Gość: Andrzej IP: *.icpnet.pl 25.03.07, 13:11 Jakie macie wrażenia po tych targach? Wniosły one coś nowego w Waszych zmaganiach z zakupem mieszkania? Na pewno nie było wszystkich deweloperów... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mandrop Re: Targi Mieszkaniowe IP: *.eranet.pl 25.03.07, 13:15 dla mnie rozczarowanie co do nowej oferty z Agrobexu, a reszta bez wiekszego szoku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Targi Mieszkaniowe IP: *.171.92.6.crowley.pl 26.03.07, 10:28 Próbowałam zakupic mieszkanie 2-pokojowe od Agrobexu, który czekał z tą ofertą na targi. Oczywiście o 10.00 (otwarcie) okazało się, że już sprzedano takie mieszkania, zostały powyżej 300 tyś. Jakoś nie chce mi się wierzyć, że te osoby, którym się udało, zakupiły to właśnie na targach... a poza tym ceny szokujące, dogonilismy Wawę, niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Targi Mieszkaniowe IP: 150.254.92.* 27.03.07, 08:27 Prawda jest taka, że te targi są po to tylko, żeby się pokazać. Połowa mieszkań jest już dawno zarezerwowana zanim będzie w ofercie. Tak jest w moim przypadku. Dzwoniłem od kilku miesięcy do dewelopera i pytałem się o możliwość rezerwacji. Odpowiadali, że jeszcze nie robią rezerwacji - dopiero po targach. A tu się dowiaduję, że połowa mieszkań już nie jest do sprzedaży!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bogna Re: Targi Mieszkaniowe IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.03.07, 23:07 dokładnie! ja po tych taragch czuje frustrację, teraz już tylko miszkanka spod lady jak za dawnych czasów, nawet napisalam maila do jednej Pani prezes jednego biura Developerskiegi z zapytaniem jak to jest, że nie ma jeszcze zapisów a polowy mieszkań już nie ma :-(, oczywiście nikt nie odpisał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: Targi Mieszkaniowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.07, 23:48 A jak przyspieszyć otrzymanie pozwolenia? Zwykle jedno mieszkanko już jest zarezerwowane dla... Odpowiedz Link Zgłoś
queenet a jaki to deweloper? 28.03.07, 09:33 Byłoby dobrze wiedzieć,żeby się nie zdziwić,gdy za dwa miesiące jakaś agencja nieruchomości będzie sprzedawać 30 mieszkań w tej inwestycji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: a jaki to deweloper? IP: *.icpnet.pl 29.03.07, 21:32 Agencja Inwestycyjna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jeżozwierz... Re: a jaki to deweloper? IP: 194.242.62.* 05.04.07, 09:47 witajcie, co tam deweloperzy! I tak wszystko drogie było... za to jakie Hostessy i Panienki na stoiskach niektórzy mieli:) Palce lizać (i nie tylko!) Odpowiedz Link Zgłoś