Dodaj do ulubionych

Mechanik samochodowy

02.05.10, 17:53
Witam,
Czy możecie mi polecić dobrego mechanika dla volvo s80? Bo przeszukałem forum,
a wątki są sprzed roku i starsze a teraz się na pewno coś pozmieniało.
Byłem u Wdowczyka ale wolałbym kogoś tańszego i konkretniejszego, kto nie
zaśpiewa sobie za naprawę tyle co koszt samego samochodu.
Obserwuj wątek
    • oczaki2 Re: Mechanik samochodowy 03.05.10, 10:03
      Temat aktualny.
      • Gość: m Re: Mechanik samochodowy IP: *.radom.vectranet.pl 03.05.10, 11:53
        spróbuj na klejowej. Mam trzy samochody i zawsze tam jeżdżę, rozsądne ceny i
        zero reklamacji. Ostatnio widziałem tam tez właśnie s80
        • Gość: Kraz Re: Mechanik samochodowy IP: *.radom.vectranet.pl 03.05.10, 15:42
          Może pan Stolarczyk na Koziej Górze.
      • oczaki2 Re: Mechanik samochodowy 03.05.10, 17:34
        A może ktoś coś wie na temat serwisu BOSCH'a na 1905 roku? Tam ponoć też można
        wszystko naprawić. Jakie ceny i czy dobrze robią? Bo w tych czasach ciężko
        znaleźć naprawdę dobrego a tym bardziej uczciwego mechanika.
    • Gość: mmm Re: Mechanik samochodowy IP: *.radom.vectranet.pl 04.05.10, 12:13
      Proponuję Marcina Koryckiego, ul. Zbrowskiego w hali po dawnym RWT, drugi boks
      firma Auro Serwis "VIP ". Jakość, kompetencja, fachowość, a przede wszystkim
      niedrogo.
      • Gość: busia Re: Mechanik samochodowy IP: *.146.242.69.nat.umts.dynamic.eranet.pl 05.05.10, 20:52
        a ja polecam zakład p. ARTURA BĄCZKA przy ul. Mariańskiego. ĄŚioetny fachowiec,
        solidna firma, ale nie wiem, czy akurat od volvo.
    • Gość: oczaki2 Re: Mechanik samochodowy IP: *.radom.vectranet.pl 06.05.10, 20:10
      Dzięki za podpowiedzi. Ja już swoją wiedzę na temat mechaników w Radomiu
      zaspokoiłem. Dużo mi to pomogło, ale jeśli ktoś ma jakieś problemy ze swoim
      autem warto ten temat ciągnąć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka