bajkmen 20.11.10, 11:39 Witam Czy wie ktoś może gdzie w Radomiu lub okolicach jest ścianka do wspinaczki? Chodzi o kurs podstawowy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: joozio Re: Ścianka do wspinaczki IP: *.radom.vectranet.pl 20.11.10, 15:15 Słyszałem, że w Katedrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bajkmen Re: Ścianka do wspinaczki IP: *.radom.vectranet.pl 20.11.10, 15:51 gdzie??!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiem Re: Ścianka do wspinaczki IP: *.radom.vectranet.pl 20.11.10, 22:28 Ścianka jest na pl. stare miasto 2 w podwórku Stowarzyszenia arka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: C93! Re: Ścianka do wspinaczki IP: *.adsl.inetia.pl 21.11.10, 11:19 O ścianie w Arce zapomnij. Obecnie Radom wspina się w seminarium, gdzie władze udostępniły pomieszczenie pod małą ściankę do boulderingu, z wiadomych względów wejście jest tylko dla wybranych i raczej bez kontaktu i chęci kogoś z 'listy' nie wejdziesz. Poza tym to ścianka dla już poważnie zaawansowanych, więc jeśli to nie jest Twoja pasja życia to się nie odnajdziesz. Dla pocieszenia już za parę miesięcy (planowany był grudzień ale chyba nie wypali) otwarta zostanie bardzo duża i wysoka - 17m, profesjonalna, komercyjna ściana całkiem nie daleko od centrum. Co do kursu to masz link www.goup.pl szkoła wspinania z Radomia. Odpowiedz Link Zgłoś
bajkmen Re: Ścianka do wspinaczki 22.11.10, 10:04 szkola jest z Radomia, ale szkolenia w Warszawie. od osoby 300zł + wstęp na ścanę. Dowiedziałem się też że w Pionkach jest ścianka w ZSC, wie ktoś może czy szkolą tam ludzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baron le seur Re: Ścianka do wspinaczki IP: *.143.64-86.rev.gaoland.net 22.11.10, 11:22 To kiedy ta ściana "17 m" ma ruszyć, zna ktoś jakieś dokładniejsze plany. Bo pierwsze wrześniowe nie wypaliły, teraz czytam, że grudniowe też nie. To kiedy? Czy to normalne, że w tak dużym mieśćie nie ma ogólnodostępnej ściany dla osób z pasją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jzack Re: Ścianka do wspinaczki IP: 195.116.199.* 22.11.10, 16:31 Radom - to normalne! ... niestety Odpowiedz Link Zgłoś
bajkmen Re: Ścianka do wspinaczki 22.11.10, 18:27 Ścianka ma powstać w przyszłym roku, ale nikt nie wie gdzie i kiedy. Troche to dziwne, ale coz, Radom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: C93! Re: Ścianka do wspinaczki IP: *.adsl.inetia.pl 23.11.10, 19:29 Nikt to pewnie nie wie, zainteresownani wiedzą gdzie, a kiedy to nawet szef całej tej imprezy nie jest w stanie przewidzieć, stąd taka zagatka. Nie jestem właścicielem ani jak na razie żaden w tym mój interes, więc co najwyżej po znajomych rozpowiadam wszelkie wieści, które mnie dochodzą. A Radom, niby taki szczególny? Chyba pod względem ilości osób popadłych w samouwielbienie, są tak wspaniali że nawet się nie ruszą gdziekolwiek bo lepiej narzekać, że dla nich to nic nie ma i wszystko jest błeee, a ci co ośmielają się coś robić to muszą być nienormalni. Pozdrawia C93! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Ścianka do wspinaczki IP: *.radom.vectranet.pl 23.11.10, 22:50 Ścianka już powstaje na ulicy Słowackiego w okolicy tzw. Wieży Ciśnień ... www.facebook.com/album.php?aid=38765&id=113718615350682&ref=mf Odpowiedz Link Zgłoś