helga22 19.03.07, 22:29 co sądzicie o facetach, którzy idą do łóżka z kobietą i uprawiają z nią seks nie zdejmując skarpetek (ze stóp oczywiście) ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alexxa6 Re: seks w skarpetkach 20.03.07, 06:53 :-))))) może fetyszysta?;-)skarpetkowy? vanilla-cafe.net/ Odpowiedz Link Zgłoś
green-aria Re: seks w skarpetkach 20.03.07, 16:19 Na szczęście takiego nie spotkałam. Odpowiedz Link Zgłoś
delirim Re: seks w skarpetkach 20.03.07, 23:14 to mozna gdzies jeszcze nosci skarpetki, jak nie na stopach;) moze len, albo zmarzlak i szybko marznie w stopy? Odpowiedz Link Zgłoś
helga22 Re: seks w skarpetkach 20.03.07, 23:32 To pytanie było zadane na poważnie - dlatego dodałam na wszelki wypadek, że chodzo o skarpetkina stopach; nie to nie marznięcie tylko nieprzywiązywanie wagi do tego; tak sobie teraz pomyslałam że miałam dwóch partnerów seksulanych i żaden z nich nie zdejmował skarpetek :-( Odpowiedz Link Zgłoś
roman_z_paryza Re: seks w skarpetkach 21.03.07, 00:27 Moze mu powiedz? Cos w stylu "jak nago to nago" i sama mu je sciagasz, nie wiem. Pewnie sie kapnie ze ten detal jest dla ciebie wazny. Odpowiedz Link Zgłoś
flora80 Re: seks w skarpetkach 21.03.07, 14:55 Fakt faktem obydwoje pilnujemy by być wtedy bez skarpet, nie mam pojecia natomiast co bym pomyślała gdyby ich nie zdejmował... Odpowiedz Link Zgłoś
ka.es Re: seks w skarpetkach 21.03.07, 19:16 Mnie się jeszcze nie zdarzyło. Nie ukrywam jednak że gdyby sytuacja taka miała miejsce to sama bym mu je ściągnęła... tak po prostu. Nie mogę patrzeć na takie coś, a widziałam tylko w tv:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
helga22 Re: seks w skarpetkach 21.03.07, 23:59 ale to chyba źle świadczy o facecie skoro nie pomysli o tym , żeby zdjąc skarpety w takiej chwili? Ja nigdy nie ściagałam i zostawali w nich. Odpowiedz Link Zgłoś
leez5 Re: seks w skarpetkach 26.03.07, 15:50 Bylabym podejrzliwa. Cos ma do ukrycia;-) Odpowiedz Link Zgłoś