Dodaj do ulubionych

Liga okręgowa - 18. kolejka

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.04, 17:25
Brawo Sadownik! Coraz bliżej V ligi. Światowej sławy malarz, dobra drużyna
piłkarska, dwa piękne kościoły, fajna szkoła i odbudowywany pałac - Błędów
coraz bliżej Europy. Sadownik Błędów wam pokaże! Warszawiak z Błędowa
Obserwuj wątek
    • Gość: Kibol berty Błędów pokarzemy wam IP: *.radom.sint.pl 20.04.04, 07:32
      Hej ty warszawski błędowniaku zaraz zapodam ci mojego siura do mordy
      • Gość: Warszawiak z Błędo Re: Błędów pokarzemy wam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.04, 13:56
        Szanowny Panie,

raczył pan odpowiedzieć na moją wypowiedź na temat klubu z miasteczka, ktore
        bardzo polubiłem w czasie moich podrózy po Grójeczyźnie. Forma pańskiej
        wypowiedzi pozwala mi stwierdzić, że jest pan niewychowanym bydlęciem,
        prostackim chamem, plugawym gnojem. Skończę na tym albowiem w języku ludzi
        cywilizowanych nie ma inwektyw dostatecznie celnych i pertynentnych, by
        okreslić trafnie i opisać bydło podobne do pana. Na tym kończę korespondencje z
        panem. Pozdrawiam natomiast wszystkich kibiców Berty, której zyczę udanych
        meczów i duzo sukcesów. Warszawiak z Błędowa

PS. Niech pan poprawi swoją ortografię. No cóż, "non licet ad omnium adire
        Corinthum"
        • Gość: Dzidek SOKÓŁ PRZYTYK SOKÓŁ PRZYTYK IP: *.udn.pl 20.04.04, 22:26
          5 mecz wygrała drużyna z Przytyka pod rząd.Jest wspaniała atmosfera w
          drużynie,zawodnicy systematycznie mają płacone stypendia oraz premie.Mają
          obiecane pieniądze w przypadku awansu do V ligi.Solidnie trenują 4 razy w
          tygodniu pod okiem trenera Jarosława Czupryna.W niedzielę o godz.11:00 derby w
          Przytyku z Wulkanem Zakrzew.Pozdrawiam normalnych kibiców z Błędowa.Gra w
          Sadowniku kilku zawodników co grali w tamtym sezonie w Sokole
          tj.Machnio,Krycia,Wąsik.
          • Gość: Warszawiak a Błędo Re: SOKÓŁ PRZYTYK SOKÓŁ PRZYTYK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.04, 09:37
            Szanowny Panie Dzidku

gratuluję sukcesów zespołowi z Przytyka. Widać z Pana wypowiedzi, że
            autentycznie i fanatycznie kocha Pan swój zespół - któremu zyczę sukcesów.
            Zgodzi się Pan chyba ze mną, że rolą i zadaniem drużyn piłkarskich w małych
            miejscowościach jest utrwalanie miłości ich mieszkańców do miejsca
            zamieszkania, dumy z własnego heimatu. Po Pana liście widac, że Sokół taką rolę
            spełnia znakomicie.Zapewniam, że w tym roku z pewnością wpadnę i do Przytyka.
            Pozdrawiam serdecznie - Warszawiak z Błędowa

• Gość: Dźidek Re: SOKÓŁ PRZYTYK SOKÓŁ PRZYTYK IP: *.udn.pl 21.04.04, 18:39
              Z zespołem Sadownika Błędów gramy 1 maja 2004r w Błędowie.Jeszcze sporo kolejek
              do końca więc jak narazie nie wiadomo kto awansuje do V ligi.Szczególnie,że
              trzeba pamiętać o tym że w przypadku spadku Mazowsza Grójec z III ligi II
              zespół tej drużyne nie będzie mógł awansować do V ligi.
      • Gość: mk Re: Błędów pokarzemy wam IP: *.rutex.slask.pl 20.04.04, 23:19
        czytales co ci Warszawiak odpowiedzial? pewnie niewiele zrozumiales bo byles
        zajety przyszywaniem czwartego paska do dresu... mam nadzieje, ze ci sie w
        zyciu nie pwoiedzie. pzodrawiam z RADOMIA
        • Gość: Odp dla MK Re: Błędów pokarzemy wam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.04, 09:42
          Dziękuję Panu serdecznie za Pańską wypowiedź. To dobrze, że na świecie jest
          sporo normalnych i przyzwoitych ludzi. Pozdrawiam. Warszawiak z Błędowa
          • Gość: www.bron1926.prv.p Re: Błędów pokarzemy wam IP: 80.249.4.* 22.04.04, 13:32
            wejdźcie na naszą stronę...na jej podstawie możecie tworzyć swoje o waszych
            klubach:
            www.bron1926.prv.pl
            • Gość: SADOWNIK MISTRZ! Re: Błędów pokarzemy wam IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 30.04.04, 20:27
              Jutro Przytyk dostaje baty!Będe na meczu i wszystko zobacze(KLĘSKE sokoła)Żeby
              w Mogielnicy sędzia był inny to i tam by były3 punkty a tak tylko1.Warszawiak
              pozdro.SADOWNIK MISTRZ!5liga, 5liga SADOWNIK!Zpraszm jutro na 16 do
              Błędowa.5liga NASZA!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka