dotera 19.09.24, 17:46 Nigdy nie widziałem w tym na co atrakcyjnego. Od męczarni na skałkach do alpinizmu himalaizmu. Jednak jedyne czego żałuję że za mało wspinałem się w dzieciństwie na drzewa. Trochę tak, ale powinienem więcej. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dotera Re: Wspinaczka 19.09.24, 17:49 Lubię patrzeć na szczyty drzew w lesie chciałbym zobaczyć las z perspektywy kilku kilkunastu metrów Odpowiedz Link
dotera Re: Wspinaczka 19.09.24, 20:33 Różne byty we wszechświecie mają różne formy kombinacje energetyczne. Mnie fascynuja drzewa. Rozpięte między skrajnymi czakrami połączonymi wizerunkiem słonia . Jest w tym coś szlachetnego w odróżnieniu do pomiędzy ssaków wszelakich. Odpowiedz Link
dotera Re: Wspinaczka 19.09.24, 20:50 Jeśli spojrzysz w górę zrozumiesz że żyjesz w kosciele który przegapiłes. Jeśli spojrzysz w dół zrozumiesz że przeoczyłes swoje przeznaczenie. Odpowiedz Link
dotera Re: Wspinaczka 19.09.24, 20:51 Pomiędzy nie ma nic ciekawego. Wszystko rozgrywa się na końcach struny. Odpowiedz Link
dotera Re: Wspinaczka 19.09.24, 21:09 Słowianie jako jedyna grupa sądzę że przyjęła ostatecznie chrześcijaństwo jako swoje . Krzyż był bliski ich wrażliwości drzew. To kultura łatwopalna. Obciążona wszelkimi błędami jakie przypisywano chrześcijaństwu. Najbliższa jego istoty . Odpowiedz Link
dotera Re: Wspinaczka 19.09.24, 21:41 Tragizmem Słowian było graniczenie przyjmowanie kultur skrajnie im odmiennych energetycznie . Kultur psychopatycznego użycia. Odpowiedz Link