Dodaj do ulubionych

Ryszard Wiosna wiceprezesem Administratora

19.08.10, 22:51
Koledzy z PIS zadbali o swojego działacza...
Można by powiedzieć, że Wiosna to człowiek z zawodu dyrektor :)))
Obserwuj wątek
    • janek_48 PO nigdy nie daje stanowisk swoim ludziom:) 19.08.10, 23:03
      PO jako partia z natury dobra nigdy nie daje stanowisk swoim ludziom ze
      swojego środowiska tylko obsadza urzędy działaczami PiSu , SLD i PSL.
      • Gość: WYBORCA Re: PO nigdy nie daje stanowisk swoim ludziom:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.10, 23:05
        Bezrobocie w Radomiu spada do 0 % wśród działaczy PiS i ich przybudówek
        w stylu Ligi Polskich Rodzin , Prawicy RP , Solidarności , Związku
        Strzeleckiego itp.
        A co do pana Wiosny zawód - dyrektor to chyba ponad jego polityczne
        osiągnięcia.
        • Gość: 1910 Re: PO nigdy nie daje stanowisk swoim ludziom:) IP: *.radom.vectranet.pl 20.08.10, 06:59
          Powodzenia Ryszardzie!
          • Gość: Elżbieta Jagiełło Re: PO nigdy nie daje stanowisk swoim ludziom:) IP: 94.254.179.* 20.08.10, 08:04
            Radomianie drżyjcie, nikt z Państwa nie będzie miał szans na mieszkanie z MZLu dopóki nie przedstawi zaświadczenia o LPR-owskiej moralności.
            • Gość: Leszek2172 Re: PO nigdy nie daje stanowisk swoim ludziom:) IP: *.radom.vectranet.pl 20.08.10, 08:14
              Bez przesady, nie pisz głupstw.
              • Gość: Elżbieta Jagiełło Re: PO nigdy nie daje stanowisk swoim ludziom:) IP: 94.254.179.* 20.08.10, 08:19
                Uważasz, że p. Ryszard Wiosna wraz ze zmianą stanowiska zmienił również światopogląd?
                • Gość: Rick Re: PO nigdy nie daje stanowisk swoim ludziom:) IP: *.radom.pilicka.pl 20.08.10, 08:33
                  Pani Elu, to co, wracamy do czasów, w których obowiązywały poglądy
                  jedynie słuszne (bo co oznacza termin "światopogląd" nie znalazłem w
                  żadnym szanującym się kompendium wiedzy)? A nie można się pięknie
                  różnić? Pozdrawiam
                  • Gość: Elżbieta Jagiełło Re: PO nigdy nie daje stanowisk swoim ludziom:) IP: 94.254.179.* 20.08.10, 09:11
                    Proszę poszukać w google, jeżeli jest dla Pana szanującym się kompedium wiedzy
                    (bez urazy).
                    Jestem zwolenniczką różnorodności i wielokulturowości i moim marzeniem jest "się
                    pięknie różnić"
                    P. Ryszard Wiosna reprezentuje środowiska Młodzieży Wszechpolskiej, która mnie i
                    moim znajomym zagraża utratą zdrowia i życia oraz ośmiesza Polskę na arenie
                    europejskiej. Nigdy nie zapomnę kiedy wszechpolacy zablokowali Langenorta, tłuki
                    butelki o portowe słupy i krzyczeli do nas "my was kur...wy zajebie...my" A
                    słyszał Pan może o liście neonazistów Redwath? Jestem tam pod nr 191 i czekam
                    tam w kolejce. Pozdrawiam!
      • Gość: Jareal Re: PO nigdy nie daje stanowisk swoim ludziom:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.10, 09:36
        A małżonka wiceprezia Skiby do wodociągów. Trzeba dbać o swoich. A jak
        nie ma wolnego stanowiska to się takowe utworzy. Co za kumoterstwo.
    • Gość: sympatyksympatyka Re: Ryszard Wiosna wiceprezesem Administratora IP: *.radom.vectranet.pl 20.08.10, 08:39
      wyprowadziłem się z Ustronia na Gołębiów bo tam rządzili tacy ludzie jak Wiosna,
      teraz widzę, że tam się poprawiło a tu zaczyna się psuć.
      • Gość: wich Re: Ryszard Wiosna wiceprezesem Administratora IP: *.radom.pilicka.pl 20.08.10, 08:58
        Tak szybko się poprawiło? Z tego co wiem Wiosna nadal prezesuje na
        \ustroniu
        • Gość: zig Re: Ryszard Wiosna wiceprezesem Administratora IP: *.radom.vectranet.pl 20.08.10, 10:51
          Ztego co pamiętam z Walnego w Spółdzielni Wiosna otrzymał najlepszy
          wynik w głosowaniu za absolutorium Zarządu, nie taki straszny jak go
          malują ;)
          • Gość: Elżbieta Jagiełło Re: Ryszard Wiosna wiceprezesem Administratora IP: 94.254.179.* 20.08.10, 11:28
            Zarząd nie rozpatrywał aspektu moralno-etycznego kandydata, a władze Radomia dają przyzwolenie na propagowanie faszystowskich idei w naszym mieście.
            • Gość: WYBORCA Re: Ryszard Wiosna wiceprezesem Administratora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.10, 11:37
              Ciekawe dlaczego jak Radomian straci pracę a ma np. wyższe
              wykształcenie dzienne to w Radomiu ciężko mu jakąś pracę podjąć , a dla
              takich działaczy partyjnych jak Pan Ryszard Wiosna praca od razu się
              znajdzie.A to SM Ustronie a to Administrator?
              • Gość: Stan Re: Ryszard Wiosna wiceprezesem Administratora IP: *.radom.pilicka.pl 20.08.10, 15:02
                Może mimo posiadania studiów dziennych lubi też pracować?
              • igor06 Re: Ryszard Wiosna wiceprezesem Administratora 25.08.10, 07:55
                Jakie zasługi dla spółdzielców Ustronia ma p. Ryszard Wiosna jako prezes ds
                technicznych w SM Ustronie?
            • clown_szyderca Re: Ryszard Wiosna wiceprezesem Administratora 20.08.10, 21:29
              Pani Elu brawo, brawo i jeszcze raz brawo. Naprawdę niema w Radomiu większej
              osobowości kabaretowej jak pani (Szprandałowicz próbuje ale daleko mu do pani)
              pani jest taka śmieszna że już nie wiem co robić, chyba tylko pokłony bić.
              Dziwię się skinom z red-wach ze nie poznali się na kapitalnych jajach jakie pani
              robi (ale oni mają przeważnie tylko ćwierć mózgu i to ich powinno
              usprawiedliwiać). Te teksty o zbokach i pederastach albo o skrobaniu dzieci, toż
              to klasyk jajców. Te teksty, które pani pisze i opowiada są genialne. A ten
              kabaret, który pani współtworzy z innymi Europejskimi Komediantkami-bomba.
              Spijam z każde jajo które pani znosi na tym forum i obawiam się że zabierze pani
              mi chleb.
              Mnie Clownowi:(

Ale gdyby chciał pani jakiś suport to ja na kolanach przed panią zawsze...

Oddany fan pani komediowego daru,

Clown Sz.
              • Gość: Elżbieta Jagiełło Re: Ryszard Wiosna wiceprezesem Administratora IP: 94.254.197.* 21.08.10, 06:08
                Dziękuję, dziękuję, naprawdę nie trzeba.....:)
            • Gość: becia Re: Ryszard Wiosna wiceprezesem Administratora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.10, 03:28
              Becikowe to raczej pomysł komunistyczny niż faszystowski...
              • Gość: :))) Oszustki na Ustroniu IP: 109.243.140.* 25.08.10, 23:05

Ktoś zapukał do drzwi wejściowych mieszkania. Spytałem: - Kto
                tam ? ...Głos damski zza drzwi. ....-

Jesteśmy ze spółdzielni. .....Musimy sprawdzić wodę bo jest zapchana
                kanalizacja. Otworzyłem. Dwie

młode panie wiek około 21-23 lata powiedziały: - Ktoś włożył
                pieluchę w rurę kanalizacyjną, byliśmy

już na X piętrze.

Sprawdzamy co drugie piętro i przyszliśmy do pana. Ludzie wkładają
                pieluchy, podpaski, kawałki

gruzu i zapychają kanalizację odpływową ścieków. Jesteśmy ze
                spółdzielni i mamy za zadanie

sprawdzić na którym piętrze jest zapchanie. Byliśmy na X piętrze i
                sprawdzamy co drugie piętro do dołu.

