Dodaj do ulubionych

Oddam Monitor Philips

25.12.10, 22:23
Oddam za przyslowiowa bombonierke i kawe Jacobs (zielona mielona, nie !!! rozpuszczalna) he he, MONITOR PHILIPS - starszy typ, nie LCD ale w pelni sprawny. prosze o kontakt mailowy celem odebrania sprzetu- jesli ktos jest chetny. akepinska@konto.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: BIMOTA Re: Oddam Monitor Philips IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.10, 22:47
      A ja "oddam" za 50 zl... :P
      • Gość: mapo Re: Oddam Monitor Philips IP: 194.114.62.* 26.12.10, 00:46
        Ja swój sprawny monitor CRT postawilem obok smietnika...
    • lili_marleen Re: Oddam Monitor Philips 26.12.10, 09:51
      Mam taki sam. Oddam za darmo. Więcej - jak ktos się pofatyguje i pomoże mi się go pozbyć to w podzięce dam mu cukierków do ciućkania.
      Kontakt : lili_marleen@gazeta.pl
      • Gość: akepinska Re: Oddam Monitor Philips IP: *.cable.net-inotel.pl 26.12.10, 11:54
        Juz nieaktualne, chetny sie znalazl wiec dziekuje bardzo za "komentarze". Zajmijcie sie czyms bardziej produktywnym.
        • lili_marleen Łowca jeleni 26.12.10, 12:19
          Czyli chetny dał "ciała", bo mógł dostać gratis.
          Cóż, pogratulować efektów polowania na jelenia.
          • Gość: akepinska Re: Łowca jeleni IP: *.cable.net-inotel.pl 26.12.10, 12:50
            To trzeba bylo zamiescic post. dla mnie nie ma problemu.
      • Gość: BIMOTA Re: Oddam Monitor Philips IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.10, 13:17
        To gdzie mozna odebrac ? :)
        • kiks4 Re: Oddam Monitor Philips 26.12.10, 14:40
          za darmo można oddać z miejskim wysypisku śmieci w Suchym Lesie- przyjmują bez zbędnych formalności. Co dalej robią- nie wiem.
          Uważam, że odpowiedzialny człowiek powinien tam dostarczać zbędne przedmioty. Pozostawienie obok śmietnika może skutkować tym, że ktoś się połaszczy ale potem wywiezie do lasu. Już dwa telewizory wyciągnąłem z naszego lasu. Jeszcze zostały części połamanej papierowej karoserii Trabanta.
          • Gość: mapo Re: Oddam Monitor Philips IP: *.paslek.mm.pl 26.12.10, 18:49
            Nie zgadzam się. Zostawiajac koło śmietnika pomogłem komuś niebogatego, w przypadku oddania go na gratowisko, monitor by uległ zniszczeniu, albo bym pomógł komuś, kto robi biznes na rzeczach, ktore tam ludzie oddają.
          • Gość: BIMOTA Re: Oddam Monitor Philips IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.10, 19:19
            Pytam gdzie odebrac :P
            • Gość: akepinska Re: Oddam Monitor Philips IP: *.cable.net-inotel.pl 26.12.10, 20:03
              Osoba ktora sie do mnie zglosila na maila otrzymala informacje gdzie mozna odebrac monitor
      • Gość: Bimota Re: Oddam Monitor Philips IP: *.icpnet.pl 03.01.11, 11:06
        No i nie chce mi dac....... :P
        • Gość: Philip Re: Oddam Monitor Philip's IP: *.dsl.bell.ca 03.01.11, 16:39

...moj monitor ...? - nigdy w zyciu...!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka