Dodaj do ulubionych

WOŚP w Automobilklubie Radom?

08.01.11, 13:37
Witam. Czy nie wie przypadkiem któryś z forumowiczów czegos na temat motoryzacyjnej części WOSP na terenie Automobilklubu Radomskiego , co roku odbywała sie tam fajna część tej imprezy, a teraz cisza wszędzie???
Obserwuj wątek
    • hofmander77 Re: WOŚP w Automobilklubie Radom? 08.01.11, 14:03
      Jakaś telepatia - to samo mi chodziło po głowie - przed chwilą. Jechałem kiedyś po torze taką rajdową alfa romeo bodajże - grosik do puszki i "pedal to the metal" jak to mowią. Niezapomniana jazda - bedzię można jutro pośmigać?
      • Gość: karola.radom Re: WOŚP w Automobilklubie Radom? IP: *.radom.vectranet.pl 08.01.11, 18:14
        Ja też jestem wkurzona. Jeździmy tam co roku z moim chłopakiem, a teraz znajomi mówili, że rzekomo ktoś z tego klubu się nie zgodził.
        • llfan Re: WOŚP w Automobilklubie Radom? 09.01.11, 00:17
          Jak to możliwe? Ze klub sie nie zgodził?????? Co za beton???
          • Gość: emeryt z ustronia Re: WOŚP w Automobilklubie Radom? IP: 80.249.5.* 09.01.11, 09:18
            jak wiecie WOŚP to akcja charytatywna - jeżeli klub i Prezes nie ma z tego nic dla siebie to nie liczy się fakt, że poprzez taką imprezę można pomóc chorym dzieciom. Jak nie ma kasy dla Niego to po jaką cholerę w ogóle bramę otwierać - jeszcze asfalt się porysuje !!! Ponawiam pytanie przedmówcy - co to za ludzie bez serca wydają tak absurdalne decyzje w Automobilklubie ???
            • Gość: slonio Re: WOŚP w Automobilklubie Radom? IP: *.adsl.inetia.pl 09.01.11, 10:07
              W zeszłym roku w Automobilklubie był organizowany ogólnopolski zlot samochodów amerykańskich. Ktoś z zarządu Automobilklubu uparcie próbował przeszkodzić w organizacji tej imprezy, przez co wejście na zlot było od ulicy Radosnej. Wszyscy przyjezdni byli zmuszeni parkować na ulicy Warszawskiej i iść na około aby dostać się na teren Automobilklubu.
    • Gość: karola.radom Re: WOŚP w Automobilklubie Radom? IP: *.radom.vectranet.pl 09.01.11, 19:54
      Hejka. Niestety sprawdziły się plotki i automobilklub zrobił na złość wszystkim, którzy jak co roku chcieli wesprzeć szczytny cel i przy okazji miło spędzić czas na torze kartingowym. Całkiem fajna imprezka była pod Mini Malem. Dziwi mnie tylko, że był tam facet z automobilklubu, który sprawiał wrażenie organizatora tej imprezki.
      • Gość: vectra driver Re: WOŚP w Automobilklubie Radom? IP: 80.249.5.* 09.01.11, 20:32
        Siemaaaaa ludziska !!! ale byla jazda. Cztery słowa: dycha - pucha; pedał - decha!!! No co goście wyprawiali subarami to po prostu medżik. Niezapomniane wrażenia. Szkoda tylko dzialo się to na parkingu markietu a nie tam gdzie powinno się odbyć znaczy sie na torze wyścigowym na ul.warszawskiej. Ostatnio bylem na poświeceniu samochodów chyba na wiosne - owszem calkiem fajnie ksiadz chalapał. Zamknieli już całkiem ten biznes wyścigowy czy jak? Mam na dzieje że chociaż na świecenie furek znowu tor wyścigowy będzie działał.
        PS. a wie ktoś czemu te subary tak psyczą?
        • Gość: civic Re: WOŚP w Automobilklubie Radom? IP: *.pl 09.01.11, 21:38
          Odwołac pilnie prezesa Automobilklubu! to niekompetentny pan bez wyobraźni i pomysłu na tor! blokuje wszystkie sensowne inicjatywy młodych fanów motoryzacji.
          • Gość: CiećAutomobilklubu Re: WOŚP w Automobilklubie Radom? IP: 87.204.0.* 10.01.11, 09:21
            Jakie odwołać - od razu odwoływać. Może sam dojdzie do wniosku że coś jest nie tak. Eeee rozmarzyłem się....
            Ja chciałem powiedzieć, że nas prezes wszystkie rozliczenia ... bardzo dobrze prowadzi. Jak tylko coś yyyyy ... że też yyyy ... na przykład jest komu winien, to zaraz odda. W ogóle to nigdy nic nie jest winien, bo jest w tych sprawach dbający. Klub prowadzi dobrze !
            • Gość: edzik Re: WOŚP w Automobilklubie Radom? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.11, 10:40
              Pod minimalem organizatorem iprezy była grupa miłośników sportów motorowych i jak sie okazuje nawet kłody rzuczane pod nogi przez prezia AK nie powstrzymały fajnej imprezy. A koleś z klubu z tego co wiem był tam jako osoba prywatna a nie jako przedstawiciel AK. Zreszta było tam widac kilku radomskich zawodników .muszą być chyba wszyscy wsciekli ze nie można było takiej impry zrobic na torze , a swoja droga ze ich wpuscili na ten parking ..... ale było super dzięki dla organizatorów , no i ciekawe ile zebrali do puszek??
              • Gość: civic Re: WOŚP w Automobilklubie Radom? IP: *.pl 10.01.11, 10:53
                Automobillub nie podlega pod Prezydenta , prezes Gajewski robi co chce olewając i Prezydenta i ludzi chcących korzystac z toru na automobilklubie.
                • Gość: CiećAutomobilklubu Re: WOŚP w Automobilklubie Radom? IP: 87.204.0.* 10.01.11, 12:07
                  Z instytucji pod nazwą Automobilklub prezes stworzył sobie chyba Klub emeryta, który z automobilizmem ma coraz mniej wspólnego. Zajmuje się natomiast tym czego by tu nie zrobić, żeby się nie narobić i zrobic na złość tym nieznośnym miłośnikom motoryzacji. Tor, który jak dowiadujemy się na stronie internetowej Klubu jest najnowoczesniejszym tego typu obiektem w kraju stoi zamknięty na cztery spusty. Jest okazja do przeprowadzenia imprezy - akurat na czasie była WOŚP a w Klubie po prostu jakby spadli z księżyca. Co? samochody, na torze, chyba żartujecie. Wg mnie najwyższy czas żeby ktoś przyjżał się bliżej działalności tego interesu. Czy podstawową działalnością Autobilklubu może być organizowanie kursów na kartę rowerową i motorowerową? A tor z nazwy kartingowy służy jako plac manewrowy dla Stara z przyczepą?
                  • Gość: edzik Re: WOŚP w Automobilklubie Radom? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.11, 14:25
                    A tak na marginesie to W Automobilklubie chyba całkiem zapomnieli jakie maja cele statutowe...!!!!
                    • Gość: CiećAutomobilklubu Re: WOŚP w Automobilklubie Radom? IP: 87.204.0.* 10.01.11, 14:59
                      Cele statutowe hmm... Auto sacrum odbębnią raz w roku, potem prezes zje z bishopem golonkę w Klaskonie i juz można pisać sprawozdanie z wykonania celów statutowych Klubu za dany rok. W tzw. międzyczasie odwoła się dużo wcześniej planowane treningi motocyklowe, zabroni sie jakiejkolwiek aktywności na torze i "wszyscy mają czyste ręce". A zapomiałem jeszcze o tradycyjnej wigilii w Klaksonie... gdzie pewnie podaje się tradycyjną wigilijną potrawę....

.. zgadliście - golonkę ;)
                      • Gość: Bywalec Re: WOŚP w Automobilklubie Radom? IP: 79.110.207.* 10.01.11, 15:54
                        Nie wiem po ile wy macie lat, że tak się tym klubem podniecacie. Jakieś 10 lat temu skończyły się tam fajne imprezy typu KaJoteSowego. Później już tylko coraz gorzej. A Tten wasz cały Gejeski to w metryce urodzenia na drugie imię wpisane ma PREZES AUTOMOBILKLUBU.
                        • Gość: edzik Re: WOŚP w Automobilklubie Radom? IP: *.centertel.pl 11.01.11, 01:22
                          flaki sie wywracaja jak czlowiek o tym wszystkim mysli, i tak naprawde to nie wiadomo o co chodzi , no chyba ze jak nie wiadomo o co, to o pieniądze, ..... a moze własnie o to ..uspi sie powolutku potem wykupi i pi.....nie następny market tym razem przy ul.warszawskiej....
                          • Gość: CiećAutomobilklubu Re: WOŚP w Automobilklubie Radom? IP: 87.204.0.* 11.01.11, 15:29
                            Miejmy nadzieję, że czarny scenariusz o jakim pisze powyżej "edzik" nie znajdzie finału. Czy jest jakaś możliwość żeby zmienić tą stagnację w Automobilklubie? Czy tam nikt oprócz prezesa nie ma prawa głosu?
                            A może tym forum kto jest członkiem tej organizacji i może na ten temat więcej powiedzieć?
                            • Gość: fastpoldolot Re: WOŚP w Automobilklubie Radom? IP: *.radom.vectranet.pl 11.01.11, 21:49
                              łubu dubu łubu dubu niech nieżyje nam już prezes klubu
                              • Gość: lk zobacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.11, 08:52
                                wiadomosci.wp.pl/kat,1347,title,Nie-mam-serduszka---nie-dalem-na-Orkiestre,wid,13025796,komentarz.html
                                • Gość: X Automobilklub Radom IP: *.146.255.178.nat.umts.dynamic.eranet.pl 13.01.11, 11:01
                                  AR i czesc ludzi z jego zarzadu to banda karierowiczow, ktorzy znalezli sobie ciche i spokojne miejsce do wyciagania kasy. Zalozenia statutu maja gleboko w du..e, im nie zalezy na motoryzacji, na promowaniu pewnych ideii itp Dla Gajewskiego i jego ekipy liczy sie TYLKO KASA, a pan prezes nawet smieci z wlasnego domu przywozi i wyrzuca ukratkiem do koszy AR. Miasto powinno wstrzymac jakakolwiek forme wspolpracy i dofinansowania tej instytucji do chwili, gdy zmieni sie sposob ich dzialania. WOSP nie byla jedyna impreza, ktora sie nie odbyla w tym miejscu. Bylo takich znacznie wiecej. Chyba kazdy pamieta jakie cyrki byly ze zlotem amerykanskich klasykow, gdy prezes nie dostal pod stolem...
                                  • Gość: CiećAutomobilklubu Re: Automobilklub Radom IP: 87.204.0.* 14.01.11, 09:46
                                    Hej, tak sobie przeglądałem sieć i wiadomości na temat AR, i "ojca dyrektora" i trafiłem na wiele ciekawych informacji - na forum dyskusyjnym na stronie
                                    www 7000obr pl/forum/viewforum php?f=14 (zamiast odstepow kropki) - miłej lektury
                                    • Gość: xxx Re: Automobilklub Radom IP: *.radom.vectranet.pl 14.01.11, 23:19
                                      Dajcie już spokój preziowi, czy nie widzicie, że zjadł wszystkie zęby na tym automobilklubie? Biedny chłopowina. Ni ma kasy ni ma zymbów.
                                    • Gość: zasluzony Re: Automobilklub Radom IP: *.radom.vectranet.pl 14.01.11, 23:37
                                      Dajcie już temu preziowi spokój. Czy nie widzicie, że chłopowina zjadł zęby na tym automobilklubie? Ni ma kasy ni ma zymbów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka