_krk Re: Alicante 07.11.05, 13:45 bardzo sympatyczny mlody czlowiek :)))) bylismy na piwie i zaoferowalam mu swoja przyjazn :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
baba_krk Re: Alicante 07.11.05, 13:47 no i co w tym smiesznego cwaniaku???? :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
baba_krk Re: Alicante 07.11.05, 13:49 ja Ci tu wyznaje jak na spowiedzi, a Ty myslisz, ze sobie jaja robie... o matko!!! czy wszyscy faceci sa tacy????? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
baba_krk Re: Alicante 07.11.05, 13:52 o kurde :(((( czeka mnie staropanienstwo... jak nic!!!! mam nadzieje, ze bedziesz mial wyrzuty sumienia :PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
baba_krk Re: Alicante 07.11.05, 14:00 nie pitol, to juz nawet ja mam :PPP jak kot? bo mi przyszlo przez ponad tydzien z 2 kotami mieszkac... Odpowiedz Link Zgłoś
baba_krk Re: Alicante 07.11.05, 14:12 tez zyja... 1 byl ogroooomny i wszystkiego sie bal, a 2 maly lekko uposledzony, chyba mial jakis problem z blednikiem bo nie mogl rownowagi utrzymac, robil 4 kroki i ciach gleba... i do tego niemilosiernie wszystkich gryzl, ale ogolnie byl przekochany i obudzil we mnie pewne instynkty hehe Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood Re: Alicante 07.11.05, 14:13 może odkrył jakiś magazyn i nawalony chodził :) Odpowiedz Link Zgłoś
baba_krk Re: Alicante 07.11.05, 14:14 smiej sie, smiej... on naprawde byl chory... ale za to wyjatkowo sliczny :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: (tu) czy mnie jeszcze pamietasz.... :)))))))) 07.11.05, 13:12 Aaa, ale ci dobrze:) Nawet nie wiedziałam, że się do słonecznej Espanii wybierasz! Pozdrawiam! A, no i trzymam kciuki żebyś znalazła fajną pracę! Odpowiedz Link Zgłoś
baba_krk Re: (tu) czy mnie jeszcze pamietasz.... :)))))))) 07.11.05, 13:14 no jestem juz tutaj od 1,5 tyg. i jeszcze jest slonecznie, aczkolwiek nie zaryzykowalam kapieli w morzu... dzieki za kciuki, przydadza sie :))) Kasica juz byla w Krakowie???? Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: (tu) czy mnie jeszcze pamietasz.... :)))))))) 07.11.05, 13:31 Tia, to był ciężki tydzień pod względem alkoholowym:))) Odpowiedz Link Zgłoś
baba_krk Re: (tu) czy mnie jeszcze pamietasz.... :)))))))) 07.11.05, 13:38 ale Wam faaaajnie... ja tu jestem grzeczna jak aniolek :(((( spotkalyscie sie przy okazji z innymi forumowiczkami z Krakowa czy popijawa tylko we Wlasnym gronie??? :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: (tu) czy mnie jeszcze pamietasz.... :)))))))) 07.11.05, 13:41 Niee, tylko stare znajome z czasów gdy szczytem marzeń było Atari, oraz ich mężowie:) Odpowiedz Link Zgłoś
baba_krk Re: (tu) czy mnie jeszcze pamietasz.... :)))))))) 07.11.05, 13:43 no to na pewno zaszalalyscie... zazdroszcze :)))) az mi smaka narobilas, a 2 litry sangrii w lodowce :PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: (tu) czy mnie jeszcze pamietasz.... :)))))))) 07.11.05, 13:50 Ooooo, to się nazywa pokusa! Odpowiedz Link Zgłoś
baba_krk Re: (tu) czy mnie jeszcze pamietasz.... :)))))))) 07.11.05, 13:51 tylko, ze jeszcze 14:00 nie ma... glupio tak troche juz zaczynac ;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: (tu) czy mnie jeszcze pamietasz.... :)))))))) 07.11.05, 14:00 E tam, mała szklaneczka nie zaszkodzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
baba_krk Re: (tu) czy mnie jeszcze pamietasz.... :)))))))) 07.11.05, 14:00 gorzej jak sie nie skonczy na szklaneczce... a mnie dzisiaj jeszcze jakies muzeum czeka ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: (tu) czy mnie jeszcze pamietasz.... :)))))))) 07.11.05, 14:05 No dobra, to już nie namawiam:) A tak w ogóle to ty tam jesteś na jakimś stypendium? Bo nie całkiem w temacie jestem:) Odpowiedz Link Zgłoś
baba_krk Re: (tu) czy mnie jeszcze pamietasz.... :)))))))) 07.11.05, 14:07 nie, nie, nie... zadne stypendium, ja pojechalam w ciemno, na wlasna reke zobaczyc co mi Hiszpania zaoferuje o tej porze roku hehehe chcialam jezyk pocwiczyc i troche sobie pomieszkac tutaj :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: (tu) czy mnie jeszcze pamietasz.... :)))))))) 07.11.05, 14:09 O, to super! Odważna z ciebie baba, nie ma co! Podziwiam! Odpowiedz Link Zgłoś
baba_krk Re: (tu) czy mnie jeszcze pamietasz.... :)))))))) 07.11.05, 14:16 czy taka odwazna to nie wiem, chcialam nawet wycofac sie w ostatniej chwili i nigdzie nie jechac... jakos przerazala mnie perspektywa rzucenia wszystkiego, no ale jak na razie jest fajnie i nawet jesli nie uda mi sie znalezc pracy to mam nadzieje, ze przynajmniej katalonskiego sie naucze :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
purecharm Re: (tu) czy mnie jeszcze pamietasz.... :)))))))) 07.11.05, 13:16 witam, Mam do Ciebie pytanko. W jaki sposób szukałaś mieszkania w Barcelonie i czy da się w ogóle coś wynająć w tym mieście(np. na miesiąc, dwa), nie pakując się w 6/12 miesięczne umowy najmu i wysokie kaucje? Z góry dziękuję za odpowiedź... Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
baba_krk Re: (tu) czy mnie jeszcze pamietasz.... :)))))))) 07.11.05, 13:26 kupilam gazete + zrywalam wszystkie mozliwe ogloszenia, ktore znalazlam na uniwersytecie, w kafejkach internetowych itd. niestety wiekszosc ogloszen w gazecie to sa agencje, ktorym za posrednictwo trzeba zaplacic od 200 do 700 euro :((( dodatkowo wiekszosc wlascicieli zyczy sobie od 1 do 4 miesiecy kaucji (1 kaucja = 1 czynsz), poza tym wyciagi z banku, niektorzy rowniez zaswiadczenie o pracy... jednym slowem straszne zamieszanie... no i zazwyczaj wymagaja podpisania umowy na 1-5 lat jest ciezko ze znalezieniem mieszkania, ale da sie to zrobic... mnie sie to udalo po tygodniu ;))) z wynajeciem pokoju dla 1-2 osob jest duuuuuzo latwiej ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
baba_krk Re: cześć babeczko ;) 07.11.05, 13:44 dzieki Lenka :))))) jestem troche przerazona, ale co ma byc to bedzie :)))) a co z Twoim zabiegiem???? Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: cześć babeczko ;) 07.11.05, 13:54 a już zapomniałam o zabiegu! :) nie mam narazie na to czasu, ale jak znajdę chwilę to na pewno dam se rozpruć brzuchola ;) jak S? Odpowiedz Link Zgłoś
baba_krk Re: cześć babeczko ;) 07.11.05, 13:58 pomysl o brzucholu i nie przeciagaj w nieskonczonosc :PPP z S bylam na piwie, scial wlosy i zabawnie wyglada, poza tym nic sie nie zmienil i stwierdzilam, ze sympatyczny mlodzieniec z niego... no ale decyzje podjelam juz dawno temu i zdania nie zmienie... bedzie przyjazn :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
krysica Re: (tu) czy mnie jeszcze pamietasz.... :)))))))) 07.11.05, 14:03 u mnie fura projektów i...nic mi sie nie chce:( powodzenia:))))!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
baba_krk Re: (tu) czy mnie jeszcze pamietasz.... :)))))))) 07.11.05, 14:05 a mnie standardowo energia rozpiera :)))) dzieki i Tobie tez zycze powodzenia z tymi projektami :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
krysica Re: (tu) czy mnie jeszcze pamietasz.... :)))))))) 07.11.05, 14:05 zazdroszcze energii!!!!:))) dzięki:))) Odpowiedz Link Zgłoś