Napuszczamy wodę do zlewu w kuchni aby zlew był pełny i patrzymy
                czy woda bulgoce.

/Z dalszej relacji wynika, że oszustki zaprosiły mamę Władysławę lat
                84 do kuchni aby

obserwowała proces sprawdzania kanalizacji/ Oszustki powiedziały:
                Inni pracownicy spółdzielni są

w pozostałych klatkach i wykonują podobne czynności. Kazały nabrać
                wodę w dwa wiadra

argumentując, że od godz.14.00-17.00 będzie przepychanie kanalizacji
                przy pomocy środka żrącego

o nazwie KRET.

Oszustki zapewniały, że za wodę którą napełniają zlew do pełna
                służącą do udrożnienia kanalizacji

zapłaci Spółdzielnia Ustronie. Oszustki spytały, czy będę
                przeprowadzał remont mieszkania bo one

pomogą abym dostał dotację z Unii. Żona powiedziała, że remonty
                robimy sami i dotacje nas nie

interesują.

Między czasie oszustki pytały czy mam dużą emeryturę i czy mam konto
                w banku ? Powiedziałem

że nie mam pieniędzy, emeryturę mam małą i wydaję na leki. Oszustki
                w kuchni mieszkania

rozmawiały przez telefony komórkowe. Z treści rozmów wynikało, że
                rozmawiają z chłopcami

hydraulikami, którzy są gdzieś w pobliżu. W pewnym momencie
                uświadomiłem sobie, że mam

do czynienia z przestępcami i chciałem iść do pokoju i sprawdzić czy
                są pieniądze ukryte w pudełku

- kwota około 700-750 PLN. Na pewno tam było 650 PLN, które wnuczek
                Robert pobrał ze swojego

konta w Lukas Banku i przywiózł nam około godz. 9.00. Była też kwota
                dodatkowa wysokość od

50 do 100 PLN. Gdy chciałem wyjść do pokoju, wyższa oszustka
                zablokowała mi przejście przez

drzwi od kuchni i powiedziała. - Proszę nie wychodzić i zostać w
                kuchni bo będzie na nas, gdyby

coś zginęło. Mieliśmy już takie sytuacje. Zostałem jeszcze w kuchni
                troszkę i poszedłem

szukać pieniędzy. Pieniędzy już nie było. W tym czasie oszustki
                opuściły mieszkanie.

Z dalszej relacji ojca wynika, że grupa przestępcza działa
                prawdopodobnie w składzie

trzyosobowym.

Płeć grupy: Trzy młode kobiety lub dwie młode kobiety, które ojciec
                widział i mężczyzna.

Po wejściu do mieszkania i wejściu do kuchni, drzwi wejściowe
                mieszkania nie są zamknięte

I w tym czasie do mieszkania wchodzi trzeci członek grupy i je
                plądruje. Trzeci sprawca

jest prawdopodobnie hydraulikiem i szefem grupy. Opowiastka ma ręce
                i nogi i każdy może

na nią nabrać się.

Rysopis sprawców zgodnie z relacją ojca Antoniego. Dwie młode
                kobiety wiek około 21-23

lat. Kobiety mają około 158-160 wzrostu. Ojciec jest niski wzrost
                163cm. Ojciec twierdzi, że

sprawczynie były niższe od niego. Różniły się nieco wzrostem. Ojciec
                używa określenia jedna

była większa druga mniejsza. Oszustki mają twarze pełne nalane
                pucowate. Koloru włosów

ojciec nie zapamiętał.

Siostra Wioletta dzwoniła w tej sprawie do spółdzielni. Nie wysyłała

ona żadnego pracownika na ulicę Gagarina Nr 25. Siostra telefonowała
                też pod nr 997 i około

godz. 17.00 miał zjawić jakiś policjant z komisariatu. Nikt jednak
                nie zjawił się

- nie mam pretensji. Rozumiem, że możecie mieć mnóstwo różnych
                zgłoszeń o charakterze przestęp-

czym. Ojciec ma 88 lat. Jest w dobrej kondycji psychicznej. Z
                kondycją fizyczną jest znacznie gorzej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka