Gość: mycha IP: *.wroclaw.ppp.tpnet.pl 05.05.01, 11:57 co można robić w Katowicach w weekendy po godzine 22? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ICE Re: co można robić w Katowicach? IP: *.gwiazdy.net.pl 05.05.01, 22:04 Co tylko chcesz - mozliwosci jast pelno !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yurek Re: co można robić w Katowicach? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.01, 01:06 Zgadzam sie z poprzednikiem.Mozliwosci jest cala gama.Mozna "pokiwac sie" z cpunami w scislym centrum miasta.Zaprosic kumpli zadnych mocnych wrazen i przejsc sie Gliwicka do Pospiecha(w powrotna strone juz tylko karetka).Mozna przylaczyc sie do calkiem ladnych,a rowniez towarzyskich dziewczynek stojacych na wielu ulicach Katowic i zastanawiajacych sie nad mozliwosciami spedzenia czasu w jakims przytulnym wnetrzu.A mozna udac sie na dworzec i przekonac,ze zycie nie tylko ma smak,ale takze calkiem konkretny zapach.(Tutaj zalecany jest pospiech bo zagraniczni inwestorzy postanowili zburzyc nam dworzec-no i dobrze!!). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maszo Re: co można robić w Katowicach? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.01, 11:51 zaszyć się w domu, żeby nie kusić licha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ozetec Re: co można robić w Katowicach? IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 07.05.01, 22:30 1. wsiadasz do auta, jedziesz po kolege ktory tez wsiada do auta i szalejesz po miescie bo ulice sa puste 2. jedziesz do krakowa do kawiarenki 3. zadajesz sobie takie kolejne pytania i patrzysz jak Ci zycie ucieka 4. idziesz pomalowac pociag jakims grafem, wrzutem itd. 5. wybic szybe i ukrasc radio idziesz sasiadowi i masz na disco. 6. idziesz na disco 7. wyrywasz panienke 8. dostajesz po gebie ze panienka byla zajeta 9. kurs w rownie szybkim tempie (tak jak w pkcie 1) na ul. Powstancow na pogotowie 10. czekasz w poczekalni 2h na lekarza 11. szyja Ci skore i skladaja kosci 12. wracasz do domu 13. no i jest dzien jak spytasz co robic w Katowicach przed 22ga to udziele wiecej rad pozdrowionka dla Warszawiaka?!:) ozetec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARTUR Re: co można robić w Katowicach? IP: *.skane.se 08.05.01, 05:33 MAM PODOBNE DOSWIADCZENIA Z WROCLAWIA. SKONCZYLO SIE NA KOMISARIACIE. NA SZCZESCIE NIE POBILI MNIE. NIE MYSLE WIECEJ O ROZRYWCE. TERAZ POZOSTAJE TYLKO PRACA, PRACA,PRACA, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bres Re: co można robić w Katowicach? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.01, 12:45 Gość portalu: ARTUR napisał(a): > MAM PODOBNE DOSWIADCZENIA Z WROCLAWIA. > SKONCZYLO SIE NA KOMISARIACIE. > NA SZCZESCIE NIE POBILI MNIE. MUSIELI BYĆ WYJĄTKOWO CIERPLIWI, ALE NASTĘPNYM RAZEM POPRAWIĄ SIE. DAJ IM SZANSE! ARTUR ZAWSZE MILE WIDZIANY WE WROCKU. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIM Re: co można robić w Katowicach? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.01, 13:27 Gość portalu: ARTUR napisał(A?): > > MAM PODOBNE DOSWIADCZENIA Z WROCLAWIA. > > SKONCZYLO SIE NA KOMISARIACIE. > > NA SZCZESCIE NIE POBILI MNIE. > NIE POBILI, BO MIAŁEŚ SZPILKI I OSTRY MAKIJAŻ!! NIEŚWIADOMYM POLECAM min. WĄTKI: "POZNAM WARSZAWIANINA" i "LOKALE DLA GEYÓW" NA WARSZAWSKIM FORUM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mycha Re: co można robić w Katowicach? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.01, 22:26 drogi mój! nie dostałam w życiu w gębę dlatego, że czyjaś panienka była zajeta, chociaz o mnie czasami się bili. Sprostowanie: jestem z Katowic (a czy w Katowicach jest coś ładnego?), a tylko ostatni weekend spedziłam w pięknym mieście Wrocław, w którym jest co robić zawsze. chciałabym się dowiedzieć, czy w Katowicach po 22 można robić coś, co nie jest np.: nielegalne, zabronione, niebezpieczne itp. czyli po prostu czy po 22 jest jeszcze otwarta jakas przyzwoita knajpa, bo na multikino i kręgielnię będziemy musieli jeszcze troche poczekać (wiem, wiem; jest kreęgielnia w Sosnowcu, ale to jednak inne miasto). proszę o bardziej konkretne i optymistyczne pomysły. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ozetec Re: co można robić w Katowicach? IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 13.05.01, 17:39 ;-) no hmm myslalem ze w dzisiejszych katowicach dziewczyny tez moga po gebie dostac, no nic;) btw: ja wieczorami siedze w knajpach, w kinie, u kolegow, u kolezanek, w parkach, w ogrodku, chodze na koncerty, gram w zielone, spie, spedzam czas z dziewczyna (to juz malo istotne gdzie, bo wszedzie jest ok) a jesli chodzi o to,ze po 22giej centrum katowic jest puste i widac tylko element spoleczny to juz chyba takie miasto, nie ma tu turystow ktorzy mogliby przesiadywac w kawiarenkach na wolnym powietrzu, tak jak np. a Krakowie a czy mieszkancy nie chca? moze i chca, ale jakos tego nie widze;) no i milo mi ze jestem "Drogi Twoj" ;-)) greetz ozetec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ATA Re: co można robić w Katowicach? IP: 192.168.1.* / *.introl.pl 08.05.01, 08:14 Kompletnie nic. Brak knajpek bez prochów, papierochów, bijatyki i wódy. Istny koszmar. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ozetec Re: co można robić w Katowicach? IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 13.05.01, 17:41 miej oczy szeowko otwarte a nie zamkniete, to zauwazysz knajpki ktore sa bez "prochow, bijatyk..", knajpki ktore naprawde sa przytulne! chyba ze koniecznie chcesz pic piwo za 2 zlote to wyjscia nie ma, musisz z 'lumpami' przesiadywac ;) greetz ozetec Odpowiedz Link Zgłoś
sunflower Re: co można robić w Katowicach? 08.05.01, 10:31 Nic nie można robic - to samo w Sosnowcu. Zostaje tylko sie ewakuować ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ozetec Re: co można robić w Katowicach? IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 13.05.01, 17:43 co pozostaje z dachu skoczyc? nie! kto sie poddaje ten przegrywa! wiec nie uciekajcie stad, tylko ruszcie (wiecie czym) i moze bedzie lepiej!?!? ozetec - wieczny optymista!!! Odpowiedz Link Zgłoś