blizniakimg 17.02.10, 22:26 Hej potrzebny logopeda i psycholog dla dzieci macie jakies namiary może być państwowo i prywatnie. PILNIE Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dortam Re: POTRZEBNY LOGOPEDA i psycholog DLA DZIECI 17.02.10, 22:31 Poradnia AGA na Michałowie. Na NFZ przyjmują . Jest psycholog,logopeda, neurologopeda i inni terapeuci.tel 048 345 07 33. Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja34 Re: POTRZEBNY LOGOPEDA i psycholog DLA DZIECI 18.02.10, 07:29 poradnia psychologiczno-pedagogiczna na ul. Kolejowej-dla maluchów,taka sama ale na ul.Toruńskiej-dla starszaków. Odpowiedz Link Zgłoś
annobr Re: POTRZEBNY LOGOPEDA i psycholog DLA DZIECI 18.02.10, 17:48 Mojemu Kubie też by się przydał. Potrzebne jest skierowanie od lekarza rodzinnego? Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja34 Re: POTRZEBNY LOGOPEDA i psycholog DLA DZIECI 18.02.10, 20:18 dla malucha nie wiem,dla starszaka potrzebna jest opinia wychowawcy ze szkoły Odpowiedz Link Zgłoś
marzena604 Re: POTRZEBNY LOGOPEDA i psycholog DLA DZIECI 18.02.10, 20:57 Na Kolejowej polecam logopedę p. Auguścik-jest świetna. Ja tam chodzę, bo ona u nas w przedszkolu diagnozuje dzieci i skierowania nie potrzebowałam. Ale jak wcześniej chodziłam na Olsztyńską, to ze skierowaniem byłam pierwszy raz. Odpowiedz Link Zgłoś
annobr Re: POTRZEBNY LOGOPEDA i psycholog DLA DZIECI 25.03.10, 17:02 Dziś dostałam skierowanie do logopedy. Marzena, polecasz p. Auguścik z Kolejowej? Gdzie to dokładnie jest? Na Kolejowej, czy Domagalskiego? A z Sarą mam skierowanie do endokrynologa, ale to już do Warszawy... Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja34 Re: POTRZEBNY LOGOPEDA i psycholog DLA DZIECI 25.03.10, 18:06 poradnia na Kolejowej jest dokładnie na Kolejowej :) jakbyś szła od dworca to najpierw przechodzisz przez Domagalskiego,mijasz stragany i handlarzy i kolejna ulica to już Kolejowa.musisz skręcić w prawo i za ok. 30 m jest ta przychodnia. Odpowiedz Link Zgłoś
marzena604 Re: POTRZEBNY LOGOPEDA i psycholog DLA DZIECI 25.03.10, 18:55 Lukrecja dobrze Ci tłumaczy. Jakbyś autem jechała, to jak jedziesz Domagalskiego od Kwiatkowskiego, to mijasz te stragany, taki mały targ, najbliżej przy ulicy z ciuchami babka stoi i jak miniesz przejście dla pieszych z wysepka, to skręcasz w lewo w ulicę równoległą do Domagalskiego (tak właściwie, to wygląda jakbyś zawracała, tylko lądujesz na równoległej ulicy) i zaraz wjeżdżasz w bramę w prawo. Tam pierwszy budynek to jest poradnia, a taki w głębi to internat. I polecam panią Auguścik-ma anielską cierpliwość, tylko chwilkę dziecko przed lustrem ćwiczy, potem przy komputerze, ma też gry logopedyczne, a jak czasu zostanie, to zawsze pozwala się dziecku chwilkę pobawić, a ma mnóstwo gier i zabaw :) Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
annobr Re: POTRZEBNY LOGOPEDA i psycholog DLA DZIECI 25.03.10, 23:05 Dziękuję Wam, Dziewczynki!!! :* Odpowiedz Link Zgłoś
annobr Re: POTRZEBNY LOGOPEDA i psycholog DLA DZIECI 02.04.10, 00:29 Dziecia już mam zapisanego na 12-go kwietnia, ale na Olsztyńska... Trochę się wkurzyłam, bo jestem zameldowana poza Radomiem i na Kolejowej nie chcieli mnie przyjąć... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
marzena604 Re: POTRZEBNY LOGOPEDA i psycholog DLA DZIECI 02.04.10, 01:46 To ciekawe do kogo... Ja tam chodziłam do takiej bardzo dziwnej babki (jak do niej trafisz, to się zorientujesz, że to ona, bo jak mi tłumaczyła jak usta układać, to takie dziwne miny robiła i jeszcze zwracała się do mnie per mama, np. Weź mama usiądź sobie...). Jeśli do niej trafisz, to nie wiem, czy będziesz zadowolona-ja nie byłam. Ćwiczenia tylko przy lustrze, Maciek się szybko nudził, na jedno dziecko poświęcała może od 5-10 minut i bardzo szybko przechodziła od jednej głoski do drugiej bez utrwalenia tej poprzedniej... Odpowiedz Link Zgłoś
annobr Re: POTRZEBNY LOGOPEDA i psycholog DLA DZIECI 02.04.10, 10:12 Tia, pocieszaj mnie bardziej... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
marzena604 Re: POTRZEBNY LOGOPEDA i psycholog DLA DZIECI 04.04.10, 23:12 Aniu, nie chcę Cię dołować, tylko zwróć na tą kobitkę uwagę i w razie czego przenieś się do tej drugiej. Będzie dobrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
annobr Re: POTRZEBNY LOGOPEDA i psycholog DLA DZIECI 05.04.10, 13:35 Wiem, wiem... :) Dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
agamama123 Re: POTRZEBNY LOGOPEDA i psycholog DLA DZIECI 03.04.10, 21:15 Prywatnie mogę polecić Panią Honoratę Ziółko, namiary mogę wysłać na priv. Z mojego niemówiącego NIC syna zrobiła w dwa lata dziecko składające zdania:) Odpowiedz Link Zgłoś
annobr Agamama123 03.04.10, 23:58 Będę wdzięczna. Pisz na priv: annobr@gazeta.pl Wesołych Świąt! Odpowiedz Link Zgłoś
katrin180 Re: Agamama123 23.06.10, 00:01 podaj mi prosze namiar na honorate ziolko, katrin78@autograf.pl z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
gostka Re: POTRZEBNY LOGOPEDA i psycholog DLA DZIECI 25.11.13, 15:35 Witam. Prosze o namiary do pani Honoraty Ziolko gostka@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
katgn Re: POTRZEBNY LOGOPEDA i psycholog DLA DZIECI 29.07.15, 23:58 Witam. Bardzo proszę o namiary do pani Honoraty. Wiem że wątek już stary, ale może się uda. Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
blizniakimg Anabor 04.04.10, 10:47 Ja chodze do nas do polikliniki tam jest bardzo fajna babka . Odpowiedz Link Zgłoś